501 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! Σαβ Νοε 27, 2010 1:59 am
zouzounaki 24
Η ψυχή της παρέας!
tatiana na se rwtisw ti aposteirwti pires kai poso??????????
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Εσυ αγαπη μου εισαι αθυροστομη και τσαμπουκαλου...Εγω ειμαι σιγανοπαπαδια...Βριζω μεν πολυ σα λιμενεργατης..Εγω τα κανω υπογειως και να σου πω γουσταρω..Αλλα μεχρι να το κανω σκαω...Το μονο κακο...Καλημερουδια κι ολας...Ο μικρος μου ολο τεντωνεται...Που παει δε ξερω...Γιωτα ποσο χρ ειναι ο αντρας σου?zouzounaki 24 έγραψε:kalimera kalimera korista kati epathe xtes to internet kai me petage sinexeia eksw!!!!ti kanete??????portokalopita???????kai pagwto eeeeeeee??????na sou pw tin amartia mou edw kai meres mou strifogirnaei sto mialo to pagwto kai pou tha paei mexri aurio tha to xtipisw!!!!!tha parw na ftiaksw moni mou soufle kai tha parw kai pagoto mourlia tha einai!!!!!!!!
popilar giati den kanei na trws sokolates????????
tatiana mou kai egw proxtes eipa stin aderfi tou dimitri oti kleisame ta pragmata kai poso kanoune kai epathe egefaliko aaaaaaaa kai me rwtise pios ta plirwse kai tis eipa poio allos kai mou leei o pateras mou kai tis lew oxi fisika na einai kala i oikogeneia mouuuuuuuuu!!!!!!!1kai katapie to dilitirio pou exei vgalei !!!!!!!!opws ta fidia giati einai fidi kolovooooooooooo!!!!!!!!!axx to euxaristithika kai poli malista !!!eimai poli skila telika!!!!!!111
Aποστειρωτη δε πηρα,θα μου στειλει ο αδερφος μου...zouzounaki 24 έγραψε:tatiana na se rwtisw ti aposteirwti pires kai poso??????????
καλημερα ποπη τι κανεις;βλεπω εμεις ξυπναμε πρωι -πρωι .πως παει η εγκυμοσυνη σε ποια εβδομαδα εισαι; σε πονανε τα πλευρα σου απο τα τεντωματα της μικρης ;εμενα εδω και λιγες μερες με εχει ταραξει στα πλευρα στην αριστερη μερια και μονο αν ειμαι ξαπλωμενη ησυχαζω αλλα δεν μπορω να μεινω ακινητη βαριεμαιpopibar έγραψε:Ρε συ Γιώτα, μαρεσε η ερώτηση γιατι δεν κανει να τρώω σοκολάτες! Σαφώς και κανει...απλά αν αφεθώ ελευθερη μπορεί να τρώω και ενα βαζάκι μερέντα την μερα...και προσπαθω να κρατηθώ γιατι τα ριμαδια τα κιλα προστείθενται με την παραμικρή ατασθαλία. Ειναι και που πήρα 20 κιλα στο πρώτο και ειχα γεννησει πριν 16 μηνες. Οποτε δεν με παιρνει για πολλά πολλά...
Εσεις που είστε καινουριες μανουλες..χαρείτε το και προσέξτε μετά πιο πολυ....αλλωστε ρε παιδάκι μου μονιμως ειμαστε με την εννοια της διαιτας και των κιλών..α στο καλο....
Κι εμενα με κλωτσάει πολυ η μικρή μου. Εχει τα ποδια πανω και με χτυπαει ταυτοχρονα πανω και κατω χαμηλα...σα να τεντώνεται...
tina έγραψε:καλημερα σε ολες τις μανουλες και μελλουσες μανουλες φεβρουαριου.σας παρακουλουθω σχεδον καθημερινα αλλα λογω κουρασης δεν εχω διαθεση ουτε να γραψω.καλωσηρθες γιωτα και σου ευχομαι με το καλο να κρατησεις το μωρακι σου στην αγκαλια σου.ειμαι η τινα και αυτη ειναι η τριτη μου εγκυμοσυνη και η τριτη κορη που περιμενω.ευτυχως που ο καιρος περναει γιατι εμενα εχει αρχισει ο πονος στα πλευρα και δεν παλευεται καθολου.κατα ταλλα ολα καλα αν και ανυπομονω να περασει ο καιρος και να γεννηθει η μπεμπουλα και να εχω την ευχερεια των κινησεων μου.απο κιλα πως πατε ;εχετε παρει πολλα;
bou-boukitsa έγραψε:tina έγραψε:καλημερα σε ολες τις μανουλες και μελλουσες μανουλες φεβρουαριου.σας παρακουλουθω σχεδον καθημερινα αλλα λογω κουρασης δεν εχω διαθεση ουτε να γραψω.καλωσηρθες γιωτα και σου ευχομαι με το καλο να κρατησεις το μωρακι σου στην αγκαλια σου.ειμαι η τινα και αυτη ειναι η τριτη μου εγκυμοσυνη και η τριτη κορη που περιμενω.ευτυχως που ο καιρος περναει γιατι εμενα εχει αρχισει ο πονος στα πλευρα και δεν παλευεται καθολου.κατα ταλλα ολα καλα αν και ανυπομονω να περασει ο καιρος και να γεννηθει η μπεμπουλα και να εχω την ευχερεια των κινησεων μου.απο κιλα πως πατε ;εχετε παρει πολλα;
tina μια απο τα ιδια...και εγω λογω κουρασης δεν γραφω τοποτα..εχω μηνες να κοιμηθω ολο το βραδυ γιατι η μικρη βγαζει δοντια..και λεω αντε να περασει ο καιρος γιατι εγκυος κουραζομαι πιο ευκολα..
εγω εχω παρει 9 κιλα ...και φαινομαι ΄΄πολυ εγκυος΄΄..αλλά τι να κανουμε....
παντως κοριτσια σας διαβαζω ολες...αλλάπραγματικα δεν αντεχω...με μαυρους κυκλους ειμαι συνεχεια...και οσο σκεφτομαι και μετα με το θυλασμο που θα ειμαι παλι στο ποδι καθε 2-3 ωρες..αστα...
την τριτη εχω και εγω γιατρο,...αντε να δουμε ποσο ειναι τα μικρουλια..αληθεια ποσο βαρος θα ειναι στις 28-29 εβδομαδες..ποιες πηγαν?
γεια σας κοριτσια!!!!εγω εχω παρει-κρατηθειτε!-21 κιλα!!!Παρολα αυτα δεν εχω κανενα προβλημα με τον υπνο η πονο στη μεση η στη πλατη.Βεβαια απομενουν ακομη 10 εβδομαδες,θα δειξει πως θα ειναι!Εμενα στις 28 εβδομαδες ηταν 36 εκατοστα και 1400 γραμμαρια,ο γιατρος μου ειπε ηταν οκ.Κοριτσια το doppler τι ακριβως ειναι;tatijana έγραψε:bou-boukitsa έγραψε:tina έγραψε:καλημερα σε ολες τις μανουλες και μελλουσες μανουλες φεβρουαριου.σας παρακουλουθω σχεδον καθημερινα αλλα λογω κουρασης δεν εχω διαθεση ουτε να γραψω.καλωσηρθες γιωτα και σου ευχομαι με το καλο να κρατησεις το μωρακι σου στην αγκαλια σου.ειμαι η τινα και αυτη ειναι η τριτη μου εγκυμοσυνη και η τριτη κορη που περιμενω.ευτυχως που ο καιρος περναει γιατι εμενα εχει αρχισει ο πονος στα πλευρα και δεν παλευεται καθολου.κατα ταλλα ολα καλα αν και ανυπομονω να περασει ο καιρος και να γεννηθει η μπεμπουλα και να εχω την ευχερεια των κινησεων μου.απο κιλα πως πατε ;εχετε παρει πολλα;
tina μια απο τα ιδια...και εγω λογω κουρασης δεν γραφω τοποτα..εχω μηνες να κοιμηθω ολο το βραδυ γιατι η μικρη βγαζει δοντια..και λεω αντε να περασει ο καιρος γιατι εγκυος κουραζομαι πιο ευκολα..
εγω εχω παρει 9 κιλα ...και φαινομαι ΄΄πολυ εγκυος΄΄..αλλά τι να κανουμε....
παντως κοριτσια σας διαβαζω ολες...αλλάπραγματικα δεν αντεχω...με μαυρους κυκλους ειμαι συνεχεια...και οσο σκεφτομαι και μετα με το θυλασμο που θα ειμαι παλι στο ποδι καθε 2-3 ωρες..αστα...
την τριτη εχω και εγω γιατρο,...αντε να δουμε ποσο ειναι τα μικρουλια..αληθεια ποσο βαρος θα ειναι στις 28-29 εβδομαδες..ποιες πηγαν?
Εμενα στην 28η βδομαδα μου τον εβγαλε τον μικρο μου 1150 γρ περιπου....Αντε να δουμε τι θα πουν για σενα...Και το αμνιακο ηταν καλο ειπε...Κλεισατε για DOPPLER?
γεια σας κοριτσια!!!!εγω εχω παρει-κρατηθειτε!-21 κιλα!!!Παρολα αυτα δεν εχω κανενα προβλημα με τον υπνο η πονο στη μεση η στη πλατη.Βεβαια απομενουν ακομη 10 εβδομαδες,θα δειξει πως θα ειναι!Εμενα στις 28 εβδομαδες ηταν 36 εκατοστα και 1400 γραμμαρια,ο γιατρος μου ειπε ηταν οκ.Κοριτσια το doppler τι ακριβως ειναι;[/quote]elenitsa1987 έγραψε:
Εμενα στην 28η βδομαδα μου τον εβγαλε τον μικρο μου 1150 γρ περιπου....Αντε να δουμε τι θα πουν για σενα...Και το αμνιακο ηταν καλο ειπε...Κλεισατε για DOPPLER?
δε μου ειπε τιμη τατιανα,απλα καθε φορα η νοσοκομα που μου μετραει το σιδηρο μου λεει ΄΄παλι χαλια,καμια προοδος τα ιδια...΄΄.Το θεμα ειναι οτι τρωω ολα οσα εχουν σιδηρο,τελος παντων.Τατιανα εχεις πολυ ομορφη κοιλιτσα!!!και γενικα φαινεσαι πολυ γλυκουλα εγκυος!!!Παντα μου αρεσαν οι αδυνατες με μεγαλες κοιλιτσες!tatijana έγραψε:Ποσο σου βρηκε τον σιδηρο?Εμενα 30 και περνω κι εγω τωρα δυο φορες την μερα...Θα παρω και φολικο τωρα.Να τρως οτι εχει σχεση με σιδηρο που εχει μεσα...
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης