176 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 Τετ Μάης 23, 2012 9:43 pm
sofouli
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα!!!!!!!!!!!!!!τι κανετε? Γιαννα,ειδες ανατροπη που μας εκανε ο Αθανασιαδης?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
sofouli έγραψε:καλημερα!!!!!!!!!!!!!!τι κανετε? Γιαννα,ειδες ανατροπη που μας εκανε ο Αθανασιαδης?
goldangel1990 έγραψε:γιαννα μου την παρασκευη(αυριο)θα την κανω και θα σταλει στο καραισκάκειο ελλαδα,θέλει 15-20 μέρες!!!αλλα αν στο μεταξύ μεινω εγκυος(ΠΟΥ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ)θα πίνω ενα χαπάκι προληπτικά!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:sofouli έγραψε:καλημερα!!!!!!!!!!!!!!τι κανετε? Γιαννα,ειδες ανατροπη που μας εκανε ο Αθανασιαδης?
ΤΕΛΕΙΑ!!! ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΟΛΑ ΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΛΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ!!
ΚΑΛΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΒΛΕΠΕ ΤΟ ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ??
ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ!!
ΠΩΣ ΣΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΛΟ?
ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ.....ΓΚΟΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ????( ΚΑΙ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ)
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ
sofouli έγραψε:ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:sofouli έγραψε:καλημερα!!!!!!!!!!!!!!τι κανετε? Γιαννα,ειδες ανατροπη που μας εκανε ο Αθανασιαδης?
λεει να σας πω το φυλλο?και εγω του λεω το ξερουμε οτι ειναι αγορακι εκτος και αν εχουμε ανατροπη.και λεει χαμογελωντας...ανατροπαρα...κοριτσαρος ειναι!κλαμα εγω απο χαρα και τυψεις που τοσους μηνες την ελεγα ΄μπεμπη'.γελουσε ο αθανασιαδης.ειναι σουπερ αλλα η μπεμπα δε μας εκανε τη χαρη να γυρισει να δουμε καλα το προσωπο.
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:sofouli έγραψε:ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:sofouli έγραψε:καλημερα!!!!!!!!!!!!!!τι κανετε? Γιαννα,ειδες ανατροπη που μας εκανε ο Αθανασιαδης?
λεει να σας πω το φυλλο?και εγω του λεω το ξερουμε οτι ειναι αγορακι εκτος και αν εχουμε ανατροπη.και λεει χαμογελωντας...ανατροπαρα...κοριτσαρος ειναι!κλαμα εγω απο χαρα και τυψεις που τοσους μηνες την ελεγα ΄μπεμπη'.γελουσε ο αθανασιαδης.ειναι σουπερ αλλα η μπεμπα δε μας εκανε τη χαρη να γυρισει να δουμε καλα το προσωπο.
ΧΑΧΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΜΠΕΜΠΑ! ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΧΑΡΗ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΥΜΕ.Η ΤΟ ΧΕΡΙ ΘΑ ΕΙΧΕ Η ΤΟ ΠΟΔΑΡΑΚΙ ΤΗΣ. ΤΟ DVD ΠΑΙΖΕΙ? ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΑΤΕ? ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΗΣ ΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ?
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης