276 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! Δευ Οκτ 18, 2010 1:19 pm
sonia1994
Πανταχού παρούσα!
Μπραβο tatijana
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
tatijana έγραψε:Κοριτσακιαααα.. Γεια σας!!!
Σημερα στην 23η βδομαδα ακριβως και ο αντρακλαρας μου ειναι 542 γραμμαρια... Ολα super μου τα ειπε ο γιατρος.. Φτου,φτου και ολα καλα τελικα!!! Ειμαι πολυ χαρουμενη!!! Πονους παντως δεν εχω καθολου εκει που λετε... Μονο λιγο στα πλευρα που αυτο ειναι απο την σπονδυλικη λεει απο το βαρος της κοιλιας.. Ααααχ ειμαι πολυ ευτυχισμενη τωρα... Ριξαμε κι ενα γελιο τρελλο, Το τσουτσουνακι του ηταν ορθιο και καταλαβαινεται τι εγινε μεσα στο δωματιο απ τα γελια....
Καληνυχτακια σας!!!!! Σας φιλω ολες και ευχαριστω για το κουραγιο που μου ειχατε δωσει!!!
πολυ χαιρομαι που ολα ειναι θετικα!συντομα θα τον εχεις στα χερια σου!tatijana έγραψε:Κοριτσακιαααα.. Γεια σας!!!
Σημερα στην 23η βδομαδα ακριβως και ο αντρακλαρας μου ειναι 542 γραμμαρια... Ολα super μου τα ειπε ο γιατρος.. Φτου,φτου και ολα καλα τελικα!!! Ειμαι πολυ χαρουμενη!!! Πονους παντως δεν εχω καθολου εκει που λετε... Μονο λιγο στα πλευρα που αυτο ειναι απο την σπονδυλικη λεει απο το βαρος της κοιλιας.. Ααααχ ειμαι πολυ ευτυχισμενη τωρα... Ριξαμε κι ενα γελιο τρελλο, Το τσουτσουνακι του ηταν ορθιο και καταλαβαινεται τι εγινε μεσα στο δωματιο απ τα γελια....
Καληνυχτακια σας!!!!! Σας φιλω ολες και ευχαριστω για το κουραγιο που μου ειχατε δωσει!!!
tina έγραψε:στις δυο πρωτες εγκυμοσυνες δεν την ειχα κανει την συγκεκριμενη εξεταση .τωρα επειδη εχω αλλα γιατρο μου ειπε να την κανω και εμενα μου βγηκε θετικο το ουρεοπλασμα και μου εδωσε αντιβιωση αλλα η ανυσηχια μου ειναι αν δεν περασει με αντιβιωση τοτε τι γινεται κατα τον τοκετο;δεν ειναι επικινδυνο να μολυνθει το μωρο κατα τον φυσιολογικο τοκετο;εσυ γεννησες φυσιολογικαpopibar έγραψε:tina έγραψε:καλησπερα
μια ερωτηση.εχετε κανει εξεταση κολπικου υγρου
popibar έγραψε:
Επίσης Τατιάνα....ποοολυ χαίρομαι για σενα και τον γιοκα σου. Καλα η τσουτσούνα ολα τα λεφτά ε???? Εγώ την ειχα κολλήσει στο ψυγειο..χιχιιχι!!
tatijana έγραψε:popibar έγραψε:
Επίσης Τατιάνα....ποοολυ χαίρομαι για σενα και τον γιοκα σου. Καλα η τσουτσούνα ολα τα λεφτά ε???? Εγώ την ειχα κολλήσει στο ψυγειο..χιχιιχι!!
Καλε αυτος δε θα αφηνει γκομενακια για γκομενακια στο δρομο..... Χαχαχαχ... Πως τα πατε κοριτσακια?? Εδω Σαλονικα παντως εχει απιστευτη ζεστη σημερα..
bou-boukitsa έγραψε:tatijana έγραψε:popibar έγραψε:
Καλε αυτος δε θα αφηνει γκομενακια για γκομενακια στο δρομο..... Χαχαχαχ... Πως τα πατε κοριτσακια?? Εδω Σαλονικα παντως εχει απιστευτη ζεστη σημερα..
ΒΡΕ ΤΣΑΠΕΡΔΟΝΕΣ!!! ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΑ ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΑΚΙΑ ΤΟΥΣ...ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΟΥΝ ΤΑ ΚΑΜΑΡΙΑ ΜΑΣ ΠΡΩΤΑ....ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙΑ ...ΧΑ..ΧΑ...
ΕΓΩ ΣΥΓΚΡΑΤΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΚΟΡΕΣ....ΟΠΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΛΕΩ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΕΠΟΝ!! ΧΙΙ..ΧΙ...
ΑΣΤΕΙΑ ΑΣΤΕΙΑ ΠΑΝΤΩς ΟΛΟΙ ΖΗΤΑΝΕ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ ΜΕ ΤΑ ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΑΚΙΑ Ε?.....ΕΓΩ ΝΤΡΑΠΗΚΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ...ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΠΡΕΠΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΙ ΠΩς ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΑΚΙ??
ΦΙΛΙΑ
ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΑΙ ΛΙΓΑΚΙ..
tatijana έγραψε:bou-boukitsa έγραψε:tatijana έγραψε:popibar έγραψε:
ΒΡΕ ΤΣΑΠΕΡΔΟΝΕΣ!!! ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΑ ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΑΚΙΑ ΤΟΥΣ...ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΟΥΝ ΤΑ ΚΑΜΑΡΙΑ ΜΑΣ ΠΡΩΤΑ....ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙΑ ...ΧΑ..ΧΑ...
ΕΓΩ ΣΥΓΚΡΑΤΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΚΟΡΕΣ....ΟΠΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΛΕΩ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΕΠΟΝ!! ΧΙΙ..ΧΙ...
ΑΣΤΕΙΑ ΑΣΤΕΙΑ ΠΑΝΤΩς ΟΛΟΙ ΖΗΤΑΝΕ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ ΜΕ ΤΑ ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΑΚΙΑ Ε?.....ΕΓΩ ΝΤΡΑΠΗΚΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ...ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΠΡΕΠΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΙ ΠΩς ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΑΚΙ??
ΦΙΛΙΑ
ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΑΙ ΛΙΓΑΚΙ..
Να σου πω... Μακαρι να σεβεται τις γυναικες.. Θα δειξει... Γερα να ειναι και καλοτυχα και ολα τα αλλα... Αλλα εχει πλακα που τα λεμε τωρα αυτα.. Σε τι νοσοκομειο θα γεννησετε? Εγω σε δημοσιο και καισαρικη-οχι οτι το τελευταιο με νοιαζει..
καλημερα αντζι και καλωσηρθες στην παρεα μας ειμαι η τινα και εγω εχω πητ 22 φεβρουαριου.και εγω περιμενω τελος εβδομαδας να παω για το β επιπεδου.μας ευχομαι να εχουμε καλα νεα για τα μωρακια μας.AngieMay έγραψε:Γεια σας μανουλιτσες!ειμαι καινουριο μελος στη παρεα!θα γινω μανουλα αγοριου πρωτα ο θεος τελη φεβρουαριου!!εχω ραντεβου την αλλη εβδομαδα για β΄υπερηχο!ποιες οι εντυπωσεις σας?
AngieMay έγραψε:Γεια σας μανουλιτσες!ειμαι καινουριο μελος στη παρεα!θα γινω μανουλα αγοριου πρωτα ο θεος τελη φεβρουαριου!!εχω ραντεβου την αλλη εβδομαδα για β΄υπερηχο!ποιες οι εντυπωσεις σας? [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
AngieMay έγραψε:Γεια σας μανουλιτσες!ειμαι καινουριο μελος στη παρεα!θα γινω μανουλα αγοριου πρωτα ο θεος τελη φεβρουαριου!!εχω ραντεβου την αλλη εβδομαδα για β΄υπερηχο!ποιες οι εντυπωσεις σας?
marimag έγραψε:κορίτσια με το στομάχι πως τα πάτε?
από την 23η εβδομάδα έχω απίστευτες καούρες. εχω δοκιμάσει τα πάντα αλλά η κατάσταση δεν βελτιώνεται...και ειδικά το βράδυ μέχρι να κοιμηθώ περνάω ένα μαρτύριο.
Σόδες ξινόμηλα και γάλα που έχω δοκιμάσει δεν κάνουν τίποτα...ίσως πω να μου γράψει καποιο maalox simeco δεν ξέρω αν επιτρέπεται κατά την εγκυμοσύνη..
άλλες εγκυμονούσες λένε οτι οι καούρες δημιουργούνται όταν το παιδάκι βγάζει μαλλάκια...τι να πω πάντω,είναι πολύ ενοχλητικό
συναίσθημα και δεν μαφήνει να κοιμηθώ...
marimag έγραψε:κορίτσια με το στομάχι πως τα πάτε?
από την 23η εβδομάδα έχω απίστευτες καούρες. εχω δοκιμάσει τα πάντα αλλά η κατάσταση δεν βελτιώνεται...και ειδικά το βράδυ μέχρι να κοιμηθώ περνάω ένα μαρτύριο.
Σόδες ξινόμηλα και γάλα που έχω δοκιμάσει δεν κάνουν τίποτα...ίσως πω να μου γράψει καποιο maalox simeco δεν ξέρω αν επιτρέπεται κατά την εγκυμοσύνη..
άλλες εγκυμονούσες λένε οτι οι καούρες δημιουργούνται όταν το παιδάκι βγάζει μαλλάκια...τι να πω πάντω,είναι πολύ ενοχλητικό
συναίσθημα και δεν μαφήνει να κοιμηθώ...
tatijana έγραψε:Βρε κοριτσια.. Τι κακο αυτο με τα γλυκα??? Ποτε δεν τα ετρωγα κ τωρα τα θελω σαν τρελλη κ λυσσασμενη..
bou-boukitsa έγραψε:tatijana έγραψε:Βρε κοριτσια.. Τι κακο αυτο με τα γλυκα??? Ποτε δεν τα ετρωγα κ τωρα τα θελω σαν τρελλη κ λυσσασμενη..
άστα..και εγώ δεν μπορώ να σταματήσω..έφτασα τα 7 κιλά τώρα.. τι να κάνω?? πρέπει να τα κόψω επειγ'οντως..
ασε που την 'αλλη βδομάδα έχω και την καμπύλη ζαχάρου να κάνω...πρέπει να προσέξω...την έκανε καμία μέχρι τωρα?
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης