1001 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #41 Τρι Μάης 29, 2012 1:28 am
ioanna85
Πρωταγωνιστής!!
το 42;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 22 ... 39, 40, 41
eirini7 έγραψε:καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!
γκρινιάρα τέλειααααααααα!!!!!!!!
Δόξα τω Θεό όλα καλά!
Τόνια μήπως πρέπει να πας σε ένα γιατρό για όλα αυτά που έχεις με το στομάχι σου;;νομίζω ότι λες ότι θα είναι από εγκυμοσύνη και το αφήνεις..γιατί έκανες εμετό;μήπως έχεις κάποια στομαχική διαταραχή..
μπεμπινι 1 έγραψε:κανε την αρχη ιωαννα!
toniach29 έγραψε:
καλημερα!!!δεν εχω προβλημα με το στομαχι μου...το ειχα κοιταξει καποτε!!!απλα ειναι οι αναταραχες κ τα ορμονικα
eirini7 έγραψε:toniach29 έγραψε:
καλημερα!!!δεν εχω προβλημα με το στομαχι μου...το ειχα κοιταξει καποτε!!!απλα ειναι οι αναταραχες κ τα ορμονικα
οκ εσύ ξέρεις καλύτερα...
Αννα το 42!!!!!!!!
xaftounaki έγραψε:Όχι βρε κορίτσια πάλι εγω
Μπεμπινι είναι πολυ εύκολο θες να σου πω;
γκρινιαρα έγραψε:η χοριακη πολυ καλη μου ειπαν απο το μικροβιολογικο....1252!!!!
παω να ετοιμαστω να παω στη γιατρο...
Χριστινάκι, Γκρινιαρούλα, Μαράκι και όποια άλλη ξεχνάω σας ευχαριστώ πολύ πολύ! Ήρθε κι η μανούλα χθες! Της το είπαμε και χάρηκε αλλά είναι συγκρατημένη κι αυτή όπως κι εμείς! την Πέμπτη θα πάμε στο γιατρό να δούμε τι γίνεται! θα σας κρατώ ενήμερες!xristina_29 έγραψε:μπηκα να σας καληνυχτισω αλλα πρωτα πολλα θελω να συγχαρω το ζωακι...ειναι εγκυος καλα δεν ειδα?????εεεε ρεεε εγκυμοσυνες..χαμος γινεται...
να εχεις μια τελεια εγκυμοσυνη κοριτσακι μου!!!!!παω για νανι γιατι εχω κατι πονακια...μαλλον αυριο μεθαυριο θα με επισκεφτει η ακατανομαστη..πολλα φιλια σε ολες...θα τα πουμε το πρωι!!!!
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 22 ... 39, 40, 41
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #41
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης