651 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 Πεμ Μάης 24, 2012 11:14 pm
xrysaki!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλημερα γκρινιαρουλα!τι κανει το μικρουλι?ολα ενταξει?γκρινιαρα έγραψε:καλημερα τονια και χρυσακι!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
καλημερα γκρινιαρουλα!τι κανει το μικρουλι?ολα ενταξει?γκρινιαρα έγραψε:καλημερα τονια και χρυσακι!!!
γκρινιαρα έγραψε:για πες για πες να ψωνιστω λιγο χαχαχα γιατι ολοι εχουν μεινει οτι θυμιζω σπανιολα ενταξει αυτα μας τα λεγαν κ στη Τσεχια whateever...xixiximaryz-iraklio kritis έγραψε:ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?
ΣΟΦΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΑΣ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙΑ.
ΜΑΡΙΑ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ!ΠΗΡΑΤΕ ΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ?
καλημέρα Γιάννα!! όχι ακόμα θα μας τα βγάλει σε cd γιατί είναι πάρα πολλές πήγαμε απλως να δούμε μερικές κ τις είπα να μου στείλει καμιά γιατί οι φίλες στο facebook με πρήζανε θέλανε να δουν το νυφικό! η φωτογραφία καλή είναι το μοντέλο είναι χάλια!!
τι λες καλε???εισαι κουκλα!!!ασε που μου θυμιζεις μια ηθοποιο και δεν ξερω το ονομα της για να στην πω...
xrysaki! έγραψε:μαρακι μια κουκλα εισαι στη φωτο..να ειστε παντα ευτυχισμενοι
γκρινιαρα έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?
καλημέρα Γιάννα!! όχι ακόμα θα μας τα βγάλει σε cd γιατί είναι πάρα πολλές πήγαμε απλως να δούμε μερικές κ τις είπα να μου στείλει καμιά γιατί οι φίλες στο facebook με πρήζανε θέλανε να δουν το νυφικό! η φωτογραφία καλή είναι το μοντέλο είναι χάλια!!
τι λες καλε???εισαι κουκλα!!!ασε που μου θυμιζεις μια ηθοποιο και δεν ξερω το ονομα της για να στην πω...
toniach29 έγραψε:ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΩ Κ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΠΡΗΣΜΕΝΟ ΣΤΗΘΟΣ!!!ΤΙ ΚΑΛΑ..ΣΕ 7 ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΞΕΡΩ ΑΠ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ..ΑΝ Κ ΞΕΡΩ...
ΜΠΑ ΠΟΝΑΚΙΑ Κ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΧΩ ΑΛΛΑ ΒΑΖΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙ Η ΑΛΕΚΑ!!!!maryz-iraklio kritis έγραψε:toniach29 έγραψε:ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΩ Κ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΠΡΗΣΜΕΝΟ ΣΤΗΘΟΣ!!!ΤΙ ΚΑΛΑ..ΣΕ 7 ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΞΕΡΩ ΑΠ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ..ΑΝ Κ ΞΕΡΩ...
ξέρεις εσύ αλλά παίζεις κρυφτούλι!!!
xrysaki! έγραψε:καλημερα γκρινιαρουλα!τι κανει το μικρουλι?ολα ενταξει?γκρινιαρα έγραψε:καλημερα τονια και χρυσακι!!!
maryz-iraklio kritis έγραψε:γκρινιαρα έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?
για πες για πες να ψωνιστω λιγο χαχαχα γιατι ολοι εχουν μεινει οτι θυμιζω σπανιολα ενταξει αυτα μας τα λεγαν κ στη Τσεχια whateever...xixixi
toniach29 έγραψε:ΠΑΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΟΝ ΜΠΟΜΠΙΡΑ ΓΙΑ ΥΠΝΟ Κ ΜΕΤΑ ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ...ΔΕΝ ΑΡΓΩ..ΛΕΩ ΝΑ ΠΙΩ ΕΝΑ ΜΠΟΥΣΚΟΠΑΝ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ ΧΑΜΗΛΑ ΣΑΝ ΠΟΝΑΚΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ...
γκρινιαρα έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:γκρινιαρα έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?
για πες για πες να ψωνιστω λιγο χαχαχα γιατι ολοι εχουν μεινει οτι θυμιζω σπανιολα ενταξει αυτα μας τα λεγαν κ στη Τσεχια whateever...xixixi
σπανιολα..εεε???τωρα που το λες μοιαζεις και για σπανιολα...!!!!ειχε κεφια ο θεος οταν σε εκανε!!!
toniach29 έγραψε:ΕΠΑΝΗΛΘΑ!!!!
maryz-iraklio kritis έγραψε:toniach29 έγραψε:ΕΠΑΝΗΛΘΑ!!!!
καλώς την!! κοιμήθηκε ο μικρούλης εύκολα ε?? εμένα ξενύχτησε χθες κ κοιμάται ακόμα!!
maryz-iraklio kritis έγραψε:γκρινιαρα έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:γκρινιαρα έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?
σπανιολα..εεε???τωρα που το λες μοιαζεις και για σπανιολα...!!!!ειχε κεφια ο θεος οταν σε εκανε!!!
ναι τι να σου πω τωρααα μα μια μερα να εισαι μαζι μου θα βαρεθεις τα τηλεφωνα για καστινγκ χτυπανε συνεχεια!! αλλα είπα τωρα που εγινα μαμα θα σταματησω θα αφιερωθω στην οικογενεια θα κανω καμια φωτογραφιση επετειακη πχ για τα τοσα χρονια της Vogue και τετοια χιχιχιχι ε ρε πρωι πρωι τι παθαμε!!
toniach29 έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:toniach29 έγραψε:ΕΠΑΝΗΛΘΑ!!!!
καλώς την!! κοιμήθηκε ο μικρούλης εύκολα ε?? εμένα ξενύχτησε χθες κ κοιμάται ακόμα!!
ΤΟΝ ΒΑΖΩ ΣΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΚΛΕΙΝΩ ΕΛΑΧΣΙΤΑ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ Κ ΦΕΥΓΩ...ΣΕ 5ΛΕΠΤΑ ΕΧΕΙ ΚΟΙΜΗΘΕΙ...ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΠΙΛΕΣ Κ ΑΠΟΚΟΙΜΙΕΤΑΙ..ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΕ ΞΕΝΥΧΤΗΣΕ ΤΟ ΖΟΥΖΟΥΝΙ?
maraki_iraklio έγραψε:Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!Ηρακλειότησες μου άντε να πάμε όλες μαζί για καφεδάκι στο κέντρο!!Έχει τέλεια μέρα!!
Μαράκι μου είσαι μια κούκλα νυφούλα φτού σου κοπελάρα μου!!!
Γκριναρούλα μου όλα καλά?Μην δίνεις σημασία στα όνειρα και θέλω θετικές σκέψεις!!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης