576 Απ: Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο7 Παρ Ιουν 08, 2012 12:17 am
kat3r1na
Η ψυχή της παρέας!
Kristinaki έγραψε:Kαλημερα Κατερινακι
Καλημερούδια!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Kristinaki έγραψε:Kαλημερα Κατερινακι
giotaki2 έγραψε:Ενταξει τώρα μπορώ να αποχωρήσω απότο παρεάκι μετά από αυτή τη βάφλα κόλαση....
Πως να κρατηθω εγώ τώρα και να μη βουτήξω στο προφυτερόλ που έχω στο ψυγείο???
Δηλαδή κανένα έλεοσ????
kat3r1na έγραψε:Καλημερα Βικ,Σοφάκι,Γιωτάκο και Μαριάνθη!!!
Σοφάκι από όσο ξέρω ως τώρα δεν έχω αποκόλληση.Ειχα συσπάσεις,έγινα καλύτερα στο μεσοδιάστημα της ξάπλας και απο χτες έχω πάλι αίμα και πόνο.Η γιατρός μου είπε οτι δε μπορεί να δικαιολογήσει γιατι με ξανάπιασε.Τώα,αν απο τις συσπάσεις δημιουργήθηκε καμια αποκόλληση,θα το δουμε την Τριτη.
Εσύ ταρακουνήθηκες ε?Ψυχραιμία,ειναι ζόρικη φάση ο σεισμος,αισθάνεασι τελείως ανίσχυρος να κάνεις οτιδήποτε(πέρα απο το να κρυφτείς κάτω από κάνα έπιπλο.)
Βικ καλά κάνει ρε η ανιψιά!Σιγά μην κάτσει να σκάσει Παρασκευιάτικα για τη δουλειά!!Κάνει και ζέστη,θα πήγε για καμιά βουτιά με κάνα γκομενάκο!Κάτσε εσύ εκει και ψήσου,εξάλλου γυναίκα του αφεντικού είσαι,δεν έχεις ανάγκη!
Kristinaki έγραψε:Γιωτακι και εγω με αδεια ειμαι απο τον 4 και συμφωνω μαζι σου.. ενταξει δε θα με πειραζε να δουλευα αν εκανα γραφειακη δουλεια αλλα επειδη εγω ασχολουμαι με αθληματα και παιδια καταλαβαινεις.. φυσικα βαριεμαι και γω αρκετες φορες αλλα περναει η μερα, προσπαθω να κανω πραγματα που μαρεσουν και ειναι οκ.
Βικυυυυ σχεδον ξεχαστηκα! Σου στελλω αφιερωμενο με αγαπη!!
Ε με τρέελανες πάω να φάω τη μπουγάτσα!!!!!
http://www.hungrychicken.org/foodphotos/Spain/BCN/GelateriaItaliana/32206waffle.jpg
giotaki2 έγραψε:Ενταξει τώρα μπορώ να αποχωρήσω απότο παρεάκι μετά από αυτή τη βάφλα κόλαση....
Πως να κρατηθω εγώ τώρα και να μη βουτήξω στο προφυτερόλ που έχω στο ψυγείο???
Δηλαδή κανένα έλεοσ????
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Kristinaki στις Παρ Ιουν 08, 2012 12:29 am, 1 φορά
vgog65 έγραψε:kat3r1na έγραψε:Καλημερα Βικ,Σοφάκι,Γιωτάκο και Μαριάνθη!!!
Σοφάκι από όσο ξέρω ως τώρα δεν έχω αποκόλληση.Ειχα συσπάσεις,έγινα καλύτερα στο μεσοδιάστημα της ξάπλας και απο χτες έχω πάλι αίμα και πόνο.Η γιατρός μου είπε οτι δε μπορεί να δικαιολογήσει γιατι με ξανάπιασε.Τώα,αν απο τις συσπάσεις δημιουργήθηκε καμια αποκόλληση,θα το δουμε την Τριτη.
Εσύ ταρακουνήθηκες ε?Ψυχραιμία,ειναι ζόρικη φάση ο σεισμος,αισθάνεασι τελείως ανίσχυρος να κάνεις οτιδήποτε(πέρα απο το να κρυφτείς κάτω από κάνα έπιπλο.)
Βικ καλά κάνει ρε η ανιψιά!Σιγά μην κάτσει να σκάσει Παρασκευιάτικα για τη δουλειά!!Κάνει και ζέστη,θα πήγε για καμιά βουτιά με κάνα γκομενάκο!Κάτσε εσύ εκει και ψήσου,εξάλλου γυναίκα του αφεντικού είσαι,δεν έχεις ανάγκη!
Αει μαρηηηηηηηηηηηη!!!!!χαχαχχαχαχαχαχχαχ!!!
Δεν υπάρχει λύτρωση παιδί μου τη βλέπω για σουτάρισμα.......!!!
Γυναίκα αφεντικού αλλά το μεροκάματο το μοιράζομαι στα 2 με το ζώον να με κοιτάει στα μάτια σα χάνος λές και είμαι εξωγιήνος!!!!
kat3r1na έγραψε:Λοιπόν εγώ χτες έκανα σπουδαία διατροφή.Το πρωι μιση κουπα γαλα με κορν φλεικς.Μεσημέρι μακαρόνια με σάλτσα,απόγευμα ένα μπολ κερασια,ενα γιαουρτι με λίγα κορν φλεικς,και το βραδυ χόρτα χωρις λάδι,2 παξιμαδακια και λίγη φετα.
Σημερα λοιπον που ζυγιστικα είμαι μισό κιλό πάνω.
Καταλάβατε???Αυό ηταν το ευχαριστω της ζυγαριας,που δεν πλακώθηκα στα παγωτα και στα πατατακια......
Kristinaki έγραψε:kat3r1na έγραψε:Λοιπόν εγώ χτες έκανα σπουδαία διατροφή.Το πρωι μιση κουπα γαλα με κορν φλεικς.Μεσημέρι μακαρόνια με σάλτσα,απόγευμα ένα μπολ κερασια,ενα γιαουρτι με λίγα κορν φλεικς,και το βραδυ χόρτα χωρις λάδι,2 παξιμαδακια και λίγη φετα.
Καταλάβατε???Αυό ηταν το ευχαριστω της ζυγαριας,που δεν πλακώθηκα στα παγωτα και στα πατατακια......
Δεν επρεπε να ζυγιστεις σημερα
ακομα και οταν κανουμε διαιτα, πρεπει καθε βδομαδα για να μπορεσει ο οργανισμος να προλαβει να καυσει τις θερμιδες. αρα στην ουσια δε πηρες μισο κιλο απο κτες, ισως ειναι και κατακρατηση υγρων. μη μασας ομως!
χαχαχα μέχρι και οι ζυγαριές είναι εναντίον μας! μας μισούν απλά!kat3r1na έγραψε:Λοιπόν εγώ χτες έκανα σπουδαία διατροφή.Το πρωι μιση κουπα γαλα με κορν φλεικς.Μεσημέρι μακαρόνια με σάλτσα,απόγευμα ένα μπολ κερασια,ενα γιαουρτι με λίγα κορν φλεικς,και το βραδυ χόρτα χωρις λάδι,2 παξιμαδακια και λίγη φετα.
vgog65 έγραψε:Εμένα η υπολοχάγος με ζυγίζει κάαααααθε φορά που με βλέπει στο Ιατρείο!!!
Οπόταν τη Πέμπτη δεν με σώζει τίποτις εκτός αν σκάσω να ζυγιστώ με μπικίνι
AXAXAXAXAXAXAXA βάλε και το παρεό να μη σε κοροϊδεύουν στην αναμονή αχαχαχαχχα να 'σαι καλα! Άκου εκεί με μαγιό..vgog65 έγραψε:Εμένα η υπολοχάγος με ζυγίζει κάαααααθε φορά που με βλέπει στο Ιατρείο!!!
giotaki2 έγραψε:AXAXAXAXAXAXAXA βάλε και το παρεό να μη σε κοροϊδεύουν στην αναμονή αχαχαχαχχα να 'σαι καλα! Άκου εκεί με μαγιό..vgog65 έγραψε:Εμένα η υπολοχάγος με ζυγίζει κάαααααθε φορά που με βλέπει στο Ιατρείο!!!
Αν έχεις πολλά ζύγισέ τα και βάλε το πιο ελαφρύ χαχαχαχαχα
vgog65 έγραψε:giotaki2 έγραψε:AXAXAXAXAXAXAXA βάλε και το παρεό να μη σε κοροϊδεύουν στην αναμονή αχαχαχαχχα να 'σαι καλα! Άκου εκεί με μαγιό..vgog65 έγραψε:Εμένα η υπολοχάγος με ζυγίζει κάαααααθε φορά που με βλέπει στο Ιατρείο!!!
Αν έχεις πολλά ζύγισέ τα και βάλε το πιο ελαφρύ χαχαχαχαχα
Τρελανέ μας θα κάνω πρόβα σπίτι.....σωστή!!!!!!!!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης