601 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 Πεμ Μάης 24, 2012 10:25 am
γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
lenaki1982 έγραψε:Ελένη μου την Τρίτη θα πας και εσύ για να ακούσεις καρδιά???γκρινιαρα έγραψε:boubou έγραψε:Αχ ποσο θελω να ερθω στην φαση που εισαι τωρα γκρινιαρα μου!!! θελω τοσο να ακουσω καρδουλα απο ενα σπορακι ουσιαστικά μεσα στην κοιλιά μου!!!Το θελω τοοοοοσο πολύ!!!!
ολα αυτα τα συναισθήματα που βιώνω απο εσάς που τα καταφερατε με κάνουν να το θελω ακόμη περισσότερο!!! θελω να τα νιωσω ολα κι εγω!!! την Τριτη θα μπορεσετε να ακουσετε και να δειτε το παιδάκι σας ρεεεεεε!!!! λιώνω και μόνο που το σκέφτομαι!!
ζωάκι μακάρι να μπορούσα να αντισταθώ στα κρεατικά!! αλλά δν το΄χω!! ισως να τα κατάφερνα αν ήμουν με καποιον που δν τρώει κι αυτός και μαζι να κάναμε κάτι, γιατι τώρα τρωνε όλοι και πολύ! οπότε δν παιζει να κάνω "νηστεία" εγώ με τίποτα! χαιρομαι και θαυμάζω αυτους που αντιστεκονται!
ευχομαι να νοιωσεις πολυ καλυτερα απ'οτι νοιωθω εγω τωρα...να μην χρειαζεται να ανησυχεις για τιποτα...μακαρι ο θεος να σε βοηθησει να τα νοιωσεις ολα αυτα πολυ πολυ γρηγορα...και να χαιρομαστε εμεις με τη χαρα σου ελλουκο μου...ελπιζω να δω καλα πραματα την τριτη και να μην απογοητευω...θελω αυτη τη φορα να ακουσω καρδουλα να χτυπαει και να ειναι υγιες το σπορακι παροτι οι χοριακες μου ειναι χαμηλες...θελω επιτελους να γινω κι εγω μαμα πραγματικου μωρου...και οχι μαμα 2 αγγελων...θελω για ολες μας το καλυτερο...ζηταω πολλα???
λενακι δε νομιζω να ακουσω καρδουλα την τριτη...θα κανω ακομα μια χοριακη να δουμε αν ξεπερασε τις 1500 μοναδες και απο κει και περα θα μου πει η γιατρος τι θα κανω...εσυ πως εισαι???