876 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 Παρ Μάης 25, 2012 5:14 am
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
τον περιμένω !!ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΗΡΘΕ Ο ΜΠΙΜΠΙΚΟΣ ΛΕΜΟΝΑΚΙ?
mariabel έγραψε:Γεια σας, Γιάννα και Λεμονάκι!!
Τι κάνετε; Η Γκρινιάρα έκανε τη 2η χοριακή; Νομίζω θα την έκανε χθες. Ήταν καλά τα αποτελέσματα, έτσι δεν είναι;
Χθες παράγγειλα τεστάκια της hometest και ανυπομονώ να έρθουν... Όλο λέω ότι δε θα αγχώνομαι, αλλά να που αγχώνομαι!! Αμάν!! Παλιά αύριο θα μετρούσα πρώτη μέρα καθυστέρησης, αλλά ο κύκλος μάλλον έχει μεγαλώσει οπότε θα περιμένω και άλλο...
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:mariabel έγραψε:Γεια σας, Γιάννα και Λεμονάκι!!
Τι κάνετε; Η Γκρινιάρα έκανε τη 2η χοριακή; Νομίζω θα την έκανε χθες. Ήταν καλά τα αποτελέσματα, έτσι δεν είναι;
Χθες παράγγειλα τεστάκια της hometest και ανυπομονώ να έρθουν... Όλο λέω ότι δε θα αγχώνομαι, αλλά να που αγχώνομαι!! Αμάν!! Παλιά αύριο θα μετρούσα πρώτη μέρα καθυστέρησης, αλλά ο κύκλος μάλλον έχει μεγαλώσει οπότε θα περιμένω και άλλο...
ΕΚΑΝΕ ΧΟΡΙΑΚΗ ΚΑΙ Η ΗΛΙΘΙΑ Η ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΣ ΤΗ ΣΥΓΧΗΣΕ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΠΑΛΙ.
mariabel έγραψε:ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:mariabel έγραψε:Γεια σας, Γιάννα και Λεμονάκι!!
ΕΚΑΝΕ ΧΟΡΙΑΚΗ ΚΑΙ Η ΗΛΙΘΙΑ Η ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΣ ΤΗ ΣΥΓΧΗΣΕ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΠΑΛΙ.
Γιατί, τι έγινε;
mariabel έγραψε:Λεμονάκι και Γιάννα, απαντήσατε μαζί!!
Αχ, πολύ χαίρομαι!!
Λεμονάκι, τα παράγγειλα χθες. Σήμερα δεν ήρθαν, έρχεται Σαββατοκύριακο. Μάλλον Δευτέρα, Τρίτη θα έρθουν.
Γιάννα, τους τελευταίους μήνες, πριν την παλίνδρομη και μετά ο κύκλος έχει γίνει 32 μέρες. Ώρες-ώρες ξεμυαλίζομαι για σποράκι, αλλά μετά προσγειώνομαι πάλι. Μία τα συμπτώματα θυμίζουν εγκυμοσύνη μία περίοδο! Τα ξέρετε!
Αχ, αυτή η μικροβιολόγος! Τι θέλουν και μιλάνε αν δεν ξέρουν!!
μπρεί να είχε αργήσει να γίνει σύλληψη και ναμην έδειχναν..mariabel έγραψε:Τελευταία περίοδος είχα στις 26 Μαρτίου (34η μέρα από την απόξεση). Άρα ο κύκλος μου μπορεί να είναι μεγαλύτερος από 32 μέρες!!!! Οπότε τεστ θα κάνω 1/6 αν δεν έχει έρθει η ακατανόμαστη. Και πάλι δε θα είναι σίγουρο, γιατί την προηγούμενη φορά την 40η μέρα βγήκε θετικό!! 30η και 35η μέρα αρνητικά ήταν και τα δύο!
mariabel έγραψε:Τελευταία περίοδος είχα στις 26 Μαρτίου (34η μέρα από την απόξεση). Άρα ο κύκλος μου μπορεί να είναι μεγαλύτερος από 32 μέρες!!!! Οπότε τεστ θα κάνω 1/6 αν δεν έχει έρθει η ακατανόμαστη. Και πάλι δε θα είναι σίγουρο, γιατί την προηγούμενη φορά την 40η μέρα βγήκε θετικό!! 30η και 35η μέρα αρνητικά ήταν και τα δύο!
mariabel έγραψε:Λεμονάκι μου, μακάρι!!!! Νιώθω συνέχεια τσιμπηματάκια στην κοιλιά, γύρω από τον αφαλό!! Σήμερα είμαι στην 30η μέρα του κύκλου.
Γιάννα, όντως!! Λάθος! 26 Απριλίου η τελευταία περίοδος!
Λεμονάκι έγραψε:Γιάννα εσύ είδες το όνειρο με την Εύη ;
ρε λες ;
Μαρία τα ίδια συμπτώματα είχες και στην άλλη ;
Λεμονάκι έγραψε:Γιάννα εσύ είδες το όνειρο με την Εύη ;
ρε λες ;
Έχει επεξεργασθεί από τον/την mariabel στις Παρ Μάης 25, 2012 5:50 am, 1 φορά
17/6 περιμένει, μακάρι να βγει αληθινό και ας μας το πει και 9 μηνώνΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:Λεμονάκι έγραψε:Γιάννα εσύ είδες το όνειρο με την Εύη ;
ρε λες ;
ΝΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΕΙΔΑ.ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΣΙΓΟΥΡΕΥΤΕΙ!!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης