701 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 Πεμ Μάης 24, 2012 11:56 pm
maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
πιάσαμε εδώ το Βορρά με το Νότο !! χιχιχι
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
αχ όταν ξεκινάνε κ γαρδελίζουνε είναι τέλεια!!!xrysaki! έγραψε:γκρινιαζει κ λεει τα δικα του..τα τα τα ολη μερα χαχαχα..
loulou_29 έγραψε:μια χαρουλα ευη μου εδω παλευω με το σπιτι....κλασικα πραγματα
κορες παω να κανω ενα γρηγορο σιδερο να ξεμπερδευω θα ερχομαι να ριχνω τις ματιες μου!!!
maraki_iraklio έγραψε:Μαράκι μου, ναι το ξέρω ότι είναι φίλοι!τους έχω πετύχει πολλές φορές να μιλάνε στο τηλ. και μου έχει πει και ο ίδιος πολύ καλά λόγια για τον Μιχελάκη!!!Αν όλα πάνε καλά αυτή την φορά δεν ξέρω αν γεννήσω σίγουρα Μητέρα...σκέφτομαι και το Ασκληπιείο παρόλο που δεν μου αρέσει πολύ γιατί δουλεύει μαία εκεί η κολλητή μου...θα δίξει!!!
evi27 έγραψε:loulou_29 έγραψε:μια χαρουλα ευη μου εδω παλευω με το σπιτι....κλασικα πραγματα
κορες παω να κανω ενα γρηγορο σιδερο να ξεμπερδευω θα ερχομαι να ριχνω τις ματιες μου!!!
καλό
xaftounaki έγραψε:Γεια σας και πάλι
Κάνω δουλιτσες γι αυτο δεν γράφω
Ναι κορίτσια Ηρακλιωτικα να κανονησουμε να βρεθούμε!εμενα το προγραμμα μου είναι πολυ flexible εσείς είστε οι μαμάδες νην και μελουσες
Εγω δεν έχω βρει γιατρο ακόμα, θα το ψάξω το θέμα όταν με το καλό μείνω έγκυος! Εμένα η πεθερά μου ξέρει τον Παχάκη, είναι βέβαια λίγο μεγάλος αλλα μου λέει τα καλύτερα, θα δείξει! Μεχρι να μείνω εγω έγκυος μπορει και να εχει βγει στη σύνταξη βέβαια!! Χιχι
μας εχει ξετρελανει μαρακι..κ οταν λεει ειδικα μα μα λιωνωωω..maryz-iraklio kritis έγραψε:αχ όταν ξεκινάνε κ γαρδελίζουνε είναι τέλεια!!!xrysaki! έγραψε:γκρινιαζει κ λεει τα δικα του..τα τα τα ολη μερα χαχαχα..
γκρινιαρα έγραψε:καλημερα ευη!!!
ζουζουνες μου θα σας αφησω...ηρθε η ωρα να την κοπανισω...παω για καφεδακι (για χυμο βασικα )...
θα τα πουμε το μεσημερακι...
μαλλον θα σας βρω στο #41...
xrysaki! έγραψε:μας εχει ξετρελανει μαρακι..κ οταν λεει ειδικα μα μα λιωνωωω..maryz-iraklio kritis έγραψε:αχ όταν ξεκινάνε κ γαρδελίζουνε είναι τέλεια!!!xrysaki! έγραψε:γκρινιαζει κ λεει τα δικα του..τα τα τα ολη μερα χαχαχα..
maryz-iraklio kritis έγραψε:maraki_iraklio έγραψε:Μαράκι μου, ναι το ξέρω ότι είναι φίλοι!τους έχω πετύχει πολλές φορές να μιλάνε στο τηλ. και μου έχει πει και ο ίδιος πολύ καλά λόγια για τον Μιχελάκη!!!Αν όλα πάνε καλά αυτή την φορά δεν ξέρω αν γεννήσω σίγουρα Μητέρα...σκέφτομαι και το Ασκληπιείο παρόλο που δεν μου αρέσει πολύ γιατί δουλεύει μαία εκεί η κολλητή μου...θα δίξει!!!
και πως πάει κ στο Ασκληπείο? η αλήθεια είναι ότι το Μητέρα εδώ έχει ξεφύγει στις τιμές!! Εδώ τα κορίτσια μου λεγανε για πάνω κάτι τρελές τιμές εδώ σε μας τελικά βαράνε...αλλά εγώ το βλέπω για το παιδί μου...κ ειδικά ο γιατρός μου που είναι εκεί τέλος όπου πηγαίνει ο γιατρός μου θα πηγαίνω!!
xaftounaki έγραψε:Μαρακι σίγουρα να βρεθούμε
Τώρα πάμε για μπάνιο Αρίνα, καμμια φορα πάμε και χερσονησο
maraki_iraklio έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:maraki_iraklio έγραψε:Μαράκι μου, ναι το ξέρω ότι είναι φίλοι!τους έχω πετύχει πολλές φορές να μιλάνε στο τηλ. και μου έχει πει και ο ίδιος πολύ καλά λόγια για τον Μιχελάκη!!!Αν όλα πάνε καλά αυτή την φορά δεν ξέρω αν γεννήσω σίγουρα Μητέρα...σκέφτομαι και το Ασκληπιείο παρόλο που δεν μου αρέσει πολύ γιατί δουλεύει μαία εκεί η κολλητή μου...θα δίξει!!!
και πως πάει κ στο Ασκληπείο? η αλήθεια είναι ότι το Μητέρα εδώ έχει ξεφύγει στις τιμές!! Εδώ τα κορίτσια μου λεγανε για πάνω κάτι τρελές τιμές εδώ σε μας τελικά βαράνε...αλλά εγώ το βλέπω για το παιδί μου...κ ειδικά ο γιατρός μου που είναι εκεί τέλος όπου πηγαίνει ο γιατρός μου θα πηγαίνω!!
Δεν το συνιθίζει να πηγαίνει Ασκληπιειο αλλά μου έχει αδυναμία και μου είπε αν το αποφασίσω για εκεί θα κάνει μία εξαίρεση!!και την απόξεση που έκανα μετά την παλίνδρομο ήρθε ασκληπιείο και μάλιστα δεν μου πήρε ούτε μισό ευρό!!!
ioanna85 έγραψε:Καλημερα κοριτσια!Επειδη ποναω δε μπορεσα να διαβασω τα νεα σας....Ναι καλα καταλαβατε!Αδιαθετησα!Ας με βαλετε στη λιστα για 25/6!Ευχαριστω!
Ειχαμε τιποτα νεο;
ioanna85 έγραψε:Καλημερα κοριτσια!Επειδη ποναω δε μπορεσα να διαβασω τα νεα σας....Ναι καλα καταλαβατε!Αδιαθετησα!Ας με βαλετε στη λιστα για 25/6!Ευχαριστω!
Ειχαμε τιποτα νεο;
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης