926 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 Παρ Μάης 25, 2012 8:15 am
evi27
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:κοιτα, θελουν να κανουν τον γαμο και αποφασιζουν να πληρωσουν επειδη ξερουν πως αφου πληρώνουν θα τον κανουν οπως θελουν!! δν σκεφτονται οτι να διαθεσω τοσα και καντε οτι θελετε!! καταλαβες?
δν παιζει ουτε να τους αλλαξω μυαλο ουτε να τους πω κατι, γιατι ηδη νιωθω ασχημα μιας και τα περισσοτερα τα πληρώνουν αυτοι, επειδη ο πατερας μου δν μπορει! αν εβαζε και ο δικος μου μπαμπας τα μισα, φυσικά θα διεκδικούσα παραπανω! ειναι δυσκολη η κατασταση!! στην αρχη δεχτηκα να παντρευτουμε εστω κι ετσι γιατι εχουμε αναγκη τα λεφτα, τώρα νιωθω οτι ακομη και γι αυτο δν αξίζει!! για να περασω μια μερα καλή,δν μπορω να περασω 2 μήνες μέχρι να ερθει χάλια!! ....
δν παιζει να παρω τη νονά!! ντρεπομαι! και το κακο ειναι οτι ντρεπεται και το χαζο ο αντρας μου κι εκει ειναι που εκνευριζομαι παραπανω!! οποτε θα ειμαι μονιμως με την τριχα σηκωμένη μεχρι να περάσει κωλομερα!!
ο άντρας σου δεν μπορεί να τους πει κάτι?είναι απλά απαράδεκτοι!τι πάει να πει επειδή πληρώνουν κάνουν ότι θέλουν?αυτοί παντρεύονται?για να καταλάβω δλδ!κακώς ντρέπεσαι!αφού αυτή περιμένει να την πάρεις?τι ηλικία έχει η νονά?δλδ βρε Έλλη μου τι προτιμάς?να χαλιέσαι για 2 μήνες ακόμη ή να βρεις το θάρρος κ να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου?είναι ο γάμος σου!θα γίνει μια φορά!πρέπει να είσαι χαρούμενη!!να τον θυμάσαι με αγάπη κι όχι να μην θες να τα θυμάσαι γιατί θα νευριάζεις!μην λες ας κάνουν ό,τι θέλουν εγώ θα περάσω καλά!δεν πάει έτσι!γιατί αν σου βγάλουν την ψυχή μεχρι εκείνη την μέρα λυπάμαι που το λέω αλλά δεν θα περάσεις καλά!κ θα μετανιώνεις για όσα δεν λες τώρα!κάνε κάτι τώρα που είναι νωρίς!δεν λέω να τα αλλάξεις όλα κ να μαλώσεις!αλλά μίλα λίγο βρε κούκλα μου!!