Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
528 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 528 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 39  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 19 από 39]

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
lia-ka έγραψε:ναι ναι!απλα δεν εχω καθολου χρονο!μπαινω πολυ σπανια!τι να κανουμε!εσυ καλα εισαι?το παιδακι σου τι κανει?

καλα μην νομιζεις ουτε εγω μπαινω συνεχεια πλεον.ο μικρος καλα ειναι αν κ ηταν λιγο αρρωστουλης αλλα ειναι καλυτερα.εγω εχω 3η μερα καθυστερηση αλλα δν μου κανει εντυπωση μιας κ εχει ξανασυμβει το αστειο αυτο

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
lia-ka έγραψε:ναι ναι!απλα δεν εχω καθολου χρονο!μπαινω πολυ σπανια!τι να κανουμε!εσυ καλα εισαι?το παιδακι σου τι κανει?

κορίτσι μου εσύ!!! Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #45 - Σελίδα 19 379767 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #45 - Σελίδα 19 379767 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #45 - Σελίδα 19 379767 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #45 - Σελίδα 19 379767 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #45 - Σελίδα 19 379767 δν σε είδα!! Τι κανεις ζουζουνα μου?? ολα καλα??? αχ μας έλειψες!!! τα αγορινια σου τι κανουν???

dimitrav

dimitrav
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΑΑΧΧΧ από το στόμα σου κ στου θεούλι το αυτί Έλλη μου!!!δεν ξέρω αλλά κάτι μου λέει ότι μάλλον αυτόν τον μήνα κάτι έγινε....δεν ξέρω δεν το δένω κ κόμπο...Καλά δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα να αλλάζεις ένα μωρό,να το λούζεις να το κοιμίζεις.....αχ κ ας μην είναι δικό σου....

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σου Δημητρα Very Happy

γεια σου queen queen

Ελλη καλά, λίγο δουλειές λίγο κόσμος στο σπίτι λίγο ο ανεψιός μου...
πες μου τι έγινε με το μπεμπίνι.

Λιανα τι κάνεις; πόσο καιρό έχω να σε δω !!

dimitrav

dimitrav
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γειά σου Λεμονάκι μου τι κάνεις?σε λίγες μέρες πας για εξωσωματική η κανω λάθος?? scratch scratch

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λεμονάκι έγραψε:γεια σου Δημητρα Very Happy

γεια σου queen queen

Ελλη καλά, λίγο δουλειές λίγο κόσμος στο σπίτι λίγο ο ανεψιός μου...
πες μου τι έγινε με το μπεμπίνι.

Λιανα τι κάνεις; πόσο καιρό έχω να σε δω !!

γεια σου λεμονακι Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #45 - Σελίδα 19 215994 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #45 - Σελίδα 19 215994

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερίζω τα κοριτσάκια που δεν χαιρέτισα πριν!!

Λιάνα μου κοριτσάκι???αχ τι καλά!! Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #45 - Σελίδα 19 654316

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
dimitrav έγραψε:Γειά σου Λεμονάκι μου τι κάνεις?σε λίγες μέρες πας για εξωσωματική η κανω λάθος?? scratch scratch
την άλλη τρίτη έχω ραντεβού Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #45 - Σελίδα 19 328109 λογικά θα μου δώσει πρώτα ένα κατεβατό με εξετάσεις και για τους δύο μας ώσπου να τις κάνουμε και να ξαναπάμε θα περάσει κανένας μήνας ακόμα... μετά να κλείσω ραντεβού για την επιτροπή άλλος ένας Very Happy Very Happy
καλό Σεπτέμβρη δλδ... αλλά εξάλλου ήθελα να γίνει μετά τον γάμο η εξωσωματική αλλά όπως κατάλαβες θέλει μεγάλη διαδικασία σε δημόσιο νοσοκομείο και έτσι ξεκινάω απο τώρα.

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σου Εύη cheers

η Εβελιν πήρε τα αποτελέσματα της ;
ας μου πει κάποια τι έγινε με το μπεμπίνι..
η γρινιάρα πήγε για εξετάσεις ;

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λεμον σε βρίσκω αδιάβαστη!!
η γκρινιάρα κανανε εξετάσεις, και περιμενει τα αποτελεσματα!

το μπεμπινι απεβαλε δυστυχως!!

Δημητρα μακαρι να μας πεις πολύ γρηγορα να χαρουμε κι εμεις μαζι σου Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #45 - Σελίδα 19 215994 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #45 - Σελίδα 19 215994 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #45 - Σελίδα 19 215994 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #45 - Σελίδα 19 215994

maraki_iraklio

maraki_iraklio
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ζωάκι έγραψε:
maraki_iraklio έγραψε:Μου την δίνει που αντί να γεμίζει η λίστα αδειάζει!!!! Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #45 - Σελίδα 19 667478 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #45 - Σελίδα 19 679259 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #45 - Σελίδα 19 679259

Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #45 - Σελίδα 19 654655 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #45 - Σελίδα 19 654655 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #45 - Σελίδα 19 654655
Ουυυυυυυφ! Εύχομαι να είναι η τελευταία! ΠΟλύ κουράγιο και αγάπη μπεμπίνι!
τι να πω; άλλος αποφασίζει..

Μαράκι τι κάνεις εσύ; Πας γιατρό σήμερα ε; ή πήγες ήδη;
Γεια σε όλες τις ονλάιν και μη! Smile
Εγώ έπρεπε να το ανακοινώσω στη διευθύντρια σήμερα γιατί θα λείπω την Πέμπτη για εξέταση στο δημόσιο νοσοκομειό, ε και γενικά καλά είναι να το ξέρει, γιατί αυτες τις μέρες έχει διάφορες αγγαρείες/βαριές δουλειές που γίνονται στο σχολείο, μη νομίζει ότι λουφάρω.. της είπα ότι εμπιστευτικά της το λέω και ότι το ξέρουν πολύ λίγα άτομα ακομά (άρα μην το πεις στις συναδέλφους!)..
Κάποια με συμβούλευσε χθες-προχθες για το θέμα, δε θυμάμαι ποια, και ευχαριστώ! Θα το κρατήσω όσο μπορώ.. και για το ταξίδι που δε θα πάω την άλλη Παρασκευή, θα πω ότι θα πάμε τον Αυγουστο, για την βάφτιση του ανιψιού, μαζί με τον Γιάννη..
Τι καλά που πάτε για μπανάκι! Εγώ ακόμα.. άσε που έχω βάλει 4-5 κιλά από πέρσι και νιώθω γουρούνα, άρα με παρέα δεν παίζει μπάνιο σύντομα Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #45 - Σελίδα 19 13953 Εδώ η ζέστη καλά κρατεί... ανοδική πορεία φυσικά..
Τι άλλα νεάκια κορίτσια;

Ζωίτσα μου τι κάνεις κορίτσι μου?φουσκώνει η κοιλίτσα ή ακόμα?Από ανακατωσούρες πως πάει?
Καλά θυμάσαι!Σήμερα στις 8 έχω ραντεβού και είμαι μέσα στο άγχος!!Σκέφτομαι θα είναι ακόμα καλά?θα χτυπάει καρδούλα ακόμα?και όλα τα σχετικά...πιστεύω με καταλαβαίνεις!!βλέπω και την λίστα μας και μειώνετε και αγχώνομαι παραπάνω άστα!!!θα σας ενημερώσω το βράδυ!!

μπεμπινι 1

μπεμπινι 1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσια καλησπερα.
θα ηθελα να σας ευχαριστησω για τη συμπαρασταση σας,με βοηθα παρα πολυ,να εισαστε ολες καλα και ευχομαι οτι καλυτερο στη καθε μια απο εσας ξεχωριστα!
αυτη η εμπειρια ηταν πρωτογνωρη για'μενα και ευχομαι να μην το ζησει ποτε καμια αλλη κοπελα.
την πεμπτη ειχαμε δει μια κουκιδα,η οποια αποφασισε να φυγει. Sad
η γιατρος λεει καλυτερα γιατι απο την αρχη φανηκε οτι ηταν αδυναμο.αρα καλυτερα τωρα παρα αργοτερα παροτι η χοριακη ανεβαινε αλλα οχι ικανοποιητικα.ειχα καφε βλενα και μετα εγινε αιμα.
χθες ειδαμε οτι υπηρχε παντου αιμα,αρα........!
μου εδωσε 2 διαφορετικα χαπια και ελπιζουμε οτι με αυτα θα καταφερουμε να αποφυγουμε την αποξεση,το ελπιζω και το ευχομαι.
ας ειναι καλα οι αντρες μου τους οποιους ειχα παραμελησει τον τελευταιο καιρο λογω της καταστασης...!
καθε εμποδιο για καλο λενε....!
δεν ειμαι δυνατη,τριχες,απλα προσπαθω να ειμαι προσγειωμενη,αν και μεταξυ μας ειχα ελπιδες οτι το σπορακι θα καταφερνε να γατζωθει και να βγει νικητης η νικητρια!
τι να κανουμε,αλλος αποφασιζει!καλα να ειμαστε και εχει ο θεος.
παντως ο αντρας μου ειναι τερας ψυχραιμιας,να μου εδινε και εμενα λιγη απο την ψυχραιμια του!
σας ευχαριστω πολυ και παλι!
Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #45 - Σελίδα 19 417472

maraki_iraklio

maraki_iraklio
Αστερία μου καλωσόρισες!!!
Καλή επιτυχία στις προσπάθειες σας και σύντομα με ένα σποράκι στην κοιλίτσα σου!!!

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:Λεμον σε βρίσκω αδιάβαστη!!

Δημητρα μακαρι να μας πεις πολύ γρηγορα να χαρουμε κι εμεις μαζι σου Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #45 - Σελίδα 19 215994 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #45 - Σελίδα 19 215994 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #45 - Σελίδα 19 215994 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #45 - Σελίδα 19 215994

Ελλη ναι τελείως αδιάβαστη αλλά και κουρασμένη..
διαβάζω τις προηγούμενες σελίδες αλλά αυτή την φορά μου είναι αδύνατον..

και τώρα μπήκα ίσα ίσα για να δω στα γρήγορα τι κάνετε...
αλλά επεσα πάνω σου και είπα εδώ είμαστε Very Happy το Ελλάκι πάντα διαβάζει τα πίσω Like a Star @ heaven

κούκλες σας αφήνω, θα μπω το βραδάκι.

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μπεμπινι 1 έγραψε:κοριτσια καλησπερα.
θα ηθελα να σας ευχαριστησω για τη συμπαρασταση σας,με βοηθα παρα πολυ,να εισαστε ολες καλα και ευχομαι οτι καλυτερο στη καθε μια απο εσας ξεχωριστα!
αυτη η εμπειρια ηταν πρωτογνωρη για'μενα και ευχομαι να μην το ζησει ποτε καμια αλλη κοπελα.
την πεμπτη ειχαμε δει μια κουκιδα,η οποια αποφασισε να φυγει. Sad
η γιατρος λεει καλυτερα γιατι απο την αρχη φανηκε οτι ηταν αδυναμο.αρα καλυτερα τωρα παρα αργοτερα παροτι η χοριακη ανεβαινε αλλα οχι ικανοποιητικα.ειχα καφε βλενα και μετα εγινε αιμα.
χθες ειδαμε οτι υπηρχε παντου αιμα,αρα........!
μου εδωσε 2 διαφορετικα χαπια και ελπιζουμε οτι με αυτα θα καταφερουμε να αποφυγουμε την αποξεση,το ελπιζω και το ευχομαι.
ας ειναι καλα οι αντρες μου τους οποιους ειχα παραμελησει τον τελευταιο καιρο λογω της καταστασης...!
καθε εμποδιο για καλο λενε....!
δεν ειμαι δυνατη,τριχες,απλα προσπαθω να ειμαι προσγειωμενη,αν και μεταξυ μας ειχα ελπιδες οτι το σπορακι θα καταφερνε να γατζωθει και να βγει νικητης η νικητρια!
τι να κανουμε,αλλος αποφασιζει!καλα να ειμαστε και εχει ο θεος.
παντως ο αντρας μου ειναι τερας ψυχραιμιας,να μου εδινε και εμενα λιγη απο την ψυχραιμια του!
σας ευχαριστω πολυ και παλι!
Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #45 - Σελίδα 19 417472

κανενας μας δν ειναι τοσο δυνατος οσο λεει.ολα καλα θα πανε σε λιγο θα ξαναμεινεις κ μετα θα μας δειχνεις μια τεραστια κοιλουμπιτσα Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #45 - Σελίδα 19 417472 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #45 - Σελίδα 19 417472 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #45 - Σελίδα 19 417472 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #45 - Σελίδα 19 417472

dimitrav

dimitrav
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Λεμονάκι έγραψε:
dimitrav έγραψε:Γειά σου Λεμονάκι μου τι κάνεις?σε λίγες μέρες πας για εξωσωματική η κανω λάθος?? scratch scratch
την άλλη τρίτη έχω ραντεβού Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #45 - Σελίδα 19 328109 λογικά θα μου δώσει πρώτα ένα κατεβατό με εξετάσεις και για τους δύο μας ώσπου να τις κάνουμε και να ξαναπάμε θα περάσει κανένας μήνας ακόμα... μετά να κλείσω ραντεβού για την επιτροπή άλλος ένας Very Happy Very Happy
καλό Σεπτέμβρη δλδ... αλλά εξάλλου ήθελα να γίνει μετά τον γάμο η εξωσωματική αλλά όπως κατάλαβες θέλει μεγάλη διαδικασία σε δημόσιο νοσοκομείο και έτσι ξεκινάω απο τώρα.
άντε με το καλό όλα να έρθουν κ να γίνει το θαυματάκι σας!!!τα φιλιά μου λοιπόν κ όλα να πάνε καλά!!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα κοπελιτσες μου!Τι κανετε;

Χρυσακι τι κανεις; το ζουζουνι;

Τονια τοση ζεστη ε; εμεις λεμε να παμε αυριο το απογευμα...να μην παει ο αντρας ο φιτ γυμναστηριο και να κατηφορησουμε λακοπετρα ή κολογρια!

Ευουλι καλο κουραγιο και να εισαι λιγο επιεικης...παιδια ειναι!πιανει;μπα!Εμεις φοβομαστε να κοιμομαστε με ανοιχτα παραθυρα πια κι ας μενουμε στον 2ο!και για το αιρ κοντισιον μας εχουν τρομοκρατησει!οσο για ησυχια οταν κλεινει το 5χ5 διπλα ακρα του ταφου σιωπη...

Έλλη καλα κουραγια και σε σενα!κι εγω σημερα ξυπνημο δεν ειχα!Αντε βρε!

Σοφια τι κανεις φουσκωκιλιτσα μας; ολα καλα;οι εγκυουλες κοιμουνται καλε εσυ το αντιθετο;Εχεις διδυμο αδερφακι;αντε!

Τατιανα αντε βρε!πολυ λυπαμαι!τουλαχιστον μεγαλωνει κανονικα το ενα απο τα δυο!

Ευη ενημερωμενη σε βρισκω για τα παντα γυρω απο το φαγητο!μπαραβο κοριτσι μου!Μακαρι να γυρισετε και 4! Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #45 - Σελίδα 19 40746 Κι εγω τη μισω τη σκουπα!το χειροτερο μου!

Μαρακι τι κανεις;να μην αγχωνεσαι εσυ καλε!εχεις συμπτωματα;

Αννα κι εγω εχω σκεφτει να παω μονη αλλα φοβαμαι να αφησω τα πραγματα αφυλακτα!καλο μπανακι!

Μαρια Ελενη ηρθε παλι ε;!μη σκας κοπελα μου αλλες κοπελες προσπαθουσαν πολυ περισσοτερο μεχρι να δουν θετικο τεστακι!Υπομονη!

starfish καλως ηρθες στην παρεα μας!Ευχομαι να μεινεις συντομα εγκυουλα!Το πιο πιθανο ειναι το αιμα ειναι απο καποιο μικροτραυματισμο!

Ζωακι αν θες την αποψη μου οσο μπορεις κρατα το κρυφο τωρα στην αρχη!

Λιανα μου αγαπη μου με πεθανες τωρα!ανατριχιασα!κοριτσακι!πολυ χαιρομαι!εισαι καλα εσυ; τα ζουζουνια σου;

Μαρια queen ποσες μερες εχεις καθυστερηση κυρια μου;3 ε!δεν κανεις κανενα τεστακι καμαρι μου;

Ματινακι πηρες φωτια και τρεχεις;

Λεμονακι τι επεισοδεια εχασες εσυ καλε;

dimitrav να σας ζησει η μπουμπουκα σας!μακαρι να εγινε το θαυματακι μεσα σου!

Μπεμπινι σε καταλαβαινω κουκλα μου!ειναι δυσκολο να χανεις την κουκιδουλα σου!με τον καιρο παντως μπορω να σου πω με σιγουρια πως θα εισαι καλυτερα και αν δεν κανεις αποξεση μπορει να μπορεις να ξαναπροσπαθησεις αμεσα!Ευχομαι ολα καλα να σου πανε! Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #45 - Σελίδα 19 35468

dimitrav

dimitrav
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
boubou έγραψε:Λεμον σε βρίσκω αδιάβαστη!!

σίγουρα θα σας το ανακοινώσω μόλις το μάθω δεν υπάρχει περίπτωση να σας ξεχάσω!!! Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #45 - Σελίδα 19 334590

dimitrav

dimitrav
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γειά σου Ιωάννα μου καλά είσαι?μακάρι να έγινε το καλό!!! Very Happy Very Happy σ'ευχαριστώ πολύ για την μπουμπού μας!!!εύχομαι κ σε σένα να έρθει το συντομότερο δυνατό,σε όλες μας εννοείτε!!!!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ευχαριστω πολυ κοριτσακι μου! Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #45 - Σελίδα 19 417472

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ποιες δεν εχω στο facebook; Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #45 - Σελίδα 19 M130

Μαρια queen σου εστειλα αιτημα!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σου,ιωαννα μου!!!!!!!ναι,διδυμη ειμαι!με αγορι!!!!

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ιωαννα μου την αλλη φορα ειχα σχεδον 5 κ μου ηρθε η ακατανομαστη.γι'αυτο προτημω να περιμενω κ αμα παει πολλες μερες ε τοτε θα κανω...δεν θελω να τρεφω ελπιδες γτ την αλλη φορα που ηταν 5 μερες εφαγα πακετο.

dimitrav

dimitrav
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ioanna85 έγραψε:ποιες δεν εχω στο facebook; Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #45 - Σελίδα 19 M130

Dimitra Vakalopoyloy Αυτό είναι το δικό μου

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioanna85 έγραψε:ποιες δεν εχω στο facebook; Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #45 - Σελίδα 19 M130

δεν εχει ερθει κατι Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #45 - Σελίδα 19 417472

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 19 από 39]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 39  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις