826 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011!! Δευ Δεκ 27, 2010 8:15 am
bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
tatijana έγραψε:bou-boukitsa έγραψε:popibar έγραψε:Χρονια πολλά κοριτσια!!! Πώς περάσατε? Εμεις πηγαμε απο Παρασκευη βραδυ στους γονεις μου. Ανημερα φαγαμε ολοι μαζι με αδερφια, συμπεθερια, παιδια, χαμος!!! Αλλα χωρις να κανω τιποτα πονουσε ολο μου το κορμι. Λυπηθηκα τη μαμα μου που τα εκανε ολα μονη της!!
Εφαγα ομως ρε κοριτσια πολλα γλυκα!! Θα παρω κανενα πεντοκιλο μαζεμενο μεχρι τη γεννα!!
Εσεις περάσατε καλα?
Σας φιλώ, ευχομαι να πανε ολα καλα μεχρι το τελος και να ερθουν τα μωράκια μας γερά και εμεις να εχουμε παντα υγεια να τα φροντιζουμε!!!
εμεις σπίτι με τισ μικρές και τον άντρα μου..οι συγγενεις λογω στρατου ειναι όλοι μακριά ..και λόγω εγκυμοσύνησ δεν πηγαμε εμεισ στα πάτρια...οπότε ήρεμα..
απο φαγητό άστα!! και εγώ έχω φάει όσο δεν πέρνει...πάω να σκάσω...
βρε κορίτσια τελευταια αισθάνομαι ένα βάρος όταν περπατάω..δεν έχω ούτε συσπάσεις ,ούτε πονουσ..αλλά περπατάω και νομιζω πως θα μου φύγει το μωρό...ενα βάρος εκέι κάτω και κάτι σαν πόνο να το πω..μάλλον άβολα αισθάνομαι...περπατάω λίγο σαν ''χεσμένη''( χίλια συγνώμη για την έκφραση,αλλά για να καταλάβετε..) το έχει καμία???
Κι εγω νιωθω αυτη την πιεση χαμηλα.Εχω ακουσει οτι ειναι το κεφαλακι του μωρου..Και καπου το διαβασα κι ολας οποτε μην σε φοβιζει...Αλλα την πιεση αυτη την ενοιωθα περισσοτερο στον 6ο παρα τωρα...Κουφο??
αχου..τυχερη εισαι!..εγω τισ τελευταιες μέρες δεν μπορω να περπατ'ησω..ειναι το βαροσ αυτο..μάλλον απο το κεφαλι οπως λες..πονανε και τα κοκαλα εκει κατω(στο πιπι)...τι πονος ειναι αυτος...?!
ζουζουνακι το ειδες το μικρο σου!! μπραβο!!
ποια άλλη ειναι να πάει γιατρό κορίτσια..????
εγω εχω πάλι 21 γενάρη...μου φαίνεται πολύ μακριά... αντε να περάσει ο καιρός!!