251 Απ: Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44 Τετ Ιουν 06, 2012 2:18 am
toniach29
Πρωταγωνιστής!!
ΙΩΑΝΝΑΚΙ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΗ...ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ!!!ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑ!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ioanna85 έγραψε:Θοδωρα εισαι ενα μουσουδι εσυ!
Χριστινα τωρα με αυτον τον κυκλο θα ειναι δυσκολο να βρεις και γονιμες!
toniach29 έγραψε:ΙΩΑΝΝΑΚΙ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΗ...ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ!!!ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑ!!
loulou_29 έγραψε:ιωαννακι σημερα παμε για τριτη μερα
χριστινακι ασε να περασει και αυτη η περιοδος και που ξερεις μπορει να στρωσει ο κυκλος σου εχεις χιλια δικια να εισαι εκνευρισμενη αλλα προσπαθησε να χαλαρωσεις οσο μπορεις!!!!ατιμες ορμονες τι κανετε
toniach29 έγραψε:ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΗΡΘΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ??ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΧ ΞΕΛΑΦΡΩΣΑ!!!!!ΑΜΗΝ!!
ioanna85 έγραψε:loulou_29 έγραψε:ιωαννακι σημερα παμε για τριτη μερα
χριστινακι ασε να περασει και αυτη η περιοδος και που ξερεις μπορει να στρωσει ο κυκλος σου εχεις χιλια δικια να εισαι εκνευρισμενη αλλα προσπαθησε να χαλαρωσεις οσο μπορεις!!!!ατιμες ορμονες τι κανετε
παρε κανενα τεστ ή κανε χοριακη να κανουμε παρτυ!!!!!!
loulou_29 έγραψε:ioanna85 έγραψε:loulou_29 έγραψε:ιωαννακι σημερα παμε για τριτη μερα
η αληθεια ειναι οτι εχω τα τεστ ωορρηξιας κ εγκυμοσυνης που ειχα παραγγειλει απο την hometest και σκεφτομαι αυριο να κανω ενα αλλα εαν ειναι θετικο δεν θα το πω στο καμαρι μου
xristina_29 έγραψε:loulou_29 έγραψε:ioanna85 έγραψε:loulou_29 έγραψε:ιωαννακι σημερα παμε για τριτη μερα
η αληθεια ειναι οτι εχω τα τεστ ωορρηξιας κ εγκυμοσυνης που ειχα παραγγειλει απο την hometest και σκεφτομαι αυριο να κανω ενα αλλα εαν ειναι θετικο δεν θα το πω στο καμαρι μου
πιαστηκα με τα δικα μου η γαιδουρογαιδαρα κ δεν σε ρωτησα...εχεις καθυστερηση>?????ποσο??????
loulou_29 έγραψε:xristina_29 έγραψε:loulou_29 έγραψε:ioanna85 έγραψε:loulou_29 έγραψε:ιωαννακι σημερα παμε για τριτη μερα
πιαστηκα με τα δικα μου η γαιδουρογαιδαρα κ δεν σε ρωτησα...εχεις καθυστερηση>?????ποσο??????
χιχιχι δεν πειραζει βρε χριστινακι!!!σημερα ειναι η τριτη μερα
ioanna85 έγραψε:εχω φοβερη ταση για εμετο!ωχ!
xristina_29 έγραψε:ioanna85 έγραψε:εχω φοβερη ταση για εμετο!ωχ!
χμμμμμμ.......ενδιαφερον.....καθυστερηση εχεις????
xristina_29 έγραψε:ουτε κατα διανοια δεν στεναχωριεμαι που δεν ειμαι εγκυος...μονο για τον αστατο μου κυκλο στεναχωριεμαι...ακους εκει 37 μερες κυκλο...δεν ξαναγινε αυτο...
αχ τι ωραια..εκδρομουλα?καλα θα κανετεtoniach29 έγραψε:καλησπερα χρυσακι!!!ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ!!!!ΗΡΕΜΩ ΛΙΓΑΚΙ....ΤΩΡΑ ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΓΙΑ ΝΑΝΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΛΙΓΑΚΙ Κ ΜΕΤΑ ΦΤΙΑΧΝΩ ΒΑΛΙΤΣΕς ΑΥΡΙΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΑΘΗΝΑ!!!!
xrysaki! έγραψε:αχ τι ωραια..εκδρομουλα?καλα θα κανετεtoniach29 έγραψε:καλησπερα χρυσακι!!!ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ!!!!ΗΡΕΜΩ ΛΙΓΑΚΙ....ΤΩΡΑ ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΓΙΑ ΝΑΝΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΛΙΓΑΚΙ Κ ΜΕΤΑ ΦΤΙΑΧΝΩ ΒΑΛΙΤΣΕς ΑΥΡΙΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΑΘΗΝΑ!!!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #44
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης