26 Απ: Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 12!!! Δευ Ιουλ 16, 2012 7:31 am
Tini13
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
είχα 2 μέρες να σας γράψω αλλά το σ/κ δεν μπορούσα να κουνηθώ από την κρεβατοκάμαρα και το αρκουδίσιον, το δωμάτιο του υπολογιστή είναι καμίνι! άντε να δούμε, θα δροσίσει κάπως από απόψε;
Εγώ σήμερα έσκασα μύτη στη δουλειά με μαξιλαράκι για την πλάτη μου, έφτασα αισίως στις 28+3 μέρες με +10 κιλά και με έπιασε απότομα η μέση μου! ξαφνικά πήρα 2 κιλά τις τελυταίες δέκα μέρες..μπήκα κι εγώ στο τρυπάκι της μεζούρας με διάμετρο κοιλιάς 94! Χαρά μου!!! μια από τα ίδια όπως βλέπεις!!! Πάντως είχα που ειχα όρεξη τρελή, εδώ και λίγες μέρες μου ρχεται να φάω και τα ντουλάπια της κουζίνας και όλο το ψυγείο μέσα έξω! και η ζέστη δεν με αποθαρρύνει καθόλου!
Ευτυχώς είμαστε όλες καλά, το Ναταλάκι μόνο που χάθηκε, άραγε τί να κάνει που ήταν αρρωστούλα; Και μένα ο μπαμπούλης μου χειρουργήθηκε τελικά σήμερα και είναι καλούτσικα, άντε να περάσει κι αυτό να έρθουν τον άλλο μήνα Κρήτη που ακόμη έγκυο δεν με έχουν δει..
όσον αφορά το θέμα με το τσιγάρο έλεγα να μην το θίξω γιατί δεν με παίρνει, το έχω συζητήσει με το Βικάκι μόνο κάποια στιγμή αλλά κορίτσια 10 τσιγάρα τα κάνω χαλαρά καθημερινά..πέρασα και περνάω πολύ αγχωτικές καταστάσεις σε θέματα υγείας του μπαμπά, δική μου και του Μάνου μου, δουλειάς, οικονομικά, απώλεια της γιαγιάς, από παντού μου τρέχουν..δεν μπορώ να κάνω τίποτα, είμαι και υπερθυρεοειδική με κάτι νεύρα νααα, θα σκοτώσω άνθρωπο (ειδικα στη δουλειά) αν το κόψω το ρημάδι..
Ευτυχώς που είστε κι εσείς που δεν θα με κρίνετε πολύ σκληρά (ελπίζω) και που μου κάνετε παρεά με το να σας διαβάζω, κι ας αργώ να γράψω λόγω δουλειάς..είπαμε τέλος του μήνα σταματάω και θα σπάσω το πληκτρολόγιο..
σας φιλώ προς το παρόν!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Tini13 στις Δευ Ιουλ 16, 2012 7:34 am, 1 φορά