851 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 Παρ Μάης 25, 2012 3:52 am
maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
τέτοια ώρα ή πάνε για ύπνο ή φαγητό εγώ δε μπορώ να κοιμηθώ!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ναι κ εγώ μόνο στην εγκυμοσύνη κοιμόμουνα τα μεσημέρια!!xrysaki! έγραψε:κ εγω ρε συ μεσημερι με τπτ δεν μπορω να κοιμηθω..ολη μερα στο ποδι.
αντε ρε?κ εγω καθε μεσημερι 2 ωριτσες σιγουρα..κ η βλακεια ειναι πως το μεσημερι μου φαινεται ατελειωτο αν δεν κοιμασαι.maryz-iraklio kritis έγραψε:ναι κ εγώ μόνο στην εγκυμοσύνη κοιμόμουνα τα μεσημέρια!!xrysaki! έγραψε:κ εγω ρε συ μεσημερι με τπτ δεν μπορω να κοιμηθω..ολη μερα στο ποδι.
xrysaki! έγραψε:αντε ρε?κ εγω καθε μεσημερι 2 ωριτσες σιγουρα..κ η βλακεια ειναι πως το μεσημερι μου φαινεται ατελειωτο αν δεν κοιμασαι.maryz-iraklio kritis έγραψε:ναι κ εγώ μόνο στην εγκυμοσύνη κοιμόμουνα τα μεσημέρια!!xrysaki! έγραψε:κ εγω ρε συ μεσημερι με τπτ δεν μπορω να κοιμηθω..ολη μερα στο ποδι.
boubou έγραψε:
για σκέψου που εγώ ήδη 12 μήνες προσπάθειας..και δν έχω μείνει ούτε μία φορά να ξέρω ότι μπορώ βρε παιδί μου!!! ... υπάρχουν πάντα χειρότερα, αυτό θέλω να πώ!αλλά ειναι η πρώτη μέρα!! σε λίγες μέρες θα σου έχει περάσει το ξέρω!!
Τουλάχιστον αυτα είναι παπούτσια! Ξέρεις τι τιμη έχουν οι σαγιοναρες που έδειχνε εχθές η Χρουσαλά;maryz-iraklio kritis έγραψε:ουφ επέστρεψα!! καλά τέλειααα τα παπούτσια που δείχνει η Μενεγάκη αλλά λίγο πανάκριβα!xrysaki! έγραψε:οκ καλη ορεξη!
xrysaki! έγραψε:εγω να σου πω την αληθεια θελω διαφορα να παρω αλλα το καθυστερω λιγο για να ψωνισω στις εκπτωσεις.
xaftounaki έγραψε:Τουλάχιστον αυτα είναι παπούτσια! Ξέρεις τι τιμη έχουν οι σαγιοναρες που έδειχνε εχθές η Χρουσαλά;maryz-iraklio kritis έγραψε:ουφ επέστρεψα!! καλά τέλειααα τα παπούτσια που δείχνει η Μενεγάκη αλλά λίγο πανάκριβα!xrysaki! έγραψε:οκ καλη ορεξη!
Πανάκριβα!!! Και δεν μου άρεσαν καθόλου!!! Έχω παει και εγω σαγιοναρες τέτοιου τύπου με 20€maryz-iraklio kritis έγραψε:xaftounaki έγραψε:Τουλάχιστον αυτα είναι παπούτσια! Ξέρεις τι τιμη έχουν οι σαγιοναρες που έδειχνε εχθές η Χρουσαλά;maryz-iraklio kritis έγραψε:ουφ επέστρεψα!! καλά τέλειααα τα παπούτσια που δείχνει η Μενεγάκη αλλά λίγο πανάκριβα!xrysaki! έγραψε:οκ καλη ορεξη!
μπήκα στο site κ είδα 80 ευρώ που στο κάτω κάτω τα φτιάχνεις κ εσύ!!
xrysaki! έγραψε:στα ζαρα οντως ψωνιζω κ εγω πολυ κ οχι μονο λογω τιμων αλλα μ αρεσουν πολυ τα ρουχα..
xaftounaki έγραψε:Πανάκριβα!!! Και δεν μου άρεσαν καθόλου!!! Έχω παει και εγω σαγιοναρες τέτοιου τύπου με 20€maryz-iraklio kritis έγραψε:xaftounaki έγραψε:Τουλάχιστον αυτα είναι παπούτσια! Ξέρεις τι τιμη έχουν οι σαγιοναρες που έδειχνε εχθές η Χρουσαλά;maryz-iraklio kritis έγραψε:ουφ επέστρεψα!! καλά τέλειααα τα παπούτσια που δείχνει η Μενεγάκη αλλά λίγο πανάκριβα!xrysaki! έγραψε:οκ καλη ορεξη!
μπήκα στο site κ είδα 80 ευρώ που στο κάτω κάτω τα φτιάχνεις κ εσύ!!
γεια σου Μαράκι, και εγώ τώρα μπήκα..mariabel έγραψε:Καλησπέρα!! Τι κάνετε; Ποιες είστε εδώ; Κανένα νέο;
έχουμε κανένα νέο ;ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΛΕΜΟΝΑΚΙ ΚΑΙ mariabel
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης