51 Απ: epidomata toketou k loxeias Κυρ Ιουν 03, 2012 8:19 pm
momirene
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
lina1604 έγραψε:
διάβασα όλα τα μηνυματα γιατι με ενδιαφέρει κ εμένα το θέμα ικα-επιδοματα αλλα εχω μια ερωτηση: μου είπαν οτι δεν δικαιουμαι το επιδομα απο τον οαεδ παρολο που δουλευω απο το 2007 κ αυτο γιατι αλλαζουμε συνεχεια φορεα (ευρωπαικο προγραμμα...). η τελευταια μου συμβαση ειναι 6 μήνες και αν ανανεωθει θα ειναι κ παλι για 6μηνο. ξέρει καμια αν το δικαιουμαι το επιδομα? δεν με απασχολει κ τοσο το οικονομικο (αν κ θα επρεπε...) αλλα το οτι δεν θα μπορω να μείνω με το μωρο μου παραπανω... 2 μήνες ειναι λίγοι για να το αφήσεις κ να γυρισεις δουλεια...
ευχαριστω!
Χμ...ισως να ισχυει αυτο αλλα ισως οχι. οι υπαλληλοι αλλα και ο προισταμενος εκει στον Οαεδ μπορει να μην ξερουν. Η εγκυκλιος λεει να εισαι σε εργασιακη σχεση δεν εχει τετοια εξερεση. Ζητα να σου πουν που το γραφει οτι εξαιρησαι αλλιως ψαξτο μονη σου δηλαδη βρες ολοκληρη την εγκυκλιο και κατσε διαβασε την αλλιως ακρη δεν θα βγαλεις. Και κανε μια αιτηση να σου απαντησουν γραπτως οτι δεν δικαιουσαι και για πιο λογο.
Θυμαιμαι μια αναλογη περιπτωση γνωστης μου που της ειπαν οτι δεν δικαιουται οικογενειακο επιδομα γιατι δεν ειχε 50 ενσυμα στον χρονο αφου βγηκε σε αδεια μητροτητας μεσα στον Φεβρουαριο και μετα πηρε 6μηνο οποτε ειχε ολοκληρο τον Ιανουαριο και λιγες μεες Φεβρουαριο. Βεβαια μεσα δεν ελεγε για εγκυους αλλα ελεγε οτι αν εισαι ανηκανος για εργασια που στην περιπτωση της ισχυει αφου γεννουσε! Εκανε μια αιτηση για να της απαντησουν γραπτως οτι δεν δικαιουται και τοτε αυτοι ηταν υποχρεωμενοοι να το ψαξουν και το εψαξαν και ενω χτυπιοταν ο διευθυντης οτι δεν δικαιουται τελικα αποδεικτικε οτι δικαιουται και το πηρε