551 Απ: Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο6 Παρ Ιουν 01, 2012 12:35 am
sofouli
Πρωταγωνιστής!!
μην αγχωνεσαι,λεμονακι και θα ερθει το νινακι!!!!!!ειναι η χρονια μας!!!!
καλο μηνα,ιοκαστη!!!!!!!!!!!!!!
καλο μηνα,ιοκαστη!!!!!!!!!!!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
αχ τέτοια να διαβάζω να παίρνω θάρρος!!Iokasti27 έγραψε:Λεμονακι καλα αποτελεσματα! Εγω μονο την καθυστερηση σα συμπτωμα..αλλα βασικα δε προλαβε να καθυστερησει και πολυ γιατι την 1η μερα εκανα τεστ
sofouli έγραψε:κατσε να σου πω και το δικο μου λογαριασμο,γιωτακι!!!!!!!!!!!!!!περιμενεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!
Λεμονάκι έγραψε:αχ τέτοια να διαβάζω να παίρνω θάρρος!!Iokasti27 έγραψε:Λεμονακι καλα αποτελεσματα! Εγω μονο την καθυστερηση σα συμπτωμα..αλλα βασικα δε προλαβε να καθυστερησει και πολυ γιατι την 1η μερα εκανα τεστ
εγώ δεν ξέρω πότε θα κάνω τεστ, θα περιμένω λίγο ακόμα...
είχες χάσει τις μέρες ;vgog65 έγραψε:Λεμονάκι και εγώ συμπτώματα δεν είχα ...καθυστέρηση 15 μέρες.....
Έκανα τον Αλέκο ελαφρώς διότι δεν το περίμενα αλλά είχα σταθερό κύκλο....αλλά έκανα τον Αλέκο!!Λεμονάκι έγραψε:είχες χάσει τις μέρες ;vgog65 έγραψε:Λεμονάκι και εγώ συμπτώματα δεν είχα ...καθυστέρηση 15 μέρες.....
ή απλά κρατήθηκες για τεστ ;
Εγώ το κατάλαβα την 5η ημέρα καθυστέρησης και δεν θα έκανα τεστ γιατί γενικά δεν έχω σταθερή περίοδο αλλα΄είχα πολύ πρησμένο στήθος από την αρχή και πονάκια περιόδου για καιρό χωρίς να μου έρχεται περίοδος......... αλλά νομίζω σε κάθε γυναίκα είναι διαφορετικά τα συμπτώματα......εύχομαι και σε σένα τα καλύτερα!!!!1Λεμονάκι έγραψε:Δέσποινα καλή επιτυχία για την β..
δεν ξέρω τι σου έτυχε αλλά να πάνε όλα καλά !!
εγώ να δεις τι θα πάθω αν είμαι έγκυος!! να φανταστείς στης 19 του μήνα έχω ραντεβού με την εξωσωματικό..
Λεμονάκι έγραψε:είχες χάσει τις μέρες ;vgog65 έγραψε:Λεμονάκι και εγώ συμπτώματα δεν είχα ...καθυστέρηση 15 μέρες.....
ή απλά κρατήθηκες για τεστ ;
konstantina έγραψε:πολλά φιλιά σε όλες. Φεύγω για να πάρω το μικρο μου απο παιδικό. Καλημέρα
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης