Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
697 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 697 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 40]

176ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! Κυρ Σεπ 26, 2010 11:35 pm

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tatijana έγραψε:
popibar έγραψε:Λοιπόν θα απαντήσω σε ολα...
Καταρχην "bouboukitsa" ειμια μεσα για προσοχη στη διατροφή γιατι κι εγώ το εχω ξεπατώσει λίγο με τα γλυκα.Από φαι οχι πολλά, αλλα γλυκα..ασε.Εχω πάρει και μια μερέντα και την αφησα στη μαμα μου και καλα να τρώω μονο οταν παω εκει και παω συχνα...χιχιχι!! Οχι τιποτε αλλο αλλα δεν γουσταρω την διαιτα μετα την γεννα!!!
Οσο για το ανασκελα εγώ δεν εχω ακουσει κατι, ξερω ομως κι εγώ για το πλάι στα αριστερα οτι ειναι καλυτερα. Εγώ πάντως προς το παρον μονο ανάσκελα την νιώθω καλύτερα...ασε που στο πλάι δεξια δεν μπορώ να αναπνεύσω καλα γιατι μου εχει μεινει απο την πρωτη εγκυμοσυνη "ρινιτιδα της εγκυου".Μπορεις να ξαπλώνεις ανασκελα αλλα με ανασηκωμενη την πλάτη ωστε να μετριαζεται η πίεση στη κοιλιά.
Τέλος εγώ θα ψωνίσω αφού μπώ στον 8ο. Ανυπομονώ να αρχίσω να παίρνω κοριστίστικα. Αυτην την εποχη πάντως σε ρούχα εχει προτεραιότητα ο μικρούλης μου.

Και τώρα η δικη μου ερώτηση:
Εσεις το νιώθετε καθε μερα το μικρούλη σας? Εγώ την ενιωθα μια εβδομαδα τώρα, καθε φορά που ξαπλωνα και αρκετα εντονα. Τώρα εχει απο την Παρασκευη το απόγευμα που δεν εχει κανει τίποτα και έχω φρικάρει λίγο...

Καλημερουδια... Εμενα απο χθες ειδικα αρχισε τα παρτυ.. Μεχρι -επιτελους- και ο αντρας μου το καταλαβε το κλώτσημα του μωρου μας.. Εχθες δεν ειχε ησυχασμο... Και πολυ μας αρεσε.. Ημουν ανασκελα και αυτο εβγαινε ολη την ωρα κι αισθανομουνα μια πιεση... Αλλα τα κλωτσομπουνιδια πανε κι ερχονται.. Οσο για το ανασκελο, ακομη μπορω να κατσω ετσι χαλαρα αλλα καμια φορα δεν το μπορω καθολου... Αληθεια τι ειναι ακριβως "ρινιτιδα της εγκυου" ? Εχεις μπουκωματα? Δεν την νιωθεις καθολου την μικρη σου απο την Παρασκευη?? Μην φοβασαι παντως γιατι νομιζω οτι μολις "δηλωσουν" την παρουσια τους ειναι λιγο ησυχα στην αρχη... Οταν ξαπλωνεις ανασκελα δεν την βλεπεις καθολου? Εγω αυτο εκανα για να βεβαιωθω οτι ειναι καλα..

αχ βρε κορίτσια...μάλλον θα αρχίσω να ανησυχω!!! εγω ειμαι 19 ..ειναι και 3 εγκυμοσυνη και δεν εχει κλοτσισει καθολου...τι να κάνω...τωρα εχω ραντεβου την αλλη βδομαδα οπου θα ειμαι 20...ελπιζω να αρχισει να κουνιεται λιγακι....

177ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! Δευ Σεπ 27, 2010 5:33 am

popibar

popibar
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!

Αχ ευτυχώς εχθες μεσα στη νυχτα εδωσε το παρόν και ηρεμησα λιγακι. Αλλα πρώτη φορά που ενιωσα δυσφορία ανασκελα και σηκωσα λιγο την πλατη μου.
Οσο για την ρινιτιδα της εγκυου κι εγώ ουτε που την ειχα ξανακουσει. Απλά όποτε ξαπλωνα στο πλάι δεξια βουλωνε το ενα ρουθουνι και επειδη το αλλο ρουθούνι ειναι πιο στενό αναγκαζόμουν να ανοιγω το στόμα για να αναπνέυσω. Πήγα στο γιατρό γιατί δεν μπορούσα να κοιμηθώ και με λίγα λόγια ειναι μια μορφή ρινιτιδας που προυπήρχε και επιδεινώθηκε με την εγκυμοσύνη και απο εκει και πέρα με ενοχλεί μόνιμα.Αστα...
Αυτο που μου εχει στοιχίσει πιο πολύ από το πρώτο παιδί ειναι που μολις γέννησα τα μαλλιά μου από μπούκλες εγιναν απλά σπαστά!! Ελπίζω να επανελθουν με το δευτερο!!
Επίσης "bouboukitsa"??? Μιλησα σημερα με την νυφη μου που εχει ΠΗΤ 17 Φεβρουαρίου και επειδή ειναι το πρώτο της διαβαζει πιο πολυ....και μου ειπε ότι το πιο συνηθες ειναι να τα νιώθουμε εντονα και καθε μερα απο τον εβδομο μηνα και μετά...οποτε ας μην φρικαρουμε γενικώς.

178ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! - Σελίδα 8 Empty ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011 Δευ Σεπ 27, 2010 9:25 am

ΕΛΕΝΑ

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΠΗΤ 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΩ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΖΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΩ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΥ ΜΠΕΜΠΗ.ΕΞΑΛΛΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΣΤΟΝ 8 ΜΗΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΤΟΥΡΛΑ ΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΧΕΙΜΩΝΟ ΝΑ ΤΡΧΩ ΝΑ ΔΙΑΛΕΓΩ ΠΡΑΓΜΑΤΑ;ΟΧΙ ΟΠΟΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΛΙΓΑ ΛΙΓΑ.

179ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! Δευ Σεπ 27, 2010 11:44 am

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΛΕΝΑ έγραψε:ΠΗΤ 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΩ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΖΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΩ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΥ ΜΠΕΜΠΗ.ΕΞΑΛΛΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΣΤΟΝ 8 ΜΗΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΤΟΥΡΛΑ ΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΧΕΙΜΩΝΟ ΝΑ ΤΡΧΩ ΝΑ ΔΙΑΛΕΓΩ ΠΡΑΓΜΑΤΑ;ΟΧΙ ΟΠΟΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΛΙΓΑ ΛΙΓΑ.

μαλλον καλά κάνεις..που να τρέχεις τελευταια στιγμή....
εμένα πάντως στο πρώτο με είχαν φοβίσει και μέχρι να γεννηθεί δεν είχα πάρει τίποτα.....αφού να φανταστεις μόνο το καρότσι πήρα ..και μάλιστα τυχαία..την ίδια μέρα που το αγόρασα γέννησα κιόλας..!!
τώρα θέλω και εγώ να μάθω τι είναι μήπωε χρειαστεί να αγοράσω κανά ρουχαλάκι...γιατί έχω τα πάντα σε ρόζ!!

180ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! Τρι Σεπ 28, 2010 12:20 am

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bou-boukitsa έγραψε:
ΕΛΕΝΑ έγραψε:ΠΗΤ 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΩ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΖΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΩ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΥ ΜΠΕΜΠΗ.ΕΞΑΛΛΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΣΤΟΝ 8 ΜΗΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΤΟΥΡΛΑ ΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΧΕΙΜΩΝΟ ΝΑ ΤΡΧΩ ΝΑ ΔΙΑΛΕΓΩ ΠΡΑΓΜΑΤΑ;ΟΧΙ ΟΠΟΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΛΙΓΑ ΛΙΓΑ.

εμένα πάντως στο πρώτο με είχαν φοβίσει και μέχρι να γεννηθεί δεν είχα πάρει τίποτα.....αφού να φανταστεις μόνο το καρότσι πήρα ..και μάλιστα τυχαία..την ίδια μέρα που το αγόρασα γέννησα κιόλας..!!
τώρα θέλω και εγώ να μάθω τι είναι μήπωε χρειαστεί να αγοράσω κανά ρουχαλάκι...γιατί έχω τα πάντα σε ρόζ!!

Εμενα τα πεθερικα μου χθες μου ψωνισανε καροτσακι κ καθισματακι αμαξιου.. Συν κατι μωρουδιακα και μπιμπερο και πανες και οτι φανταζεστε.... Εκτος απο μενα και τον αντρα μου που εχουμε χαζεψει με το νινι μας, το οποιο το ενοιωσε την κλωτσια κι εκεινος προχθες για πρωτη φορα.. Εχουν χαζεψει και οι δικοι του που ειναι το πρωτο τους εγγονι... Ειδικα τωρα που ξεπεταγεται η κοιλιτσα μου!!! Χχεχεχεχε... Αχχχ, τι ομορφα.. Ουτε οι δικοι μου δεν ειναι ετσι..
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! - Σελίδα 8 215994

181ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! Τρι Σεπ 28, 2010 1:52 am

elenitsa1987

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
tatijana έγραψε:
bou-boukitsa έγραψε:

Εμενα τα πεθερικα μου χθες μου ψωνισανε καροτσακι κ καθισματακι αμαξιου.. Συν κατι μωρουδιακα και μπιμπερο και πανες και οτι φανταζεστε.... Εκτος απο μενα και τον αντρα μου που εχουμε χαζεψει με το νινι μας, το οποιο το ενοιωσε την κλωτσια κι εκεινος προχθες για πρωτη φορα.. Εχουν χαζεψει και οι δικοι του που ειναι το πρωτο τους εγγονι... Ειδικα τωρα που ξεπεταγεται η κοιλιτσα μου!!! Χχεχεχεχε... Αχχχ, τι ομορφα.. Ουτε οι δικοι μου δεν ειναι ετσι..
Αχ κοριτσια ζηλευω!!!Κι εγω θελω να αρχιζω να ψωνιζω για το μωρο αλλα γιατι μου λενε ολοι οτι ειναι γρουσουζια απο τοσο νωρις???

182ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! Τρι Σεπ 28, 2010 4:06 am

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αχχχ... εγω να δεις τι θελω να παρω.. Αλλα συγκρατουμαι.. Περιμενω να δω.... Ευχομαι ρε κοριτσακια ολα να μας πανε καλα!!!!! Μπουμπουκιτσα μην στεναχωριεσαι ειναι μαλλον ποοοολυ αραχτο το νινι σου... Μαλλον θα εχεις ηρεμο νινι....... Wink

183ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! Τρι Σεπ 28, 2010 5:40 am

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tatijana έγραψε:Αχχχ... εγω να δεις τι θελω να παρω.. Αλλα συγκρατουμαι.. Περιμενω να δω.... Ευχομαι ρε κοριτσακια ολα να μας πανε καλα!!!!! Μπουμπουκιτσα μην στεναχωριεσαι ειναι μαλλον ποοοολυ αραχτο το νινι σου... Μαλλον θα εχεις ηρεμο νινι....... Wink

αχ ..μακαρι να ειναι ηρεμο...θα ειναι πολυ βολικο γιατι εχω τα αλλα δυο να κυνηγαω...
απλα μου φαινεται περιεργο γιατι τα αλλα δυο με ειχαν πεθανει στις κλοτσιες...!
παντως οταν το ειδε μου ειπε ολα καλα..οποτε...
οσο για ρουχαλακια..εμενα οι συγγενεις κυριως ..φροντιζουν να ειναι πολυ ΄΄παραστατικοι΄΄ οταν μου περιγραφουν γιατι δεν πρεπει να παρω απο τωρα,,,θα περιμενω να μπω στο μηνα μου μαλλον..

184ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! Τρι Σεπ 28, 2010 10:27 am

popibar

popibar
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας κοριτσια????
Για εσας που εινια το πρώτο σας μπορώ να καταλάβω τη λαχτάρα σας να τα παρετε όλα.
Εγώ επειδη δεν ηξερα και τι να κανω σπιτι απο τον 7ο εκανα ερευνα αγοράς για ολα. Κι ετσι βρηκα νωρίς επιπλα για το δωμάτιο μιας και τα πέτυχα σε προσφορά αλλα μου τα εφεραν στο τέλος του 8ου. Το καρότσι το πήραμε καπου στις αρχες του 9ου και απο ρουχαλάκια τα βασικά φορμακια ειχα πάρει και μετά φροντισε να με γεμίσει η μαμα μου.
Μαλιστα ειχα παρει κατι ολοσωμα φορμακια που τελικα δεν τα φορεσε γιατι ήταν λίγο μεγαλούτσικος.
Αλλα μεχρι τώρα εβλεπα κοριτσίστικα και λαχταρούσα να τα πάρω αλλα δεν μπορούσα. Και τώρα περιμενω μετά τα Χριστούγεννα να ξεχυθώ και να ψωνίσω οοοτι ροζουλί υπάρχει. Ειναι ότι αυτην την εποχη εχει αναγκη απο ρουχάκια ο μικρούλης μου!!
πάντως απο τον εβδομο και μετά καλο ειναι να ψαχτείτε για επιπλάκια...τώρα τα ρούχα παίρνονται και τελευταία στιγμη....
Ανυπομονες......!!!!!!

185ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! Τρι Σεπ 28, 2010 10:29 am

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="bou-boukitsa"

αχ ..μακαρι να ειναι ηρεμο...θα ειναι πολυ βολικο γιατι εχω τα αλλα δυο να κυνηγαω...
οσο για ρουχαλακια..εμενα οι συγγενεις κυριως ..φροντιζουν να ειναι πολυ ΄΄παραστατικοι΄΄ οταν μου περιγραφουν γιατι δεν πρεπει να παρω απο τωρα,,,θα περιμενω να μπω στο μηνα μου μαλλον..[/quote]

Για πες τι σου λενε??? και ειναι τοσο "παραστατικοι" γιατι κι ο μπαμπας μου θεωρει "γρουσουΖα" ολα αυτα πριν γεννηθει το μωρο..

186ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! Τρι Σεπ 28, 2010 10:41 am

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tatijana έγραψε:[quote="bou-boukitsa"

οσο για ρουχαλακια..εμενα οι συγγενεις κυριως ..φροντιζουν να ειναι πολυ ΄΄παραστατικοι΄΄ οταν μου περιγραφουν γιατι δεν πρεπει να παρω απο τωρα,,,θα περιμενω να μπω στο μηνα μου μαλλον..

Για πες τι σου λενε??? και ειναι τοσο "παραστατικοι" γιατι κι ο μπαμπας μου θεωρει "γρουσουΖα" ολα αυτα πριν γεννηθει το μωρο..[/quote]

κοιτα ..δεν θα ηθελα καν να τα πω ...αλλα αφου τα γραφω δεν μετραει...
λενε πωσ μπορει να γινει κατι και να χασει ο αλλος το μωρο και να πανε ολα τσαμπα..και παραδειγματα απο γυναικες που τους συνεβη αυτο..κλπ...αστα να πανε..
το βρισκω πολυ ΄΄σκληρο΄΄και ασχημο να λες σε μια εγκυο τετοια..οπως και οτι αλλο ασχημο και κακο...και να περιγραφεις ατυχεις εγκυμισυνες...δεν ειναι λιγο σαν ΄΄κακια΄΄ βρε παιδι μου? δεν ξερω με χαλαει και γιαυτο αποφευγω να μιλαω για την εγκυμοσυνη με οσους λενε τετοια....

187ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! Τρι Σεπ 28, 2010 10:51 am

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bou-boukitsa έγραψε:

κοιτα ..δεν θα ηθελα καν να τα πω ...αλλα αφου τα γραφω δεν μετραει...
λενε πωσ μπορει να γινει κατι και να χασει ο αλλος το μωρο και να πανε ολα τσαμπα..και παραδειγματα απο γυναικες που τους συνεβη αυτο..κλπ...αστα να πανε..
το βρισκω πολυ ΄΄σκληρο΄΄και ασχημο να λες σε μια εγκυο τετοια..οπως και οτι αλλο ασχημο και κακο...και να περιγραφεις ατυχεις εγκυμισυνες...δεν ειναι λιγο σαν ΄΄κακια΄΄ βρε παιδι μου? δεν ξερω με χαλαει και γιαυτο αποφευγω να μιλαω για την εγκυμοσυνη με οσους λενε τετοια....

Kοιτα να δεις.. Κι εγω το θεωρω πολυ ασχημο ολο αυτο... Γι'αυτο οταν εμεινα εγκυος, ειδικα στον πατερα μου, του ειπα: ~ Τις ανασφαλειες σου και τα "αφ-ουφ" να παιρνεις και να ζαλιζεις την μανα μου [ΚΑΘ'ΟΤΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ] κι οχι εμενα γιατι εγω να δεις ποσο "γρουσουΖα" θεωρω το ολο θεμα της αρνητικης σκεψης του καθενως... ~ Και σταματησε γενικως... Wink

188ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! Τρι Σεπ 28, 2010 10:53 am

popibar

popibar
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Α καλα, πολύ χοντράδα να σου λενε τα χειρότερα....
Οι κουμπάροι μας το κανουν αυτο. Και το έκαναν ακόμη και μετα απο την αποβολή που είχα πριν το πρώτο παιδί. Αντι να πουν οκ ολα θα πανε καλα βρίσκαν να πουν ολες τις ασχημες περιπτώσεις και συνεχισαν να το κανουν και ακόμα οταν μετά ξαναεμεινα εγκυος και ήμουν μέσα στο αγχος και το φόβο μην ξανασυμβεί.
Καφρίλα τελειως???

189ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! Τρι Σεπ 28, 2010 10:54 am

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
popibar έγραψε:Γεια σας κοριτσια????
Για εσας που εινια το πρώτο σας μπορώ να καταλάβω τη λαχτάρα σας να τα παρετε όλα.
Εγώ επειδη δεν ηξερα και τι να κανω σπιτι απο τον 7ο εκανα ερευνα αγοράς για ολα. Κι ετσι βρηκα νωρίς επιπλα για το δωμάτιο μιας και τα πέτυχα σε προσφορά αλλα μου τα εφεραν στο τέλος του 8ου. Το καρότσι το πήραμε καπου στις αρχες του 9ου και απο ρουχαλάκια τα βασικά φορμακια ειχα πάρει και μετά φροντισε να με γεμίσει η μαμα μου.
Μαλιστα ειχα παρει κατι ολοσωμα φορμακια που τελικα δεν τα φορεσε γιατι ήταν λίγο μεγαλούτσικος.
Αλλα μεχρι τώρα εβλεπα κοριτσίστικα και λαχταρούσα να τα πάρω αλλα δεν μπορούσα. Και τώρα περιμενω μετά τα Χριστούγεννα να ξεχυθώ και να ψωνίσω οοοτι ροζουλί υπάρχει. Ειναι ότι αυτην την εποχη εχει αναγκη απο ρουχάκια ο μικρούλης μου!!
πάντως απο τον εβδομο και μετά καλο ειναι να ψαχτείτε για επιπλάκια...τώρα τα ρούχα παίρνονται και τελευταία στιγμη....
Ανυπομονες......!!!!!!

Aνυπομονες???
Ποιες??????
Εμεις??
Αντε καλε.... Τα παραλες..

190ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! Τρι Σεπ 28, 2010 11:31 pm

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια!!! επιτελους κλώτσησε!!!
ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
ειμαι πολυ χαρουμενη...σαν να ειναι πρωτη φορα....

φιλια σε ολες!!

191ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! Τετ Σεπ 29, 2010 12:25 am

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bou-boukitsa έγραψε:κοριτσια!!! επιτελους κλώτσησε!!!

φιλια σε ολες!!

Και σε σκεφτομουνα χθες βραδακι.. Φανταζομαι πως θα ενοιωσες..... Αντε μπραβο κι εσυ επιτελους αρχισε και σε σενα.... Αντε λοιπον οοοοοολα καλα να μας πανε και να εχουμε φανταστικες εγκυμοσυνες ολες μας!!!!
Φιλαρες!!!!!!!!!!

192ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! Τετ Σεπ 29, 2010 2:58 am

elenitsa1987

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!

φιλια σε ολες!!

Οριστε ,αδικα ανησυχουσες!!!!Μια χαρα ειναι το μπεμπακι!!Απλα ειναι ησυχο μωρακι!

193ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! Τετ Σεπ 29, 2010 6:30 am

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ευχαριστω tatijana kai elenitsa....!!
..μακαρι να ειναι ησυχο οπως λέτε ..πολύ θα με βόλεψει..!! χα..χα..
γερα να είναι και όλα τα άλλα γίνονται..
φιλιά κορίτσια!!

194ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! Πεμ Σεπ 30, 2010 2:31 am

popibar

popibar
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!

φιλια σε ολες!!

Μπράβοοοοο!!!!
Ειδες τι καλο μωρούλη? Πανω που ειχε αρχισει να φρικαρει η μαμα αυτο εδωσε το σημαδι του για να σε καθησυχασει!!!

195ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! Πεμ Σεπ 30, 2010 3:03 am

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
popibar έγραψε:

φιλια σε ολες!!

Μπράβοοοοο!!!!
Ειδες τι καλο μωρούλη? Πανω που ειχε αρχισει να φρικαρει η μαμα αυτο εδωσε το σημαδι του για να σε καθησυχασει!!!

...ναι το καμάρι μου...ελπίζω την άλλη βδομάδα που έχω ραντεβού ,να μας κάνει την τιμή να δούμε και τι είναι....
εσεις κορίτσια το έχετε δει ε?..νομίζω μόνο αγοράκια έχω ακούσει για την ώρα...??!!

196ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! Πεμ Σεπ 30, 2010 3:51 am

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bou-boukitsa έγραψε:

...ναι το καμάρι μου...ελπίζω την άλλη βδομάδα που έχω ραντεβού ,να μας κάνει την τιμή να δούμε και τι είναι....
εσεις κορίτσια το έχετε δει ε?..νομίζω μόνο αγοράκια έχω ακούσει για την ώρα...??!!

Eγω κατα 90% αγορακι εχω αλλα.. Θα δειξει... Επεσε ο ομφαλιος λωρος πανω του μετα και δεν μας αφησε να το ξανα δουμε...

197ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! Πεμ Σεπ 30, 2010 5:01 am

elenitsa1987

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
bou-boukitsa έγραψε:

Εγω κοριτσακι!!!!Οταν εμεινα εγκυος ηθελα να ειναι αγορακι,οταν ομως μας ειπε ο γιατρος στην αυχενικη οτι ειναι κοριτσακι χαρηκα παρα παρα πολυ και τωρα ειμαι ξετρελαμενη ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! - Σελίδα 8 215994

198ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! Πεμ Σεπ 30, 2010 5:11 am

elenitsa1987

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΕ ΕΒΑΛΕ ΣΕ ΣΚΕΨΕΙΣ.ΒΡΗΚΑ ΜΙΑ ΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΑΣΒΕΣΤΙΟΥ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ ΠΟΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΕΓΩ.ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΩ ΜΟΝΟ ΦΥΛΙΚΟ ΟΞΥ ΑΥΤΗ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΕΠΑΙΡΝΕ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΩΡΑ,ΕΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ?

199ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! Πεμ Σεπ 30, 2010 11:32 am

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elenitsa1987 έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΕ ΕΒΑΛΕ ΣΕ ΣΚΕΨΕΙΣ.ΒΡΗΚΑ ΜΙΑ ΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΑΣΒΕΣΤΙΟΥ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ ΠΟΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΕΓΩ.ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΩ ΜΟΝΟ ΦΥΛΙΚΟ ΟΞΥ ΑΥΤΗ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΕΠΑΙΡΝΕ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΩΡΑ,ΕΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ?

ναι...και εγω επερνα και περνω και τωρα....σίδηρο σίγουρα..και ασβέστιο...την πρώτη φορά και μαγνίσιο αλλα την 2η και τωρα ο γιατρός μου είναι κατά του μαγνησίου...αλλα τουλάχιστον σίδηρο οποσδήποτε...νομίζω τωρα ειναι να κάνεις και εσύ γενικες αιματος..οποτε θα δεις πως ειναι σιδηρο,ασβεστιο..κλπ ..ρωτα και το γιατρό σου..

200ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! - Σελίδα 8 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! Παρ Οκτ 01, 2010 10:09 am

popibar

popibar
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
elenitsa1987 έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΕ ΕΒΑΛΕ ΣΕ ΣΚΕΨΕΙΣ.ΒΡΗΚΑ ΜΙΑ ΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΑΣΒΕΣΤΙΟΥ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ ΠΟΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΕΓΩ.ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΩ ΜΟΝΟ ΦΥΛΙΚΟ ΟΞΥ ΑΥΤΗ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΕΠΑΙΡΝΕ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΩΡΑ,ΕΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ?

Καταρχήν να δηλώσω κι εγώ ότι περιμενω κοριτσάκι!!
Επισης ναι κι εγώ απο τον 3ο και μετά και στις δυο εγκυμοσυνες με συμπληρώματα. Καταρχην σιδηρο γιατι πέφτει ο αιματοκρίτης (αν και αυτη τη φορα εινια αρκετα υψηλός) και μετά ασβεστιο. Παρόλο που πινω και γάλα και γενικώς καταναλώνω γαλακτοκομικα παίρνω το ασβέστιο για να βοηθήσουμε το παιδί να αναπτύξει γερό σκελετο. Βεβαια το φυλλικο οξυ ειναι στανταρ. Και οσες ξερω παίρνουν τα ίδια ή έπαιρναν στις εγκυμοσύνες. Ισως ο γιατρος σου να μηντα θεωρεί απαραίτητα, αλλα πιστευω πως ειναι...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις