Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
657 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 657 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 24 από 40]

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τρεχουν τα σαλια σου με το μπροκολάκι??? πραγματικα σε θαυμαζω

εγω διάβασα στην αρχή μπριζολάκι χαχαχαα και μετά μου ήρθε σοκ οταν καταλαβα οτι λες αλλο!! χαχαχα

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ειναι καμια εδω???Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 24 M086

μολις ξυπνησα...θελω κι εγω γαλακτομπουρεκο κακουργες...μου ανοιξατε την ορεξη...

πρεπει να ξυπνησω τον αντρουλη μου και μετα να κανω καμια μακαροναδα να παρει αυριο στη δουλεια.....

ζωάκι

ζωάκι
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
boubou έγραψε:τρεχουν τα σαλια σου με το μπροκολάκι??? πραγματικα σε θαυμαζω

εγω διάβασα στην αρχή μπριζολάκι χαχαχαα και μετά μου ήρθε σοκ οταν καταλαβα οτι λες αλλο!! χαχαχα

χαχαχα!! δεν τρώω κρέας! λατρεύω το μπρόκολο και ειδικά αυτό το συγκεκριμένο γιατί είναι το πρώτο της σοδειάς μας! και πολύ λυπάμαι που το έκοψα πριν 2 μέρες γιατί νόμιζα πως θα το έφτιαχνα και τελικά έμεινε στο ψυγείο! Αχ τι ευτυχία ο μπαξές! Σήμερα έκοψα και το πρώτο μας αγγουράκι!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γκρινιαρα έγραψε:ειναι καμια εδω???Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 24 M086

μολις ξυπνησα...θελω κι εγω γαλακτομπουρεκο κακουργες...μου ανοιξατε την ορεξη...

πρεπει να ξυπνησω τον αντρουλη μου και μετα να κανω καμια μακαροναδα να παρει αυριο στη δουλεια.....

καλως το κοριτσι μας το ομορφο!!!
εχεις απο τωρα λιγουρες βρε?? να προσεχεις μην παρεις κιλα γρηγορα!!!να τρως με μετρο!

ζωάκι κι εμεις εχουμε μπαχτσε!!! εχεις δικιο ειναι ευτυχια να εχεις τα δικα σου λαχανικα! Απλα με το μπροκολάκι δν τα πάω πααααρα πολυ καλα..μπορω να το φαω, αλλα δν τρελαινομαι κιολας! Laughing Laughing

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ελλουκο μου παντα εχω λιγουρα μολις ξυπναω απο τον μεσημεριανο υπνο!!!! προσεχω γιατι θα με καρυδωσει η γιατρος...

γεια σου ζωακι!!!δεν τρως κρεας???? Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 24 606100 εγω παλι τρελαινομαι... Very Happy Very Happy Very Happy οπως τα λες ειναι ο μπαχτσες ειναι ευτυχια!!!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γκρινιαρα έγραψε:ελλουκο μου παντα εχω λιγουρα μολις ξυπναω απο τον μεσημεριανο υπνο!!!! προσεχω γιατι θα με καρυδωσει η γιατρος...

να μη το δεις με αγχος!! μη φαω και τετοια!! απλα οταν σε πιανει η λιγουρα προσπαθησε να τρως ελαφρια γεύματα πολλά και μικρά ειναι το καλύτερο!! ασε περιθώρια για μεγαλύτερους μήνες εγκυμοσύνης που θα παρεις σιγουρα!!
δν στο λεω να σε προβληματισω, απλά νομίζω ότι ειναι πιο σωστό για να μην επιβαρυνθείς με περιττά κιλά και δυσκολεύεσαι μετά να κοιμασαι κλπ!

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:
γκρινιαρα έγραψε:ελλουκο μου παντα εχω λιγουρα μολις ξυπναω απο τον μεσημεριανο υπνο!!!! προσεχω γιατι θα με καρυδωσει η γιατρος...

να μη το δεις με αγχος!! μη φαω και τετοια!! απλα οταν σε πιανει η λιγουρα προσπαθησε να τρως ελαφρια γεύματα πολλά και μικρά ειναι το καλύτερο!! ασε περιθώρια για μεγαλύτερους μήνες εγκυμοσύνης που θα παρεις σιγουρα!!
δν στο λεω να σε προβληματισω, απλά νομίζω ότι ειναι πιο σωστό για να μην επιβαρυνθείς με περιττά κιλά και δυσκολεύεσαι μετά να κοιμασαι κλπ!

το ξερω ζουζουνα μου...ουτως ή αλλως ειχα κανει διατροφολογιο με τη γιατρο και στην προηγουμενη εγκυμοσυνη γιατι δεν θελω να παρω πολλα...φοβαμαι να μην γυρισω στον καιρο που ειχα 2 κιλα παραπανισια...

βλεπω τωρα και τη συνυφαδα μου μπηκε στον 6 και εχει παρει καμια 10ρια ισως και παραπανω και ο γιατρος φωναζει...

βρε ελλουκο μου λες να τα καταφερω και να μεινει αυτο σπορι??? Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 24 35468 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 24 35468 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 24 35468 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 24 35468

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Είμαι σίγουρη κοριτσάκι μου!!!! ολα σουπερ θα πάνε!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 24 328109 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 24 328109 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 24 328109 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 24 328109 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 24 328109 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 24 328109

μην αγχώνεσαι πάντως πολύ με τα παραπανησια κιλά! μια φιλη μου που πηρε συνολο 20..ειχε πολλες λιγουρες στην αρχή και ξυπναγε και το βραδυ και ετρωγε σκεψου και πηρε τα 6 στους πρωτους 3 μηνες που δν παιρνει καμια συνηθως! και την επιασε στεναχωρια γιατι την μαλωνε ο γιατρος αλλα τα κιλα ακομη και οταν δν ετρωγε ανεβαιναν...καποιοι οργανισμοι ειναι ετσι τι να κανουμε!?οποτε το πηρε αποφαση και απο εκει και περα συνεχισε την εγκυμοσυνη της χωρις να στερείται και να νιωθει οτι πειναει και το παιδακι καθως και αυτη ηταν μεσα στην υγεια!!ουτε η φιλη ζαχαρο ουτε το παιδακι το παραμικρο!!απλα τα πολλά κιλα ειναι δυσφορία για σενα οχι για το μωρακι!! γι αυτο στο λεω!!με πολύ πολύ αγάπη!!!!!

ζωάκι

ζωάκι

βρε ελλουκο μου λες να τα καταφερω και να μεινει αυτο σπορι??? Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 24 35468 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 24 35468 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 24 35468 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 24 35468 [/quote]

Τι λες τώρα; Εννοείται πως θα μείνει!!!!!!!!!!!!! Κι επειδή ξέρω ότι θα χω κι εγώ τις ίδιες ανησυχίες όταν με το καλό, θα θέλω κι εγώ τη θετική σας ενέργεια! SmileSmileSmile Γι' αυτό σου στέλνω πολληηηη τώρα!!
Όσο για το κρέας, έχει πολλά χρόνια που το έκοβα και το ξανάρχιζα.. πάντα μου άρεσε αλλά δεν έτρωγα πολύ.. πριν μάθω ότι ήμουν έγκυος περσι το καλοκαίρι δεν έτρωγα και μετά είπα να το ξεκινήσω.. μετά την παλίνδρομη το έκοψα δια παντός.. έχει και κάνα μήνα που δεν τρώω ούτε ψάρι.. το χω ρίξει σε σαλάτες, χόρτα, όσπρια, δημητριακά και ξηρούς καρπους.. τρώω αυγά και γαλακτοκομικά (μόνο τυριά βασικά γιατί το γάλα το σιχαίνομαι!!).. είμαι πολυ χαρούμενη και δε νίωθω καθόλου τύψεις ότι τρώω ένα ζωάκι που πέθανε και το βγάλαν στην αγορά ή το σκότωσαν για να το φάω! Very Happy κι έτσι ειμαστε όλοι χαρούμενοι! Ζωάκι και ζωάκια! SmileSmileSmile
Πάντως πώς τα κατφέρνουν κάποιες γυναίκες ρε παιδί μου και βάζουν μόνο τα βασικά κιλά;; εγώ έχω 5-6 παραπανίσια ήδη, οπότε προβλαίπω να γίνομαι γουρουνίτσα! αν και πρέπει κι εγώ να προσέχω ακόμη περισσότερο λόγω διαβήτη 1.
Σας έπρηξα, το ξέρω, αλλά τώρα που λέμε για όρεξη, τις τελευταίες μέρες δεν έχω καθόλου.. απίστευτο για μένα.. από το πρωί σήμερα είμαι με 3 κουλουράκια βρώμης που έφτιαξά χθες.. αλλά το παράξενο είναι πως ΔΕΝ πεινάω! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 24 654316

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:Είμαι σίγουρη κοριτσάκι μου!!!! ολα σουπερ θα πάνε!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 24 328109 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 24 328109 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 24 328109 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 24 328109 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 24 328109 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 24 328109

μην αγχώνεσαι πάντως πολύ με τα παραπανησια κιλά! μια φιλη μου που πηρε συνολο 20..ειχε πολλες λιγουρες στην αρχή και ξυπναγε και το βραδυ και ετρωγε σκεψου και πηρε τα 6 στους πρωτους 3 μηνες που δν παιρνει καμια συνηθως! και την επιασε στεναχωρια γιατι την μαλωνε ο γιατρος αλλα τα κιλα ακομη και οταν δν ετρωγε ανεβαιναν...καποιοι οργανισμοι ειναι ετσι τι να κανουμε!?οποτε το πηρε αποφαση και απο εκει και περα συνεχισε την εγκυμοσυνη της χωρις να στερείται και να νιωθει οτι πειναει και το παιδακι καθως και αυτη ηταν μεσα στην υγεια!!ουτε η φιλη ζαχαρο ουτε το παιδακι το παραμικρο!!απλα τα πολλά κιλα ειναι δυσφορία για σενα οχι για το μωρακι!! γι αυτο στο λεω!!με πολύ πολύ αγάπη!!!!!

μακαρι να μου πανε ολα καλα...ειμαι συγκρατημενα αισιοδοξη...θα περιμενω εως την τριτη να δουμε παλι...σ αγαπω πολυ πολυ... Wink Wink Wink

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ζωάκι έγραψε:
βρε ελλουκο μου λες να τα καταφερω και να μεινει αυτο σπορι??? Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 24 35468 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 24 35468 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 24 35468 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 24 35468

Τι λες τώρα; Εννοείται πως θα μείνει!!!!!!!!!!!!! Κι επειδή ξέρω ότι θα χω κι εγώ τις ίδιες ανησυχίες όταν με το καλό, θα θέλω κι εγώ τη θετική σας ενέργεια! SmileSmileSmile Γι' αυτό σου στέλνω πολληηηη τώρα!!
Όσο για το κρέας, έχει πολλά χρόνια που το έκοβα και το ξανάρχιζα.. πάντα μου άρεσε αλλά δεν έτρωγα πολύ.. πριν μάθω ότι ήμουν έγκυος περσι το καλοκαίρι δεν έτρωγα και μετά είπα να το ξεκινήσω.. μετά την παλίνδρομη το έκοψα δια παντός.. έχει και κάνα μήνα που δεν τρώω ούτε ψάρι.. το χω ρίξει σε σαλάτες, χόρτα, όσπρια, δημητριακά και ξηρούς καρπους.. τρώω αυγά και γαλακτοκομικά (μόνο τυριά βασικά γιατί το γάλα το σιχαίνομαι!!).. είμαι πολυ χαρούμενη και δε νίωθω καθόλου τύψεις ότι τρώω ένα ζωάκι που πέθανε και το βγάλαν στην αγορά ή το σκότωσαν για να το φάω! Very Happy κι έτσι ειμαστε όλοι χαρούμενοι! Ζωάκι και ζωάκια! SmileSmileSmile
Πάντως πώς τα κατφέρνουν κάποιες γυναίκες ρε παιδί μου και βάζουν μόνο τα βασικά κιλά;; εγώ έχω 5-6 παραπανίσια ήδη, οπότε προβλαίπω να γίνομαι γουρουνίτσα! αν και πρέπει κι εγώ να προσέχω ακόμη περισσότερο λόγω διαβήτη 1.
Σας έπρηξα, το ξέρω, αλλά τώρα που λέμε για όρεξη, τις τελευταίες μέρες δεν έχω καθόλου.. απίστευτο για μένα.. από το πρωί σήμερα είμαι με 3 κουλουράκια βρώμης που έφτιαξά χθες.. αλλά το παράξενο είναι πως ΔΕΝ πεινάω! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 24 654316 [/quote]

θετικη ενεργεια εν οψη!!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 24 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 24 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 24 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 24 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 24 215994

ειχες κι εσυ παλινδρομη..εεε???καταλαβαινω... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

μπα...δεν μπορω χωρις κρεας...αντε μονο στις νηστειες κι εκει με το ζορι...μπραβο ομως που καταφερες και απεξαρτηθηκες...ετσι κι αλλιως τις ιδιες βιταμινες μπορεις να τις παρεις κι απο αλλες τροφες!!!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αχ ποσο θελω να ερθω στην φαση που εισαι τωρα γκρινιαρα μου!!! θελω τοσο να ακουσω καρδουλα απο ενα σπορακι ουσιαστικά μεσα στην κοιλιά μου!!!Το θελω τοοοοοσο πολύ!!!!
ολα αυτα τα συναισθήματα που βιώνω απο εσάς που τα καταφερατε με κάνουν να το θελω ακόμη περισσότερο!!! θελω να τα νιωσω ολα κι εγω!!! την Τριτη θα μπορεσετε να ακουσετε και να δειτε το παιδάκι σας ρεεεεεε!!!! λιώνω και μόνο που το σκέφτομαι!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 24 M015

ζωάκι μακάρι να μπορούσα να αντισταθώ στα κρεατικά!! αλλά δν το΄χω!! ισως να τα κατάφερνα αν ήμουν με καποιον που δν τρώει κι αυτός και μαζι να κάναμε κάτι, γιατι τώρα τρωνε όλοι και πολύ! οπότε δν παιζει να κάνω "νηστεία" εγώ με τίποτα! Embarassed Embarassed χαιρομαι και θαυμάζω αυτους που αντιστεκονται!

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κι είμαι επισήμως πτώμα τώρα!ουφ τα ρούχα σιδερωμένα στις ντουλάπες,το γλυκό στα βάζα κ τα κατσαρολικά πλυμένα...

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evi27 έγραψε:κι είμαι επισήμως πτώμα τώρα!ουφ τα ρούχα σιδερωμένα στις ντουλάπες,το γλυκό στα βάζα κ τα κατσαρολικά πλυμένα...

τουλάχιστον τελείωσες απο ολα και τώρα μπορεις να ξεκουραστείς Wink Wink Wink Wink

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:
evi27 έγραψε:κι είμαι επισήμως πτώμα τώρα!ουφ τα ρούχα σιδερωμένα στις ντουλάπες,το γλυκό στα βάζα κ τα κατσαρολικά πλυμένα...

τουλάχιστον τελείωσες απο ολα και τώρα μπορεις να ξεκουραστείς Wink Wink Wink Wink

κάτι είναι κι αυτό Very Happy

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:Αχ ποσο θελω να ερθω στην φαση που εισαι τωρα γκρινιαρα μου!!! θελω τοσο να ακουσω καρδουλα απο ενα σπορακι ουσιαστικά μεσα στην κοιλιά μου!!!Το θελω τοοοοοσο πολύ!!!!
ολα αυτα τα συναισθήματα που βιώνω απο εσάς που τα καταφερατε με κάνουν να το θελω ακόμη περισσότερο!!! θελω να τα νιωσω ολα κι εγω!!! την Τριτη θα μπορεσετε να ακουσετε και να δειτε το παιδάκι σας ρεεεεεε!!!! λιώνω και μόνο που το σκέφτομαι!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 24 M015

ζωάκι μακάρι να μπορούσα να αντισταθώ στα κρεατικά!! αλλά δν το΄χω!! ισως να τα κατάφερνα αν ήμουν με καποιον που δν τρώει κι αυτός και μαζι να κάναμε κάτι, γιατι τώρα τρωνε όλοι και πολύ! οπότε δν παιζει να κάνω "νηστεία" εγώ με τίποτα! Embarassed Embarassed χαιρομαι και θαυμάζω αυτους που αντιστεκονται!

ευχομαι να νοιωσεις πολυ καλυτερα απ'οτι νοιωθω εγω τωρα...να μην χρειαζεται να ανησυχεις για τιποτα...μακαρι ο θεος να σε βοηθησει να τα νοιωσεις ολα αυτα πολυ πολυ γρηγορα...και να χαιρομαστε εμεις με τη χαρα σου ελλουκο μου...ελπιζω να δω καλα πραματα την τριτη και να μην απογοητευω...θελω αυτη τη φορα να ακουσω καρδουλα να χτυπαει και να ειναι υγιες το σπορακι παροτι οι χοριακες μου ειναι χαμηλες...θελω επιτελους να γινω κι εγω μαμα πραγματικου μωρου...και οχι μαμα 2 αγγελων...θελω για ολες μας το καλυτερο...ζηταω πολλα???

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

εγω τωρα παω να κανω μια μακαροναδα για αυριο...και να ηξερες ποσο βαριεμαι...

κατσε ξεκουρασου τωρα και απολαυσε το γλυκακι σου!!!

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γκρινιαρα έγραψε:

καλέ τι να μου κάνει το γλυκό!εγώ πεινάω τώρα!

maraki_iraklio

maraki_iraklio
Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!!Ξεράθηκα στον ύπνο και ξύπνησα φρέσκια,φρέσκια!!!
γκριναρούλα μου διάβασα τα ευχάριστα!!!μπράβο κοριτσάκι μου!!!Θα είμαστε μαζί εγκυούλες με τελειόμηνες εγκυμοσύνες θα δεις!!!Μην αγχώνεσαι και την Τρίτη θα δεις το σποράκι σου!!!γιούπιιιι!!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 24 215994

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σου Μαρία!

lenaki1982

ζωάκι έγραψε: Πάντως πώς τα κατφέρνουν κάποιες γυναίκες ρε παιδί μου και βάζουν μόνο τα βασικά κιλά;;

Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 24 4872 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 24 4872 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 24 4872

και εγώ μόνο 10 κιλά είχα βάλει στην πρώτη μου εγκυμοσύνη και τα έχασα σε 10 μέρες από τη γέννα χωρίς να προσέχω ΚΑΘΟΛΟΥ!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 24 4872 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 24 4872 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 24 4872

lenaki1982

γκρινιαρα έγραψε:
boubou έγραψε:Αχ ποσο θελω να ερθω στην φαση που εισαι τωρα γκρινιαρα μου!!! θελω τοσο να ακουσω καρδουλα απο ενα σπορακι ουσιαστικά μεσα στην κοιλιά μου!!!Το θελω τοοοοοσο πολύ!!!!

ευχομαι να νοιωσεις πολυ καλυτερα απ'οτι νοιωθω εγω τωρα...να μην χρειαζεται να ανησυχεις για τιποτα...μακαρι ο θεος να σε βοηθησει να τα νοιωσεις ολα αυτα πολυ πολυ γρηγορα...και να χαιρομαστε εμεις με τη χαρα σου ελλουκο μου...ελπιζω να δω καλα πραματα την τριτη και να μην απογοητευω...θελω αυτη τη φορα να ακουσω καρδουλα να χτυπαει και να ειναι υγιες το σπορακι παροτι οι χοριακες μου ειναι χαμηλες...θελω επιτελους να γινω κι εγω μαμα πραγματικου μωρου...και οχι μαμα 2 αγγελων...θελω για ολες μας το καλυτερο...ζηταω πολλα???
Ελένη μου την Τρίτη θα πας και εσύ για να ακούσεις καρδιά???

goldangel1990

goldangel1990
Κοριτσάκια μου τι κάνετε??εγω προσπαθω να ειμαι καλα.!!!

Γκρινιαρούλα μου μην ακους τους μικροβιολόγους,εμενα με άγχωνε ενω η χοριακη μου διπλασιαζοταν κανονικα..αστον να λέει!!
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΘΕΤΙΚΗ,ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ!!!!ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΠΟΡΙ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ!!ΤΕΛΟΣ! Very Happy

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evi27 έγραψε:
γκρινιαρα έγραψε:

καλέ τι να μου κάνει το γλυκό!εγώ πεινάω τώρα!

κι εγω εκανα μακαροναδα με σαλτσα μανιταριων για αυριο και για τωρα κατι γρηγορα αλμυρα μαφινς...θα δωσω συνταγη σε 1 λεπτακι.......

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maraki_iraklio έγραψε:Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!!Ξεράθηκα στον ύπνο και ξύπνησα φρέσκια,φρέσκια!!!
γκριναρούλα μου διάβασα τα ευχάριστα!!!μπράβο κοριτσάκι μου!!!Θα είμαστε μαζί εγκυούλες με τελειόμηνες εγκυμοσύνες θα δεις!!!Μην αγχώνεσαι και την Τρίτη θα δεις το σποράκι σου!!!γιούπιιιι!!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 24 215994

σε σενα πανε τα μπραβο!!!εχεις μια τεραστια χοριακη!!!εγω πρεπει να μεινω στην αναμονη λιγο ακομα να ξεπερασει τις 1500 μοναδες για να μπορεσει η γιατρος να δει κατι στον υπερηχο...μακαρι να πανε ολα και να ειμαστε μαζι εγκυουλες!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 24 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 24 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 24 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 24 215994

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 24 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις