26 Απ: Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο6 Τρι Μάης 29, 2012 1:01 am
sofouli
Πρωταγωνιστής!!
επειδη ο γιατρος μου εκοψε τα συμπληρωματα λετε να εχουμε προβληματα?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 21 ... 41
sofouli έγραψε:επειδη ο γιατρος μου εκοψε τα συμπληρωματα λετε να εχουμε προβληματα?
kat3r1na έγραψε:sofouli έγραψε:επειδη ο γιατρος μου εκοψε τα συμπληρωματα λετε να εχουμε προβληματα?
οχι μωρέ,δε θα στα έκοβε αν ήταν..
marianthi_m έγραψε:Και για τα κοριτσάκια τα είδατε?
http://www.lollipopmoon.com/tutucouture.html
αχ σαν κουκλιτσες!!!
χαχαχαχα!το τριτο!!!!!!!!!!!marianthi_m έγραψε:θελω κοριτσι τωρααααααααααα
εμενα ασβεστιο δε μου εχει δωσει καν..το νεο αποκτημα ήταν το μαγνησιο για τις συσπασεις.Πραγματικα ομως παιρνω τοσα χαπια καθε μερα,που ούτε η γιαγια και ο παππούς μου μαζί δεν κουμπώνονται τοσο...sofouli έγραψε:kat3r1na έγραψε:sofouli έγραψε:επειδη ο γιατρος μου εκοψε τα συμπληρωματα λετε να εχουμε προβληματα?
οχι μωρέ,δε θα στα έκοβε αν ήταν..
μονο σιδηρο παιρνω.ασβεστιο ξανα απο τελη ιουνη!pfff!ακουω τοσα πολλα!
lia1987 έγραψε:Γεια σας κοριτσια και απο μενα. Μπηκα για λιγο να διαβασω τα νεα σας. Ετοιμαζομαι να παω για την β΄επιπεδου και εχω τρελο αγχος, ελπιζω να ειναι ολα καλα. Θα μπω το βραδυ να σας πω τα νεα μου, που θα γυρισω Καστορια. Φιλακια πολλα σε ολες.
inakriti έγραψε:lia1987 έγραψε:Γεια σας κοριτσια και απο μενα. Μπηκα για λιγο να διαβασω τα νεα σας. Ετοιμαζομαι να παω για την β΄επιπεδου και εχω τρελο αγχος, ελπιζω να ειναι ολα καλα. Θα μπω το βραδυ να σας πω τα νεα μου, που θα γυρισω Καστορια. Φιλακια πολλα σε ολες.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ... ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 21 ... 41
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης