Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
426 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 426 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 40]

151ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! Τετ Σεπ 22, 2010 7:32 am

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bou-boukitsa έγραψε:

βρε συ ..τσιρος εισαι...!! 44 κιλα?? απιστευτο !! με τι υψος αν επιτρεπεται?

1.64 ακριβως... Μια αλλη ερωτηση ποσο ηταν το συνολικο βαρος του μωρου σας? Εμενα τωρα που ημουν στην 18+5 μου βρηκε πως ειναι 251.. Εσας?

152ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! Τετ Σεπ 22, 2010 7:44 am

irini24

irini24
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Tziz έγραψε:
irini24 έγραψε:
Tziz έγραψε:irini πού θα γεννήσεις?
Έχεις ακριβώς την ίδια ΠΗΤ με την αδερφή μου!!
ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΧΑΛΚΙΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ.Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΞΕΓΕΝΝΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΑΣΩ ΑΛΛΑ ΖΗΤΑΝΕ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΑ ΠΟΣΑ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ Η ΚΛΙΝΙΚΗ ΤΟΥ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙ! Η ΑΔΕΡΦΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ?

Η αδερφή μου σε κάποιο δημόσιο.
Μάλλον για το Έλενα την κόβω, εκτός αν τελευταία στιγμή αποφασίσει Αλεξάνδρα.

Βασικά σκέφτηκα μπας και τύχει να γεννάτε δίπλα δίπλα!
Το φαντάζεσαι??? (Προϋπόθεση βέβαια να πέσετε και οι δύο μέσα στην ΠΗΤ...)
ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ!!! Smile ΣΤΟ FACEBOOK ΕΙΧΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΒΡΕΙ 2 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΣΥΓΚΙΝΙΘΕΙ ΠΟΛΥ!! ΣΚΕΨΟΥ ΝΑ ΛΕΓΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΙ ΜΙΛΑΓΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΓΕ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ Wink ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!

153ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! Τετ Σεπ 22, 2010 7:51 am

irini24

irini24
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΓΧΟΣ GIA TO ΒΑΡΟΣ!! ΕΜEΝΑ ΣΤΙΣ 17 ΤΟ ΒΡΗΚΕ 200. ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΑ PM ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΤΑ ΠΗΡΕΣ? ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΟΥΤΕ ΜΕ MAIL ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙΣ ΣΤΟ FACE Ε?

154ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! Τετ Σεπ 22, 2010 7:57 am

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
irini24 έγραψε:ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΓΧΟΣ GIA TO ΒΑΡΟΣ!! ΕΜEΝΑ ΣΤΙΣ 17 ΤΟ ΒΡΗΚΕ 200. ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΑ PM ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΤΑ ΠΗΡΕΣ? ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΟΥΤΕ ΜΕ MAIL ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙΣ ΣΤΟ FACE Ε?

Nαι τα πηρα τα μηνυματα σου μικρη και σου εστειλα και friend recuest στο fb..

155ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! Τετ Σεπ 22, 2010 8:04 am

irini24

irini24
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
tatijana έγραψε:
irini24 έγραψε:ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΓΧΟΣ GIA TO ΒΑΡΟΣ!! ΕΜEΝΑ ΣΤΙΣ 17 ΤΟ ΒΡΗΚΕ 200. ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΑ PM ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΤΑ ΠΗΡΕΣ? ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΟΥΤΕ ΜΕ MAIL ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙΣ ΣΤΟ FACE Ε?

Smile ΝΑΙ ΟΚ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΔΑ!!! ΚΑΛΑ Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΤΕΛΕΙΑ!!!! ΕΙΣΑΙ ΟΝΤΩΣ ΠΟΛΥ ΑΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!! SYPER!!

156ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! Τετ Σεπ 22, 2010 8:41 am

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
irini24 έγραψε:
tatijana έγραψε:

Smile ΝΑΙ ΟΚ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΔΑ!!! ΚΑΛΑ Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΤΕΛΕΙΑ!!!! ΕΙΣΑΙ ΟΝΤΩΣ ΠΟΛΥ ΑΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!! SYPER!!

Kι εκει ημουν 15η με 16η βδομαδων τωρα εχει πεταχτει λιγο παρα πανω.. Χεεεχεχεχε.. Εσενα πως ειναι η κοιλιτσα? Ποσο ακριβως εισαι βδομαδων??

157ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! Τετ Σεπ 22, 2010 11:32 am

popibar

popibar
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλα κοριτσια εγώ επαθα πλάκα χθες βράδυ. Πανε 5-6 μερες που την νιώθω καλα αλλα συνηθως το βράδυ που ξαπλώνω. Εχθες βραδυ που λετε κλωτσούσε ολη την ώρα και καποια στιγμη εκει που ειμαι ανασκελα ξύπνησα γιατι ειχε κολλησει στο πλάι και πιεζε την κοιλια λες και ηθελε να βγει.
Και λεω επαθα πλακα γιατι εινια πολυ νωρίς ακομη για να το νιώσω αυτο, στην πρώτη εγκυμοσυνη μετα τον 7ο με πιεζε.
Επίσης..
Βρε bou-boukitsa ειναι και το τρίτο και εχεις παρει τοσα κιλα? Εγω ετσι την επαθα στο πρώτο ξεκινησα 65 και μεχρι τον 7ο ημουν 82. Το τελευταιο τριμηνο πήρα μονο 3 κιλα. Συνολο 20. Αλλα μετα εχασα 25 με διαιτα βεβαια!!
Η μαμα μου ήταν σαν την "tatijana" στα πρώτα 2 παιδια και στο 3ο (σε μενα δηλαδη) ειχε παρει 30 κιλα!!
Πώς γινετε αυτο? Καθε εγκυμοσυνη εντελως διαφορετικη...
Σωστη διατροφή θελει οχι πολύ φαι αλλα σωστο!! Και αυτα τα ρημαδια τα γλυκα!!!Αχχχχχ!!!

158ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! Τετ Σεπ 22, 2010 11:47 am

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
popibar έγραψε:Καλα κοριτσια εγώ επαθα πλάκα χθες βράδυ. Πανε 5-6 μερες που την νιώθω καλα αλλα συνηθως το βράδυ που ξαπλώνω. Εχθες βραδυ που λετε κλωτσούσε ολη την ώρα και καποια στιγμη εκει που ειμαι ανασκελα ξύπνησα γιατι ειχε κολλησει στο πλάι και πιεζε την κοιλια λες και ηθελε να βγει.
Και λεω επαθα πλακα γιατι εινια πολυ νωρίς ακομη για να το νιώσω αυτο, στην πρώτη εγκυμοσυνη μετα τον 7ο με πιεζε.
Επίσης..
Βρε bou-boukitsa ειναι και το τρίτο και εχεις παρει τοσα κιλα? Εγω ετσι την επαθα στο πρώτο ξεκινησα 65 και μεχρι τον 7ο ημουν 82. Το τελευταιο τριμηνο πήρα μονο 3 κιλα. Συνολο 20. Αλλα μετα εχασα 25 με διαιτα βεβαια!!
Η μαμα μου ήταν σαν την "tatijana" στα πρώτα 2 παιδια και στο 3ο (σε μενα δηλαδη) ειχε παρει 30 κιλα!!
Σωστη διατροφή θελει οχι πολύ φαι αλλα σωστο!! Και αυτα τα ρημαδια τα γλυκα!!!Αχχχχχ!!!

Eτσι την επαθα κι εγω την πρωτη φορα στην 16η βδομαδα.. απο τοτε παει συνεχεια στη δεξια πλευρα και μαζευεται και αισθανομαι οτι θα με σκισει κι εχει πολυ πλακα.... τωρα τον βλεπω μια απο δεξια μια απο αριστερα μια στο κεντρο και αισθανομαι που και που οτι φευγει απο την μια πλευρα και παει στην αλλη..Οταν καμια φορα δεν τον αισθανομαι καθολου ξαπλωνω και τον βλεπω να ξεπροβαλλει σιγα σιγα....χαχαχα.. Ειναι το καλυτερο μου.. Ασε τα κλωτσομπουνιδια που μου δινει.. Μια φορα οπως χαιδευα την κοιλια μου ενοιωσα κατι κι αμεσως το πηρε και μου αρεσε... Λετε και τρομαξε... Θεϊκα αυτα που νιωθουμε!!!

159ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! Τετ Σεπ 22, 2010 10:50 pm

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
popibar έγραψε:Καλα κοριτσια εγώ επαθα πλάκα χθες βράδυ. Πανε 5-6 μερες που την νιώθω καλα αλλα συνηθως το βράδυ που ξαπλώνω. Εχθες βραδυ που λετε κλωτσούσε ολη την ώρα και καποια στιγμη εκει που ειμαι ανασκελα ξύπνησα γιατι ειχε κολλησει στο πλάι και πιεζε την κοιλια λες και ηθελε να βγει.
Επίσης..

βρε δεν εχω παρει πολλα κιλα τωρα...αλλα εχω ξεκινησει παραπανω γιατι μου εμειναν απο τις αλλες εγκυμοσυνες,...δηλ στην πρωτη ξεκινησα 50,στη δευτερη 54 και τωρα 58..και στις 18 εβδομαδες ειμαι 61.. δεν ειναι πολλα απο μονα τους ... απλα δεν θελω να παρω παρα πολλα ..γιατι εγω περνω στο θηλασμο..ενω αλλοι χανουν ..οτι μου εχει μεινει ειναι απο το θηλασμο κ οχι την εγκυμοσυνη...οποτε πρεπει να προσεξω τωρα που σταματησαν οι λιγουρες.....

160ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! Τετ Σεπ 22, 2010 10:55 pm

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tatijana έγραψε:
bou-boukitsa έγραψε:

βρε συ ..τσιρος εισαι...!! 44 κιλα?? απιστευτο !! με τι υψος αν επιτρεπεται?

1.64 ακριβως... Μια αλλη ερωτηση ποσο ηταν το συνολικο βαρος του μωρου σας? Εμενα τωρα που ημουν στην 18+5 μου βρηκε πως ειναι 251.. Εσας?

εμενα δεν το εχουν μετρησει ακομη..δεν μου ειπαν τιποτα..τωρα εχω ραντευβου παλι στις 20 και θα σας πω..
αλλα κοριτσια δεν εχει καμια σχεση....το λεω εκ πειρας...εμενα το πρωτο ηταν τεραστιο σε ολες τις μετρησεις...και μετα συγκρινα το δευτερο και στεναχωριομουν...στις ιδιες εβδομαδες ηταν 300 και 400 γραμμαρια κατω...παρα πολυ μεγαλγ διαφορα για γραμμαρια...και ελεγε θα βγει μια σταλιτσα...τελικα το πηρε ολα και βγηκε 3850 ...μεγαλο νομιζω...
οποτε μην σας νοιαζει...αλλα περνουν στην αρχη και μετα σταματανε και αλλα στο τελος...δεν εχει σημασια..

161ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! Πεμ Σεπ 23, 2010 10:30 am

irini24

irini24
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
tatijana έγραψε:
irini24 έγραψε:
tatijana έγραψε:

Kι εκει ημουν 15η με 16η βδομαδων τωρα εχει πεταχτει λιγο παρα πανω.. Χεεεχεχεχε.. Εσενα πως ειναι η κοιλιτσα? Ποσο ακριβως εισαι βδομαδων??
ΕΙΜΑΙ 18 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ. ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΙΛΑΚΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΠΟΤΕ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΛΙΓΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟΟΟΟΣΟ ΠΛΑΚΑ!!! ΕΝΩ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΔΥΝΑΤΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΟΥΛΑ!!! Smile

162ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! Πεμ Σεπ 23, 2010 11:21 am

popibar

popibar
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
βρε δεν εχω παρει πολλα κιλα τωρα...αλλα εχω ξεκινησει παραπανω γιατι μου εμειναν απο τις αλλες εγκυμοσυνες,...δηλ στην πρωτη ξεκινησα 50,στη δευτερη 54 και τωρα 58..και στις 18 εβδομαδες ειμαι 61.. δεν ειναι πολλα απο μονα τους ... απλα δεν θελω να παρω παρα πολλα ..γιατι εγω περνω στο θηλασμο..ενω αλλοι χανουν ..οτι μου εχει μεινει ειναι απο το θηλασμο κ οχι την εγκυμοσυνη...οποτε πρεπει να προσεξω τωρα που σταματησαν οι λιγουρες.....[/quote]

Α καλα, λαθος καταλαβα εγώ...ε οχι βεβαια 3 κιλα δεν ειναι τιποτα. Κι εγω τόσα εχω παρει μεχρι τώρα. Αντε λεω να φτάσουν τα 9-10 μεχρι το τελος καλα θα ειναι...
Εγώ δεν θήλασα το πρώτο, δεν ειχα βοήθεια, φταίει λιγο και η αγνοια, ήταν και ο μικρος καπως δύσκολος. Αλλα τώρα θα το προσπαθησω πιο πολυ. Εχω ακούσει και αλλες που παίρνουν κιλα στο θηλασμο...μακαρι να τα καταφέρω και θα δω πώς θα παει η δικη μου περίπτωση..

163ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! Πεμ Σεπ 23, 2010 11:30 am

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
popibar έγραψε:βρε δεν εχω παρει πολλα κιλα τωρα...αλλα εχω ξεκινησει παραπανω γιατι μου εμειναν απο τις αλλες εγκυμοσυνες,...δηλ στην πρωτη ξεκινησα 50,στη δευτερη 54 και τωρα 58..και στις 18 εβδομαδες ειμαι 61.. δεν ειναι πολλα απο μονα τους ... απλα δεν θελω να παρω παρα πολλα ..γιατι εγω περνω στο θηλασμο..ενω αλλοι χανουν ..οτι μου εχει μεινει ειναι απο το θηλασμο κ οχι την εγκυμοσυνη...οποτε πρεπει να προσεξω τωρα που σταματησαν οι λιγουρες.....

Α καλα, λαθος καταλαβα εγώ...ε οχι βεβαια 3 κιλα δεν ειναι τιποτα. Κι εγω τόσα εχω παρει μεχρι τώρα. Αντε λεω να φτάσουν τα 9-10 μεχρι το τελος καλα θα ειναι...
Εγώ δεν θήλασα το πρώτο, δεν ειχα βοήθεια, φταίει λιγο και η αγνοια, ήταν και ο μικρος καπως δύσκολος. Αλλα τώρα θα το προσπαθησω πιο πολυ. Εχω ακούσει και αλλες που παίρνουν κιλα στο θηλασμο...μακαρι να τα καταφέρω και θα δω πώς θα παει η δικη μου περίπτωση.. [/quote]

ειναι και το παιδακι ..εχεις δικιο..αν ειναι λιγο δυσκολο σε δυσκολευει και εσενα..και εμενα το πρωτο δεν μπρουσε να πιασει το στηθος την αρχη..και το εβγαζα με θηλαστρο..ασε που ετρωγε καθε 2 ωρες..δραμα ηταν..και θα σταματαγα αληθεια...αλλα ο μονος λογοσ που επεμενα ηταν πωσ ηταν προωρο και μου ειπαν ολοι οι γιατροι πως το χρειαζοταν 10φορες περισσοτερο απο τα αλλα παιδακια...ε οταν το ακουσεις αυτο γινεσαι κομματια....το δευτερο ευτυχωσ ηξερε απο μονο του να πινει απο στηθος,,,δεν ξερω βγηκε φυσικα...
ευχομαι και εσενα το δευτερο να ειναι πολυ ευκολο μωρακι...λενε πως ετσι γινεται..αν το πρωτο ειναι δυσκολο ,το αλλο ειναι βολικο και αντιθετα,,,
φιλια

164ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! Πεμ Σεπ 23, 2010 12:13 pm

popibar

popibar
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ναι μωρε μακαρι να ισχυει αυτο που λες για το δευτερο.
Ειχα διαβασει τόσα πολλα για το θηλασμο που πίστευα οτι θα μου ήταν πολυ ευκολο. Αλλα περαν του δυσκολου παιδιού, εκανα και καισαρική και πονούσα τις 4 π΄ρωτες μερες, εκανα και πυρετούς, αστα!!
Μετα στο σπίτι θήλαστρο, αλλα η μεγάλη φρίκη ειναι οταν μετά απο 1 μηνα λέω δεν τον βαζω λίγο στο στήθος? Και το τρελό εινια οτι πιάστηκε και ήπιε!!
Οπότε αν το ειχα προσπαθήσει περισσοτερο γυρνώντας σπίτι ίσως να τα κατάφερνα.
Ξερουμε ότι είναι οτι καλύτερο το δικό μας το γάλα και καμιά φορά μας βαζουν και στο τριπάκι να δώσουμε ξενο γάλα για να έχουμε την ευκολία μας και να ξερουμε πότε και πόσο τρώει.Ακόμη και καποιοι παιδιατροι δεν στηρίζουν έντονα τον μητρικό θηλασμο κατι που το θεωρώ πολύ λάθος...
Αντε πολλά γράφω...νυσταξα...
Καληνυχτα εγκυούλες!!!

165ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! Σαβ Σεπ 25, 2010 8:07 am

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
λοιπον κοριτσια το αποφασισα..!! αν και δεν εχω παρει πολλα κιλα απο την αρχη..3 μονο..επειδη μου εχουν μεινει και απο τις αλλες εγκυμοσυνες τρελένομαι λίγο....
λοιπόν απο σήμερα: τέρμα τα γλυκά...τα ψωμιά...και ότι άλλο που μας κάνει ΄΄χοντρούλες΄΄
καλή διατροφή ...μήπως και μειώσω στο ελάχιστο τα κιλά που είναι να πάρω ακόμη...!!!

καμία άλλη για συμπαράσταση? ..( εκτός απο την tatijana που δεν έχει ανάγκη....χα..χα..
φιλια σε όλες!

166ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! Σαβ Σεπ 25, 2010 9:14 am

elenitsa1987

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
bou-boukitsa έγραψε:λοιπον κοριτσια το αποφασισα..!! αν και δεν εχω παρει πολλα κιλα απο την αρχη..3 μονο..επειδη μου εχουν μεινει και απο τις αλλες εγκυμοσυνες τρελένομαι λίγο....
λοιπόν απο σήμερα: τέρμα τα γλυκά...τα ψωμιά...και ότι άλλο που μας κάνει ΄΄χοντρούλες΄΄
καλή διατροφή ...μήπως και μειώσω στο ελάχιστο τα κιλά που είναι να πάρω ακόμη...!!!

καμία άλλη για συμπαράσταση? ..( εκτός απο την tatijana που δεν έχει ανάγκη....χα..χα..
φιλια σε όλες!

Παρουσα!!!!μονο που εγω εχω παρει ηδη 10 Embarassed
Αλλα για τα γλυκα εχεις δικιο,εγω ταρακουνηθηκα πολυ προχτες που βρηκα μια γνωστη μου η οποια ειναι τωρα στον 7ο και μου ειπε οτι στον 5ο επαθε αποκολληση πλακουντα και παραλιγο να χασει το μωρακι της.Κι ολα αυτα εξαιτιας διαβητη εγκυμοσυνης λογω των γλυκων που ετρωγε...Λοιπον εγω ειμαι μεσα,ξεκιναω μαζι σου..!!!

167ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! Σαβ Σεπ 25, 2010 9:20 am

elenitsa1987

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσια να ρωτησω κατι μηπως ξερει καμμια...Διαβασα στο ιντερνετ καπου οτι στην εγκυμοσυνη ειναι προτιμοτερο οι μαμαδες να μην κοιμουνται ανασκελα (γιατι δεν οξυγονωνεται καλα το μωρο),αλλα στο πλαι,κι οτι ειναι προτιμοτερο στην αριστερη πλευρα.Καθε φορα που ξαπλωνω στην αριστερη πλευρα ομως η μπεμπα κινειται υπερβολικα πολυ και τη νιωθω πολυ εντονα,μιλαμε σε σημειο που μπορει και να ανατριχιασω.Πιστευετε οτι αυτο ειναι αντιδραση του μωρου επειδη νιωθει αβολα η επειδη της αρεσει?

168ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! Σαβ Σεπ 25, 2010 9:46 am

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elenitsa1987 έγραψε:Κοριτσια να ρωτησω κατι μηπως ξερει καμμια...Διαβασα στο ιντερνετ καπου οτι στην εγκυμοσυνη ειναι προτιμοτερο οι μαμαδες να μην κοιμουνται ανασκελα (γιατι δεν οξυγονωνεται καλα το μωρο),αλλα στο πλαι,κι οτι ειναι προτιμοτερο στην αριστερη πλευρα.Καθε φορα που ξαπλωνω στην αριστερη πλευρα ομως η μπεμπα κινειται υπερβολικα πολυ και τη νιωθω πολυ εντονα,μιλαμε σε σημειο που μπορει και να ανατριχιασω.Πιστευετε οτι αυτο ειναι αντιδραση του μωρου επειδη νιωθει αβολα η επειδη της αρεσει?

Αυτο που λες το εχω διαβασει κι εγω αλλα για πιο μετα ειναι περισσοτερο κι αυτο γιατι και μεις δε θα μπορουμε να αναπνευσουμε καλα.. Αν και απο τωρα καμια φορα που ειμαι ανασκελα εχω κατι σαν δυσφορια και γυρνωντας στο πλαι αμεσως ηρεμω..

169ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! Σαβ Σεπ 25, 2010 9:50 am

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bou-boukitsa έγραψε:λοιπον κοριτσια το αποφασισα..!! αν και δεν εχω παρει πολλα κιλα απο την αρχη..3 μονο..επειδη μου εχουν μεινει και απο τις αλλες εγκυμοσυνες τρελένομαι λίγο....

φιλια σε όλες!

Πιστευω καλα θα κανεις γιατι διαβασα οτι τωρα θα αρχισουμε να παιρνουμε μισο κιλο την βδομαδα αμα κι ολας δεν προσεχουμε [καλα οχι εγω] θα ξεφυγουμε.. Παντως ο πωπος μου κοριτσια εχει στρογγυλεψει και ειναι τελειος... Μην αναφερω για στηθος, καθος δεν ειχα και ιδιαιτερα μεγαλο.. Μακαρι να μου μεινει λιγο... Χεχεεχ.... Razz

ΕΛΕΝΑ

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΓΙΑ ΦΛΕΒΑΡΗ 2011.ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΕΧΕΤΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΨΩΝΙΖΕΤΕ Η ΕΙΜΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ;

171ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! Σαβ Σεπ 25, 2010 10:05 am

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΛΕΝΑ έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΓΙΑ ΦΛΕΒΑΡΗ 2011.ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΕΧΕΤΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΨΩΝΙΖΕΤΕ Η ΕΙΜΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ;

Καλως την και καλη εγκυμοσυνη να εχεις κοπελα μου... Ποια ΠΗΤ σου εδωσε ο γιατρος σου? Εγω ακομη δε ψωνιζω, αν και μου ψωνιζουν τα πεθερικα μου.. Μολις κανω τον β'επιπεδου τοτε θα αρχισω κι εγω....

172ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! Σαβ Σεπ 25, 2010 11:02 am

elenitsa1987

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
tatijana έγραψε:
ΕΛΕΝΑ έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΓΙΑ ΦΛΕΒΑΡΗ 2011.ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΕΧΕΤΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΨΩΝΙΖΕΤΕ Η ΕΙΜΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ;

Καλως την και καλη εγκυμοσυνη να εχεις κοπελα μου... Ποια ΠΗΤ σου εδωσε ο γιατρος σου? Εγω ακομη δε ψωνιζω, αν και μου ψωνιζουν τα πεθερικα μου.. Μολις κανω τον β'επιπεδου τοτε θα αρχισω κι εγω....

Εγω πηγαινω και κοιταζω συνεχεια μωρουδιακα και ρουχα μπεμπε αλλα επειδη μου ειπαν οτι ειναι γρουσουζια να ψωνιζεις απο τοσο νωρις πηρα μονο ενα φορμακι!

173ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! Κυρ Σεπ 26, 2010 7:55 am

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elenitsa1987 έγραψε:Κοριτσια να ρωτησω κατι μηπως ξερει καμμια...Διαβασα στο ιντερνετ καπου οτι στην εγκυμοσυνη ειναι προτιμοτερο οι μαμαδες να μην κοιμουνται ανασκελα (γιατι δεν οξυγονωνεται καλα το μωρο),αλλα στο πλαι,κι οτι ειναι προτιμοτερο στην αριστερη πλευρα.Καθε φορα που ξαπλωνω στην αριστερη πλευρα ομως η μπεμπα κινειται υπερβολικα πολυ και τη νιωθω πολυ εντονα,μιλαμε σε σημειο που μπορει και να ανατριχιασω.Πιστευετε οτι αυτο ειναι αντιδραση του μωρου επειδη νιωθει αβολα η επειδη της αρεσει?

να πω την αληθεια εμενα το ανασκελα δεν με βολευει πολυ....και καμια φορα σκλυραιανει και η κοιλια σαν να εχω συσπαση..οποτε προτιμαω στο πλαι...αλλα βαζω απο κατω ενα μαξιραλι συνηθως...το να κουνιεται δεν ειναι κακο..αν δεν εχεισ αλλη ενοχληση..

174ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! Κυρ Σεπ 26, 2010 10:29 am

popibar

popibar
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Λοιπόν θα απαντήσω σε ολα...
Καταρχην "bouboukitsa" ειμια μεσα για προσοχη στη διατροφή γιατι κι εγώ το εχω ξεπατώσει λίγο με τα γλυκα.Από φαι οχι πολλά, αλλα γλυκα..ασε.Εχω πάρει και μια μερέντα και την αφησα στη μαμα μου και καλα να τρώω μονο οταν παω εκει και παω συχνα...χιχιχι!! Οχι τιποτε αλλο αλλα δεν γουσταρω την διαιτα μετα την γεννα!!!
Οσο για το ανασκελα εγώ δεν εχω ακουσει κατι, ξερω ομως κι εγώ για το πλάι στα αριστερα οτι ειναι καλυτερα. Εγώ πάντως προς το παρον μονο ανάσκελα την νιώθω καλύτερα...ασε που στο πλάι δεξια δεν μπορώ να αναπνεύσω καλα γιατι μου εχει μεινει απο την πρωτη εγκυμοσυνη "ρινιτιδα της εγκυου".Μπορεις να ξαπλώνεις ανασκελα αλλα με ανασηκωμενη την πλάτη ωστε να μετριαζεται η πίεση στη κοιλιά.
Τέλος εγώ θα ψωνίσω αφού μπώ στον 8ο. Ανυπομονώ να αρχίσω να παίρνω κοριστίστικα. Αυτην την εποχη πάντως σε ρούχα εχει προτεραιότητα ο μικρούλης μου.

Και τώρα η δικη μου ερώτηση:
Εσεις το νιώθετε καθε μερα το μικρούλη σας? Εγώ την ενιωθα μια εβδομαδα τώρα, καθε φορά που ξαπλωνα και αρκετα εντονα. Τώρα εχει απο την Παρασκευη το απόγευμα που δεν εχει κανει τίποτα και έχω φρικάρει λίγο...

175ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! - Σελίδα 7 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! Κυρ Σεπ 26, 2010 9:40 pm

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
popibar έγραψε:Λοιπόν θα απαντήσω σε ολα...
Καταρχην "bouboukitsa" ειμια μεσα για προσοχη στη διατροφή γιατι κι εγώ το εχω ξεπατώσει λίγο με τα γλυκα.Από φαι οχι πολλά, αλλα γλυκα..ασε.Εχω πάρει και μια μερέντα και την αφησα στη μαμα μου και καλα να τρώω μονο οταν παω εκει και παω συχνα...χιχιχι!! Οχι τιποτε αλλο αλλα δεν γουσταρω την διαιτα μετα την γεννα!!!
Οσο για το ανασκελα εγώ δεν εχω ακουσει κατι, ξερω ομως κι εγώ για το πλάι στα αριστερα οτι ειναι καλυτερα. Εγώ πάντως προς το παρον μονο ανάσκελα την νιώθω καλύτερα...ασε που στο πλάι δεξια δεν μπορώ να αναπνεύσω καλα γιατι μου εχει μεινει απο την πρωτη εγκυμοσυνη "ρινιτιδα της εγκυου".Μπορεις να ξαπλώνεις ανασκελα αλλα με ανασηκωμενη την πλάτη ωστε να μετριαζεται η πίεση στη κοιλιά.
Τέλος εγώ θα ψωνίσω αφού μπώ στον 8ο. Ανυπομονώ να αρχίσω να παίρνω κοριστίστικα. Αυτην την εποχη πάντως σε ρούχα εχει προτεραιότητα ο μικρούλης μου.

Και τώρα η δικη μου ερώτηση:
Εσεις το νιώθετε καθε μερα το μικρούλη σας? Εγώ την ενιωθα μια εβδομαδα τώρα, καθε φορά που ξαπλωνα και αρκετα εντονα. Τώρα εχει απο την Παρασκευη το απόγευμα που δεν εχει κανει τίποτα και έχω φρικάρει λίγο...

Καλημερουδια... Εμενα απο χθες ειδικα αρχισε τα παρτυ.. Μεχρι -επιτελους- και ο αντρας μου το καταλαβε το κλώτσημα του μωρου μας.. Εχθες δεν ειχε ησυχασμο... Και πολυ μας αρεσε.. Ημουν ανασκελα και αυτο εβγαινε ολη την ωρα κι αισθανομουνα μια πιεση... Αλλα τα κλωτσομπουνιδια πανε κι ερχονται.. Οσο για το ανασκελο, ακομη μπορω να κατσω ετσι χαλαρα αλλα καμια φορα δεν το μπορω καθολου... Αληθεια τι ειναι ακριβως "ρινιτιδα της εγκυου" ? Εχεις μπουκωματα? Δεν την νιωθεις καθολου την μικρη σου απο την Παρασκευη?? Μην φοβασαι παντως γιατι νομιζω οτι μολις "δηλωσουν" την παρουσια τους ειναι λιγο ησυχα στην αρχη... Οταν ξαπλωνεις ανασκελα δεν την βλεπεις καθολου? Εγω αυτο εκανα για να βεβαιωθω οτι ειναι καλα..

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις