626 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 Πεμ Μάης 24, 2012 10:42 pm
xrysaki!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑ!!!πως ειναι τα κοριτσακια σημερα?αμαν αυτη η συννεφια με ριχνει..
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
loulou_29 έγραψε:Καλημερα κοριτσια!!!!!
Σοφουλι τι τελεια παπουτσακια που ειναι αυτα??? λιωνω
sofouli έγραψε:loulou_29 έγραψε:Καλημερα κοριτσια!!!!!
α ειναι το δωρακι της!τα πρωτα μας γι'αρχη!καλημερα!!!!!!!!!!!!!
sofouli έγραψε:loulou_29 έγραψε:Καλημερα κοριτσια!!!!!
α ειναι το δωρακι της!τα πρωτα μας γι'αρχη!καλημερα!!!!!!!!!!!!!
Καλημέραmaryz-iraklio kritis έγραψε:καλημέρα Άννα!!! βέβαια δε ξέρω αν κάνει ψύχρα έξω δεν έχω ανοίξει ακόμα παράθυρο γιατί σαν να ψιλοκρυώνω ..σηκώθηκα από τα ζεστα κ κάπως μου φαίνεται!
γκρινιαρα έγραψε:καλημερα και απο μενα!!!
τι κανετε???εδω ειχε ομιχλη πολυ το πρωι και τωρα καθαρισε ο ουρανος...εχει αλλα δεν ξερω για ποσο ακομα...ολη νυχτα εβρεχε!!!
θα βγω για καφεδακι με μια φιλη σε καμια ωριτσα...αντε γιατι μπουχτισα...
ειδα και πολυ ασχημο ονειρο και δεν ξυπνησα και πολυ καλα...
xaftounaki έγραψε:Καλημέραmaryz-iraklio kritis έγραψε:καλημέρα Άννα!!! βέβαια δε ξέρω αν κάνει ψύχρα έξω δεν έχω ανοίξει ακόμα παράθυρο γιατί σαν να ψιλοκρυώνω ..σηκώθηκα από τα ζεστα κ κάπως μου φαίνεται!
Ναι ακόμα δεν εχει ζεστανει!! Αργότερα ισως, περιμένω την Κυριακή να πάμε για μπανακι!!
Θεοδωρα μου αν μπορούσα θα σου έστελνα όλο τον ηλιο μας!!!
γκρινιαρα έγραψε:καλημερα και απο μενα!!!
τι κανετε???εδω ειχε ομιχλη πολυ το πρωι και τωρα καθαρισε ο ουρανος...εχει αλλα δεν ξερω για ποσο ακομα...ολη νυχτα εβρεχε!!!
θα βγω για καφεδακι με μια φιλη σε καμια ωριτσα...αντε γιατι μπουχτισα...
ειδα και πολυ ασχημο ονειρο και δεν ξυπνησα και πολυ καλα...
maryz-iraklio kritis έγραψε:xaftounaki έγραψε:Καλημέραmaryz-iraklio kritis έγραψε:καλημέρα Άννα!!! βέβαια δε ξέρω αν κάνει ψύχρα έξω δεν έχω ανοίξει ακόμα παράθυρο γιατί σαν να ψιλοκρυώνω ..σηκώθηκα από τα ζεστα κ κάπως μου φαίνεται!
Ναι ακόμα δεν εχει ζεστανει!! Αργότερα ισως, περιμένω την Κυριακή να πάμε για μπανακι!!
κ εμείς λέμε να πάμε είναι η τελευταία κυριακή που θα κοινωνήσουμε την Άννα κ λέμε να πλύνουμε τα ρουχαλάκια στη θάλασσα κ να το συνδυάσουμε!!
loulou_29 έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:xaftounaki έγραψε:Καλημέραmaryz-iraklio kritis έγραψε:καλημέρα Άννα!!! βέβαια δε ξέρω αν κάνει ψύχρα έξω δεν έχω ανοίξει ακόμα παράθυρο γιατί σαν να ψιλοκρυώνω ..σηκώθηκα από τα ζεστα κ κάπως μου φαίνεται!
κ εμείς λέμε να πάμε είναι η τελευταία κυριακή που θα κοινωνήσουμε την Άννα κ λέμε να πλύνουμε τα ρουχαλάκια στη θάλασσα κ να το συνδυάσουμε!!
αχ κοριτσια τελεια τα μπανακια στη θαλασσα και ακομα πιο τελειες οι θαλασσες στην κρητη
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?
ΣΟΦΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΑΣ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙΑ.
ΜΑΡΙΑ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ!ΠΗΡΑΤΕ ΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ?
maryz-iraklio kritis έγραψε:loulou_29 έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:xaftounaki έγραψε:Καλημέραmaryz-iraklio kritis έγραψε:καλημέρα Άννα!!! βέβαια δε ξέρω αν κάνει ψύχρα έξω δεν έχω ανοίξει ακόμα παράθυρο γιατί σαν να ψιλοκρυώνω ..σηκώθηκα από τα ζεστα κ κάπως μου φαίνεται!
αχ κοριτσια τελεια τα μπανακια στη θαλασσα και ακομα πιο τελειες οι θαλασσες στην κρητη
κ έχουμε κ πολλες με γαλάζια σημαία για τη φετινή χρονιά!! σε όλους τους νομούς!!
maryz-iraklio kritis έγραψε:ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?
ΣΟΦΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΑΣ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙΑ.
ΜΑΡΙΑ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ!ΠΗΡΑΤΕ ΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ?
καλημέρα Γιάννα!! όχι ακόμα θα μας τα βγάλει σε cd γιατί είναι πάρα πολλές πήγαμε απλως να δούμε μερικές κ τις είπα να μου στείλει καμιά γιατί οι φίλες στο facebook με πρήζανε θέλανε να δουν το νυφικό! η φωτογραφία καλή είναι το μοντέλο είναι χάλια!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης