Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
651 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 651 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 37 από 40]

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="mariabel"]
Λεμονάκι έγραψε: Πάντως τα συμπτώματα διαφέρουν από γυναίκα σε γυναίκα και από εγκυμοσύνη σε εγκυμοσύνη. Οπότε ο χρόνος θα δείξει...
δεν με μπέρδεψες καλέ,
μακάρι να ήταν διαφορετικά τα σημάδια και να καταλαβαίναμε αμέσως οτι κάτι διαφορετικό συμβαίνει...

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γρινιάρα γεια σου Very Happy

τα κολόπαιδα !! Mad Mad

μην ανακατεύεσαι εσύ πάρε ένα τηλέφωνο στην αστυνομία για να δαγκωθούν λίγο γιατί αν πας εσύ μπορεί μετά να κάνουν και επίτηδες φασαρία..

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mariabel έγραψε:Καλησπέρα, Γκρινιάρα!!

γεια σου ζουζουνα μου γλυκεια!!!

μολις διαβασα τα συμπτωματα σου...λοιπον αυτες τις κρυαδες τις ειχα κι εχω λιγες μερες πριν αδιαθετησω...βεβαια δεν ηρθε ποτε η ακατανομαστη...και ολα τα υπολοιπα που γραφεις τα εχω τωρα...επισης τρωω και ανα 3ωρο...

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λεμονάκι έγραψε:γρινιάρα γεια σου Very Happy

τα κολόπαιδα !! Mad Mad

μην ανακατεύεσαι εσύ πάρε ένα τηλέφωνο στην αστυνομία για να δαγκωθούν λίγο γιατί αν πας εσύ μπορεί μετά να κάνουν και επίτηδες φασαρία..

υποτιθεται οτι ειμαστε φιλαρακια...και καταλαβαινομαστε γιατι ειμαστε οι πιο νεοι του συγκροτηματος...

στο τελος αυτο θα κανω...θα παρω τηλ την αστυνομια...
ασε που ο ενας εχει μια σκυλιτσα 3 μηνων και την αφηνει ολη μερα κ ολη νυχτα στο μπαλκονι και εκεινη κρυωνει μαλλον και φοβαται και ολο κλαιει...τη λυπαμαι πολυ...δεν της φερεται σωστα...

mariabel

mariabel
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Γκρινιάρα μου, μακάρι!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 37 417472 Θα χαρώ πολύ αν έρθει το σποράκι! Smile

Κουκλίτσες σας αφήνω! Πρέπει να πάω να κάνω δουλίτσες. Πολλά φιλιά και χαιρετίσματα στα υπόλοιπα κορίτσια!

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mariabel έγραψε:Γκρινιάρα μου, μακάρι!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 37 417472 Θα χαρώ πολύ αν έρθει το σποράκι! Smile

Κουκλίτσες σας αφήνω! Πρέπει να πάω να κάνω δουλίτσες. Πολλά φιλιά και χαιρετίσματα στα υπόλοιπα κορίτσια!

Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 37 531909 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 37 531909 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 37 531909

Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 37 334590 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 37 334590 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 37 334590

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mariabel έγραψε:Γκρινιάρα μου, μακάρι!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 37 417472 Θα χαρώ πολύ αν έρθει το σποράκι! Smile

ΜΗΝ ΜΑΣ ΞΕΧΑΣΕΙΣ.ΜΠΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ Ε????

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΠΑΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΣΤΡΩΣΩ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΜΕΤΑ. Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 37 417472

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γρινιάρα απαγορεύεται να αφήνουμε τα κατοικίδια μονίμως στο μπαλκόνι !!!
αν το καημένο είναι σε χάλια κατάσταση και δεν το προσέχουν μπορείς να το αναφέρεις και αυτό στην αστυνομία...
ή σε κάποια φιλοζωική.
Είναι 'παιδιά' γρινιάρα μου αλλά αυτό δεν πάει οτι μπορούν να έχουν άσυλο σε όλα !!

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρία, Γιάννα φιλάκια ! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 37 315810

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
λεμονακι προχθες επειδη το σκυλακι εκανε ζημια το βουτηξε και το πεταξε εξω στο μπαλκονι...αν ακουγες πως εκλαιγε το κακομοιρο θα ταραζοσουν αφανταστα...ολο του φωναζει και το κανει να κλαει...

θα τον αναφερω σε καμια οργανωση να μαθει το κωλοπαιδο...

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ήρθα κι εγώ οχι τοσο ανεβασμένη!! αυτος ο γαμος μου, μου εχει σπασει τα νευρα!! Το μετανιωνω πολυ που αποφασίσαμε να παντρευτουμε τώρα!! πιο λαθος στιγμή νομιζω δν υπήρχε!!!!
προς Θεου, δν λεω οτι δν θελω να παντρευτω τον αντρα μου, απλα σε αυτη τη φάση νομιζω οτι ειναι πολύ λαθος που μπηκαμε σε αυτη τη διαδικασια!!!

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σας κούκλες!γύρισα κι εγώ!τι κάνετε?

Έλλη μου ποιος σε σύγχησε πάλι κ δεν σ'αφήνει να το χαρείς?

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:ήρθα κι εγώ οχι τοσο ανεβασμένη!! αυτος ο γαμος μου, μου εχει σπασει τα νευρα!! Το μετανιωνω πολυ που αποφασίσαμε να παντρευτουμε τώρα!! πιο λαθος στιγμή νομιζω δν υπήρχε!!!!
προς Θεου, δν λεω οτι δν θελω να παντρευτω τον αντρα μου, απλα σε αυτη τη φάση νομιζω οτι ειναι πολύ λαθος που μπηκαμε σε αυτη τη διαδικασια!!!

TI EΠΑΘΕΣ ΒΟΥΒΟΥΚΑΚΙ ΜΑΣ?

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ευη και ελλη καλως ηρθατε!!!

τι επαθες ζουζουνα μου???τι σου εκαναν παλι???

πηγες για τα προσκλητηρια και συγχυστηκες???

εγω καθογηγω τονα νατρα μου πως να καθαρισει το σπιτι και μου σπαει τα νευρα...μα καλα...μισες δουλειες θα κανουμε???? Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γκρινιαρα έγραψε:ευη και ελλη καλως ηρθατε!!!

εγω καθογηγω τονα νατρα μου πως να καθαρισει το σπιτι και μου σπαει τα νευρα...μα καλα...μισες δουλειες θα κανουμε???? Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

χαχαχχα υπομονή!κ που τα κάνει πάλι καλά να λες!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
έχω τοσο καιρο να παρακαλαω τον αντρα μου να μιλησει με τους νονους του που θα μας παντρεψουν να κανονισουμε τι θα κανουμε με τα στεφανα κλπ. ποτε θα παμε να δουμε... εχουν φαγωθει στην συνεχεια να μου λενε τα πεθερικα οτι αυτα τα διαλεγει μονος του ο κουμπαρος και δν με αφορά!!Τρώω την συγχιση απο που και ως που δν με αφορα?Τελοσπαντων...το προσπερναω γιατι δν μου αρεσει να αναλώνομαι για βλακειες, και σημερα με παιρνει τηλ ο αντρας μου οταν ηταν στη δουλεια και μου λεει "με πηρε η νονα μου και ειπε ποτε θα την παρεις τηλ. να κανονισετε για τα στεφανα?" και τσατιστηκα και του λεω καλα με δουλευετε??? τι να κανονισω.. τοσο καιρο δν λετε οτι ο κουμπαρος τα κανονιζει αυτα??ε ας τα κανονισει..και μου το κλεινει....ετσι απλα!! Ε ποσο ακομη να θελω για να με πιασουν τα διαολια μου κι εμενα??? αφου δν υπαρχει συνεννοηση!!! ασε που δν την εχω ΚΑΘΟΛΟΥ θαρρος τη νονα και γενικοτερα... δν ηθελα να μας παντρεψουν αυτοι γιατι ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΡΩ!!ειναι δυνατον να νιωσω ανετα με ανθρωπους που 10 χρονια που ειμαι με τον Κωστα τους εχω δει 5 φορες με το ζορι? και παλι σε τραπεζι των δικών του... αρα ενα γεια ειπαμε..πως να συνεννοηθω? και του ειπα απο την αρχη οτι αφου θα ειναι αυτοι κουμπαροι, αναλαμβανει ο Κωστας οτι τους αφορά και συμφώνησε τοτε..και τωρα μου λεει " τι δουλεια εχω με αυτα εγω?"

πφφφ σας έπρηξα αλλα επρεπε να τα πω καπου γιατι ειμαι να σκασω!!!

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δεν μας πρήζεις καθόλου!να τα λες εδώ να ξεσπάς!θα σου πω τελείως φιλικά την ταπεινή μου άποψη...

1.ξέρω ότι δεν είχατε άλλους αλλά το να σας παντρέψουν 2 άγνωστοι είναι μέγα λάθος!η κουμπαριά είναι πολύ ωραίο πράγμα κι είναι κρίμα να μην μπορείτε να κρατήσετε επαφές κ να κάνετε παρέα..

2.τα πεθερικά σου σ'αυτό είναι λαθος!τα στέφανα τα διαλέγει το ζευγάρι κ τα πληρώνουν οι κουμπάροι!αυτά τα τύπου κανονίζει ο κουμπαρος μόνος ου γινόντουσαν 30 χρόνια πριν!έλεος δλδ!!

3.δίκιο έχεις που εκνευρίζεσαι με τον άντρα σου κ καλά θα κάνεις να τον στριμώξεις κ να του θυμίσεις ότι έχει αναλάβει κ συμφωνήσει σε κάποια πράγματα!

4.γνώμη μου ακόμη κι αν δεν την έχεις θάρρος βρες μέσα σου το θράσος κ παρτην τηλ. να πάτε να ιαλέξετε τα στέφανα ή πες της μέχρι πόσα διαθέτει κ πάνε να τα διαλέξεις μόνη σου κι ας τα πληρώσει!λίγος τσαμπουκάς δεν βλάπτει!στο κάτω κάτω είσαι η ΝΥΦΗ καιρός να το καταλάβουν κάποιοι!!κ δεν έχει σημασία ποιος πληρώνει!δεν θα σε καβαλίσουν κιόλας!!!

με αγάπη στα λέω ελπίζω να μην παρεξηγηθώ!

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou μου εχει δικιο σε αυτα που λεει η ευη...

κι εδω πανω τα ιδια ηλιθια εθιμα εχουν...ακου εκει ο νονος να παντρευει το βαφτηστηρι....εμεις σπασαμε την παραδοση και καναμε κουμπαρους την κολλητη μου και τον κολλητο του...

και με αυτους ομως συννενοηθηκαμε ποσα διαθετουν και αναλογα πραξαμε...οτι εξτρα ηθελα το πληρωσα απο την τσεπη μου κι ας ηθελαν αυτοι να τα πληρωσουν...

επισης πρεπει ο αντρας σου να καταλαβει οτι ο καθενας αναλαμβανει τις διαφορες συννενοησεις με το σοι του...

καλυτερα να μιλησεις με τη νονα του...πιστευω να σε καταλαβει...αν κι εγω αβολα θα αισθανομουν....

ευχομαι να πανε ολα καλα...

παω για ψωνια στο κεντρο..θα τα πουμε αργοτερα...

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εύη μου αυτά που λες ετσι τα σκεφτόμουν κι εγώ!! δν λέω να πηγαινα να διαλέξω ότι ήθελα και να τους αναγκαζα τους ανθρώπους να πληρώσουν! έλεγα να μου πουν ποσα διαθετουν και αν θελουν να παμε και μαζι δν ειχα προβλημα να διαλεξουμε! Αλλα με τσατισαν τοσο πολυ οι παλαιολιθικές απόψεις που απο το να παρω τα βουνα και να με ψαχνουν ομαδικώς ειπα να μην ασχοληθω!!
εχω ρωτήσει ολους τους φιλους μας να μας παντρεψουν αλλα κανεις δν μπορει να διαθέσει ουτε 500€ και ο αντρας μου δν συμφωνει με το να τα πληρωσουμε εμεις , αφου μπορουν οι νονοι και οι φιλοι μας ειναι περιφανοι να μας παντρεψουν και να τα δωσουμε εμεις, αρα δν βγαινει πουθενα ολο αυτο!!!απογοητευομαι περισσοτερο γιατι εχουμε καλεσμενους 60φιλους και δν εχουμε ουτε εναν να μπορει να μας παντρεψει!!! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

δν κανονιζω τιποτα!! δυστυχως θα κανω κουμπαρια με άτομα που δν θα εχουμε καθολου σχεση... μ¨αρεσει οτι ολοι λενε οτι θα βαφτισουν το παιδι μου ομως..λες και τοτε θα βρουν μαγικα λεφτα...εκτος αν περιμενουν οτι θα κανω παιδι σε 10 χρονια Razz Razz Razz Razz

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πάτα πόδι όσο είναι καιρός,γίνε λίγο κακιά κ βάλε τον καθένα στη θέση του γιατί δεν σε βλέπω καλά!!!γιατί αύριο μεθαύριο θα σου πουν ότι το παιδί σας πρέπει να το βαφτίσει αυτός που σας πάντρεψε για να "λυθούν" τα χέρια του!!!

αυτό με τους νονούς κ τα κουμπαρια είναι απ'τις μεγαλύτερες μ@λακίες που υπάρχουν!ο άντρας μου είχε να δει 30 χρόνια τον νονό του δλδ τι να συμφωνούσα να μας παντρέψει???ήμαρτον!άντε τα πήρα τώρα!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γκρινιαρα έγραψε:

παω για ψωνια στο κεντρο..θα τα πουμε αργοτερα...

καλά ψώνια!!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλά ψώνια γκρινιαράκι!!

Ευη μου , τα πεθερικά λενε τα δικά τους, οι νονοί μας ειπαν οτι συμφωνουν να μας παντρεψουν (αν δν εχουμε αλλους που να θελουμε), γι αυτο και δεχτηκα! Δν πιστευω οτι υπαρχει τετοιο θεμα με τους κουμπαρους...οπως και το οτι διαλεγει ο κουμπαρος στεφανα κλπ το λενε τα πεθερικα...αλλα η νονα ηδη αναρωτιεται ποτε θα την παρω να κανονισουμε!!! .... το οτι θελουν τα πεθερικα να το παμε με την παραδοση τα χαλαει ολα, γιατι φοβουνται μην παρεξηγηθουν!! ΒΛΑΚΕΙΕΣ δηλαδη,αλλα τι να τους κανεις?

εγω άλλο αναρωτιέμαι! όλες πριν το γάμο τις τρώνε αυτες τις συγχύσεις ή να αρχίσω όντως να το παίρνω σαν σημάδι οτι κάνω λάθος τελικα???? εγω τον γαμο τον θεωρω χαρουμενο γεγονος και αυτη τη στιγμή μονο χαρουμενη δν νιωθω ρε κοριτσια!!!

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:

Ευη μου , τα πεθερικά λενε τα δικά τους, οι νονοί μας ειπαν οτι συμφωνουν να μας παντρεψουν (αν δν εχουμε αλλους που να θελουμε), γι αυτο και δεχτηκα! Δν πιστευω οτι υπαρχει τετοιο θεμα με τους κουμπαρους...οπως και το οτι διαλεγει ο κουμπαρος στεφανα κλπ το λενε τα πεθερικα...αλλα η νονα ηδη αναρωτιεται ποτε θα την παρω να κανονισουμε!!! .... το οτι θελουν τα πεθερικα να το παμε με την παραδοση τα χαλαει ολα, γιατι φοβουνται μην παρεξηγηθουν!! ΒΛΑΚΕΙΕΣ δηλαδη,αλλα τι να τους κανεις?

εγω άλλο αναρωτιέμαι! όλες πριν το γάμο τις τρώνε αυτες τις συγχύσεις ή να αρχίσω όντως να το παίρνω σαν σημάδι οτι κάνω λάθος τελικα???? εγω τον γαμο τον θεωρω χαρουμενο γεγονος και αυτη τη στιγμή μονο χαρουμενη δν νιωθω ρε κοριτσια!!!

εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί χώνονται τα πεθερικά αφού οι νονοί δεν έχουν πρόβλημα!λοιπόν άσε τα πεθ.να λένε πάρε τηλ. την νονά κανονισε τα κι άσε να κουρεύονται!κι αν χρειαστεί πες τα κ στη νονά τι ακριβώς γίνεται μπας κ τους πει αυτή τπτ!

αργά ή γρήγορα για τον α ή β λόγο όλες παίρνουμε μια σύγχυση πριν το γάμο!!κι επειδή έχω περάσει το στάδιο γι'αλλους λόγους βέβαια σου λέω μην αφήσεις να κάνουν ό,τι θέλουν!κι ας πληρώνουν!!αν δεν ήθελαν να πληρώσουν να μην το κάναν!αφού θέλουν γάμο λοιπόν ας πληρώσουν κι ας το βουλώσουν εκεί που πρέπει!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοιτα, θελουν να κανουν τον γαμο και αποφασιζουν να πληρωσουν επειδη ξερουν πως αφου πληρώνουν θα τον κανουν οπως θελουν!! δν σκεφτονται οτι να διαθεσω τοσα και καντε οτι θελετε!! καταλαβες?
δν παιζει ουτε να τους αλλαξω μυαλο ουτε να τους πω κατι, γιατι ηδη νιωθω ασχημα μιας και τα περισσοτερα τα πληρώνουν αυτοι, επειδη ο πατερας μου δν μπορει! αν εβαζε και ο δικος μου μπαμπας τα μισα, φυσικά θα διεκδικούσα παραπανω! ειναι δυσκολη η κατασταση!! στην αρχη δεχτηκα να παντρευτουμε εστω κι ετσι γιατι εχουμε αναγκη τα λεφτα, τώρα νιωθω οτι ακομη και γι αυτο δν αξίζει!! για να περασω μια μερα καλή,δν μπορω να περασω 2 μήνες μέχρι να ερθει χάλια!! ....
δν παιζει να παρω τη νονά!! ντρεπομαι! και το κακο ειναι οτι ντρεπεται και το χαζο ο αντρας μου κι εκει ειναι που εκνευριζομαι παραπανω!! οποτε θα ειμαι μονιμως με την τριχα σηκωμένη μεχρι να περάσει κωλομερα!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 37 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις