Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
49 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 49 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 21 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 41]

Tini13

Tini13
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλησπέρα κορίτσια μου!

είχα 2 μέρες να σας γράψω αλλά το σ/κ δεν μπορούσα να κουνηθώ από την κρεβατοκάμαρα και το αρκουδίσιον, το δωμάτιο του υπολογιστή είναι καμίνι! άντε να δούμε, θα δροσίσει κάπως από απόψε;

Εγώ σήμερα έσκασα μύτη στη δουλειά με μαξιλαράκι για την πλάτη μου, έφτασα αισίως στις 28+3 μέρες με +10 κιλά και με έπιασε απότομα η μέση μου! ξαφνικά πήρα 2 κιλά τις τελυταίες δέκα μέρες..μπήκα κι εγώ στο τρυπάκι της μεζούρας με διάμετρο κοιλιάς 94! Χαρά μου!!! μια από τα ίδια όπως βλέπεις!!! Πάντως είχα που ειχα όρεξη τρελή, εδώ και λίγες μέρες μου ρχεται να φάω και τα ντουλάπια της κουζίνας και όλο το ψυγείο μέσα έξω! και η ζέστη δεν με αποθαρρύνει καθόλου!

Ευτυχώς είμαστε όλες καλά, το Ναταλάκι μόνο που χάθηκε, άραγε τί να κάνει που ήταν αρρωστούλα; Και μένα ο μπαμπούλης μου χειρουργήθηκε τελικά σήμερα και είναι καλούτσικα, άντε να περάσει κι αυτό να έρθουν τον άλλο μήνα Κρήτη που ακόμη έγκυο δεν με έχουν δει..

όσον αφορά το θέμα με το τσιγάρο έλεγα να μην το θίξω γιατί δεν με παίρνει, το έχω συζητήσει με το Βικάκι μόνο κάποια στιγμή αλλά κορίτσια 10 τσιγάρα τα κάνω χαλαρά καθημερινά..πέρασα και περνάω πολύ αγχωτικές καταστάσεις σε θέματα υγείας του μπαμπά, δική μου και του Μάνου μου, δουλειάς, οικονομικά, απώλεια της γιαγιάς, από παντού μου τρέχουν..δεν μπορώ να κάνω τίποτα, είμαι και υπερθυρεοειδική με κάτι νεύρα νααα, θα σκοτώσω άνθρωπο (ειδικα στη δουλειά) αν το κόψω το ρημάδι.. Sad

Ευτυχώς που είστε κι εσείς που δεν θα με κρίνετε πολύ σκληρά (ελπίζω) και που μου κάνετε παρεά με το να σας διαβάζω, κι ας αργώ να γράψω λόγω δουλειάς..είπαμε τέλος του μήνα σταματάω και θα σπάσω το πληκτρολόγιο..

σας φιλώ προς το παρόν!!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Tini13 στις Δευ Ιουλ 16, 2012 7:34 am, 1 φορά

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αα κ εσυ Κυπρο σαν το Χριστινακι μας!!κ εμας εδω ειπε απο το βραδυ οτι θα αρχισει να πεφτει λιγο η θερμοκρασια...για να δουμε!! Rolling Eyes Embarassed

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σου Τινακι μου χαιρομαι που πηγαν ολα καλα με τον μπαμπα σου αν κ ηταν εγχειρηση ρουτινας που λενε κ οι γιατροι περαστικα του τωρα κ σιδερενιος!!αντε να σου ερθουν κατω να σε χαρουν λιγο κ αυτοι!! Very Happy Very Happy

πακετο παμε ολες με τα κιλακια κ τις κοιλιτσες αλλα προς το παρον σας εσκισα ολες χαχαχα τα νευρα μουυυυυ Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 12!!! - Σελίδα 2 679259 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 12!!! - Σελίδα 2 679259 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 12!!! - Σελίδα 2 679259

ναι το Ναταλακι απ οτι ειπε η Χριστινα που μιλησανε ειναι καλυτερα!!

οσο για το τσιγαρο κανενας δεν θα παρεξηγησει εδω,δεν εισαι κ η μονη που καπνιζεις αλλωστε φυσικα καλο θα ηταν οσο μπορεις να το ελλατωνεις πιο πολυ για το νινακι μωρε!!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την xara64 στις Δευ Ιουλ 16, 2012 7:42 am, 1 φορά

Despoina83

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σου Κατερινακι..εδώ πάντως δεν κουνιέται φύλλο!!!
Τίνι μου ποιος να σε κρίνει και γιατί...ο αναμάρτητος......άλλωστε το τσιγάρο δεν είναι η μόνη κατάχρηση που μπορεί να κάνει μία έγκυος.....
Εύχομαι να σου παν όλα καλά και να έχεις λιγότερο άγχος από δω και πέρα και να τα λεμε πιο συχνα τωρα που θα σταματήσεις τη δουλειά!!!

Tini13

Tini13
xara64 έγραψε:γεια σου Τινακι μου χαιρομαι που πηγαν ολα καλα με τον μπαμπα σου αν κ ηταν εγχειρηση ρουτινας που λενε κ οι γιατροι περαστικα του τωρα κ σιδερενιος!!αντε να σου ερθουν κατω να σε χαρουν λιγο κ αυτοι!! Very Happy Very Happy

πακετο παμε ολες με τα κιλακια κ τις κοιλιτσες αλλα προς το παρον σας εσκισα ολες χαχαχα τα νευρα μουυυυυ Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 12!!! - Σελίδα 2 679259 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 12!!! - Σελίδα 2 679259 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 12!!! - Σελίδα 2 679259

ναι το Ναταλακι απ οτι ειπε η Χριστινα που μιλησανε ειναι καλυτερα!!

Χριστινάκι μου, αν έκοβα το τσιγάρο όπως κι εσύ θα είχα πάρει τα διπλάσια κιλά μίνιμουμ..είσαι πολύ δυνατή να το ξέρεις..και τα κιλά που εσύ θεωρείς πολλά έχουν να κάνουν και με το μεταβολισμό σου που έστρωσε..

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Tini13 στις Δευ Ιουλ 16, 2012 7:46 am, 1 φορά

Tini13

Tini13
Despoina83 έγραψε:Γεια σου Κατερινακι..εδώ πάντως δεν κουνιέται φύλλο!!!
Τίνι μου ποιος να σε κρίνει και γιατί...ο αναμάρτητος......άλλωστε το τσιγάρο δεν είναι η μόνη κατάχρηση που μπορεί να κάνει μία έγκυος.....
Εύχομαι να σου παν όλα καλά και να έχεις λιγότερο άγχος από δω και πέρα και να τα λεμε πιο συχνα τωρα που θα σταματήσεις τη δουλειά!!!

Γειά σου Δεσποινάκι! σου έγραψα πριν μερικές μέρες τα καλώς βρεθήκαμε αλλά μάλλον δεν το είδες το μηνυμά μου, δεν πειράζει στα ξαναλέω! είμαι η Τίνη από Θεσ/νίκη και μένω Ηράκλειο Κρήτης, δυστυχώς έφυγα από τη λατρεμένη πόλη.. περιμένω μπεμπίτα στις 06/10..Εσύ στη Θεσ/νίκη, σε ποιά περιοχή είσαι; Εγώ πριν έρθω Κρήτη έμενα Εύοσμο.. καλώς βρεθήκαμε και επισήμως λοιπόν και καλώς να έρθουν τα μπεμπάκια μας..
Για το τσιγάρο Δεσποινάκι, όσο και να με μαλώσουν είτε ο Μάνος μου, είτε ο γιατρός, εγώ του κεφαλιού μου..αλλά εμένα με ηρεμεί..δεν ξέρω πώς θα ήταν άν το είχα κόψει, πάντως όχι καλά νομίζω..

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι μου το εχουν πει οτι μπορει να ειναι κ απο το οτι εκοψα το τσιγαρο γιατι το παραπονο μου ειναι οτι δεν τρωω αυτα που ετρωγα πριν!!
καπνιζω απο τα 15 κ πολυ κιολας κ παντα ειχα θεμα με τους δικους μου που δεν καπνιζανε κ μου ελεγαν να το κοψω!!πριν 9 χρονια το ειχε κοψει η αδερφη μου με τον γαμπρο μου οταν ηταν εγκυος,ο αντρας μου δεν καπνιζει ουτε οι δικοι του οποτε ημουν στη μπουκα συνεχεια ηθελα κ εγω καποια στιγμη να το κοψω λογο το οτι μυριζε στον Γιαννη αλλα ηξερα οτι μονο στην εγκυμοσυνη αν θα μπορεσω κ ευτυχως προς το παρον τα καταφερα!! Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 12!!! - Σελίδα 2 328109 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 12!!! - Σελίδα 2 328109

Despoina83

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Tini13 έγραψε:
Despoina83 έγραψε:Γεια σου Κατερινακι..εδώ πάντως δεν κουνιέται φύλλο!!!

Γειά σου Δεσποινάκι! σου έγραψα πριν μερικές μέρες τα καλώς βρεθήκαμε αλλά μάλλον δεν το είδες το μηνυμά μου, δεν πειράζει στα ξαναλέω! είμαι η Τίνη από Θεσ/νίκη και μένω Ηράκλειο Κρήτης, δυστυχώς έφυγα από τη λατρεμένη πόλη.. περιμένω μπεμπίτα στις 06/10..Εσύ στη Θεσ/νίκη, σε ποιά περιοχή είσαι; Εγώ πριν έρθω Κρήτη έμενα Εύοσμο.. καλώς βρεθήκαμε και επισήμως λοιπόν και καλώς να έρθουν τα μπεμπάκια μας..
Για το τσιγάρο Δεσποινάκι, όσο και να με μαλώσουν είτε ο Μάνος μου, είτε ο γιατρός, εγώ του κεφαλιού μου..αλλά εμένα με ηρεμεί..δεν ξέρω πώς θα ήταν άν το είχα κόψει, πάντως όχι καλά νομίζω..
Τίνι μου τα είχα διαβάσει αλλά είχα θεματάκι με το ιντερνετ...εγώ περιμένω την μπεμπούλα μου στις 29/09! Εϋοσμο έμενα πριν αλλα τώρα μετακόμισα προς κέντρο.... την αφήσατε όλες την όμορφη πόλη μας!!! Με το τσιγάρο εγώ σε καταλαβαίνω απόλυτα.....δύσκολη περίοδος η εγκυμοσύνη ειδικά αν δεν την περιμένεις για τη διακοπή του καπνίσματος....εμένα πάντως που κάνω μισό με ένα μου φταίνε όλοι και όλα τώρα δνε ξέρω αν είναι από αυτό ή από τις ορμόνες...μπράβο σε όσες το κόβουν!

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αααχχχχ ναι δυστυχως την αφησαμε την ομορφη μας Θεσσαλονικη αλλα ολες απ οτι φαινετε για τα ομορφα ματια των αντρων μας Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 12!!! - Σελίδα 2 669659 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 12!!! - Σελίδα 2 669659 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 12!!! - Σελίδα 2 669659 ερωτας ειναι η αιτια αχαχαχα εκτος απο το Σοφακι που ειναι λογο δουλειας κ θα γυρισει πισω κιολας!!

Tini13

Tini13
Από τη μέρα που έφυγα δεν πέρασε ούτε μία μέρα που να μην μου λείψει το επάνω..εγώ Δεσποινάκι έμενα στον Εύοσμο πίσω από το γήπεδο του Αγροτικού Αστέρα, απέναντι από το παλιό ΟΔΥ αν ξέρεις..και ζω με την ελπίδα ότι μια μέρα ο Μάνος θα μου πει να ανεβούμε επάνω μόνιμα αλλά μάλλον η ελπίδα πεθαίνει τελευταία όπως λένε..γιατί οι Κρητικοί δεν φεύγουν από εδώ..ούτε να γεννήσω επάνω δεν με αφήνει, τουλάχιστον να λέω ότι η μπέμπα γεννήθηκε εκεί!εσύ Χαρά μου έχεις καμιά ελπίδα να επαναπατριστείς;; Δεσποινάκι σε ζηλεύω να το ξέρεις! πάρα πολύ όμως......

Tini13

Tini13
[/quote]Με το τσιγάρο εγώ σε καταλαβαίνω απόλυτα.....δύσκολη περίοδος η εγκυμοσύνη ειδικά αν δεν την περιμένεις για τη διακοπή του καπνίσματος....εμένα πάντως που κάνω μισό με ένα μου φταίνε όλοι και όλα τώρα δνε ξέρω αν είναι από αυτό ή από τις ορμόνες...μπράβο σε όσες το κόβουν![/quote]

εσύ πώς τα κατάφερες κορίτσι μου και το έκοψες στο μισό με ένα; γιατί αυτό είναι πολύ πιο δύσκολο από το τελείως νομίζω..

Tini13

Tini13
κορίτσια πετάγομαι μια στιγμή να φορέσω το μαγιό και να πλατσουρίσω λίγο με το λάστιχο στο μπαλκόνι και έρχομαι, δεν την παλεύω λέμε!!!!!!

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Tini13 έγραψε:Από τη μέρα που έφυγα δεν πέρασε ούτε μία μέρα που να μην μου λείψει το επάνω..εγώ Δεσποινάκι έμενα στον Εύοσμο πίσω από το γήπεδο του Αγροτικού Αστέρα, απέναντι από το παλιό ΟΔΥ αν ξέρεις..και ζω με την ελπίδα ότι μια μέρα ο Μάνος θα μου πει να ανεβούμε επάνω μόνιμα αλλά μάλλον η ελπίδα πεθαίνει τελευταία όπως λένε..γιατί οι Κρητικοί δεν φεύγουν από εδώ..ούτε να γεννήσω επάνω δεν με αφήνει, τουλάχιστον να λέω ότι η μπέμπα γεννήθηκε εκεί!εσύ Χαρά μου έχεις καμιά ελπίδα να επαναπατριστείς;; Δεσποινάκι σε ζηλεύω να το ξέρεις! πάρα πολύ όμως......

αχχαχ κ εγω αυτο ελεγα τουλαχιστον να γεννουσα επανω να γραφει οτι το παιδι γεννηθηκε Θεσσαλονικη αλλα ειναι δυσκολα μετα πως θα το φερω 500 χιλιομετρα πισω!!πραγματικα η ελπιδα πεθαινει τελευταια κ εγω αυτο σκεφτομαι οτι καποια στιγμη θα ανεβω αλλα δεν το βλεπω, Crying or Very sad Crying or Very sad η δουλεια του Γιαννη ειναι εδω κ ειναι πολυ δυσκολο να παμε κ να ξεκινησει απο την αρχη οποτε με βλεπω να μενω εδω!!ασε που οι αντρες πιο δυσκολα φευγουν απο τους δικους τους!!

Despoina83

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Και αυτή είναι η καλύτερη αιτία Χαρά μου!!
Το χω ξαναπεί νομίζω όταν βρεις τον άνθρωπο σου παντού καλά είναι!!!!
ολοι αυτό μου λένε Τινι ότι είναι πιο δύσκολο αυτό που κάνω και ότι στην ουσία το έχω κόψει...δεν είναι όμως έτσι εμένα ακόμα και αυτό το λίγο με ηρεμεί..προσπαθώ να βρω πότε θα καπνίσω μέσα στην ημέρα για να μην θέλω μετα δηλαδή το έχω συνέχεια στο μυαλό μου..... το είχα κόψει και τελείως για 3 βδομάδες και έβαζα βδομάδα και κιλό.....

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
επεστρεψα και γω.!! σκεφτου να το εκοβα εγω δηλαδη Δεσποινακι το τσιγαρο, ποσα κιλα θα εβαζα; αν τωρα εβαλα τοσα, θα εβαζα 35 ανετα! Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 12!!! - Σελίδα 2 534787 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 12!!! - Σελίδα 2 534787 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 12!!! - Σελίδα 2 534787

Τινη μου χαιρομαι που εισαι καλα και το ιδιο και για τον μπαμπα σου.. περιμενα να μας γραψεις νεακια σου.. πηγανε ολα καλα.. πολυ ευχαριστο αυτο!! με τα κιλακια μια χαρουλα εισαι, δε θα σου πω ποσα εβαλα εγω!!
δεν σε εχουν δει ακομη εγγυο οι δικοι σου καλη μου;;;

Γλυκια μου θυροειδη εχω και γω...!! μεγαλο δραμα. μονο που εμενα εναλασσει μορφες. πριν δυο χρονια ειχα υπερθυροειδισμο σαν εσενα και τωρα μου γυρισε σε υποθυροειδισμο, εξου και το βαρος μου εκτοξευεται αν δεν προσεχω παραααα πολυ.. ομως περνω θυροξινη τωρα εννοειται... σου δημιουργει και σενα ταχυκαρδιες και νευρα;

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Kristinaki στις Δευ Ιουλ 16, 2012 9:06 am, 1 φορά

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xara64 έγραψε:
Kristinaki έγραψε:Δεσποινακι ναι! πολυ πλακα μιλαμε τα μικρα!! τι γλυκο παιγνιδακι που θα ειναι αχαχαχααα

Χαρα φουξια ε;; το αγαπημενο μ!! καποιες φορες νομιζω ειμαι μωρο ακομα και τα θελω ολα ροζ!

κ εγω τα ιδια οτι εχει σχεση με ροζ φοθξια με τρελαινει,αφου οταν ακουνε για το σπιτι μου λενε η μπαρμπι μενει??αχαχαχ Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 12!!! - Σελίδα 2 883208
αλλα ενταξει εχω αρκετο μαυρο μεσα οποτε σπαει αρκετα!το ειδες εσυ το σπιτι μου στις φωτο??

Χαρα μου ναι το ειδα το σπιτι σου!! τελειο αψογο!!!! και ο συνδιασμος μαυρο ροζ ειναι απαικτος!!! Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 12!!! - Σελίδα 2 415870 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 12!!! - Σελίδα 2 415870 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 12!!! - Σελίδα 2 415870 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 12!!! - Σελίδα 2 415870

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλοριζικο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
αντε μονο ευχαριστα και επιτελους να ερθουνε οι μεταθεσεις!!!!!!! Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 12!!! - Σελίδα 2 215994 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 12!!! - Σελίδα 2 215994 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 12!!! - Σελίδα 2 215994 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 12!!! - Σελίδα 2 215994

Deb

Deb
Καλορίζικο κορίτσια!!! Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 12!!! - Σελίδα 2 215994

Έλεγα πως δεν θα βγω καθόλου από το σπίτι σήμερα αλλά ξέχασα πως έπρεπε να πάω μάρκετ!Πήρα να φτιάξω και ένα γλυκάκι αύριο,δεν μπόρεσα να αντισταθώ!!!γιαμ γιαμ!!

Τι κάνετε εσείς;

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Deb έγραψε:Καλορίζικο κορίτσια!!! Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 12!!! - Σελίδα 2 215994

Έλεγα πως δεν θα βγω καθόλου από το σπίτι σήμερα αλλά ξέχασα πως έπρεπε να πάω μάρκετ!Πήρα να φτιάξω και ένα γλυκάκι αύριο,δεν μπόρεσα να αντισταθώ!!!γιαμ γιαμ!!

Τι κάνετε εσείς;

axxx teleia! ti glikaki??

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσακια μου παω μια βολτιτσα με τον αντρουλη μου τα λεμε αργοτερα Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 12!!! - Σελίδα 2 417472 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 12!!! - Σελίδα 2 417472 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 12!!! - Σελίδα 2 417472

Deb

Deb
Kristinaki έγραψε:
Deb έγραψε:Καλορίζικο κορίτσια!!! Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 12!!! - Σελίδα 2 215994

Τι κάνετε εσείς;

axxx teleia! ti glikaki??

Μία συνταγή που μου έδωσε μία κοπέλα από το φόρουμ!!Τραιφλ λέγεται και φαίνεται πολύ νόστιμο!Θα το κάνω πρώτη φορά αύριο και θα σου πω!!!

xara64 έγραψε:κοριτσακια μου παω μια βολτιτσα με τον αντρουλη μου τα λεμε αργοτερα Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 12!!! - Σελίδα 2 417472 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 12!!! - Σελίδα 2 417472 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 12!!! - Σελίδα 2 417472

Καλή βολτούλα Χαρά!!!Ο άντρας μου δουλεύει απόγευμα οπότε καλή Παρασκευή!!! Mad

Tini13

Tini13
Kristinaki έγραψε:επεστρεψα και γω.!! σκεφτου να το εκοβα εγω δηλαδη Δεσποινακι το τσιγαρο, ποσα κιλα θα εβαζα; αν τωρα εβαλα τοσα, θα εβαζα 35 ανετα! Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 12!!! - Σελίδα 2 534787 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 12!!! - Σελίδα 2 534787 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 12!!! - Σελίδα 2 534787

Τινη μου χαιρομαι που εισαι καλα και το ιδιο και για τον μπαμπα σου.. περιμενα να μας γραψεις νεακια σου.. πηγανε ολα καλα.. πολυ ευχαριστο αυτο!! με τα κιλακια μια χαρουλα εισαι, δε θα σου πω ποσα εβαλα εγω!!
δεν σε εχουν δει ακομη εγγυο οι δικοι σου καλη μου;;;

Γλυκια μου θυροειδη εχω και γω...!! μεγαλο δραμα. μονο που εμενα εναλασσει μορφες. πριν δυο χρονια ειχα υπερθυροειδισμο σαν εσενα και τωρα μου γυρισε σε υποθυροειδισμο, εξου και το βαρος μου εκτοξευεται αν δεν προσεχω παραααα πολυ.. ομως περνω θυροξινη τωρα εννοειται... σου δημιουργει και σενα ταχυκαρδιες και νευρα;

Κατ'αρχήν καλησπέρα Χριστινάκι μου και συγχαρητήρια για την τέλεια συνταγή του σουφλέ!! ΚΟΛΑΣΗ!!!!

Σχετικά με το τσιγάρο ας ελπίσουμε ότι για μια φορά θα φανώ τυχερή και η δική μου αδυναμία δεν θα επηρεάσει αρνητικά την μπέμπα μου..παίζω με τις πιθανότητες, το ξέρω, αλλά δεν μπορώ καν να προσπαθήσω..

Δυστυχώς καλή μου ακόμα δεν με έχουν δει οι δικοί μου 7 και μήνες τώρα..θα έρθουν μόλις αναρρώσει ο μπαμπάς να είναι εδώ στη γέννα και να με βοηθήσουν μετά που θα τους χρειάζομαι περισσότερο..άλλωστε ακόμη όλη μέρα είμαι στη δουλειά, και να έρθουν μόνο το βράδυ θα βρισκόμαστε Sad

Σχετικά με το θυρεοειδή εγώ τον απέκτησα λίγο μετά που μετακόμισα στην Κρήτη, ο γιατρός μου είπε πως το ιώδιο της θάλασσας που αναπνέουμε στο νησί κάνει ζημιά γιατί στη Θεσ/νίκη δεν είχα πρόβλημα..ξαφνικά βρέθηκα με μια TSH στο 0 (υπερθυρεοειδισμός φουλ) και με τα χίλια ζόρια κατάφερα να την ανεβάσω τώρα με την εγκυμοσύνη στο 1,25 αλλά παίρνω 3 χάπια Prothuril τη μέρα.Πριν εντοπίσω το πρόβλημα είχα τρελά νεύρα, δεν μου μιλούσε άνθρωπος, με κοίταζα στον καθρέφτη και έλεγα δεν είμαι εγώ, μου προκαλούσε αϋπνίες, ταχυκαρδίες, υπερένταση, γενικότερα μια τρελή νευρικότητα..εσύ πώς δεν τα κατάφερες να το ελέγξεις εγκαίρως και σου γύρισε σε υποθυρεοειδισμό; τουλάχιστον τώρα στην εγκυμοσύνη έφτιαξε; γιατί είναι πολύ σημαντικό να είσαι ρυθμισμένος..

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Tινη μου καλη, καταρχην θα σε δουν οι γονεις σου συντομα και αυτο ειναι πολυ ομορφο. θα εισαι μια μεγαλη εκπληξη να το παρεις ετσι!!

Οσο αφορα το τσιγαρο,, σε καταλαβαινω.. απολυτα ομως.. ειναι τοσα πολλα που ''πρεπει'' να κανουμε σαν εγγυες που μας αγχωνουν απιστευτα. εγω ειμαι πολυ αγχωμενη για αρκετα απο αυτα αλλα δυστυχως δεν καταφερα να τα ελεγξω ολα αλλα προσπαθω παρα πολυ...

Θυροειδη και εγω απεκτησα οταν εχασα τη μαμα μου. δε ξερω αν σχετιζεται η οχι η ψυχολογικη κατασταση. ηταν πολυ ασχημο.. εχανα συνεχεια κιλα ειχα αδυνατισει απιστευτα και ειχα συνεχεια λιποθυμιες στο σπιτι.. στο δρομο στη δουλεια παντου... μια μερα δε θα το ξεχασω κατεβηκα απτο αυτοκινητο και λιποθυμησα στη μεση του δρομου σχεδον. δε ξερω τι πηγε λαθος αλλα δεν το εψαξα απο νωρις και το αφησα καπως. μετα τον ρυθμισα και μετα γυρισε σε υπο θυροειδισμο οπως σου ειπα - εδω και ενα χρονο περιπου- με το βαρος δεν ειχα προβλημα διοτι προσεχα πολυ, αλλα χιλια αλλα δυο προβληματα τα ειχα.. ναι τωρα το ελεγχω ευτυχως γιατι δημιουργει τεραστιο προβλημα στο εμβρυο αν το αφησεις... υπερκινητικοτητα αν το tsh ειναι χαμηλο και καθυστερηση στο παιδι αν ειναι ψηλο..κτλ κτλ... εχεις 1,5 τωρα, πριν την εγκυμοσυνη ποσο ηταν;;
εσυ τι εκανες για αυτο καλη μου Τινη;

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ εκανες το σουφλε;;; τελειαααα!!! σαρεσε;;; Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 12!!! - Σελίδα 2 9664 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 12!!! - Σελίδα 2 9664 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 12!!! - Σελίδα 2 9664 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 12!!! - Σελίδα 2 9664 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 12!!! - Σελίδα 2 9664 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 12!!! - Σελίδα 2 9664

Tini13

Tini13
Kristinaki έγραψε:εχεις 1,5 τωρα, πριν την εγκυμοσυνη ποσο ηταν;;
εσυ τι εκανες για αυτο καλη μου Τινη;

Χριστινάκι από 0 που ήταν η TSH πριν μείνω έγκυος ανέβηκε μεν στο 1,25 (φυσιολογικά όρια σύμφωνα με το δικό μας εργαστήριο στη δουλειά είναι μεταξύ 0,4 - 5)αλλά με 3 χάπια την ημέρα μόλις έμαθα ότι είμαι έγκυος..2 το πρωί μόλις ξυπνήσω και 1 το βράδυ..prothuril τα λένε αλλά αφήνουν μετά που τα παίρνω για κανένα τεταρτάκι μια απαίσια πικρίλα στο στόμα, όσο νερό και να πιώ! Η FT3 και η FT4 μου δεν είχαν ποτέ πρόβλημα, η TSH να ξέρεις είναι η πλέον αντιπροσωπευτική ορμόνη του θυρεοειδούς που απορυθμίζεται εύκολα..μέσα σ'όλα ο θυρεοειδής μας έλειπε..μην αφήνεις για κανένα λόγο την αγωγή σου καλή μου, είναι βασικότατο να είναι ρυθμισμένος και μετά την εγκυμοσύνη..και λυπάμαι που για σένα όλα ξεκίνησαν με το χαμό της μανούλας σου, μακάρι να μην είχε συμβεί το δυσάρεστο για να το συζητάμε τώρα αλλά δυστυχώς και η ψυχολογία και τα μεγάλα σοκ τον τρελαίνουν τον αδένα..

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 21 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις