1 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 12!!! Δευ Ιουλ 16, 2012 5:31 am
Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
oooyyy lala!!!καλοριζικο και αυτο!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 21 ... 41
Despoina83 έγραψε:καλορίζικο το 12!!!
Τελικά το χαλάκι που παρήγγειλα έχει τελειώσει..... ευτυχώς βρήκα έναάλλο όμως για δείτε και πείτε μου...
http://www.halia.gr/index.php?page=shop.product_details&category_id=53&flypage=flypage.tpl&product_id=6303&option=com_virtuemart&Itemid=97
Χριστινάκι να χαίρεσαι πρέπει που θα έχετε καινούριο και δικό σας σπίτι.... ούτως ή άλλως για να λέμε την αλήθεια όλα αυτά τους πρώτους μήνες για εμάς τα κάνουμε το μωρό δεν τα καταλαβαίνει....δεν τα βλέπει κιόλας.....σε ένα βιβλίο που διαβάζω τώρα λέει ότι τις πρώτες βδομάδες βλέπουν μέχρι 20 εκατοστά...οπότε τι τουίτι και τι ταζ!!!Kristinaki έγραψε:εγω δυστυχως ουτε επελεξα ουτε θα επιλεξω συντομα
δεν εχουμε το σπιτι ετοιμο ακομη κτιζεται και το μωρακι θα ειναι 6-7 μηνων αμα μπουμε μεσα.. στην πεθερα μου θα μενω ωσπου να κτιστει , τι να κανω..
Despoina83 έγραψε:Χριστινάκι να χαίρεσαι πρέπει που θα έχετε καινούριο και δικό σας σπίτι.... ούτως ή άλλως για να λέμε την αλήθεια όλα αυτά τους πρώτους μήνες για εμάς τα κάνουμε το μωρό δεν τα καταλαβαίνει....δεν τα βλέπει κιόλας.....σε ένα βιβλίο που διαβάζω τώρα λέει ότι τις πρώτες βδομάδες βλέπουν μέχρι 20 εκατοστά...οπότε τι τουίτι και τι ταζ!!!Kristinaki έγραψε:εγω δυστυχως ουτε επελεξα ουτε θα επιλεξω συντομα
δεν εχουμε το σπιτι ετοιμο ακομη κτιζεται και το μωρακι θα ειναι 6-7 μηνων αμα μπουμε μεσα.. στην πεθερα μου θα μενω ωσπου να κτιστει , τι να κανω..
οκ!xara64 έγραψε:θα σου στειλω πμ να με βρεις!!
αχαχα κ οχι μονο αυτο κοριτσια αλλα τουλαχιστον τον πρωτο καιρο κανενα 2μηνο ποσο ειναι το εχεις κ στο δωματιο σου,οποτε παλι εμεις θα το βλεπουμε το δωματιο!!αχαχαχ
οκ θα σου στειλω και γω το τηλ απο fb γιατι από εδώ μπερδευομαι σε εκανα add!xara64 έγραψε:θα σου στειλω πμ να με βρεις!!
αχαχα κ οχι μονο αυτο κοριτσια αλλα τουλαχιστον τον πρωτο καιρο κανενα 2μηνο ποσο ειναι το εχεις κ στο δωματιο σου,οποτε παλι εμεις θα το βλεπουμε το δωματιο!!αχαχαχ
Kristinaki έγραψε:Δεσποινακι ναι! πολυ πλακα μιλαμε τα μικρα!! τι γλυκο παιγνιδακι που θα ειναι αχαχαχααα
Χαρα φουξια ε;; το αγαπημενο μ!! καποιες φορες νομιζω ειμαι μωρο ακομα και τα θελω ολα ροζ!
Despoina83 έγραψε:Και έτσι θα είναι για καιρό ακόμα!!!! Ας έρθει η μπεμπούλα με το καλό και σιγά σιγά θα γίνουν όλα.....
Πάω να κάνω καφεδάκι και επιστρέφω σε λίγο.....
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 21 ... 41
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης