Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
572 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 572 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 13 από 40]

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
η γκρινιάρα πήγε για τ'αποτελέσματα??

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κλειω θα σε περιμενουμε!Φιλια!

Ζωακι εβαλα σε 1 λιτρο νερου 2κ.σουπας τριμμενο πρασινο σαπουνι και 1κ.σουπας οινοπνευμα!Ελπιζω να πιασει!

Ελλη ποια ειναι η PSN της λιστας;νεα κοπελα μαλλον οσο ημουν απουσα!Λιωσε στο παιχνιδι οσο μπορεις αφου σε κανει να νοιωθεις ομορφα!Κι εμενα μου αρεσει αυτη με τα 3 φυλλα και τις καρδουλες!

Ευηστα καρφουρ μακεδονια; εχουν διαφορα απο τα αλλα; να πω την αληθεια μου με τα τοσα που ακουγονται δεν παω καθολυ εκει!Πεθαινω για γλυκο κερασι, βυσσινο και σταφυλι!Πεθαινω!Εφαγα 1 κιλο σε χρονο ντετε!Γενικα μου αρεσουν του κουταλιου αλλα σε αυτα εχω αδυναμια!Πως ειναι η μεση σου σημερα;

Γιαννα οσο για τα μαφιν και τα καπ κεικ κι εγω ξερω πως ειναι το ιδιο!Τωρα ο στολισμος απο πανω με ζαχαροπαστα η κρεμα γινεται και στα 2!Γκομενα;;;Χαχαχαχα! tongue

Γκρινιαρα ουτε ενα μηνα τα λουλουδια κι εχουν περασει 50 αρρωστιες ενω τα παρατημενα της πολυκατοικιας δεν τα πιανει τιποτα!Κι εμενα μου ελειψες!πως εισαι εσυ;Ακομα να το πιστεψω πως εισαι εγκυουλα....σαν ονειρο!Δε σου αρεσει η σοκολατα κι εχεις λιγουρα φασολαδα;;;;! cyclops Ευχαριστουμε για το κερακι!Απο το στομα σου και στου Θεου το αυτι!Περιμενουμε εναγωνιως τα αποτελεσματα σου!

Αντα που εισαι κοριτσακι κι ανησυχησα;;;

Τονια πως ειναι το ποδι σου; απο συμπτωματα;

Lollipop83 ωραιο αβαταρ!

Πεταλουδα Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 13 417472

Λεμονακι κι εδω ειχαμε παλιοκαιρο αλλα σε εσας το παρακανε!Που θα παει θα ερθει το καλοκαιρι!Μπορει να σου εμεινε η παγωμενη πριγκηπισσα που τη συζηταγαμε συχνα μια περιοδο εδω μεσα!

Αννα εσυ τι τη θες τι διαιτα;; Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 13 679259

Μαρια καλα ετσι κι εγω την παταω...ολο λεω θα ξεκινησω διαιτα και τη μια ειμαι στις γονιμες την αλλη περιμενω να δω αν ειμαι και παει ο μηνας!

Χρυσα Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 13 417472

maria.tst Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 13 417472

Εβελιν καλα αποτελεσματα!

demmy29 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 13 417472

Σοφια ανατροπαρα!!!Με το καλο να ερθει η Ελενιτσα σας!Καισαρικη η φυσιλογικα γεννας;

Χριστινα Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 13 417472

Ναταλια μη σκας!Τον επομενο μηνα!

Θοδωρα μου αρεσουν πολυ οι γοβες!Με γεια σου!Βαλε φωτο....ελα!

να Μαρια-Ελενη χαιρεσαι αν κι αργα τη γιορτη σου!

Κοριτσια ειμαι χαλια!Σημερα ειναι η τριτη μερα που εχω αναγουλα!Τι με πειραξε; εφαγα μια μερα μαγιονεζα καλα και χιλα αλλα αλλα οχι κατι που δεν ειχα ηδη σπιτι!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:ΜΑΡΑΚΙ!!!ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΗΡΘΕ Ε?ΚΑΛΕ ΠΩΣ ΚΡΑΤΙΕΣΑΙ Κ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΧΟΡΙΑΚΗ?

είναι πάρα πολύ νωρίς μίλησα χθες βράδυ κ με τη γραμματέα του γιατρού μου κ αυτή το ίδιο μου είπε είναι νωρίς! δε μου έχει έρθει κάτι έχω μπερδεμένα συμπτώματα σήμερα!!

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maryz-iraklio kritis έγραψε:Kαλημέρα κ από εμένα τι κάνετε?? ποιες είστε εδώ? πείτε μου τα νέα σας γιατί γύρισα απ΄λο το μάθημα ζαλισμένη κ βαριέμαι να διαβάζω τόμους χιχιχι!!
η έλλη έφαγε την κρεμούλα της σαν καλό κορίτσι
η λουλού πήρε ένα ζευγάρι παπούτσια δώρο απο την πεθερά και τώρα έχει λεφτά για να αγοράσει κάτι ακόμα
η Τόνια έφαγε σπανακόπιτα και είναι καλά
η χρύσα μια χαρά και αυτή, η μικρή της όλη μέρα τσιρίζει
η Γιάννα η μικρή της είναι φρόνιμη και ακόμα δεν μας έγραψε κάτι γιατί κοιμάται
και όλες μαζί περιμένουμε τα αποτελέσματα της γρινιάρας για την χοριακή
και τα νέα τις Εβελιν..
δεν θυμάμαι κάτι άλλο
αα ! η Εύη μόλις τελείωσε τις δουλειες της και πίνει καφέ

σε κάλυψα Razz Razz Razz Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 13 M021δεν μπορείς να πεις σούπερ περίληψη Razz Razz

Εύη του έστειλα sms και περιμένω να μου απαντήσει, είναι σε σεμινάριο...

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
loulou_29 έγραψε:καλημερα μαρακι!!!!περιμενουμε τα αποτελεσματα της χοριακης που εκανε το πρωι η γκρανιαρουλα μας!!!!!!

καλημέρα λογικά για να αργούν είναι υψηλη τιμή!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λεμονάκι έγραψε:
maryz-iraklio kritis έγραψε:Kαλημέρα κ από εμένα τι κάνετε?? ποιες είστε εδώ? πείτε μου τα νέα σας γιατί γύρισα απ΄λο το μάθημα ζαλισμένη κ βαριέμαι να διαβάζω τόμους χιχιχι!!
η λουλού πήρε ένα ζευγάρι παπούτσια δώρο απο την πεθερά και τώρα έχει λεφτά για να αγοράσει κάτι ακόμα
και τα νέα τις Εβελιν..
δεν θυμάμαι κάτι άλλο

σε κάλυψα Razz Razz Razz Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 13 M021δεν μπορείς να πεις σούπερ περίληψη Razz Razz

Εγραψες.....Θεα!

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioanna85 έγραψε:Κλειω θα σε περιμενουμε!Φιλια!

Ζωακι εβαλα σε 1 λιτρο νερου 2κ.σουπας τριμμενο πρασινο σαπουνι και 1κ.σουπας οινοπνευμα!Ελπιζω να πιασει!

Ελλη ποια ειναι η PSN της λιστας;νεα κοπελα μαλλον οσο ημουν απουσα!Λιωσε στο παιχνιδι οσο μπορεις αφου σε κανει να νοιωθεις ομορφα!Κι εμενα μου αρεσει αυτη με τα 3 φυλλα και τις καρδουλες!

Ευηστα καρφουρ μακεδονια; εχουν διαφορα απο τα αλλα; να πω την αληθεια μου με τα τοσα που ακουγονται δεν παω καθολυ εκει!Πεθαινω για γλυκο κερασι, βυσσινο και σταφυλι!Πεθαινω!Εφαγα 1 κιλο σε χρονο ντετε!Γενικα μου αρεσουν του κουταλιου αλλα σε αυτα εχω αδυναμια!Πως ειναι η μεση σου σημερα;

Γιαννα οσο για τα μαφιν και τα καπ κεικ κι εγω ξερω πως ειναι το ιδιο!Τωρα ο στολισμος απο πανω με ζαχαροπαστα η κρεμα γινεται και στα 2!Γκομενα;;;Χαχαχαχα! tongue

Γκρινιαρα ουτε ενα μηνα τα λουλουδια κι εχουν περασει 50 αρρωστιες ενω τα παρατημενα της πολυκατοικιας δεν τα πιανει τιποτα!Κι εμενα μου ελειψες!πως εισαι εσυ;Ακομα να το πιστεψω πως εισαι εγκυουλα....σαν ονειρο!Δε σου αρεσει η σοκολατα κι εχεις λιγουρα φασολαδα;;;;! cyclops Ευχαριστουμε για το κερακι!Απο το στομα σου και στου Θεου το αυτι!Περιμενουμε εναγωνιως τα αποτελεσματα σου!

Αντα που εισαι κοριτσακι κι ανησυχησα;;;

Τονια πως ειναι το ποδι σου; απο συμπτωματα;

Lollipop83 ωραιο αβαταρ!

Πεταλουδα Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 13 417472

Λεμονακι κι εδω ειχαμε παλιοκαιρο αλλα σε εσας το παρακανε!Που θα παει θα ερθει το καλοκαιρι!Μπορει να σου εμεινε η παγωμενη πριγκηπισσα που τη συζηταγαμε συχνα μια περιοδο εδω μεσα!

Αννα εσυ τι τη θες τι διαιτα;; Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 13 679259

Μαρια καλα ετσι κι εγω την παταω...ολο λεω θα ξεκινησω διαιτα και τη μια ειμαι στις γονιμες την αλλη περιμενω να δω αν ειμαι και παει ο μηνας!

Χρυσα Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 13 417472

maria.tst Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 13 417472

Εβελιν καλα αποτελεσματα!

demmy29 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 13 417472

Σοφια ανατροπαρα!!!Με το καλο να ερθει η Ελενιτσα σας!Καισαρικη η φυσιλογικα γεννας;

Χριστινα Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 13 417472

Ναταλια μη σκας!Τον επομενο μηνα!

Θοδωρα μου αρεσουν πολυ οι γοβες!Με γεια σου!Βαλε φωτο....ελα!

να Μαρια-Ελενη χαιρεσαι αν κι αργα τη γιορτη σου!

Κοριτσια ειμαι χαλια!Σημερα ειναι η τριτη μερα που εχω αναγουλα!Τι με πειραξε; εφαγα μια μερα μαγιονεζα καλα και χιλα αλλα αλλα οχι κατι που δεν ειχα ηδη σπιτι!

ΙΩΑΝΝΑ ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ???? ΒΡΕ ΛΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙΣ ΚΙΝΤΕΡ ΕΚΠΛΗΞΗ? ΑΧ ΜΑΚΑΡΙ!

ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΟ ΜΠΗΚΑΝ!

ΓΚΡΙΝΙΑΡΑ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ.ΠΟΛΥ ΑΓΩΝΙΑ ΛΕΜΕ!!!!!Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 13 Ch025

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλώς την Ιωάννα! τα καρφούρ δεν έχουν καμιά διαφορά...μακεδονία λέγεται το συγκεκριμένο εμπορικό κ απλά το είπα για να καταλάβουν οι Θεσσαλονικιές σε ποιο απ'όλα πήγα Very Happy

αναγούλες????μήπως.....????? Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 13 654316 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 13 654316 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 13 654316

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δίνω το αυγό της μικρής κ επιστρεφω!!

petalouda

petalouda
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ηρθα κ γω
δεν ρωταω πως ειστε
βλεπω οτι ολα ειναι ευχαριστα
να δουμε τι θα γινει κ με την γκρινιαρα
εγω μεχρι στιγμης κανενα συμπτωμα αλλα ενταξει δεν θα σκασω κιολας
εχουμε καιρο ακομα

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λεμονάκι έγραψε:
και τα νέα τις Εβελιν..
δεν θυμάμαι κάτι άλλο

ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ!!!! Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λεμονάκι οκ!!θενκς!!αναμένω!! Very Happy

υ.γ καλέ η Χρύσα αγόρι έχει!! Very Happy

313Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 13 Empty Mου φέρατε γούρι!!! Πεμ Μάης 24, 2012 1:38 am

maraki_iraklio

maraki_iraklio
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλησπέρα κοριτσάκια μου!!!Τελικά μου φέρατε πολύ γούρι!!Έκανα το πρωί την χοριακή και ναι!!!είμαι έγκυος!!!Η χοριακή βγήκε 5000 μονάδες!!!Είμαι τόσο χαρούμενη αλλά και τόσο φοβισμένη!Ευχηθείτε μου να μου πάνε όλα καλά αυτή την φορά!!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 13 328109 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 13 654316

loulou_29

loulou_29
λεμονακι εγραψες παλι Respect Respect Respect Respect Respect
ιωαννακι καλημερουδια.....θα βαλω σε λιγουλακι!!!!! Wink

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χρυσάκι έχει γκρίνιο ο μπεμπουλης??

Λεμονάκι έτσι λέω, να κάνω την δεύτερη!η πρώτη ειναι μικρούλα!!θα χρειαστεί να προσθέσει κι άλλο φυλλο και δν ξέρω αν γίνεται!!και πως θα φαινεται μετά! απλά σκέφτομαι αντί για γκρί γράμματα να ειναι μαύρα!και να μπει και καμια καρδουλα κόκκινη για να κάνει αντίθεση! Wink η ενημέρωση σου ειναι σουπερ!!!!

Ευάκι καλημέρα!!

Μαιρη περιμένουμε τα αποτελέσματα απο την γκρινιάρα... Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 13 M196

Ιωαννάκι μου ..είχε μπει μια κοπέλα και μου ζήτησε να την βάλω.. δν συμμετέχει πολύ όμως και έχω μέρες να την δω!! Rolling Eyes Rolling Eyes το ενδεχόμενο να εισαι εγκυος το σκέφτεσαι?? scratch

petalouda

petalouda
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
μαρακι συγχαρητηριααααααα Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 13 654316 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 13 654316 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 13 654316 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 13 654316 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 13 654316

με ενα γερο κ καλοτυχο μπεμπε Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 13 654316 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 13 654316 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 13 654316 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 13 654316 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 13 654316

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maraki_iraklio έγραψε:καλησπέρα κοριτσάκια μου!!!Τελικά μου φέρατε πολύ γούρι!!Έκανα το πρωί την χοριακή και ναι!!!είμαι έγκυος!!!Η χοριακή βγήκε 5000 μονάδες!!!Είμαι τόσο χαρούμενη αλλά και τόσο φοβισμένη!Ευχηθείτε μου να μου πάνε όλα καλά αυτή την φορά!!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 13 328109 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 13 654316

Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 13 50580 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 13 50580 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 13 50580 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 13 50580 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 13 50580 το εχουμε αυτό Μαράκι..ειμαστε γουρλούδες!!!να έχεις μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη με συγκινήσεις μόνο χαράς!!!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 13 893968 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 13 893968

loulou_29

loulou_29
maraki_iraklio έγραψε:καλησπέρα κοριτσάκια μου!!!Τελικά μου φέρατε πολύ γούρι!!Έκανα το πρωί την χοριακή και ναι!!!είμαι έγκυος!!!Η χοριακή βγήκε 5000 μονάδες!!!Είμαι τόσο χαρούμενη αλλά και τόσο φοβισμένη!Ευχηθείτε μου να μου πάνε όλα καλά αυτή την φορά!!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 13 328109 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 13 654316

Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 13 50580 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 13 50580 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 13 50580 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 13 50580 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 13 50580 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 13 50580 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 13 50580 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 13 50580 μπραβο κοριτσακι μου!!!!1με το καλο και θα πανε ολα καλα!!!!!!να κανεις μονο θετικες σκεψεις!!!!!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ηρθαααααα!!!!!Ιωαννα μου,μεχρι στιγμης παω για φυσιολογικα.τωρα δε ξερω να σου πω!κανενα νεο ειχαμε?

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ιωάννα λες ; πότε δεν περιμένεις ;
καιρό έχω να σε πετύχω μέσα Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 13 534787

γεια σου πεταλούδα !

ευχαριστώ κορίτσια, ευχαριστώ ελπίζω να μην ξέχασα κάποια μόνο Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 13 M187

Μαρία το διάβασες ή άδεια έγραφα καλέ
Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 13 M083

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 13 50580 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 13 50580 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 13 50580 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 13 50580 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 13 50580 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 13 50580 με το καλό!!!!

maraki_iraklio

maraki_iraklio
petalouda έγραψε:ηρθα κ γω
δεν ρωταω πως ειστε
βλεπω οτι ολα ειναι ευχαριστα
να δουμε τι θα γινει κ με την γκρινιαρα
εγω μεχρι στιγμης κανενα συμπτωμα αλλα ενταξει δεν θα σκασω κιολας
εχουμε καιρο ακομα

Πεταλούδα μου μην σκας!!και γω με βαρβάτη θετική χοριακή και δεν έχω κανένα σύμπτωμα!!!θα δείς 1 του μήνα θα έχεις ευχάριστα!!!!!

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 13 50580 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 13 50580 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 13 50580 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 13 50580 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 13 50580 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 13 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 13 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 13 50580 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 13 50580 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 13 50580

ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!!!
ΑΧ ΤΙ ΚΑΛΑ!!!

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 13 50580 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 13 50580 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 13 50580 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 13 50580 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 13 50580 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 13 50580 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 13 50580 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 13 50580 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 13 50580
καλέ με αυτή την χοριακή δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα !!!
καλή εγκυμοσύνη !!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 13 50580 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 13 50580 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 13 50580 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 13 50580

maraki_iraklio

maraki_iraklio
Ευάκι μου σε ευχαριστώ!!!!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 13 875502

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 13 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις