Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
658 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 658 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 40]

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα,γκρινιαρουλα!!!!!ολα καλα θα πανε!!!!!!!!!!!!!!!α οσο για τα συμπτωματα....θα τα εχεις!!!!!!χιχιχιχιχιχιχιχι!!!!!!!!!!!!

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:ΕΛΕΝΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ Ε?ΚΑΚΟΜΟΙΡΟ...ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ!!!ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ ΑΚΟΜΑ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΘΗΛΗ Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΜΠΡΟΥΜΗΤΑ ΓΚΡΡΡΡΡΡΡ

καλημερα τονια μου...πως ειναι το ποδι σου?εγω χθες γδυνομαι μπροστα στον αντρα μου και του λεω "παρατηρησε καλα το σωμα μου και πες μου τι βλεπεις" και μου λεει ξεκαρδισμενος "οι θηλες σου ειναι τσιτα και πεταγονται πολυ προς τα εξω...δεν τις εχω ξαναδει ετσι 10 χρονια τωρα"

οποτε καταλαβαινεις πως ειμαι...εμενα με ποναει η δεξια και ειδικα αν κοιμηθω απο κεινο το πλευρο...αχχχχχχχχχχ

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
sofouli έγραψε:καλημερα,γκρινιαρουλα!!!!!ολα καλα θα πανε!!!!!!!!!!!!!!!α οσο για τα συμπτωματα....θα τα εχεις!!!!!!χιχιχιχιχιχιχιχι!!!!!!!!!!!!

καλημερα σοφουλι μου!!! γελας εε???ζουζουνα!!!

τι κανει η μπουμπου σου???αχ!!!πολυ μου αρεσε που θα ειμαστε συνονοματες!!!με το καλο να την κρατησεις στην αγκαλιτσα σου!!!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γκρινιαρα έγραψε:
toniach29 έγραψε:ΕΛΕΝΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ Ε?ΚΑΚΟΜΟΙΡΟ...ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ!!!ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ ΑΚΟΜΑ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΘΗΛΗ Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΜΠΡΟΥΜΗΤΑ ΓΚΡΡΡΡΡΡΡ

καλημερα τονια μου...πως ειναι το ποδι σου?εγω χθες γδυνομαι μπροστα στον αντρα μου και του λεω "παρατηρησε καλα το σωμα μου και πες μου τι βλεπεις" και μου λεει ξεκαρδισμενος "οι θηλες σου ειναι τσιτα και πεταγονται πολυ προς τα εξω...δεν τις εχω ξαναδει ετσι 10 χρονια τωρα"

οποτε καταλαβαινεις πως ειμαι...εμενα με ποναει η δεξια και ειδικα αν κοιμηθω απο κεινο το πλευρο...αχχχχχχχχχχ

ΧΑΧΑΧΑ!!!ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΑΝΑ Κ ΕΓΩ ΕΧΘΕΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ..ΤΟΥ ΛΕΩ ΠΙΑΣΕ ΝΑ ΔΕΙΣ..Κ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΛΕ ΤΣΙΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΑ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ..ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΘΗΛΑΖΑ ΠΟΛΥ Κ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΜΠΙΜΠΕΡΟ!!!
ΤΟ ΠΟΔΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..
ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΤ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ!!!!!ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ?ΟΣΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΑΛΕΚΑ ΕΙΧΕΣ ΥΓΡΑ?ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΑΧΥΡΕΥΣΤΑ ΣΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΥΞΑ!!!ΕΛΠ[ΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΑΗΔΙΑΣΕΣ ΣΟΡΥ ΚΙΟΛΑΣ

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γκρινιαρα έγραψε:
sofouli έγραψε:καλημερα,γκρινιαρουλα!!!!!ολα καλα θα πανε!!!!!!!!!!!!!!!α οσο για τα συμπτωματα....θα τα εχεις!!!!!!χιχιχιχιχιχιχιχι!!!!!!!!!!!!

τι κανει η μπουμπου σου???αχ!!!πολυ μου αρεσε που θα ειμαστε συνονοματες!!!με το καλο να την κρατησεις στην αγκαλιτσα σου!!!

πως να μη γελαω που πηγαινα για αγορι και βγηκε κοριτσακι?????θα εχετε το ιδιο ονοματακι!και πως ετυχε ε?εκανε η πεθερα μου,αρτο για τη γιορτη της και την επομενη ητανε η εξεταση και η εκπληξη!

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:
γκρινιαρα έγραψε:

ΧΑΧΑΧΑ!!!ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΑΝΑ Κ ΕΓΩ ΕΧΘΕΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ..ΤΟΥ ΛΕΩ ΠΙΑΣΕ ΝΑ ΔΕΙΣ..Κ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΛΕ ΤΣΙΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΑ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ..ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΘΗΛΑΖΑ ΠΟΛΥ Κ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΜΠΙΜΠΕΡΟ!!!
ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΤ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ!!!!!ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ?ΟΣΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΑΛΕΚΑ ΕΙΧΕΣ ΥΓΡΑ?ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΑΧΥΡΕΥΣΤΑ ΣΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΥΞΑ!!!ΕΛΠ[ΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΑΗΔΙΑΣΕΣ ΣΟΡΥ ΚΙΟΛΑΣ

αντε καλε δεν αηδιαζω με τετοια...ναι ειχα...μια μερα να φανταστεις ειχα τοσα υγρα που καθως σκουπιζομουν γλιστρισε το χαρτι και γρατζουνιστηκα... Razz Razz Razz

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΤΟΝΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΑΙΕΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΣΟΥ!! ΜΩΡΕ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΣΟΥ? ΜΗΠΩΣ ΛΙΓΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΙΕΙΣ ΑΠ ΤΗ ΛΑΧΤΑΡΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΙΝΙ? ΤΑ ΛΕΩ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΕΤΣΙ?

ΓΚΡΙΝΙΑΡΑ ΓΙΟΥΧΟΥ!!
ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΘΗΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΠΡΟΥΜΥΤΑ.ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΑ ΑΠ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΡΑΓΟΥΝ!
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΤΗΝ ΠΕΛΩΩΩΩΩΩΡΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΣΟΥ!!

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
sofouli έγραψε:
γκρινιαρα έγραψε:

πως να μη γελαω που πηγαινα για αγορι και βγηκε κοριτσακι?????θα εχετε το ιδιο ονοματακι!και πως ετυχε ε?εκανε η πεθερα μου,αρτο για τη γιορτη της και την επομενη ητανε η εξεταση και η εκπληξη!

τι μας επιφυλλασει η τυχη καμια φορα..ειδες???εμενα σημερα θα παει η συνυφαδα μου για β επιπεδου...νομιζω σε καμια ωρα εχει ραντεβου...αντε να καθεται καλα να μαθουμε κι εμεις τι ειναι αυτο το μωρο...βασικα θελω πολυ να ειναι κοριτσακι αυτο πιστευω μεσα μου...αλλα σημασια εχει να ειναι γερο ολα τα αλλα περισσευουν...

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γκρινιαρα έγραψε:
toniach29 έγραψε:
γκρινιαρα έγραψε:

αντε καλε δεν αηδιαζω με τετοια...ναι ειχα...μια μερα να φανταστεις ειχα τοσα υγρα που καθως σκουπιζομουν γλιστρισε το χαρτι και γρατζουνιστηκα... Razz Razz Razz

ΕΛΕΝΗ ΕΤΣΙ Κ ΕΓΩ...ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΛΕΩ ΜΑ ΚΑΛΑ ΜΗΠΩΣ ΞΑΝΑΚΑΤΟΥΡΗΘΗΚΑ??!!!ΠΑΛΙ ΣΤΙΣ ΓΟΝΙΜΕΣ??

ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΤΥΛ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΝΑ ΨΑΧΝΟΜΑΙ....ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ..ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΙΟ ΕΚΑΝΑ ΤΕΣΤ ΜΕ 4 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙ ΠΕΡΙΟΔΟΣ Κ ΒΓΗΚΕ ΘΕΤΙΚΟ..ΕΙΧΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΠΟΛΛΑ Κ ΤΟ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ...

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΤΟΝΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΑΙΕΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΣΟΥ!! ΜΩΡΕ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΣΟΥ? ΜΗΠΩΣ ΛΙΓΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΙΕΙΣ ΑΠ ΤΗ ΛΑΧΤΑΡΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΙΝΙ? ΤΑ ΛΕΩ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΕΤΣΙ?

ΓΚΡΙΝΙΑΡΑ ΓΙΟΥΧΟΥ!!
ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΘΗΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΠΡΟΥΜΥΤΑ.ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΑ ΑΠ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΡΑΓΟΥΝ!

καλημερα στην υπεροχη μανουλα με την πριγκιπισα της!!!καταλαβα...ΤΣΙΤΑ και αγιος ο θεος δηλαδη!!! Razz Razz Razz

αχ!!!μακαρι να ειναι υψηλη ή τελος παντων να ειναι σωστο το νουμερο...εχω αγωνια ειναι η αληθεια...χθες ουτε που το σκεφτομουν...σημερα τι επαθα... Embarassed Embarassed Embarassed

η ζουζουνα κοιμαται???

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλα απο στηθος αλλο τπτ!εμενα με ρωταει αν θα το κρατησω και μετα!αλλα ειναι μεγαλες οι αλλαγες!και εγω αυτο ελεγα να ειναι γερο πανω απ'όλα.οταν μας ειπε κοριτσι κοιταω τον αντρα μου(που ηθελε κορη), πρεπει να ειχε πιεση 20!

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:
γκρινιαρα έγραψε:
toniach29 έγραψε:
γκρινιαρα έγραψε:

ΕΛΕΝΗ ΕΤΣΙ Κ ΕΓΩ...ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΛΕΩ ΜΑ ΚΑΛΑ ΜΗΠΩΣ ΞΑΝΑΚΑΤΟΥΡΗΘΗΚΑ??!!!ΠΑΛΙ ΣΤΙΣ ΓΟΝΙΜΕΣ??

ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΤΥΛ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΝΑ ΨΑΧΝΟΜΑΙ....ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ..ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΙΟ ΕΚΑΝΑ ΤΕΣΤ ΜΕ 4 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙ ΠΕΡΙΟΔΟΣ Κ ΒΓΗΚΕ ΘΕΤΙΚΟ..ΕΙΧΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΠΟΛΛΑ Κ ΤΟ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ...

ΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΨΑΧΝΕΣΑΙ.ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΝΩΜΗ.

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:
γκρινιαρα έγραψε:
toniach29 έγραψε:
γκρινιαρα έγραψε:

θυμαστε τι σας ελεγα λιγες μερες πριν την αναμενομενη ημερομηνια???οτι συνεχως μου φευγουν τα τσισα μου....!!!και τελικα ειδες...ειμαι εγκυος...βεβαια...ακομα μου φευγουν... Razz Razz Razz Razz Razz

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
sofouli έγραψε:καλα απο στηθος αλλο τπτ!εμενα με ρωταει αν θα το κρατησω και μετα!αλλα ειναι μεγαλες οι αλλαγες!και εγω αυτο ελεγα να ειναι γερο πανω απ'όλα.οταν μας ειπε κοριτσι κοιταω τον αντρα μου(που ηθελε κορη), πρεπει να ειχε πιεση 20!

απο τη χαρα του εεε???? Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 9 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 9 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 9 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 9 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 9 215994

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑΝΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΚΑΛΕ!!!!!ΜΗΝ ΖΗΤΑΣ ΣΥΓΝΩΜΗ,,,ΑΠΛΑ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΘΟΜΑΙ ΝΑ ΨΑΧΝΤ ΤΙ Κ ΑΝ...ΑΠΛΑ ΡΩΤΑΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!ΧΙΧΙΧΙ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γκρινιαρα έγραψε:
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΤΟΝΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΑΙΕΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΣΟΥ!! ΜΩΡΕ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΣΟΥ? ΜΗΠΩΣ ΛΙΓΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΙΕΙΣ ΑΠ ΤΗ ΛΑΧΤΑΡΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΙΝΙ? ΤΑ ΛΕΩ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΕΤΣΙ?

ΓΚΡΙΝΙΑΡΑ ΓΙΟΥΧΟΥ!!

καλημερα στην υπεροχη μανουλα με την πριγκιπισα της!!!καταλαβα...ΤΣΙΤΑ και αγιος ο θεος δηλαδη!!! Razz Razz Razz

αχ!!!μακαρι να ειναι υψηλη ή τελος παντων να ειναι σωστο το νουμερο...εχω αγωνια ειναι η αληθεια...χθες ουτε που το σκεφτομουν...σημερα τι επαθα... Embarassed Embarassed Embarassed

η ζουζουνα κοιμαται???

ΑΧ ΚΟΙΜΑΤΑΙ Η ΜΙΚΡΗ ΑΛΛΑ ΟΛΟ ΠΕΤΑΓΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΕΧΟΥΝ ΤΡΥΠΑΝΙ ΣΗΜΕΡΑ!!.
ΤΟ ΠΟΛΥ ΣΕ 3 ΩΡΙΤΣΕΣ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΕΛΕΝΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ Θ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΗΔΑΜΕ!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 9 654316 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 9 654316 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 9 654316 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 9 654316 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 9 893968 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 9 893968 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 9 893968 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 9 893968 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 9 50580 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 9 50580 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 9 50580

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γκρινιαρα έγραψε:
sofouli έγραψε:καλα απο στηθος αλλο τπτ!εμενα με ρωταει αν θα το κρατησω και μετα!αλλα ειναι μεγαλες οι αλλαγες!και εγω αυτο ελεγα να ειναι γερο πανω απ'όλα.οταν μας ειπε κοριτσι κοιταω τον αντρα μου(που ηθελε κορη), πρεπει να ειχε πιεση 20!

απο τη χαρα του εεε???? Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 9 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 9 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 9 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 9 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 9 215994

χαρα??????????δε περιγραφεται!ειναι λες και εκανε τατοο το χαμογελο!μονιμο ειναι!

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημέρα, μουντή και βροχερή η μέρα αυτή και πάλι...

Ελλη μου παίζω στο dod το ζωγραφισέτο και καμιά αγωνία Very Happy
απο τα προσκλητήρια το πρώτο με τα μπαρμπαδάκια μου άρεσε !! είναι ποιο κοντά σε αυτό που θέλεις !!
και γενικά μου άρεσε περισσότερο απο τα άλλα...

Εβελιν καλά αποτελέσματα κούκλα !!
να είναι όλα καθαρά και να ήταν απλά συμπτώσεις..

Γρινιάρα είμαι σίγουρη πως όλα κυλάνε καλά για σένα !! άντε περιμένω να μας το πεις και εσύ

Γιάννα έδωσες φιλιά τρελά στην μικρή σήμερα ; έλα απο μένα δεν έδωσες cheers

Σοφούλι ; κοριτσομαμά ; Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 9 417472

Τόνια πως πάει το πόδι ;

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Λεμονάκι στις Τετ Μάης 23, 2012 11:31 pm, 1 φορά

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΑ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ ΤΣΙΣΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΝΝΕΣ ΑΠΛΑ ΕΝΝΟΩ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΣΚΟΥΠΙΖΟΜΑΙ ΝΙΩΘΩ ΜΟΥΣΚΕΜΑΑΑΑ

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα Λεμονακι!!!!!!!!!!!!!!κοριτσομανα!!!!!!!!!!!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 9 328109 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 9 328109 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 9 328109 ολα ροζ!!!!!!!!!!!!!!!!!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΛΕΜΟΝΑΚΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ?ΕΜΕΝΑ ΚΑΛΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩ

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
sofouli έγραψε:καλημερα Λεμονακι!!!!!!!!!!!!!!κοριτσομανα!!!!!!!!!!!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 9 328109 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 9 328109 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 9 328109 ολα ροζ!!!!!!!!!!!!!!!!!
άρχισες να αγοράζεις την προίκα ;

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΠΑΩ ΝΑ ΤΑΙΣΩ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΩ ΓΙΑ ΥΠΝΟ Κ ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κοριτσάκια!!!Τελικά μου ηρθε περίοδος χθες!!!Δεν πειράζει τον αλλο μήνα!!!!Καλή επιτυχία στις υπόλοιπες Very Happy !!!

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
natali-maria έγραψε:Καλημέρα κοριτσάκια!!!Τελικά μου ηρθε περίοδος χθες!!!Δεν πειράζει τον αλλο μήνα!!!!Καλή επιτυχία στις υπόλοιπες Very Happy !!!
ε την βρώμα ήρθε Mad
μην χάσει !!

Τόνια καλά και εγώ, καλή όρεξη στον μικρούλη σου ! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 - Σελίδα 9 893968

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις