301 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 Πεμ Μάης 24, 2012 1:30 am
evi27
Πρωταγωνιστής!!
η γκρινιάρα πήγε για τ'αποτελέσματα??
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
toniach29 έγραψε:ΜΑΡΑΚΙ!!!ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΗΡΘΕ Ε?ΚΑΛΕ ΠΩΣ ΚΡΑΤΙΕΣΑΙ Κ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΧΟΡΙΑΚΗ?
η έλλη έφαγε την κρεμούλα της σαν καλό κορίτσιmaryz-iraklio kritis έγραψε:Kαλημέρα κ από εμένα τι κάνετε?? ποιες είστε εδώ? πείτε μου τα νέα σας γιατί γύρισα απ΄λο το μάθημα ζαλισμένη κ βαριέμαι να διαβάζω τόμους χιχιχι!!
loulou_29 έγραψε:καλημερα μαρακι!!!!περιμενουμε τα αποτελεσματα της χοριακης που εκανε το πρωι η γκρανιαρουλα μας!!!!!!
Λεμονάκι έγραψε:η έλλη έφαγε την κρεμούλα της σαν καλό κορίτσιmaryz-iraklio kritis έγραψε:Kαλημέρα κ από εμένα τι κάνετε?? ποιες είστε εδώ? πείτε μου τα νέα σας γιατί γύρισα απ΄λο το μάθημα ζαλισμένη κ βαριέμαι να διαβάζω τόμους χιχιχι!!
η λουλού πήρε ένα ζευγάρι παπούτσια δώρο απο την πεθερά και τώρα έχει λεφτά για να αγοράσει κάτι ακόμα
η Τόνια έφαγε σπανακόπιτα και είναι καλά
η χρύσα μια χαρά και αυτή, η μικρή της όλη μέρα τσιρίζει
η Γιάννα η μικρή της είναι φρόνιμη και ακόμα δεν μας έγραψε κάτι γιατί κοιμάται
και όλες μαζί περιμένουμε τα αποτελέσματα της γρινιάρας για την χοριακή
και τα νέα τις Εβελιν..
δεν θυμάμαι κάτι άλλο
αα ! η Εύη μόλις τελείωσε τις δουλειες της και πίνει καφέ
σε κάλυψα δεν μπορείς να πεις σούπερ περίληψη
Εύη του έστειλα sms και περιμένω να μου απαντήσει, είναι σε σεμινάριο...
ioanna85 έγραψε:Κλειω θα σε περιμενουμε!Φιλια!
Ζωακι εβαλα σε 1 λιτρο νερου 2κ.σουπας τριμμενο πρασινο σαπουνι και 1κ.σουπας οινοπνευμα!Ελπιζω να πιασει!
Ελλη ποια ειναι η PSN της λιστας;νεα κοπελα μαλλον οσο ημουν απουσα!Λιωσε στο παιχνιδι οσο μπορεις αφου σε κανει να νοιωθεις ομορφα!Κι εμενα μου αρεσει αυτη με τα 3 φυλλα και τις καρδουλες!
Ευηστα καρφουρ μακεδονια; εχουν διαφορα απο τα αλλα; να πω την αληθεια μου με τα τοσα που ακουγονται δεν παω καθολυ εκει!Πεθαινω για γλυκο κερασι, βυσσινο και σταφυλι!Πεθαινω!Εφαγα 1 κιλο σε χρονο ντετε!Γενικα μου αρεσουν του κουταλιου αλλα σε αυτα εχω αδυναμια!Πως ειναι η μεση σου σημερα;
Γιαννα οσο για τα μαφιν και τα καπ κεικ κι εγω ξερω πως ειναι το ιδιο!Τωρα ο στολισμος απο πανω με ζαχαροπαστα η κρεμα γινεται και στα 2!Γκομενα;;;Χαχαχαχα!
Γκρινιαρα ουτε ενα μηνα τα λουλουδια κι εχουν περασει 50 αρρωστιες ενω τα παρατημενα της πολυκατοικιας δεν τα πιανει τιποτα!Κι εμενα μου ελειψες!πως εισαι εσυ;Ακομα να το πιστεψω πως εισαι εγκυουλα....σαν ονειρο!Δε σου αρεσει η σοκολατα κι εχεις λιγουρα φασολαδα;;;;! Ευχαριστουμε για το κερακι!Απο το στομα σου και στου Θεου το αυτι!Περιμενουμε εναγωνιως τα αποτελεσματα σου!
Αντα που εισαι κοριτσακι κι ανησυχησα;;;
Τονια πως ειναι το ποδι σου; απο συμπτωματα;
Lollipop83 ωραιο αβαταρ!
Πεταλουδα
Λεμονακι κι εδω ειχαμε παλιοκαιρο αλλα σε εσας το παρακανε!Που θα παει θα ερθει το καλοκαιρι!Μπορει να σου εμεινε η παγωμενη πριγκηπισσα που τη συζηταγαμε συχνα μια περιοδο εδω μεσα!
Αννα εσυ τι τη θες τι διαιτα;;
Μαρια καλα ετσι κι εγω την παταω...ολο λεω θα ξεκινησω διαιτα και τη μια ειμαι στις γονιμες την αλλη περιμενω να δω αν ειμαι και παει ο μηνας!
Χρυσα
maria.tst
Εβελιν καλα αποτελεσματα!
demmy29
Σοφια ανατροπαρα!!!Με το καλο να ερθει η Ελενιτσα σας!Καισαρικη η φυσιλογικα γεννας;
Χριστινα
Ναταλια μη σκας!Τον επομενο μηνα!
Θοδωρα μου αρεσουν πολυ οι γοβες!Με γεια σου!Βαλε φωτο....ελα!
να Μαρια-Ελενη χαιρεσαι αν κι αργα τη γιορτη σου!
Κοριτσια ειμαι χαλια!Σημερα ειναι η τριτη μερα που εχω αναγουλα!Τι με πειραξε; εφαγα μια μερα μαγιονεζα καλα και χιλα αλλα αλλα οχι κατι που δεν ειχα ηδη σπιτι!
Λεμονάκι έγραψε:η έλλη έφαγε την κρεμούλα της σαν καλό κορίτσιmaryz-iraklio kritis έγραψε:Kαλημέρα κ από εμένα τι κάνετε?? ποιες είστε εδώ? πείτε μου τα νέα σας γιατί γύρισα απ΄λο το μάθημα ζαλισμένη κ βαριέμαι να διαβάζω τόμους χιχιχι!!
η λουλού πήρε ένα ζευγάρι παπούτσια δώρο απο την πεθερά και τώρα έχει λεφτά για να αγοράσει κάτι ακόμα
η Τόνια έφαγε σπανακόπιτα και είναι καλά
η χρύσα μια χαρά και αυτή, η μικρή της όλη μέρα τσιρίζει
η Γιάννα η μικρή της είναι φρόνιμη και ακόμα δεν μας έγραψε κάτι γιατί κοιμάται
και όλες μαζί περιμένουμε τα αποτελέσματα της γρινιάρας για την χοριακή
και τα νέα τις Εβελιν..
δεν θυμάμαι κάτι άλλο
αα ! η Εύη μόλις τελείωσε τις δουλειες της και πίνει καφέ
σε κάλυψα δεν μπορείς να πεις σούπερ περίληψη
Εύη του έστειλα sms και περιμένω να μου απαντήσει, είναι σε σεμινάριο...
maraki_iraklio έγραψε:καλησπέρα κοριτσάκια μου!!!Τελικά μου φέρατε πολύ γούρι!!Έκανα το πρωί την χοριακή και ναι!!!είμαι έγκυος!!!Η χοριακή βγήκε 5000 μονάδες!!!Είμαι τόσο χαρούμενη αλλά και τόσο φοβισμένη!Ευχηθείτε μου να μου πάνε όλα καλά αυτή την φορά!!!!
maraki_iraklio έγραψε:καλησπέρα κοριτσάκια μου!!!Τελικά μου φέρατε πολύ γούρι!!Έκανα το πρωί την χοριακή και ναι!!!είμαι έγκυος!!!Η χοριακή βγήκε 5000 μονάδες!!!Είμαι τόσο χαρούμενη αλλά και τόσο φοβισμένη!Ευχηθείτε μου να μου πάνε όλα καλά αυτή την φορά!!!!
petalouda έγραψε:ηρθα κ γω
δεν ρωταω πως ειστε
βλεπω οτι ολα ειναι ευχαριστα
να δουμε τι θα γινει κ με την γκρινιαρα
εγω μεχρι στιγμης κανενα συμπτωμα αλλα ενταξει δεν θα σκασω κιολας
εχουμε καιρο ακομα
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης