Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
575 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 575 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 25 από 40]

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
lenaki1982 έγραψε:
γκρινιαρα έγραψε:
boubou έγραψε:Αχ ποσο θελω να ερθω στην φαση που εισαι τωρα γκρινιαρα μου!!! θελω τοσο να ακουσω καρδουλα απο ενα σπορακι ουσιαστικά μεσα στην κοιλιά μου!!!Το θελω τοοοοοσο πολύ!!!!
ολα αυτα τα συναισθήματα που βιώνω απο εσάς που τα καταφερατε με κάνουν να το θελω ακόμη περισσότερο!!! θελω να τα νιωσω ολα κι εγω!!! την Τριτη θα μπορεσετε να ακουσετε και να δειτε το παιδάκι σας ρεεεεεε!!!! λιώνω και μόνο που το σκέφτομαι!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 25 M015

ζωάκι μακάρι να μπορούσα να αντισταθώ στα κρεατικά!! αλλά δν το΄χω!! ισως να τα κατάφερνα αν ήμουν με καποιον που δν τρώει κι αυτός και μαζι να κάναμε κάτι, γιατι τώρα τρωνε όλοι και πολύ! οπότε δν παιζει να κάνω "νηστεία" εγώ με τίποτα! Embarassed Embarassed χαιρομαι και θαυμάζω αυτους που αντιστεκονται!

ευχομαι να νοιωσεις πολυ καλυτερα απ'οτι νοιωθω εγω τωρα...να μην χρειαζεται να ανησυχεις για τιποτα...μακαρι ο θεος να σε βοηθησει να τα νοιωσεις ολα αυτα πολυ πολυ γρηγορα...και να χαιρομαστε εμεις με τη χαρα σου ελλουκο μου...ελπιζω να δω καλα πραματα την τριτη και να μην απογοητευω...θελω αυτη τη φορα να ακουσω καρδουλα να χτυπαει και να ειναι υγιες το σπορακι παροτι οι χοριακες μου ειναι χαμηλες...θελω επιτελους να γινω κι εγω μαμα πραγματικου μωρου...και οχι μαμα 2 αγγελων...θελω για ολες μας το καλυτερο...ζηταω πολλα???
Ελένη μου την Τρίτη θα πας και εσύ για να ακούσεις καρδιά???

λενακι δε νομιζω να ακουσω καρδουλα την τριτη...θα κανω ακομα μια χοριακη να δουμε αν ξεπερασε τις 1500 μοναδες και απο κει και περα θα μου πει η γιατρος τι θα κανω...εσυ πως εισαι???

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
goldangel1990 έγραψε:Κοριτσάκια μου τι κάνετε??εγω προσπαθω να ειμαι καλα.!!!

Γκρινιαρούλα μου μην ακους τους μικροβιολόγους,εμενα με άγχωνε ενω η χοριακη μου διπλασιαζοταν κανονικα..αστον να λέει!!
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΘΕΤΙΚΗ,ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ!!!!ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΠΟΡΙ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ!!ΤΕΛΟΣ! Very Happy

γεια σου γλυκια μου...προσπαθησε να εισαι οσο καλυτερα μπορεις...ευχομαι αυριο οι εξετασεις σου να ειναι ολες πεντακαθαρες!!!

ειμαι συγκρατημενα αισιοδοξη...το μονο που κανω ειναι να προσευχομαι στην παναγια και να παρακαλαω να μη φυγεικαι αυτο το σπορακι...μακαρι την τριτη η χοριακη να ειναι αναπαντεχα αυξημενη...θελω να χαρω κι εγω λιγο... Sad Sad Sad Sad

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γρηγορα αλμυρα μαφινς

1 κεσε γιαουρτι (μην πεταξετε το κεσεδακ!!!)

3 αυγα

3 κουταλιες της σουπας ελαιολαδο

1,5 κεσε αλευρι γ.ο.χ.

1 μπεικινγκ παουντερ

1 κεσε τυρι φετα

τα ανακατευουμε ολα μαζι σε ενα μπολ και βαζουμε το μιγμα σε φορμες για μαφινς.

ψηνουμε στους 180 εως οτου ροδισουν.

αυτη ειναι η βασικη συνταγη εσεις μεσα προσθετετε ο,τι σας κανει ορεξη...λουκανικα,μπεικον,ζαμπον,πιπεριες,λιαστες ντοματες,καλαμποκι,κοτοπουλο βρασμενο...

καλη επιτυχια!!!!!

goldangel1990

goldangel1990
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
γκρινιαρα έγραψε:

Γκρινιαρούλα μου μην ακους τους μικροβιολόγους,εμενα με άγχωνε ενω η χοριακη μου διπλασιαζοταν κανονικα..αστον να λέει!!
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΘΕΤΙΚΗ,ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ!!!!ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΠΟΡΙ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ!!ΤΕΛΟΣ! Very Happy

γεια σου γλυκια μου...προσπαθησε να εισαι οσο καλυτερα μπορεις...ευχομαι αυριο οι εξετασεις σου να ειναι ολες πεντακαθαρες!!!

ειμαι συγκρατημενα αισιοδοξη...το μονο που κανω ειναι να προσευχομαι στην παναγια και να παρακαλαω να μη φυγεικαι αυτο το σπορακι...μακαρι την τριτη η χοριακη να ειναι αναπαντεχα αυξημενη...θελω να χαρω κι εγω λιγο... Sad Sad Sad Sad

ΠΙΣΤΗ ΝΑ ΕΧΕΙΣ,όλα θα πάνε καλά,κοριτσάκι μου ξέρω ποσο το θέλεις,και ο θεος θα κάνει το καλύτερο για σενα!Να μην αγχωνεσε γιατι το μπεμπάκι το νιώθει!!χαλαρά,ολα θα έρθουν τέλεια!!!και να δεις που η χοριακή θα είναι τεράστια!!

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
goldangel1990 έγραψε:
γκρινιαρα έγραψε:

ΠΙΣΤΗ ΝΑ ΕΧΕΙΣ,όλα θα πάνε καλά,κοριτσάκι μου ξέρω ποσο το θέλεις,και ο θεος θα κάνει το καλύτερο για σενα!Να μην αγχωνεσε γιατι το μπεμπάκι το νιώθει!!χαλαρά,ολα θα έρθουν τέλεια!!!και να δεις που η χοριακή θα είναι τεράστια!!

σε ευχαριστω για την υποστηριξη εβελινακι μου...ευχομαι γρηγορα κι εσυ να αποκτησεις ενα γερο σπορακι που θα γινει ενα γερο και χαμογελαστο μπεμπακι!!!καλη επιτυχια αυριο για τις εξετασεις σου Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 25 35468 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 25 35468 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 25 35468 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 25 35468 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 25 35468

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σου Εβελινάκι Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 25 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 25 417472

Γκρινιαράκι μου ελπιζω σύντομα την αγωνία σου να την υποδεχτεί η χαρα!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 25 35468 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 25 35468 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 25 35468 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 25 35468

markella01

markella01
Ελλάκι....???

Θέλω εδώ και μέρες να στο πω...

Μήπως βρε κορίτσι? Μήπως...???

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:Γεια σου Εβελινάκι Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 25 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 25 417472

Γκρινιαράκι μου ελπιζω σύντομα την αγωνία σου να την υποδεχτεί η χαρα!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 25 35468 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 25 35468 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 25 35468 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 25 35468

ευχαριστω ελλουκο μου...αλλη μια ωριτσα και σχολας μετα???εχεις να ξεμπιρμπιλιασεις και τον κοντο???

παρθενακι

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλησπέρα σε όλη την παρέα! Γκρινιαρούλα συγχαρητήρια και από εμένα αν και σου εύχομαι να πάνε όλα κατ' ευχήν! Μην αγχώνεσαι! Έχε θετική σκέψη και πίστη και όλα θα πάνε καλά!

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
markella01 έγραψε:Ελλάκι....???

καλησπερα!!!ουαου...ερχεται η ωρα να παρεις αγκαλιτσα τον πριγκηπα σου..εεε???με το καλο σου ευχομαι να αντικρυσεις τα ματακια του!!!

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
παρθενακι έγραψε:Καλησπέρα σε όλη την παρέα! Γκρινιαρούλα συγχαρητήρια και από εμένα αν και σου εύχομαι να πάνε όλα κατ' ευχήν! Μην αγχώνεσαι! Έχε θετική σκέψη και πίστη και όλα θα πάνε καλά!

καλησπερα παρθενακι!!!σε ευχαριστω πολυ!!!μακαρι να πανε ολα καλα...!!!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

δν ξέρω βρε Χρυσα μου....νομίζω ότι μου παιζει παιχνίδια ακόμη και το σώμα μου!!! έχουμε ακόμη 10 μέρες να μάθουμε Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes με το καλο να παρεις αγκαλιτσα το αγοράκι σου κοπέλα μου!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 25 328109 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 25 328109

γκρινιαρα έγραψε:
ευχαριστω ελλουκο μου...αλλη μια ωριτσα και σχολας μετα???εχεις να ξεμπιρμπιλιασεις και τον κοντο???

αχαχαχα αχ με μάθατε!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

κοριτσια βγαινω λιγο να κανω δουλειες!!! θα μιλήσουμε πάλι αργότερα!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 25 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 25 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 25 417472

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κορίτσια ώρα για νάνι...θα τα πούμε το πρωί...καληνύχταααα Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 25 334590

ζωάκι

ζωάκι
[quote="boubou"]

δν ξέρω βρε Χρυσα μου....νομίζω ότι μου παιζει παιχνίδια ακόμη και το σώμα μου!!! έχουμε ακόμη 10 μέρες να μάθουμε Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes με το καλο να παρεις αγκαλιτσα το αγοράκι σου κοπέλα μου!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 25 328109 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 25 328109

Γεια σααας! Εγώ πήγα στη θεία όπου είχαμε τραπέζι και πλακώθηκα στις σαλάτες και τις ελιές και έσκασα!
Κι επειδή ακόμη να μου έρθει, μπήκα σε ένα αμερικάνικο σάιτ για υπολογισμό του κύκλου. Ζητάει τις τελευταίες 3 περιόδους (νομίζω δεν ξαναπέτύχα να ζητάνε 3!) και μου λέει ότι έπρεπε να μου έρθει στις 18 και ότι στις 19 να κάνω τεστ! Βέβαια η ωορρηξία μου ήταν πολύ μετά απ'αυτό που μου δίνει..
Επειδή είμαι και λιγο δύσπιστη όμως λέω να περιμένω το Σάββατο που με βάση τους δικόυς μου προχειρους υπολογισμόυς θα έχουν περάσει 4-5 μερες καθυστέρησης..
Καμιά φορά λέω πριν πέσω γιαύπνο.. "δε γίνεται να δω ένα όνειρο που να μου λέει αν είμαι ή όχι;;" ονειροτέστ! Wink Sleep αλλά το πιο κορυφαίο απ' όλα είναι η μαντική μέσω του χαρτιού υγείας και του χρώματος των υγρών!

ζωάκι

ζωάκι
evi27 έγραψε:κορίτσια ώρα για νάνι...θα τα πούμε το πρωί...καληνύχταααα Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 25 334590

bon nuit!

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ζουζουνες μου καληνυχτα και ονειρα γλυκα!!!θα τα πουμε το πρωι!!!

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ήρθα εγώ και φύγατε καλε ;

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πάω να παίξω κανένα ζωγραφισέ το Razz

maraki_iraklio

maraki_iraklio
γκρινιαρα έγραψε:
maraki_iraklio έγραψε:Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!!Ξεράθηκα στον ύπνο και ξύπνησα φρέσκια,φρέσκια!!!
γκριναρούλα μου διάβασα τα ευχάριστα!!!μπράβο κοριτσάκι μου!!!Θα είμαστε μαζί εγκυούλες με τελειόμηνες εγκυμοσύνες θα δεις!!!Μην αγχώνεσαι και την Τρίτη θα δεις το σποράκι σου!!!γιούπιιιι!!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 25 215994

σε σενα πανε τα μπραβο!!!εχεις μια τεραστια χοριακη!!!εγω πρεπει να μεινω στην αναμονη λιγο ακομα να ξεπερασει τις 1500 μοναδες για να μπορεσει η γιατρος να δει κατι στον υπερηχο...μακαρι να πανε ολα και να ειμαστε μαζι εγκυουλες!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 25 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 25 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 25 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 25 215994

Mην ανησυχείς κοριτσάκι μου και θα δεις ότι όλα θα πάνε καλά!!!θα εμψυχώνουμε η μία την άλλη αφού είμαστε και οι δύο μετά από παλίνδρομο!!!θα προσεύχομαι και για τις δυό μας!!!Εγώ θα πάω στον γιατρό μου την άλλη Παρασκευή!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μόλις τελείωσα με το ξεμπιρμπίλιασμα του κοντού!
Βλέπω ότι κοιμάστε και είμαι κι εγώ πτώμα οπότε θα σας καληνυχτίσω κι εγώ και θα τα πουμε αύριο πάλι!!! πολλά φιλάκια σε όλες σας!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 25 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 25 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 25 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 25 417472

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερούδια!Όπως πάντα, πρωινή πρωινή εγώ!Εχω διαβασματάκι γιατί δίνω την Κυριακή... study
Να έχετε όλες μια υπέροχη μέρα!!! flower flower flower

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kαλημέραααα!! Είπα μια φορά να μπω πρωί πρωί!! Τι κάνετε? πώς είστε? Ποιες είστε εδώ?

loulou_29

loulou_29
Καλημερουδια ζουζουνες τι κανετε?εγω τρεχω και δεν φτανω με τις δουλειες γιατι θα παμε στο εξοχικο ....
Ιωαννακι ευτυχως που διαβασα το πρωι για την μπουγατσα σου κ οχι το βραδυ που λυσαω για γλυκα....
Ελλουκο εμενα παλι δεν με πιανει η μπαρα με τιποτα.....
Ευουλι καλο διαβασμα και καλη επιτυχια να εχεις την κυριακη!!!!!
Καλημερα μαιρη τι κανεις?η αννουλα σου?

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ?

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πολυ καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!! Very Happy

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 25 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις