826 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 Παρ Μάης 25, 2012 3:05 am
maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
xrysaki! έγραψε:γιατι κοριτσια ειστε down?
αααα εγώ είμαι UP
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
xrysaki! έγραψε:γιατι κοριτσια ειστε down?
ΕΛΑ ΜΟΥ ΝΤΕ?!!!ΚΑΤΙ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ Κ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ...ΤΙ ΝΑ ΠΩ...ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!xrysaki! έγραψε:γιατι κοριτσια ειστε down?
xrysaki! έγραψε:τι ωραια που θα ηταν να ειμασταν κοντα ολες να πιναμε ενα καφεδακι..
toniach29 έγραψε:ΕΛΑ ΜΟΥ ΝΤΕ?!!!ΚΑΤΙ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ Κ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ...ΤΙ ΝΑ ΠΩ...ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!xrysaki! έγραψε:γιατι κοριτσια ειστε down?
ΜΑΡΑΚΙ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ!!!ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΔΙΑΦΑΝΑ ΣΑΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΥΞΕΣ..ΣΟΡΥ ΓΙΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
xrysaki! έγραψε:τονια κ εγω ετσι παθαινω καποιες στιγμες κ μετα ξαναανεβαινω αποτομα..αχ ναι βρε μαρακι κ τα μπεμπακια μας..πω πω απαραδεκτη τα ξεχασα..αντε να συμπεθεριασουμε κιολας χαχα
γκρινιαρα έγραψε:μολις εφαγα μακαρονια με κοκκινη σαλτσα και μανιταρια...
αλλα....νυσταξα...οποτε θα παω να κανω νανακια γιατι μολις ερθει ο αντρουλης μου πρεπει να καθαρισει το σπιτι κι εγω να τον καθοδηγησω...
καλο μεσημερι και καλη ξεκουραση...
και ναι...θελω πολυ να βρεθουμε και να σας παρω ολες μια αγκαλιτσα
xrysaki! έγραψε: δεν πειραζει μην μας θελετε..εσεις χανετε
toniach29 έγραψε:ΤΑ ΕΒΑΛΑ ΓΙΑ ΥΠΝΟ Κ ΠΑΩ ΝΑ ΒΑΦΤΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!!ΚΑΛΟ ΑΠΟΥΓΕΜΑ Κ ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!
Υ.Γ.ΜΑΡΑΚΙ ΕΧΩ 2 ΓΙΟΥΣ ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ Κ ΠΑΙΡΝΕΙΣ!!!!!
toniach29 έγραψε:ΤΑ ΕΒΑΛΑ ΓΙΑ ΥΠΝΟ Κ ΠΑΩ ΝΑ ΒΑΦΤΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!!ΚΑΛΟ ΑΠΟΥΓΕΜΑ Κ ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!
Υ.Γ.ΜΑΡΑΚΙ ΕΧΩ 2 ΓΙΟΥΣ ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ Κ ΠΑΙΡΝΕΙΣ!!!!!
xrysaki! έγραψε:το ξερω μαρακι πλακιτσα εκανα..σιγουρα η φιλια ειναι σπουδαιο συναισθημα!
συγκεκριμενα δραπετσωνα μενω αν γνωριζεις απο τα μερη μας..maryz-iraklio kritis έγραψε:xrysaki! έγραψε:το ξερω μαρακι πλακιτσα εκανα..σιγουρα η φιλια ειναι σπουδαιο συναισθημα!
Πειραιά που μένεις? κάτι για Κερατσίνι έλεγες..
xrysaki! έγραψε:συγκεκριμενα δραπετσωνα μενω αν γνωριζεις απο τα μερη μας..maryz-iraklio kritis έγραψε:xrysaki! έγραψε:το ξερω μαρακι πλακιτσα εκανα..σιγουρα η φιλια ειναι σπουδαιο συναισθημα!
αυτα ειναι..ασε δεν παιζεται ο καλυτερος χαλβας!κουτια κατεβαζωχαχαmaryz-iraklio kritis έγραψε:xrysaki! έγραψε:συγκεκριμενα δραπετσωνα μενω αν γνωριζεις απο τα μερη μας..maryz-iraklio kritis έγραψε:xrysaki! έγραψε:το ξερω μαρακι πλακιτσα εκανα..σιγουρα η φιλια ειναι σπουδαιο συναισθημα!
Παναγία μου γνωρίζω κ παραγνωρίζω ! ο κολλητός μου από τη σχολή μένει Κερατσίνι αλλά κ κάτι άλλες συμφοιτήτριες μου κ όταν ξενοίκιασα από Ζωγράφου με φιλοξένουσε μια φίλη Κερατσίνι όποτε τα έχω γυρίσει κ με το πόδι κ με λεωφορείο κ έχω τιμήσει κ το χαλβά της Δραπετσώνας!
xrysaki! έγραψε:αυτα ειναι..ασε δεν παιζεται ο καλυτερος χαλβας!κουτια κατεβαζωχαχαmaryz-iraklio kritis έγραψε:xrysaki! έγραψε:συγκεκριμενα δραπετσωνα μενω αν γνωριζεις απο τα μερη μας..maryz-iraklio kritis έγραψε:xrysaki! έγραψε:το ξερω μαρακι πλακιτσα εκανα..σιγουρα η φιλια ειναι σπουδαιο συναισθημα!
Παναγία μου γνωρίζω κ παραγνωρίζω ! ο κολλητός μου από τη σχολή μένει Κερατσίνι αλλά κ κάτι άλλες συμφοιτήτριες μου κ όταν ξενοίκιασα από Ζωγράφου με φιλοξένουσε μια φίλη Κερατσίνι όποτε τα έχω γυρίσει κ με το πόδι κ με λεωφορείο κ έχω τιμήσει κ το χαλβά της Δραπετσώνας!
ουφ επέστρεψα!! καλά τέλειααα τα παπούτσια που δείχνει η Μενεγάκη αλλά λίγο πανάκριβα!xrysaki! έγραψε:οκ καλη ορεξη!
maraki_iraklio έγραψε:Βάλτε και μένα στα περίεργα όνειρα!!!και πολύ,πολύ ζωντανά βρε παιδί μου!!!
Όσο για το καφεδάκι εγώ μέσα είμαι!!!θα είχε πολύ ενδιαφέρον να τα πούμε και από κοντά!!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης