1 Πόση ώρα βράζετε το νερό?? Πεμ Ιουν 07, 2012 3:14 am
marissaki
Είναι σε καλό δρόμο!
Μετα το σημείο βρασμού, το κρατάω 10 λεπτά,εσείς????
Απο τον βραστήρα επιτρέπετε????
Απο τον βραστήρα επιτρέπετε????
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
marinaki <3 <3 έγραψε:ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑ Κ ΕΓΩ ΒΡΑΣΤΗΡΑ ΒΑΖΩ ,ΣΤΟ ΜΠΡΙΚΗ ΛΙΓΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ!ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΓΤ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ Κ ΜΕ Τ ΑΛΛΑΤΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΟ ΝΕΡΟ Κ ΕΙΔΗΚΑ ΟΤΑΝ ΒΡΑΖΕΙ ΣΤΟ ΜΠΡΙΚΗ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ,ΕΓΩ ΒΑΖΩ ΕΜΦΙΑΛΟΜΕΝΟ ΝΕΡΟ
ΤΟ ΚΙΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΡΩΓΕΤΑΙ!!ΕΓΩ ΤΑ ΚΑΘΑΡΙΖΩ ΜΕ ΞΥΔΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΛΑevigiorgos έγραψε:marinaki <3 <3 έγραψε:ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑ Κ ΕΓΩ ΒΡΑΣΤΗΡΑ ΒΑΖΩ ,ΣΤΟ ΜΠΡΙΚΗ ΛΙΓΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ!ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΓΤ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ Κ ΜΕ Τ ΑΛΛΑΤΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΟ ΝΕΡΟ Κ ΕΙΔΗΚΑ ΟΤΑΝ ΒΡΑΖΕΙ ΣΤΟ ΜΠΡΙΚΗ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ,ΕΓΩ ΒΑΖΩ ΕΜΦΙΑΛΟΜΕΝΟ ΝΕΡΟ
και εγώ εμφιαλομένο βάζω!ρίχνω κίτρο σε σκόνη κάθε 3 μέρες και είναι σαν καινούργιο!σε όλα τα είδη που έχουν άλατα το βάζω και είναι θαυματουργό!το ξεπλένεις μετά 2 φορές!
totula έγραψε:εγω σε βραστηρα το εβραζα με νερο βρυσης. και τον καθαριζα οποτε επιανε αλατα με ξυδι
KAI EΓΩ ΕΤΣΙ ΚΑΝΩ ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΤΑΩ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΑΝΑΒΕΙ ΓΤ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗ ΒΡΑΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΡΟ,ΓΙΑ Τ ΑΛΑΤΑ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΒΡΑΣΤΗΡΑ ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΒΡΑΣΙΜΟ ΤΟΝ ΠΛΕΝΩ ΜΕ ΞΥΔΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΗ ΤΟΥ ΜΩΡΟ ΓΤ ΕΧΕΙ ΑΛΑΤΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ Η ΑΠΛΑ ΤΠΤ ΕΓΩ ΒΑΖΩ ΕΜΦΙΑΛΟΜΕΝΟ Κ ΠΑΛΙ ΕΧΕΙ ΑΛΑΤΑRoxani Lina έγραψε:Στην αρχή και εγώ το έβραζα για δέκα λεπτά στο μπρίκι. Μετά με βόλεψε ο βραστήρας. Η παιδίατρος μου σύστησε για τη χρήση του βραστήρα να περιμένω να βράσει το νερό και μετά να ξαναπατάω το κουμπάκι για να βράσει δεύτερη φορά. Στο βραστήρα όταν το νερό πιάσει τους 100οC κλείνει αμέσως. Φυσικά όταν έπιανε άλατα τον καθάριζα με ξύδι.
Για τον βραστήρα, περίμενε λίγα λεπτά να πέσει η θερμοκρασία και ξαναπάτα το μετά.marinaki <3 <3 έγραψε:KAI EΓΩ ΕΤΣΙ ΚΑΝΩ ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΤΑΩ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΑΝΑΒΕΙ ΓΤ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗ ΒΡΑΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΡΟ,ΓΙΑ Τ ΑΛΑΤΑ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΒΡΑΣΤΗΡΑ ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΒΡΑΣΙΜΟ ΤΟΝ ΠΛΕΝΩ ΜΕ ΞΥΔΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΗ ΤΟΥ ΜΩΡΟ ΓΤ ΕΧΕΙ ΑΛΑΤΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ Η ΑΠΛΑ ΤΠΤ ΕΓΩ ΒΑΖΩ ΕΜΦΙΑΛΟΜΕΝΟ Κ ΠΑΛΙ ΕΧΕΙ ΑΛΑΤΑRoxani Lina έγραψε:Στην αρχή και εγώ το έβραζα για δέκα λεπτά στο μπρίκι. Μετά με βόλεψε ο βραστήρας. Η παιδίατρος μου σύστησε για τη χρήση του βραστήρα να περιμένω να βράσει το νερό και μετά να ξαναπατάω το κουμπάκι για να βράσει δεύτερη φορά. Στο βραστήρα όταν το νερό πιάσει τους 100οC κλείνει αμέσως. Φυσικά όταν έπιανε άλατα τον καθάριζα με ξύδι.
marinaki <3 <3 έγραψε:eyxaristw roxani moy
κ εγω το ιδιο αλλα βαζω νερο με ξυδι το βαζω σε λειτουργια κ μετα ειναι πεντακαθαρο δνε ειναι αναγκη να το αφησεισ ολο το βραδυ παντοσ....δεν ξερω ρε κοριτσια δηλ αν οταν ερχισει να πινει νερο το μωρο πρεπει να το βρασουμε σωστα αυτο ειναι κατασπρο απο τ αλατα τι γινεται με αυτο....ναι ομωσ κ το νερο τησ βρισεισ εχει χλωριο ειναι κ τα δυο αστα να πανεmarissaki έγραψε:Θα ρωτήσω και εγω για τον βραστήρα γιατι..βρασε βρασε και περιμενε ειναι λιγο μανικι ειδικα αν εισαι εξω και σκεφτεσαι πρεπει να γυρισω να βρασω το νερο! Ξυδι βαζω και εγω για τα αλατα, και στον αποστειρωτη, το αφηνω ενα ολοκληρο βραδυ και μετα ειναι σαν καινουργια!
totula έγραψε:σιγα καλε μην βρασεις το νερο που θα πιει το μωρο. τα θεωρω υπερβολες
ΟΠΟΤΕ ΛΕΣ ΝΑ ΤΟ ΒΡΑΣΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ Κ ΟΧΙ ΜΟΛΛΙΣ ΧΟΧΛΑΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΒΙΣΩ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗ ΑΚΟΜΑ!! ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΒΑΖΩ ΕΦΙΑΛΟΜΕΝΟ ΝΕΡΟ Κ ΠΑΛΙ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΤΑtotula έγραψε:για ενα μωρο το οποιο ειναι ακομα στην αποστειρωση οκ να το βρασεις πριν το πιει αλλα απο την στιγμη που σταματαει η αποστειρωση δεν υπαρχει λογος
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης