201 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 Τετ Μάης 23, 2012 11:06 pm
sofouli
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα,γκρινιαρουλα!!!!!ολα καλα θα πανε!!!!!!!!!!!!!!!α οσο για τα συμπτωματα....θα τα εχεις!!!!!!χιχιχιχιχιχιχιχι!!!!!!!!!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
toniach29 έγραψε:ΕΛΕΝΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ Ε?ΚΑΚΟΜΟΙΡΟ...ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ!!!ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ ΑΚΟΜΑ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΘΗΛΗ Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΜΠΡΟΥΜΗΤΑ ΓΚΡΡΡΡΡΡΡ
sofouli έγραψε:καλημερα,γκρινιαρουλα!!!!!ολα καλα θα πανε!!!!!!!!!!!!!!!α οσο για τα συμπτωματα....θα τα εχεις!!!!!!χιχιχιχιχιχιχιχι!!!!!!!!!!!!
γκρινιαρα έγραψε:toniach29 έγραψε:ΕΛΕΝΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ Ε?ΚΑΚΟΜΟΙΡΟ...ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ!!!ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ ΑΚΟΜΑ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΘΗΛΗ Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΜΠΡΟΥΜΗΤΑ ΓΚΡΡΡΡΡΡΡ
καλημερα τονια μου...πως ειναι το ποδι σου?εγω χθες γδυνομαι μπροστα στον αντρα μου και του λεω "παρατηρησε καλα το σωμα μου και πες μου τι βλεπεις" και μου λεει ξεκαρδισμενος "οι θηλες σου ειναι τσιτα και πεταγονται πολυ προς τα εξω...δεν τις εχω ξαναδει ετσι 10 χρονια τωρα"
οποτε καταλαβαινεις πως ειμαι...εμενα με ποναει η δεξια και ειδικα αν κοιμηθω απο κεινο το πλευρο...αχχχχχχχχχχ
γκρινιαρα έγραψε:sofouli έγραψε:καλημερα,γκρινιαρουλα!!!!!ολα καλα θα πανε!!!!!!!!!!!!!!!α οσο για τα συμπτωματα....θα τα εχεις!!!!!!χιχιχιχιχιχιχιχι!!!!!!!!!!!!
καλημερα σοφουλι μου!!! γελας εε???ζουζουνα!!!
τι κανει η μπουμπου σου???αχ!!!πολυ μου αρεσε που θα ειμαστε συνονοματες!!!με το καλο να την κρατησεις στην αγκαλιτσα σου!!!
toniach29 έγραψε:γκρινιαρα έγραψε:toniach29 έγραψε:ΕΛΕΝΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ Ε?ΚΑΚΟΜΟΙΡΟ...ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ!!!ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ ΑΚΟΜΑ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΘΗΛΗ Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΜΠΡΟΥΜΗΤΑ ΓΚΡΡΡΡΡΡΡ
καλημερα τονια μου...πως ειναι το ποδι σου?εγω χθες γδυνομαι μπροστα στον αντρα μου και του λεω "παρατηρησε καλα το σωμα μου και πες μου τι βλεπεις" και μου λεει ξεκαρδισμενος "οι θηλες σου ειναι τσιτα και πεταγονται πολυ προς τα εξω...δεν τις εχω ξαναδει ετσι 10 χρονια τωρα"
οποτε καταλαβαινεις πως ειμαι...εμενα με ποναει η δεξια και ειδικα αν κοιμηθω απο κεινο το πλευρο...αχχχχχχχχχχ
ΧΑΧΑΧΑ!!!ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΑΝΑ Κ ΕΓΩ ΕΧΘΕΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ..ΤΟΥ ΛΕΩ ΠΙΑΣΕ ΝΑ ΔΕΙΣ..Κ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΛΕ ΤΣΙΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΑ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ..ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΘΗΛΑΖΑ ΠΟΛΥ Κ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΜΠΙΜΠΕΡΟ!!!
ΤΟ ΠΟΔΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..
ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΤ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ!!!!!ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ?ΟΣΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΑΛΕΚΑ ΕΙΧΕΣ ΥΓΡΑ?ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΑΧΥΡΕΥΣΤΑ ΣΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΥΞΑ!!!ΕΛΠ[ΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΑΗΔΙΑΣΕΣ ΣΟΡΥ ΚΙΟΛΑΣ
sofouli έγραψε:γκρινιαρα έγραψε:sofouli έγραψε:καλημερα,γκρινιαρουλα!!!!!ολα καλα θα πανε!!!!!!!!!!!!!!!α οσο για τα συμπτωματα....θα τα εχεις!!!!!!χιχιχιχιχιχιχιχι!!!!!!!!!!!!
καλημερα σοφουλι μου!!! γελας εε???ζουζουνα!!!
τι κανει η μπουμπου σου???αχ!!!πολυ μου αρεσε που θα ειμαστε συνονοματες!!!με το καλο να την κρατησεις στην αγκαλιτσα σου!!!
πως να μη γελαω που πηγαινα για αγορι και βγηκε κοριτσακι?????θα εχετε το ιδιο ονοματακι!και πως ετυχε ε?εκανε η πεθερα μου,αρτο για τη γιορτη της και την επομενη ητανε η εξεταση και η εκπληξη!
γκρινιαρα έγραψε:toniach29 έγραψε:γκρινιαρα έγραψε:toniach29 έγραψε:ΕΛΕΝΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ Ε?ΚΑΚΟΜΟΙΡΟ...ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ!!!ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ ΑΚΟΜΑ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΘΗΛΗ Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΜΠΡΟΥΜΗΤΑ ΓΚΡΡΡΡΡΡΡ
ΧΑΧΑΧΑ!!!ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΑΝΑ Κ ΕΓΩ ΕΧΘΕΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ..ΤΟΥ ΛΕΩ ΠΙΑΣΕ ΝΑ ΔΕΙΣ..Κ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΛΕ ΤΣΙΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΑ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ..ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΘΗΛΑΖΑ ΠΟΛΥ Κ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΜΠΙΜΠΕΡΟ!!!
ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΤ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ!!!!!ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ?ΟΣΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΑΛΕΚΑ ΕΙΧΕΣ ΥΓΡΑ?ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΑΧΥΡΕΥΣΤΑ ΣΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΥΞΑ!!!ΕΛΠ[ΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΑΗΔΙΑΣΕΣ ΣΟΡΥ ΚΙΟΛΑΣ
αντε καλε δεν αηδιαζω με τετοια...ναι ειχα...μια μερα να φανταστεις ειχα τοσα υγρα που καθως σκουπιζομουν γλιστρισε το χαρτι και γρατζουνιστηκα...
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΤΟΝΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΑΙΕΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΣΟΥ!! ΜΩΡΕ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΣΟΥ? ΜΗΠΩΣ ΛΙΓΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΙΕΙΣ ΑΠ ΤΗ ΛΑΧΤΑΡΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΙΝΙ? ΤΑ ΛΕΩ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΕΤΣΙ?
ΓΚΡΙΝΙΑΡΑ ΓΙΟΥΧΟΥ!!
ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΘΗΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΠΡΟΥΜΥΤΑ.ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΑ ΑΠ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΡΑΓΟΥΝ!
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΤΗΝ ΠΕΛΩΩΩΩΩΩΡΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΣΟΥ!!
toniach29 έγραψε:γκρινιαρα έγραψε:toniach29 έγραψε:γκρινιαρα έγραψε:toniach29 έγραψε:ΕΛΕΝΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ Ε?ΚΑΚΟΜΟΙΡΟ...ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ!!!ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ ΑΚΟΜΑ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΘΗΛΗ Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΜΠΡΟΥΜΗΤΑ ΓΚΡΡΡΡΡΡΡ
αντε καλε δεν αηδιαζω με τετοια...ναι ειχα...μια μερα να φανταστεις ειχα τοσα υγρα που καθως σκουπιζομουν γλιστρισε το χαρτι και γρατζουνιστηκα...
ΕΛΕΝΗ ΕΤΣΙ Κ ΕΓΩ...ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΛΕΩ ΜΑ ΚΑΛΑ ΜΗΠΩΣ ΞΑΝΑΚΑΤΟΥΡΗΘΗΚΑ??!!!ΠΑΛΙ ΣΤΙΣ ΓΟΝΙΜΕΣ??
ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΤΥΛ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΝΑ ΨΑΧΝΟΜΑΙ....ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ..ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΙΟ ΕΚΑΝΑ ΤΕΣΤ ΜΕ 4 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙ ΠΕΡΙΟΔΟΣ Κ ΒΓΗΚΕ ΘΕΤΙΚΟ..ΕΙΧΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΠΟΛΛΑ Κ ΤΟ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ...
toniach29 έγραψε:γκρινιαρα έγραψε:toniach29 έγραψε:γκρινιαρα έγραψε:toniach29 έγραψε:ΕΛΕΝΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ Ε?ΚΑΚΟΜΟΙΡΟ...ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ!!!ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ ΑΚΟΜΑ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΘΗΛΗ Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΜΠΡΟΥΜΗΤΑ ΓΚΡΡΡΡΡΡΡ
ΕΛΕΝΗ ΕΤΣΙ Κ ΕΓΩ...ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΛΕΩ ΜΑ ΚΑΛΑ ΜΗΠΩΣ ΞΑΝΑΚΑΤΟΥΡΗΘΗΚΑ??!!!ΠΑΛΙ ΣΤΙΣ ΓΟΝΙΜΕΣ??
ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΤΥΛ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΝΑ ΨΑΧΝΟΜΑΙ....ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ..ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΙΟ ΕΚΑΝΑ ΤΕΣΤ ΜΕ 4 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙ ΠΕΡΙΟΔΟΣ Κ ΒΓΗΚΕ ΘΕΤΙΚΟ..ΕΙΧΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΠΟΛΛΑ Κ ΤΟ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ...
sofouli έγραψε:καλα απο στηθος αλλο τπτ!εμενα με ρωταει αν θα το κρατησω και μετα!αλλα ειναι μεγαλες οι αλλαγες!και εγω αυτο ελεγα να ειναι γερο πανω απ'όλα.οταν μας ειπε κοριτσι κοιταω τον αντρα μου(που ηθελε κορη), πρεπει να ειχε πιεση 20!
γκρινιαρα έγραψε:ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΤΟΝΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΑΙΕΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΣΟΥ!! ΜΩΡΕ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΣΟΥ? ΜΗΠΩΣ ΛΙΓΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΙΕΙΣ ΑΠ ΤΗ ΛΑΧΤΑΡΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΙΝΙ? ΤΑ ΛΕΩ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΕΤΣΙ?
ΓΚΡΙΝΙΑΡΑ ΓΙΟΥΧΟΥ!!
ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΘΗΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΠΡΟΥΜΥΤΑ.ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΑ ΑΠ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΡΑΓΟΥΝ!
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΤΗΝ ΠΕΛΩΩΩΩΩΩΡΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΣΟΥ!!
καλημερα στην υπεροχη μανουλα με την πριγκιπισα της!!!καταλαβα...ΤΣΙΤΑ και αγιος ο θεος δηλαδη!!!
αχ!!!μακαρι να ειναι υψηλη ή τελος παντων να ειναι σωστο το νουμερο...εχω αγωνια ειναι η αληθεια...χθες ουτε που το σκεφτομουν...σημερα τι επαθα...
η ζουζουνα κοιμαται???
γκρινιαρα έγραψε:sofouli έγραψε:καλα απο στηθος αλλο τπτ!εμενα με ρωταει αν θα το κρατησω και μετα!αλλα ειναι μεγαλες οι αλλαγες!και εγω αυτο ελεγα να ειναι γερο πανω απ'όλα.οταν μας ειπε κοριτσι κοιταω τον αντρα μου(που ηθελε κορη), πρεπει να ειχε πιεση 20!
απο τη χαρα του εεε????
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Λεμονάκι στις Τετ Μάης 23, 2012 11:31 pm, 1 φορά
άρχισες να αγοράζεις την προίκα ;sofouli έγραψε:καλημερα Λεμονακι!!!!!!!!!!!!!!κοριτσομανα!!!!!!!!!!!!! ολα ροζ!!!!!!!!!!!!!!!!!
ε την βρώμα ήρθεnatali-maria έγραψε:Καλημέρα κοριτσάκια!!!Τελικά μου ηρθε περίοδος χθες!!!Δεν πειράζει τον αλλο μήνα!!!!Καλή επιτυχία στις υπόλοιπες !!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης