176 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! Κυρ Σεπ 26, 2010 11:35 pm
bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
tatijana έγραψε:popibar έγραψε:Λοιπόν θα απαντήσω σε ολα...
Καταρχην "bouboukitsa" ειμια μεσα για προσοχη στη διατροφή γιατι κι εγώ το εχω ξεπατώσει λίγο με τα γλυκα.Από φαι οχι πολλά, αλλα γλυκα..ασε.Εχω πάρει και μια μερέντα και την αφησα στη μαμα μου και καλα να τρώω μονο οταν παω εκει και παω συχνα...χιχιχι!! Οχι τιποτε αλλο αλλα δεν γουσταρω την διαιτα μετα την γεννα!!!
Οσο για το ανασκελα εγώ δεν εχω ακουσει κατι, ξερω ομως κι εγώ για το πλάι στα αριστερα οτι ειναι καλυτερα. Εγώ πάντως προς το παρον μονο ανάσκελα την νιώθω καλύτερα...ασε που στο πλάι δεξια δεν μπορώ να αναπνεύσω καλα γιατι μου εχει μεινει απο την πρωτη εγκυμοσυνη "ρινιτιδα της εγκυου".Μπορεις να ξαπλώνεις ανασκελα αλλα με ανασηκωμενη την πλάτη ωστε να μετριαζεται η πίεση στη κοιλιά.
Τέλος εγώ θα ψωνίσω αφού μπώ στον 8ο. Ανυπομονώ να αρχίσω να παίρνω κοριστίστικα. Αυτην την εποχη πάντως σε ρούχα εχει προτεραιότητα ο μικρούλης μου.
Και τώρα η δικη μου ερώτηση:
Εσεις το νιώθετε καθε μερα το μικρούλη σας? Εγώ την ενιωθα μια εβδομαδα τώρα, καθε φορά που ξαπλωνα και αρκετα εντονα. Τώρα εχει απο την Παρασκευη το απόγευμα που δεν εχει κανει τίποτα και έχω φρικάρει λίγο...
Καλημερουδια... Εμενα απο χθες ειδικα αρχισε τα παρτυ.. Μεχρι -επιτελους- και ο αντρας μου το καταλαβε το κλώτσημα του μωρου μας.. Εχθες δεν ειχε ησυχασμο... Και πολυ μας αρεσε.. Ημουν ανασκελα και αυτο εβγαινε ολη την ωρα κι αισθανομουνα μια πιεση... Αλλα τα κλωτσομπουνιδια πανε κι ερχονται.. Οσο για το ανασκελο, ακομη μπορω να κατσω ετσι χαλαρα αλλα καμια φορα δεν το μπορω καθολου... Αληθεια τι ειναι ακριβως "ρινιτιδα της εγκυου" ? Εχεις μπουκωματα? Δεν την νιωθεις καθολου την μικρη σου απο την Παρασκευη?? Μην φοβασαι παντως γιατι νομιζω οτι μολις "δηλωσουν" την παρουσια τους ειναι λιγο ησυχα στην αρχη... Οταν ξαπλωνεις ανασκελα δεν την βλεπεις καθολου? Εγω αυτο εκανα για να βεβαιωθω οτι ειναι καλα..
αχ βρε κορίτσια...μάλλον θα αρχίσω να ανησυχω!!! εγω ειμαι 19 ..ειναι και 3 εγκυμοσυνη και δεν εχει κλοτσισει καθολου...τι να κάνω...τωρα εχω ραντεβου την αλλη βδομαδα οπου θα ειμαι 20...ελπιζω να αρχισει να κουνιεται λιγακι....