601 Απ: Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο6 Παρ Ιουν 01, 2012 2:17 am
sofouli
Πρωταγωνιστής!!
εγω εχω ακομα 21 μερες.....αναμενω βασανιστηκα!!!!!!!!!!!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
kat3r1na έγραψε:Εγώ που έχω να το δω από την αυχενική διαφάνεια????Θα έχω κλείσει τότε δλδ 10 βδομάδες...
sofouli έγραψε:kat3r1na έγραψε:Εγώ που έχω να το δω από την αυχενική διαφάνεια????Θα έχω κλείσει τότε δλδ 10 βδομάδες...
γιατι τοσο πολυ?δε ξαναπηγες?
?kat3r1na έγραψε:sofouli έγραψε:kat3r1na έγραψε:Εγώ που έχω να το δω από την αυχενική διαφάνεια????Θα έχω κλείσει τότε δλδ 10 βδομάδες...
Δεν μου κανει υπερηχους η γιατρός μου.Μόνο τους μεγάλους κάνουμε.Στις μηνιαίες επισκέψεις,με εξετάζει κολπικά και ακούμε καρδούλα στο μηχάνημα.
sofouli έγραψε:?kat3r1na έγραψε:sofouli έγραψε:kat3r1na έγραψε:Εγώ που έχω να το δω από την αυχενική διαφάνεια????Θα έχω κλείσει τότε δλδ 10 βδομάδες...
Δεν μου κανει υπερηχους η γιατρός μου.Μόνο τους μεγάλους κάνουμε.Στις μηνιαίες επισκέψεις,με εξετάζει κολπικά και ακούμε καρδούλα στο μηχάνημα.
κολπικα?κανει?
γιατί να μην κάνει?Τον τράχηλο πχ πώς να τον ελέγξει?sofouli έγραψε:?kat3r1na έγραψε:sofouli έγραψε:kat3r1na έγραψε:Εγώ που έχω να το δω από την αυχενική διαφάνεια????Θα έχω κλείσει τότε δλδ 10 βδομάδες...
κολπικα?κανει?
vgog65 έγραψε:sofouli έγραψε:?kat3r1na έγραψε:sofouli έγραψε:kat3r1na έγραψε:Εγώ που έχω να το δω από την αυχενική διαφάνεια????Θα έχω κλείσει τότε δλδ 10 βδομάδες...
κολπικα?κανει?
Φαντάζομαι λόγω των συσπάσεων....της κάνει κολπικά για να μετράει τράχηλο!!!!
sofouli έγραψε:δε ξερω κατερινιω απλα ρωταω.εμενα μου τα μετραει απο πανω.
vgog65 έγραψε:Τζιμάνι η ναζί είδες.....!Μια χαρά ΚΑτερινιώ όλα καλά θα πάνε ....και εγώ άσχετα αν δεν αγαπώ τα λουλουδιά..λέλουδα θα σου στείλω.....τα πιο όμορφα!!!!!!!!!!!
Σοφάκο μετριέται και με το μηχάνημα αλλά αφού δεν έχει η γυναίκα το κανει κολπικά...και είναι λένε και πιο έγκυρος έτσι!!!!!
Άντε πλησιάζουν οι μέρες ρε Κατερινάκι να ηρεμήσεις και λίγο πέταξες κοιλίτσα???? ή είσαι φέτες ακόμη????
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης