976 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #42 Πεμ Μάης 31, 2012 11:31 pm
Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
κούκλες άσχετο αλλά ποια θα ανοίξει το επόμενο ;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Λεμονάκι έγραψε:κούκλες άσχετο αλλά ποια θα ανοίξει το επόμενο ;
Λεμονάκι έγραψε:έλα είμαστε εμείς εδώsofouli έγραψε:καλα ειμαι!!!!!!!αν και για ακομη μια φορα μοναχουλα αλλα ειμαστε καλα!λαχταρησαμε αλλα περασε!!!!εσυ τι κανεις?
χαίρομαι που είσαι καλύτερα
μια χαρά και εγώ !!
Χριστίνα να κάνεις αυτό που νιώθεις καλύτερο και ποιο φιλικό για σένα.
Παντός το να φοβάσαι δεν είναι λύση. Καλύτερα να αντιμετωπίσεις κάτι στην αρχή του.
πεταλούδα καλημέρα.
Λεμονάκι έγραψε:κούκλες άσχετο αλλά ποια θα ανοίξει το επόμενο ;
Θεωρώ ότι η επαφή πριν την περίοδο ισως βοηθάει στο να έρθει γρηγοροτερα. Χωρίς να είμαι και σίγουρη βέβαιαxristina_29 έγραψε:xaftounaki έγραψε:Έτσι να κάνεις Χριστινακι, συγνώμη και με το θάρρος βέβαια αλλα λόγω της προηγούμενης σου εμπειρίας με τη χοριακη είναι καλύτερα να περιμένεις, αν μπορείς φυσικα! Αν δεν έρθει το σ/κ και εισαι εγκυοσ την Τρίτη με το καλο θα εχει παει στα ύψη
Σου στέλνω την αγάπη μου και φούλ θετική ενέργεια
σε ευχαριστω πολυ γλυκεια μου...να εισαι παντα καλα..οχι δεν παω τωρα για χοριακη..αντε να κανω ενα τεστακι μεσα στο σκ αν δεν εχει ερθει η κυρια.κ απο βδομαδα θα παω στον γυναικολογο κ θα μου κανει εκεινος χοριακη.να σε ρωτησω κατι???ειχα ερθει κ σε επαφη 1 μερα πριν να ηταν να αδιαθετησω..λες να παιζει ρολο που εχει καθυστερησει τοσο?
Λεμονάκι έγραψε:Σοφουλάκι έφτασε στη 23 εβδομαδα
πότε είναι η πητ σου ;
Μαρία ο μήνας μπήκε το καλοκαίρι που είναι ;
maryz-iraklio kritis έγραψε:Λεμονάκι έγραψε:Σοφουλάκι έφτασε στη 23 εβδομαδα
πότε είναι η πητ σου ;
ααααααα λεμον δε ξέρω για εσάς εκεί πάνω αλλά εμείς εδώ τον ήλιο τον ηλιάτορα! Μάλιστα ο Λιάγκας είπε για μίνι καύσωνα!!
μα βρε Χριστίνα μου αν είσαι ή όχι θα το μάθεις, τη εξέλιξη δεν την γνωρίζει καμιά μας.. για αυτό σου λέω πως πρέπει να ξέρεις και να μην φοβάσαι.xristina_29 έγραψε:Λεμονάκι έγραψε:έλα είμαστε εμείς εδώsofouli έγραψε:καλα ειμαι!!!!!!!αν και για ακομη μια φορα μοναχουλα αλλα ειμαστε καλα!λαχταρησαμε αλλα περασε!!!!εσυ τι κανεις?
μια χαρά και εγώ !!
Παντός το να φοβάσαι δεν είναι λύση. Καλύτερα να αντιμετωπίσεις κάτι στην αρχή του.
πεταλούδα καλημέρα.
δεν φοβαμαι το να μην ειμαι εγκυος..φοβαμαι κ δεν το κρυβω να ειμαι κ να περασω παλι το ιδιο...κ οχι οτι θα τα βαψω μαυρα κ δεν θα βρω την δυναμη να ξαναπροσπαθησω γιατι πιστεψε με δεν το βαζω ευκολα κατω στην ζωη μου,απλα θα με πονηρεψει πιο πολυ για τον συντροφο μου που εχει το προβλημα κ θα τρεχουμε παλι σε γιατρους...συνεπως κ πολλα λεφτα για εξετασεις..κ ειμαστε κ εμεις οικονομικα πολυ στριμωγμενοι οπως ολοι...θελω να μεινω φυσιολογικα εγκυος κ ας γινει κ του χρονου...αρκει να ειναι ολα φυσιολογικα..
xaftounaki έγραψε:Θεωρώ ότι η επαφή πριν την περίοδο ισως βοηθάει στο να έρθει γρηγοροτερα. Χωρίς να είμαι και σίγουρη βέβαιαxristina_29 έγραψε:xaftounaki έγραψε:Έτσι να κάνεις Χριστινακι, συγνώμη και με το θάρρος βέβαια αλλα λόγω της προηγούμενης σου εμπειρίας με τη χοριακη είναι καλύτερα να περιμένεις, αν μπορείς φυσικα! Αν δεν έρθει το σ/κ και εισαι εγκυοσ την Τρίτη με το καλο θα εχει παει στα ύψη
Σου στέλνω την αγάπη μου και φούλ θετική ενέργεια
σε ευχαριστω πολυ γλυκεια μου...να εισαι παντα καλα..οχι δεν παω τωρα για χοριακη..αντε να κανω ενα τεστακι μεσα στο σκ αν δεν εχει ερθει η κυρια.κ απο βδομαδα θα παω στον γυναικολογο κ θα μου κανει εκεινος χοριακη.να σε ρωτησω κατι???ειχα ερθει κ σε επαφη 1 μερα πριν να ηταν να αδιαθετησω..λες να παιζει ρολο που εχει καθυστερησει τοσο?
Lollipop83 έγραψε:Καλο μηνα βρε κορίτσια.δεν σας είπα το πρωι.
Χριστίνα σήμερα θεωρητικά είναι 3 μέρα καθυστέρησης.αν ισχύει όμως ότι περίοδος έρχεται 14 μετα την ωορρηξια είναι η δεύτερη μέρα.δεν είμαι αισιόδοξη.πιστεύω θα έρθει σήμερα.
Εγω συμφωνώ αν δεν έχουν πρόβλημα τα αλλα κορίτσια!xristina_29 έγραψε:Λεμονάκι έγραψε:κούκλες άσχετο αλλά ποια θα ανοίξει το επόμενο ;
να το ανοιξω εγω?????
xaftounaki έγραψε:Εγω συμφωνώ αν δεν έχουν πρόβλημα τα αλλα κορίτσια!xristina_29 έγραψε:Λεμονάκι έγραψε:κούκλες άσχετο αλλά ποια θα ανοίξει το επόμενο ;
να το ανοιξω εγω?????
Εγω πάντως βγήκα στο μπαλκόνι και εσκασα και δεν είναι ούτε εντεκαmaryz-iraklio kritis έγραψε:Λεμονάκι έγραψε:Σοφουλάκι έφτασε στη 23 εβδομαδα
πότε είναι η πητ σου ;
ααααααα λεμον δε ξέρω για εσάς εκεί πάνω αλλά εμείς εδώ τον ήλιο τον ηλιάτορα! Μάλιστα ο Λιάγκας είπε για μίνι καύσωνα!!
Λεμονάκι έγραψε:μα βρε Χριστίνα μου αν είσαι ή όχι θα το μάθεις, τη εξέλιξη δεν την γνωρίζει καμιά μας.. για αυτό σου λέω πως πρέπει να ξέρεις και να μην φοβάσαι.xristina_29 έγραψε:Λεμονάκι έγραψε:έλα είμαστε εμείς εδώsofouli έγραψε:καλα ειμαι!!!!!!!αν και για ακομη μια φορα μοναχουλα αλλα ειμαστε καλα!λαχταρησαμε αλλα περασε!!!!εσυ τι κανεις?
μια χαρά και εγώ !!
πεταλούδα καλημέρα.
δεν φοβαμαι το να μην ειμαι εγκυος..φοβαμαι κ δεν το κρυβω να ειμαι κ να περασω παλι το ιδιο...κ οχι οτι θα τα βαψω μαυρα κ δεν θα βρω την δυναμη να ξαναπροσπαθησω γιατι πιστεψε με δεν το βαζω ευκολα κατω στην ζωη μου,απλα θα με πονηρεψει πιο πολυ για τον συντροφο μου που εχει το προβλημα κ θα τρεχουμε παλι σε γιατρους...συνεπως κ πολλα λεφτα για εξετασεις..κ ειμαστε κ εμεις οικονομικα πολυ στριμωγμενοι οπως ολοι...θελω να μεινω φυσιολογικα εγκυος κ ας γινει κ του χρονου...αρκει να ειναι ολα φυσιολογικα..
Το κατάλαβα και πριν οτι δεν φοβάσαι το να μην είσαι αλλά αν είσαι πως θα πάει. Αν ξέρει απο την αρχή θα είναι διαφορετικά. Όπως και να έχει εγώ θα σου πω και πάλι να κάνεις αυτό που εσύ νιώθεις καλύτερα, εμείς απλά λέμε μια γνώμη.
xristina_29 έγραψε:Lollipop83 έγραψε:Καλο μηνα βρε κορίτσια.δεν σας είπα το πρωι.
Χριστίνα σήμερα θεωρητικά είναι 3 μέρα καθυστέρησης.αν ισχύει όμως ότι περίοδος έρχεται 14 μετα την ωορρηξια είναι η δεύτερη μέρα.δεν είμαι αισιόδοξη.πιστεύω θα έρθει σήμερα.
ευχομαι να μην ερθει...απο συμπτωματα νιωθεις τιποτα????
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #42
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης