Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
664 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 664 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4 ... 22 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 41]

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι αγαπουλα μου πρεπει να συνεχιζουμε την αγωγη μας οτι και να γινει και πριν και μετα την εγκυμοσυνη.. σε καταλαβαινω παντως ειναι να μην τρελλαινεσαι ολες οι ορμονες μαζι;;!! ανεβασμενες κατεβασμενες ενασ θεος ξερει πως και γιατι!!
Ναι ουτε μενα ειχαν προβλημα οι ορμονες του θυροειδη οι αλλες.. παντα το Tsh. θα κανουμε υπομονη τι να κανουμε...και ολα θα πανε καλα.. I love you

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τα προθουριλ τα ξερω εχουν αυτο να αφηνουν απαισια γευση...τα επερνα και εγω..

εγω τωρα περνω γιουθιροξ..

konstantina

konstantina
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα σας κορίτσια.
Πονεμένο θέμα και το τσιγάρο και ο θυροειδής. μετά απο 10 χρονιά που εχω τώρα παίρνω μισό χάπι κάθε πρωί.Η ενδοκρινολόγος που ειχα παλιά οταν έβλεπε οτι το TSH ανέβαινε μου μείωνε το προθουριλ κι ετσι πάλι έπαιρνα την κατω βόλτα.Εδω και ενα χρόνο με εχει με 1 1/5 χάπι και τώρα με μισό.Οσο για το τσιγάρο κι εγω τα 5 φτάνω.ΝΤΟΠΗ

Tini13

Tini13
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
konstantina έγραψε:Καλησπέρα σας κορίτσια.
Πονεμένο θέμα και το τσιγάρο και ο θυροειδής. μετά απο 10 χρονιά που εχω τώρα παίρνω μισό χάπι κάθε πρωί.Η ενδοκρινολόγος που ειχα παλιά οταν έβλεπε οτι το TSH ανέβαινε μου μείωνε το προθουριλ κι ετσι πάλι έπαιρνα την κατω βόλτα.Εδω και ενα χρόνο με εχει με 1 1/5 χάπι και τώρα με μισό.Οσο για το τσιγάρο κι εγω τα 5 φτάνω.ΝΤΟΠΗ

Καλησπέρα Κωνσταντίνα!εγώ είμαι η Τίνη, έγκυος στο πρώτο μου μπεμπάκι με ΠΗΤ 06/10!

Σχετικά με το prothuril σου αφήνει και σένα αυτή την πικρίλα μετά που το παίρνεις όπως σε μένα και στο Χριστινάκι; σχετικά με το τσιγάρο μακάρι κι εγώ να έκανα 5, αλλά δυστυχώς κάνω τα διπλάσια Sad

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
konstantina έγραψε:Καλησπέρα σας κορίτσια.

Κωνσταντινα μου καλησπερα!! δεν εχουμε επιλογη παρα να περνουμε τα χαπια ειδικα τωρα στην εγκυμοσυνη... το τsh σου ποσο ειναι τωρα; εμενα ανεβηκε πολυ τωρα εμεινε καπως σταθερο.. τσιγαρο αχ... πονεμενο θεμα... εχω ακουσει πολλες κοπελες που πιναν καπου τοσα.. δοξα το θεω ειναι οκ τα νινακια τους.. δεν το λεω σαν δικαιολογια.. δεν εχουμε δικαιολογια καθολου..

konstantina

konstantina
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
το TSH ειναι 2,70 και πραγματικά είναι πικρό.Οταν ξυπνάω τρώω κάτι και μετά το πίνω ετσι δεν μου έρχεται πίκρα.
Εγω ρε κορίτσια περιμένω πως και πως να γεννήσω και να πάρω ενα μπουκάλι ουίσκι κι ενα πακέτο τσιγάρα και θα τα τελειώσω σε ενα βράδυ.χαχχαχαχαχα

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
konstantina έγραψε:το TSH ειναι 2,70 και πραγματικά είναι πικρό.Οταν ξυπνάω τρώω κάτι και μετά το πίνω ετσι δεν μου έρχεται πίκρα.
Εγω ρε κορίτσια περιμένω πως και πως να γεννήσω και να πάρω ενα μπουκάλι ουίσκι κι ενα πακέτο τσιγάρα και θα τα τελειώσω σε ενα βράδυ.χαχχαχαχαχα

axaxaxa συμφωνω απολυτα κοριτσι μου!!!! την ιδια στιγμη κιολας!!
ενα Chivas Regal η εστω ενα jack daniels θα το επινα ανετα!! Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 12!!! - Σελίδα 3 525820

konstantina

konstantina
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εγω τζονι κόκκινο

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλκοολ ναναι και οτι ναναι Very Happy Very Happy

konstantina

konstantina
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Οταν γέννησα το πρώτο και γύρισα σπίτι ήθελα να καπνίσω και να πιω αλλά δεν μπορούσα γιατι ειχα ξεσυνηθίσει.Εχει γούστο να πάθω το ίδιο Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
konstantina έγραψε:Οταν γέννησα το πρώτο και γύρισα σπίτι ήθελα να καπνίσω και να πιω αλλά δεν μπορούσα γιατι ειχα ξεσυνηθίσει.Εχει γούστο να πάθω το ίδιο Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

δεν επινες ουτε ενα στην πρωτη σου εγκυμοσυνη;; φανταζεσαι;; τοσο ποθο και να μας γυρισει ετσι;; χαχα

konstantina

konstantina
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ουτε τότε ούτε τώρα και να φανταστείς οτι οταν δεν είμαι έγκυος κάθε βραδύ θέλω τουλάχιστον δυο.Ρε γαμώτο γιατί μονό με το τσιγάρο δεν τα καταφέρνω;

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
konstantina έγραψε:Ουτε τότε ούτε τώρα και να φανταστείς οτι οταν δεν είμαι έγκυος κάθε βραδύ θέλω τουλάχιστον δυο.Ρε γαμώτο γιατί μονό με το τσιγάρο δεν τα καταφέρνω;

ενννοουσα τσιγαρο αν επινες Very Happy
ποτο καλα εννοειται. ειναι πολυ ασχημο στην εγκυμοσυνη

maroulo

maroulo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλοριζικο Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 12!!! - Σελίδα 3 875502
μήπως ειμαι η γουρούνα της παρέας? 109-117-112. κορίτσια απο την αρχη της εγκυμοσύνης εχω14 λευκα αιμοσφαίρια.

konstantina

konstantina
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εκανα 3 την ημέρα

konstantina

konstantina
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
maroulo έγραψε:καλοριζικο Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 12!!! - Σελίδα 3 875502
μήπως ειμαι η γουρούνα της παρέας? 109-117-112. κορίτσια απο την αρχη της εγκυμοσύνης εχω14 λευκα αιμοσφαίρια.

Εγω είμαι 98-99-95 και απο κιλά +5 1/2.
Για τα λεύκα δεν εχω ιδέα,ο γιατρός τι λέει;

Panik11

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλοριζικο το νεο θεματακι μας....Εχετε πει τοσα πολλα και ειδικα τις τελευταιες μερες που δεν σας προλαβαινω.....2 μερουλες εμεις εχουμε κατι ενοχλησεις περιεργες κατω χαμηλα στην κοιλια.Πηρα τον γιατρο μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικα και να ξεκουραστω τουλαχιστον για μια μερα.Κατα τα αλλα ειμαστε μια χαρα.
Ειδα οτι βγαλατε μεζουρες.....Δεν τολμω να σκεφτω καν που μπορει να ειναι η μεζουρα.

Για θυροειδη εχω κανει αφαιρεση το 2006 και ειμαι με Τ4 καθε πρωι....Χαλια γευση.Οταν ξεκινησε η εγκυμοσυνη το TSH εφτασε 7,4 που πριν την εγκυμοσυνη το ειχα ρηυθμισμενο στο 0,1 και τωρα το ρυθμισαμε στο 1,3.Οσο για τα τσιγαρα Sad Sad ειναι το μοναδικο που δεν μπορω να ελεγξω...Δεν θελω να πω γιατι το κανω γιατι και εμενα μου φαινεται δικαιολογιες του πισινου,απλα θα πω οτι δεν μπορω να το σταματησω(αν και ευελπιστω στο αμεσω μελλον να κοπει.Αυτα τα ολιγα και απο μας.Χαιρομαι που ειμαστε ολες καλα....

Tini13

Tini13
Μαράκι γειά σου! είναι φυσιολογικό τα λευκά να ανεβαίνουν, εγώ ξεκίνησα με 12,800 αλλά η μικροβιολόγος μας στη δουλειά μου είπε ότι τους τελευταίους μήνες αρχίζουν να πέφτουν..στην επόμενη γενική αίματος θα το τσεκάρω γιατί μέχρι και στην προηγούμενη εξέταση πριν ένα μήνα περίπου ήμουν σχεδόν στις 16 χιλ. απ'ότι θυμάμαι..Δεν νομίζω να υπάρχει λόγος ανησυχίας πάντως..

Νικάκι καλώς το μου! δεν ξέρω αν η θυρεοειδεκτομή είναι λύση, από τη μια τον βγάζεις και ξενοιάζεις και παίρνεις απλά το χαπάκι σου από την άλλη έχω δει στη δουλειά πολλές περιπτώσεις με υπολειμματικό θυρεοειδικό ιστό (σε απλά ελληνικά δεν έγινε σωστή ολοκληρωτική αφαίρεση) με χίλια δυο επακόλουθα..οπότε καλύτερα είναι όσο μπορούμε να τον κρατήσουμε νομίζω μέχρι εκεί που δεν μας κάνει κακό..
Σχετικά με το τσιγάρο νόμιζα ότι ήμουν η μειοψηφία εδώ και είναι αλήθεια ότι άργησα να το μοιραστώ μαζί σας γιατί δεν περίμενα να βρω κατανόηση.. 'Οσο κι αν ακούγεται σαν δικαιολογία καθεμιά μας έχει τελικά τους λόγους της που δεν κατάφερε να το κόψει..φοβόμουν λίγο το χώσιμο γιατί όλοι τριγύρω μου με στριμώχνουν άσχημα για αυτό..τελικά έκανα λάθος και βλέπω ότι εδώ τελικά μαζευόμαστε για να συμπαρασταθούμε η μια στην άλλη και να ανεβάζουμε τη διάθεσή μας και όχι για να κρίνουμε τα μαύρα πρόβατα και αυτό με κάνει πολύ χαρούμενη, όχι γιατί με βολεύει αλλά γιατί κάποιος με νιώθει..Νικάκι μου, πόσο καπνίζεις εσύ; το ξέρει ο γιατρός σου; γιατί εγώ η φοβιτσιάρα στο νοσοκομειακό γιατρό που πήγα να με αναλάβει στον 6ο μήνα που άφησα τον ιδιώτη, φοβήθηκα μην τυχόν και φάω πόρτα και του είπα 5 και όχι 10, πράγμα το οποίο φοβάμαι να μην μου στοιχίσει.. Αν χρειαστεί να κάνω αυτά τα ενεσάκια για τα πνευμονάκια της μπέμπας και αυτός θεωρώντας ότι 5 τσιγάρα τη μέρα είναι λίγα και δεν μου το προτείνει αν κάτι πάει σε πρώορο;; πολύ σκοτίζομαι με αυτό το θέμα αλλά και πάλι δεν κάνω τίποτα η γουρούνα..

Tini13

Tini13
ααα! επίσης τα φώτα σας σε μερικά θεματάκια!

1.αυτήν την κάθετη γραμμή εγώ δεν βλέπω να τη βγάζω..μάλλον τελικά δεν είναι απαραίτητο; ίσως επειδή είμαι ανοιχτόχρωμη φουλ; και είμαι στις 28,5 εβδομάδες..
2.εκκρίσεις με πρωτόγαλα ή "πύαρ" όπως το λένε από τις θηλές δεν έχω ακόμη, το Σοφάκι ας πούμε απ'ότι θυμάμαι ξεκίνησε από τον 6ο. ούτε αυτό είναι απαραίτητο; άραγε υποδηλώνει κάτι για το θηλασμό μετά; ( ας πούμε ανεπαρκές γάλα; )
3.ρε κορίτσια σε όλες βλέπω έναν αφαλουδάκο τσίτα και ο δικός μου με την κοιλία στο τέρμα είναι μια τρύπα όπως και πριν και δεν μου αρέσει Razz εσείς πώς βλέπετε τους αφαλούς σας; υπάρχει καμιά άλλη με αφαλό τρυπούλα;

("χαζές" ερωτήσεις που δεν μπορώ να κάνω στο γιατρό που με βλέπει τώρα γιατί είναι πολύ σοβαρός στα μάτια μου!)

maroulo

maroulo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
για τα λεύκα λεει οτι ειναι πολλα αλλα δεν μου λεει και κατι ανησυχητικό. σημερα βγηκε και η καμπύλη ζαχαρου πολυ καλη ευτυχώς γιατι εχω και ενα θεμα με μανα και πατερα διαβητικό. αυριο παω στο γιατρο να δούμε την μπεμπα.εγω που το ειχα κοψει το τσιγαρο 1 μηνα και πριν λιγο καιρο το ξανα άρχισα γιατι ημουν χαλια ψυχολογικα κανω 5-6 την μερα. πάντως η μαια μου ειχε πει στην εγκυμοσύνη μπορείς να κανείς 3τσιγαρα στο θυλασμο κανενα καλύτερα να μην θηλάσεις παρα να καπνίζεις και να θυλαζεις, στην κορη μου οταν γεννησα το εκοψα για να θυλασω ενω στη εγκυμοσύνη εκανα 4 τσιγαρα

maroulo

maroulo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
konstantina έγραψε:
maroulo έγραψε:καλοριζικο Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 12!!! - Σελίδα 3 875502

Εγω είμαι 98-99-95 και απο κιλά +5 1/2.
Για τα λεύκα δεν εχω ιδέα,ο γιατρός τι λέει;

ε είμαι ενα κήτος !!!!!!!!!!!!!!

Despoina83

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Tini13 έγραψε:ααα! επίσης τα φώτα σας σε μερικά θεματάκια!

1.αυτήν την κάθετη γραμμή εγώ δεν βλέπω να τη βγάζω..μάλλον τελικά δεν είναι απαραίτητο; ίσως επειδή είμαι ανοιχτόχρωμη φουλ; και είμαι στις 28,5 εβδομάδες..
2.εκκρίσεις με πρωτόγαλα ή "πύαρ" όπως το λένε από τις θηλές δεν έχω ακόμη, το Σοφάκι ας πούμε απ'ότι θυμάμαι ξεκίνησε από τον 6ο. ούτε αυτό είναι απαραίτητο; άραγε υποδηλώνει κάτι για το θηλασμό μετά; ( ας πούμε ανεπαρκές γάλα; )
3.ρε κορίτσια σε όλες βλέπω έναν αφαλουδάκο τσίτα και ο δικός μου με την κοιλία στο τέρμα είναι μια τρύπα όπως και πριν και δεν μου αρέσει Razz εσείς πώς βλέπετε τους αφαλούς σας; υπάρχει καμιά άλλη με αφαλό τρυπούλα;

("χαζές" ερωτήσεις που δεν μπορώ να κάνω στο γιατρό που με βλέπει τώρα γιατί είναι πολύ σοβαρός στα μάτια μου!)

Μπήκα και γω για λίγο πάλι...
1. ούτε εγώ την έχω αυτή την γραμμή, δεν είναι απαραίτητο να βγει....
2. επίσης, ούτε εγώ έχω γάλα αλλά κάτι τέτοιο δεν σχετίζεται με το γάλα που θα έχεις μετά...
3. Τίνι μου γέλασα με αυτό με τον αφαλό γιατί εγώ αντίθετα ζηλεύω τους αφαλούς με τρυπούλα...θέλω πίσω τον αφαλό μου!!!!

tweetypd

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Tini13 έγραψε:ααα! επίσης τα φώτα σας σε μερικά θεματάκια!

Γεια σας κορίτσια!
Έχω χαθεί εδώ και κάτι μήνες , μια τα ταξίδια, μια ο μικρός...ε διάφορα...

Πλάκα έχετε πάντως! χαχα!
1. Την καφέ γραμμή δεν είναι απαραίτητο να τη βγάλεις. Έχει να κάνει με τη μελανίνη. Εγώ δεν την έβγαλα ούτε στην προηγούμενη εγκυμοσύνη ούτε τώρα
2. Οι εκκρίσεις τώρα δεν έχουν να κάνουν με την ποσότητα γάλακτος μετά μη φοβάσαι καθόλου
3. Και στις 2 εγκυμοσύνες ο αφαλός μου ήταν και είναι τρυπούλα, σνιφ σνιφ
4. Βρε κορίτσια, δε μ'αρέσει να κρίνω και να κατακρίνω κανέναν, αλλά δεν παύω να αναρωτιέμαι... εσείς που είστε καπνίστριες δε νιώθετε ότι βλάπτετε την υγεία του μωρού, όπως και τη δικιά σας?

inakriti

καλησπερα κοριτσια ............. ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ 12 ...!!!

Κριστιν μηπως εισαι εδω ??

inakriti

Μιλησα με την Τανια σημερα με SMS ...

Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad

http://forum.eimaimama.gr/t13246-topic#459724

μπειτε να της αφησετε ενα μηνυματακι ... που θα της κανει καλο ...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4 ... 22 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις