726 Απ: Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #45 Τρι Ιουν 12, 2012 6:01 am
thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
ωωωωχ νιωθω κατι ψιλοπονακια στη μεση χαμηλα...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ioanna85 έγραψε:Αγαπητη ,
κανε ενα τεστ να χαρουμε διπλα σημερα...
Με σεβασμο,
μια υπηκοος!
Λεμονάκι έγραψε:κορίτσια σας αφήνω, καλή συνέχεια..
starfish έγραψε:Σ ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση και το καλωσόρισμα Ζωή! Τελευταία περίοδος ήταν 29/5 και η ωορηξία μου πιστευω πως ήταν 10 με 11/6. Ο κύκλος μου είναι 27-28 ημερών. Δεν χρησιμοποίησα τεστ ωορηξίας αυτο το μήνα γιατί αρχίσαμε "ξαφνικά" να προσπαθούμε .
Τον άλλο μήνα θα τα ξεκινήσω πάντως!
Σου εύχομαι να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη!!!!!!!!!
maraki_iraklio έγραψε:
Ζωίτσα μου τι κάνεις κορίτσι μου?φουσκώνει η κοιλίτσα ή ακόμα?Από ανακατωσούρες πως πάει?
Καλά θυμάσαι!Σήμερα στις 8 έχω ραντεβού και είμαι μέσα στο άγχος!!Σκέφτομαι θα είναι ακόμα καλά?θα χτυπάει καρδούλα ακόμα?και όλα τα σχετικά...πιστεύω με καταλαβαίνεις!!βλέπω και την λίστα μας και μειώνετε και αγχώνομαι παραπάνω άστα!!!θα σας ενημερώσω το βράδυ!!
ioanna85 έγραψε:κοριτσακια σας αφηνω γιατι ηρθε ο ανηρ και θα μπω σε κανα μισαωρο να μαθω νεα!!!!!!!!
ioanna85 έγραψε:κοριτσακια σας αφηνω γιατι ηρθε ο ανηρ και θα μπω σε κανα μισαωρο να μαθω νεα!!!!!!!!
matinaki83 έγραψε: ΙΩΑΝΝΑ
ΤΣΑΚΣΕ ΤΟΝ ΑΝΗΡ Κ ΑΝΕΒΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ...
ΒΑΖΩ ΣΑΚΗ Κ ΕΓΩ Κ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!
ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΑΙΡΑΚΙ!!!!
maryz-iraklio kritis έγραψε:Πάω κ εγώ να φτιάξω την ταπεινή μου τσαντούλα!! Σας φιλώ κ σας χαιρετώ!!
loulou_29 έγραψε:ζουζουνες μου η χοριακη μου βγηκε 1.873,20 και η κοπελα στο μικροβιολογικο μου ειπε στο περιπου οτι πρεπει να ειμαι 4 εβδομαδων και κατι,αλλα εγω ετσι οπως τα υπολογιζω βγαινει 5 εβδομαδων και κατι...τελος παντων περιμενω τηλ απο τον γιατρο μου!!!!!!!! αχ δεν μπορω να το πιστεψω...καθομαι με την πεθερα μου στο μπαλκονι και κοιταζομαστε σαν χαζες,πηρα και την μαμα μου τηλ και την τρελανα επειδη εκλεγα και δεν μπορουσα να της το εξηγησω
loulou_29 έγραψε:ζουζουνες μου η χοριακη μου βγηκε 1.873,20 και η κοπελα στο μικροβιολογικο μου ειπε στο περιπου οτι πρεπει να ειμαι 4 εβδομαδων και κατι,αλλα εγω ετσι οπως τα υπολογιζω βγαινει 5 εβδομαδων και κατι...τελος παντων περιμενω τηλ απο τον γιατρο μου!!!!!!!! αχ δεν μπορω να το πιστεψω...καθομαι με την πεθερα μου στο μπαλκονι και κοιταζομαστε σαν χαζες,πηρα και την μαμα μου τηλ και την τρελανα επειδη εκλεγα και δεν μπορουσα να της το εξηγησω
evi27 έγραψε:
παρούσα συμπολίτισσα!!όχι ότι θυμάμαι κ πολλά...η γκρινιάρα κ το μπεμπίνι το έχασαν δυστυχώς...κ περιμένουμε σε λίγο αποτελέσματα χοριακής από λουλού!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #45
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης