776 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40 Παρ Μάης 25, 2012 2:03 am
Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
evi27 έγραψε:κούκλες σας αφήνω...έχω μάθημα...όταν γυρίσω ελπίζω να σας βρω έτσι τα λέμε αργότερα κ μη γράψετε πολλάαααα!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
evi27 έγραψε:κούκλες σας αφήνω...έχω μάθημα...όταν γυρίσω ελπίζω να σας βρω έτσι τα λέμε αργότερα κ μη γράψετε πολλάαααα!!
maryz-iraklio kritis έγραψε:
γλύκα είναι ...αλλά πιο γλύκα θα ναι όταν θα την αγκαλιάσεις!! και ξέρεις εε τα κοριτσάκια είναι πολύ του χαδιού κ του ναζιού!!
Ευούλι έγραψε:loulou_29 έγραψε:Ευούλι έγραψε:
Σια πάν!(Μ'έπιασε το ηπειρώτικο!)
Κι όμως είναι απ' τις λίγες φορές που είμαι εγώ αισιόδοξη!!!Παρακαλώ να καταγραφεί στα πρακτικά!!!
οκ λοιπον καταχωρηθει
Σημείωση: Η αισιοδοξία μετρά απ' τον άλλο μήνα γιατί αυτόν αποκλείεται!(περιμένω κι εγώ την αλέκα!)
xristina_29 έγραψε:loulou_29 έγραψε:ααααα η γαιδουρα ξεχασα να χαιρετησω και την χριστινα μας!!!!χριστινακι και ο σταυρος και το κοκκινο στο ονειρο ειναι πολυ καλο και γρηγορα μην το βαζεις αναποδα
καλημερα κοριτσακι μου...τι κανεις???μακαρι να ειναι κατι καλο το ονειρο...κ μωρο να μην σημαινει ας ειναι τουλαχιστον κατι καλο..ο,τιδηποτε...
boubou έγραψε:καλημέρα!!
Σοφούλι τέλεια παπουτάκιααααα!!!!maryz-iraklio kritis έγραψε:
γλύκα είναι ...αλλά πιο γλύκα θα ναι όταν θα την αγκαλιάσεις!! και ξέρεις εε τα κοριτσάκια είναι πολύ του χαδιού κ του ναζιού!!
μη το λες μη το λες, ξέρω κορίτσι που ειναι ΑΓΡΙΜΙ απο τη μερα που γεννήθηκε!!! μια κούκλα εισαι!!και πολύ ωραίο νυφικό!!
κι εδώ έχει ήλιο και σύννεφα
Αννα
Ευούλι καλό διάβασμα και καλή επιτυχία για την Κυριακή!
Θοδώρα
Γκρινιάρα ειναι τα κακά της εγκυμοσύνης αυτά.. όνειρα με σενάρια επιστημονικής φαντασίας! δν τα γλυτώνεις οπότε πάρτο αποφαση και μη τους δινεις σημασία!!!!
Γιαννα μη σε νοιάζει καν για τα προσκλητηρια γιατι οπως λεμε και για μενα, με το που περασει η βάφτιση θα τα πετάξουν!!το όνειρο σου απλά με τα έσπασε
Μαράκι ηρακλιώτικο εγώ αν επινα καφέ θα έπινα 1 στα 100 χρόνια όχι συστηματικά... όπως επίσης και για την θάλασσα ..μάλλον θα την απέφευγα, γιατί ακόμη κι αν ήταν πεντακάθαρη, συνήθως αυτές οι θαλασσες ειναι κρύες και δν θα ήθελα να κολλήσω κανα κρύωμα σε τέτοια φάση!! γνώμη μου πάντα!
Εύη
Τόνια
Χρυσάκι πως μου αρέσει οταν προσπαθούν να μιλήσουν τα μικρουλάκια μωρεεεεεεεε
Ιωαννάκι μου πάρε τιποτα για τον πόνο κοριτσάκι μου!!και μη στεναχωριέσαι, θα έχεις παρείτσα εμένα στον πάτο σε λίγες μέρες, δν θα εισαι μοναχή!εγώ λέω πάντως αν δν ψάχνεις για δουλεια γι αυτο, να ψάξεις!!! και αν με το καλό έρθει και δν μπορείς να δουλέψεις μετά..ξέρεις... αναρρωτικές άδειες και άγιος ο θεός!!!αφού σε χαλάει μέσα πάλεψε το!! για σκέψου που εγώ ήδη 12 μήνες προσπάθειας..και δν έχω μείνει ούτε μία φορά να ξέρω ότι μπορώ βρε παιδί μου!!! ... υπάρχουν πάντα χειρότερα, αυτό θέλω να πώ!αλλά ειναι η πρώτη μέρα!! σε λίγες μέρες θα σου έχει περάσει το ξέρω!!
Χριστινάκι καλημέρα!!! ελπίζω το όνειρο σου να βγει αληθινό!!!!!!
loulou_29 έγραψε:xristina_29 έγραψε:loulou_29 έγραψε:ααααα η γαιδουρα ξεχασα να χαιρετησω και την χριστινα μας!!!!χριστινακι και ο σταυρος και το κοκκινο στο ονειρο ειναι πολυ καλο και γρηγορα μην το βαζεις αναποδα
καλημερα κοριτσακι μου...τι κανεις???μακαρι να ειναι κατι καλο το ονειρο...κ μωρο να μην σημαινει ας ειναι τουλαχιστον κατι καλο..ο,τιδηποτε...
καλα ειμαι ζουζουνα,εδω ετοιμαζω τα πραγματα γιατι με το που σχολασει το καμαρι μου θα φυγουμε!!!
xristina_29 έγραψε:loulou_29 έγραψε:xristina_29 έγραψε:loulou_29 έγραψε:ααααα η γαιδουρα ξεχασα να χαιρετησω και την χριστινα μας!!!!χριστινακι και ο σταυρος και το κοκκινο στο ονειρο ειναι πολυ καλο και γρηγορα μην το βαζεις αναποδα
καλα ειμαι ζουζουνα,εδω ετοιμαζω τα πραγματα γιατι με το που σχολασει το καμαρι μου θα φυγουμε!!!
για που με το καλο????
sofouli έγραψε:
σκεψου ομως πως και η πειοδος βοηθαει καπου....αν δεν ειχαμε περιοδο πως θα καναμε νινακια!!!!επισης αλλαζεις αιμα και δε παθαινεις καρδιολογικα!καλο?εχει και τα θετικα της!
goldangel1990 έγραψε:κοριτσάκια αφου δεν εχω σποράκι πια ειπαμε να πάμε ταξιδάκι,να χαλαρώσουμε..!!
Σήμερα πηγα και εκλεισα κρουαζίερα ΠΑΤΜΟΣ-ΑΝΔΡΟΣ-ΜΥΚΟΝΟΣ-ΡΟΔΟΣ!!! λατρεύω τα ελληνικά νησιά,την Ελλάδα,τους Έλληνες!!!Μεγάλη αγάπη!!!Ειμαι περήφανη που ειμαι Ελληνοκύπρια!!
Α πηγα και έκανα και την εξέταση θρομβοφιλίας,τα αποτελέσματα σε εναμιση εβδομάδα!!
sofouli έγραψε:παω να κανω το γλυκακι!!!!!!!!!!
goldangel1990 έγραψε:κοριτσάκια αφου δεν εχω σποράκι πια ειπαμε να πάμε ταξιδάκι,να χαλαρώσουμε..!!
Σήμερα πηγα και εκλεισα κρουαζίερα ΠΑΤΜΟΣ-ΑΝΔΡΟΣ-ΜΥΚΟΝΟΣ-ΡΟΔΟΣ!!! λατρεύω τα ελληνικά νησιά,την Ελλάδα,τους Έλληνες!!!Μεγάλη αγάπη!!!Ειμαι περήφανη που ειμαι Ελληνοκύπρια!!
Α πηγα και έκανα και την εξέταση θρομβοφιλίας,τα αποτελέσματα σε εναμιση εβδομάδα!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #40
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης