626 Απ: Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο7 Παρ Ιουν 08, 2012 2:51 am
Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
υποθετω οι εγκυουλες του φορουμ τρωνε τωρα για να χαθουν ετσι αποτομα!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Kristinaki έγραψε:vgog65 έγραψε:Ο γιός μου ξεκίνησε kick boxing μη σας πω και mai thai εκει που κάθομαι η κοιλια από αριστερά όλη πάνω κάτω αλλά τις έριχνε απανωτές....λεσ και είμουνα σάκος του box!!!!!Αμά αρχίσαμε έτσι κλάφτα Χαράλαμπεεεεεεεεεεεεεεε.................
ποσο δυνατα δηλαδη;; σε πονανε οι κλωτσιες του μικρου καρατιστα σου;;
sofouli έγραψε:αν ξαπλωσεις και εχει κεφια το μικρο εκει να δεις πως κανει η κοιλια!αναρωτιεμαι τι κανει το πιτσιρικι.....το εχω τραβηξει και σε βιντεακι!αλιεν!!!!
Έλα ρε σοφούλι μπράβο!!! έχω επιχειρήσει κι εγώ με το κινητό αλλά δε καλοφαίνεται και το σκασμένο λες και καταλαβαίνει και μου παίζει παιχνίδια όταν γράφω δε κάνει και αμα αφήσω το κίνητο κουνιέται πάλι.sofouli έγραψε:θα τα μαζεψω μετα και θα τα βαλω σε dvd να τα εχω!!!!!!
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα θα πεθάνω μ'αυτά που ακούω χαχαχαχαχααχαχ μη ζοριστείς!!!! Κορυφη!!!!!!!!!!!sofouli έγραψε:ασε καθε φορα που παω στο μπανιο περναει απο εξω εντελως τυχαια και φωναζει....'μη ζοριστεις ε?'.ασε με βρε καλε μου...μην ασχολεισαι μαζι μου!
Καλώς τη Δέσποινα,, έτσι είναι όπως τα λες..Despoina83 έγραψε:Ζηλεύουνε μωρέ οι καημένοι.....είμαστε και μεις κάπως με τις ορμόνες....δεν ξέρουν πως να μας φερθουν εγώ πιστεύω.....
Χριστινάκι έτσι είναι με τα κοριτσάκια τι να κάνουμε έχουν αδυναμία στους μπαμπάδες γιατί τους κάνουν τα χατίρια...Kristinaki έγραψε:oτι ζηλευουν ζηλευουν αλλα φοβαμαι πως στο τελος της ημερας πολυ φοβαμαι οτι ειμαστε εμεις που θα ζηλευουμε οταν γεννηθουνε διοτι δε θα ξεκολλανε απο πανω τους
εμενα με απασχολει πως θα κρατησω τις ισορροπιες με αντρα και παιδι αλλα ειμαι αισιοδοξη!!
χαχαχα Γιωτάκι και μένα μου λέει είσαι σίγουρη ότι κάνει να το κάνεις αυτό......!!!!!giotaki2 έγραψε:Καλώς τη Δέσποινα,, έτσι είναι όπως τα λες..Despoina83 έγραψε:Ζηλεύουνε μωρέ οι καημένοι.....είμαστε και μεις κάπως με τις ορμόνες....δεν ξέρουν πως να μας φερθουν εγώ πιστεύω.....
κι εγώ χτες είχα νεύρα και του φώναξα και στεναχωρέθηκα μετα, ευτυχώς όμως καταλαβαίνει.
Κι εμένα μου φωνάζειι αν πειράζω την κοιλια, κρίμα μου λεει μη το τυρανάς θα πάθει τίποτα..
giotaki2 έγραψε:Καλημέρα Ίνα!!!
Καλά θα κάνεις και θα πας θα είναι πολύ καλά πιστεύω.. κι εγώ θα θελα αλλά εδώ δεν έχει, έχει στη Λάρισα και δε βολεύει.
Και τα prenatal κάνουν κάτι αντίστοιχο μου είπαν, μου βγάλανε κι εμένα κάρτα.
Κι από ότι είχα δει κορίτσια είχαν έκπτωση σε όλα τα προϊόντα της chicco από επιθέματα μέχρι αποστειρωτές!
Ίνα μου εσύ δε θα μιλούσες από κοντα με το γιατρό σου χτες; τι σου είπε, σε είχα στο μυαλό μου.
Καλημέρα και στη fotitsa σε σκεφτόμαστε και σου στέλνουμε τα φιλιά μας περαστηκούλια σύντομα!
Να σαι καλά βρε Στέλλα που μας ενημέρωσες κ το σκεφτόμουν μέρες!
Πήγατε λουνα παρκ κυρίες μου....
Μπράβο μπράβο ωραία...
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης