Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
377 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 377 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 7]

toutounaki

toutounaki
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Σίγουρα η κοπέλα για καλό το κάνει, άλλωστε μόνη της είπε ότι θέλει να δει και η ίδια πόσο μέσα πέφτει η μέθοδος!
Δε νομίζω πως κάποια κοπέλα θα το πάρει τόσο ζεστά, ειδικά αν βλέπει κάποιος και μεθόδους που προτείνουν γιατροί όπως ο δρ Shettles να μην έχουν πάντα το επιθυμητό αποτέλεσμα...
Πάντως εγώ, αν και στο πρώτο παιδί έλεγα θέλω κορίτσι, τώρα στο δεύτερο, όταν είχα μια αποκόλληση και μια πολύ κακή papp-a και έπρεπε να κάνω λήψη τροφοβλάστης, είχα τέτοια αγωνία να βγει γερό το παιδάκι μου, που όταν έμαθα και το φύλο, δε με ένοιαξε ΚΑΘΟΛΟΥ και το λέω ειλικρινά!

????????

Επισκέπτης
τι να πω απο μενα καντε οτι νομιζετε ειπα τη γνωμη μου[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

toutounaki

toutounaki
Τελευταία περίοδο είχα στις 25 Οκτωβρίου και ωορρηξία (το κατάλαβα από τα πονάκια) κι επαφή στις 12 Νοεμβρίου. Τώρα πότε έγινε η εμφύτευση που για κάποιους αυτή είναι η ημ/νία σύλληψης κ.λ.π δεν μπορώ να το ξέρω, σίγουρα όμως δε συνέλαβα Οκτώβρη γιατί δεν έχουμε ελεύθερη επαφή συνέχεια. Όπως και να έχει από απλή περιέργεια σε ρώτησα, δεν είχα πρόθεση να αμφισβητήσω τα ποσοστά της μεθόδου που χρησιμοποιείς που δεν ξέρω και ποιά είναι.Ετσι κι αλλιώς για μένα πια δεν έχει νόημα να ξαναπροσπαθήσω και γιατί δεν τα βγάζω πέρα με τρίτο παιδάκι και λόγω υποχρώσεων και λόγω... ηλικίας. Μακάρι, να βρεις ότι η εν λόγω μέθοδος μπορεί να βοηθήσει ένα ζευγάρι ν' αποκτήσει το φύλο που επιθυμεί, εγώ δεν το βλέπω κακό (δεν είμαστε και Κίνα που μέχρι πρότινος θεωρείτο ατυχία να κάνεις κόρη)

bell

bell
Tην ξέρω αυτήν τη μέθοδο! Μου την είχε πει ο συμβολαιογράφος (ναι καλά είδατε συμβολαιογράφος), όταν πήγανε να υπογράψουμε τα συμβόλαια για την αγοράτου σπιτιού μας. Τότε ἠμουν 9-10 εβδομάδων έγκυος΄και έπεσε μέσα!

Δεν "πιάνει" ὀμως πάντα!

Μου είπε και τον τρόπο με τον οποίο βρίσκει το φύλλο! Laughing

Μια φορά οι γιατροί δεν το δέχονται!

bell

bell
Λοιπόν να σας πω πως το βρίσκω;;

Μπορείτε να το επαληθεύσετε κ να μου πείτε!

bell

bell
Έστω ότι ο μπαμπάς γεννήθηκε στις 1/1/1971 και η μαμα στις 14/8/1977

Η ημερομηνία σύληψης στο περίπου είναι στις 7/5/2012

Μετράμε ανά 3 χρόνια από την ημερομηνία των γεθλίων του πατέρα μέχρι την ημερομηνία σύληψης.

στη μητέρα μετράμε ανά 4.

Εαν η ημερομηνία του πατερα είναι αυτή που θα είναι πιο κοντά σε αυτην της σύληψης , τότε είναι αγορι. Εαν είναι κοντά στης μητέρας, τοτε ειναι κοριτσι!

μπαμπας 1/1/2010 (μετρώνατας ανά 3)
μαμά 14/8/2009 (--"-- ανά 4)

Η κοντινοτερη είναι του μπαμπά!

Άρα αγόρι!

bell

bell
Επίσης υπάρχει και αυτό:

http://www.thelaboroflove.com/chart/pred.html

NINOUSKA

NINOUSKA
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΡΩΣΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ,ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΦΥΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ!!! - Σελίδα 4 654316

http://boyorgirll.blogspot.gr

bell

bell
NINOUSKA έγραψε: ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΡΩΣΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ,ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΦΥΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ!!! - Σελίδα 4 654316

Έχει καμία σχέση η μία από τις 2 μεθόδους με αυτήν που χρησιμοποιείς εσύ;;

NINOUSKA

NINOUSKA
Καμία....Κοίταξε να δεις αυτή η μέθοδος που έχω εγώ είναι για όταν θέλεις να συλλάβεις αγόρι ή κορίτσι και κάνεις ελεύθερα τους μήνες που σου γράφει....Τώρα από εκεί και πέρα αυτά που μου λένε,κοίτα εμένα που έχει κάνει κάποια παιδί πρίν από 6 χρόνια και βάλε....και ξέρει ακριβώς πότε έγινε η σύλληψη....ουδέν σχόλιο....Πάντως οι φίλες μου που με ρωτούσαν πότε να κάνουν,τους έλεγα τους μήνες που έπρεπε να κάνουν,και έκαναν ελεύθερα μόνο τους μήνες αυτούς....ΕΧΩ ΠΕΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ!!!!!ΑΑΑ....ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΕΜΕΙΝΕ ΕΓΚΥΟΣ 27 28 ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ.....ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ....ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΚΥΡΙΕΣ ΜΟΥ!!!! ΔΕΝ ΠΙΕΖΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙ....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!! ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΡΩΣΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ,ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΦΥΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ!!! - Σελίδα 4 215994

eleanna86

eleanna86
NINOUSKA έγραψε:
eleanna86 έγραψε:
NINOUSKA έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ... ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΡΩΣΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ,ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΦΥΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ!!! - Σελίδα 4 604962

kai mena mallon agori mou eie oti tha einai...... flower

Το μάλλον δεν μου λέει κάτι...Θα μου πεις μετά όταν θα το δει καθαρά ο γιατρός..Θα περιμένω!!!!
99% mou eipe oti einai agori,twra ti na sou pw...egw koritsaki ithela perissotero alla gero na einai.....

mamaRena70

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
re koritsia epeidh den polykatalava....(xanthia)...pes as poume oti exeis genhthei 6/6/89 kai aftos 8/7/87 kai ginetai h sylhpsh 28/1/11 ti einai to paidi? den katalava pws ta metrane. Embarassed

bell

bell
mamaRena70 έγραψε:re koritsia epeidh den polykatalava....(xanthia)...pes as poume oti exeis genhthei 6/6/89 kai aftos 8/7/87 kai ginetai h sylhpsh 28/1/11 ti einai to paidi? den katalava pws ta metrane. Embarassed

αγόρι!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κανένα τέτοιο που να λεει ποιον μήνα να κανεις ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΡΩΣΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ,ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΦΥΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ!!! - Σελίδα 4 215994 ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΡΩΣΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ,ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΦΥΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ!!! - Σελίδα 4 215994 ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΡΩΣΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ,ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΦΥΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ!!! - Σελίδα 4 215994 ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΡΩΣΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ,ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΦΥΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ!!! - Σελίδα 4 215994 ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΡΩΣΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ,ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΦΥΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ!!! - Σελίδα 4 215994 για να καταφέρεις να μεινεις εγκυος ασχέτου φύλου του παιδιού υπάρχει?? μπας και καταφέρουμε κι εμείς να κάνουμε παιδι!! Razz Razz Razz Razz

Ε βρε κορίτσια ειναι λογος να μαλωνουμε τώρα εδω πέρα για το αν ειναι αξιόπιστος ή όχι αυτος ο τροπος για το φύλο όταν υπάρχουν τόσες κοπέλες που προσπαθούμε τόσο καιρό για να καταφέρουμε να κάνουμε παιδι?? ειναι τοσο σημαντικό δηλαδή να κάνουμε αγόρι η κορίτσι??? Ε δν το καταλαβαινω καθόλου αυτο!!

90ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΡΩΣΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ,ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΦΥΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ!!! - Σελίδα 4 Empty ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ! Παρ Ιουν 01, 2012 9:27 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μπουμπου μου εχεις απολυτο δικιο.απλα πιστευω οτι αν οχι ολες,οι περισσοτερες ρωτησαν απο καθαρη περιεργεια οπως κ γω φυσικα.κατα τα αλλα εννοειται οτι σημασια εχει να ειναι γερο Very Happy

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναι Κριστι μου, δν σχολίασα γιατί ανοίχτηκε το θέμα, σχολίασα γιατι μου φάνηκε σαν να αρχισε να ξεφεύγει απο την πλάκα και να παρεξηγιούνται λίγο για κάτι που δν έχει και τόσο σοβαρό νόημα ουσιαστικά! Wink

Ελπιζω να μην παρεξηγήθηκα.. δν το ειπα για να σας μαλώσω!!

????????

Επισκέπτης
NINOUSKA έγραψε:Καμία....Κοίταξε να δεις αυτή η μέθοδος που έχω εγώ είναι για όταν θέλεις να συλλάβεις αγόρι ή κορίτσι και κάνεις ελεύθερα τους μήνες που σου γράφει....Τώρα από εκεί και πέρα αυτά που μου λένε,κοίτα εμένα που έχει κάνει κάποια παιδί πρίν από 6 χρόνια και βάλε....και ξέρει ακριβώς πότε έγινε η σύλληψη....ουδέν σχόλιο....Πάντως οι φίλες μου που με ρωτούσαν πότε να κάνουν,τους έλεγα τους μήνες που έπρεπε να κάνουν,και έκαναν ελεύθερα μόνο τους μήνες αυτούς....ΕΧΩ ΠΕΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ!!!!!ΑΑΑ....ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΕΜΕΙΝΕ ΕΓΚΥΟΣ 27 28 ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ.....ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ....ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΚΥΡΙΕΣ ΜΟΥ!!!! ΔΕΝ ΠΙΕΖΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙ....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

κατσε ρε νινουσκα μην παρεξηγιομαστε και αδικα κοπελα μου αν ειναι ετσι τοτε καμια δε γνωριζει τη μερα συλληψης σωστα??? δλδ απ τις ωρες που ζει το σπερματοζωαριο μπορει η συλληψη να γινει την αλλη η την παραλλη μερα οποτε ναι, τοτε παιζει να πεσεις μεσα εσυ αφου εμεις ουσιαστικα δεν ξερουμε ακριβη ημερομηνια

NINOUSKA

NINOUSKA
ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΡΩΣΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ,ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΦΥΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ!!! - Σελίδα 4 215994

Lilliput

Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αγαπητή Νινούσκα, πολύ θα ήθελα όταν θα δημοσιευτεί αυτός ο πίνακας να τον δω. Θα έχει πολύ ενδιαφέρον για μένα...

NINOUSKA

NINOUSKA
flower Euxaristw na sai kala....

amazona

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
[quote="NINOUSKA"]Γράψε μου την ημερομηνία γέννησης σου και θα σου πω ποιο μήνα να συλλάβεις.... Very Happy [/q
Μακάρι να ερχόταν το μωράκι κι ας ήταν ότι ήθελε...πάντως 17,05,78

amazona

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
πες τα βρε boubou...

NINOUSKA

NINOUSKA
amazona

Εσύ τι ακριβώς θέλεις να μάθεις?

Πότε να κάνεις αγόρι-κορίτσι?

NINOUSKA

NINOUSKA
amazona

ΑΓΟΡΙ..
Ιανουάριος-Φεβρουάριος-Απρίλιος-Μάιος-Ιούνιος-Ιούλιος-Αύγουστος-Σεπτέμβριος-Οκτώμβριος.

ΚΟΡΙΤΣΙ.
Μάρτιος-Νοέμβριος-Δεκέμβριος.

NINOUSKA

NINOUSKA
Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του συγγραφέα (NINOUSKA).

Πατήστε...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 7]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις