Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
721 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 721 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 40]

NantiaN

NantiaN
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Πολλες εξελιξεις και η αληθεια ειναι πως αν δεν ειχα το γαμο μου σημερα ακομα στο νοσκομειο θα ημουν!!!Χαριστικα βγηκα !!!!!!Τωρα θα το παιζω και εγω βασιλισσα στο σπιτι να επιβλεπω μονο τι κανουν οι αλλοι!!! Very Happy
Υπομονη.....Για εμενα κιολας εχει μεινει και πιο λιγος καιρος...Οπου να ναι θα τον παρω αγκαλια τον Πριγκηπα μου!!!!!!!

https://facebook.com/nantia.naturally

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Nantia m na zisete agapi m...

Eutixws ola einai kala tora,,,
Ate mono ksapla ok???
Prepei na prosexeis poli...

Oso g to ninaki s ate me to kalo s euxwme...

kontevoume mwro m kontevoume... Very Happy Very Happy Very Happy

NantiaN

NantiaN
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αυτο θα κανω λιγο εμεινε!!!Μπορει να γεννησω και πριν απο εσενα Τζοαννα μου..........!!!!!Αλλα αυτο που πραγματικα με εσωσε απ το να παθω καμια καταθλιψη εκει μεσα ηταν οτι το παιδι ειναι μια χαρα, το προβλημα το εχω εγω... Sad

https://facebook.com/nantia.naturally

dorela

dorela
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας κοριτσια μου.Ζαλιζομαι απτην ζεστη..δεν ειχα ποτε θεμα με την ζεστη κ τωρα νιωθω το σωμα μου να καιγεται...αχ τι θα απογινουμε μεχρι τον Αυγουστο.
Ναντια περαστικα κοριτσι μου,αφου το ειδατε εγκαιρα παλι καλα.κ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ !!! να ειστε παντα ευτυχισμενοι μαζι με το μωρακι σας Very Happy
ΣΕ 4 μερες μπαινω στον 8ο..δεν το πιστευωωωω

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπερα κοριτσακια μου!
Εγω σημερα επεσα σε θερινη ναρκη!!!!!!χαΧΑχΑχ!!!δεν ξυπναγα με τιποτα πριν απο λιγο σηκωθηκα!!!!!απ την ζεστη φανταζομαι...
Ναντιακι σιδερενια και εσυ και ο μπεμπης! και με το καλο ο γαμος! και γω εκλεισα για 29 του μηνα!!!!!
Τζοαννα μου αμα ηταν μιση ωρα ο πονος μηπως ηταν υπερβολικο? εγω θα τον ανησυχουσα και εκεινη την ωρα τον γιατρο.. παρτον να δεις...
Θελω να κανω και γω μπανιο στην θαλασσα αλλα.... χλωμη με βλεπω! χΑχΑΧ

dorela

dorela
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Που πηγατε καλε ολες?Ειρηνη τι κανεις κοριτσακι?
Προχθες ζυγιστηκα σε ενα φαρμακειο κ με εδειξε 2 κιλα πιο κατω απτην ζυγαρια του σπιτιου(εμενα δεν με ζυγιζει ο γιατρος,μονη μου ζυγιζομαι)
Τελικα δεν εχω παρει 9 κιλα αλλα 7!!!η δικια μου δεν παει καλα  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 5 - Σελίδα 6 328109  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 5 - Σελίδα 6 328109  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 5 - Σελίδα 6 328109

danik

danik
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ!!ΤΩΡΑ ΞΥΠΝΗΣΑ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 15:00!!ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΟΥΛΕΙΑ!ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΖΑΛΙΣΕΙ Η ΖΕΣΤΗ!!!
ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΟΥ!!
ΚΑΛΑ DORELA ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΥΚΛΑ!!7 ΚΙΛΑ ΜΑ 7 ΚΙΛΑ!!ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ!!
ΝΑΝΤΙΑ ΜΟΥ ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟ,ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΒΙΑΣΤΙΚΟΥΛΗ!!
ΑΝΤΕ ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΝΥΦΟΥΛΕΣ..ΘΕΛΟΥΜΕ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣ ΣΑΣ!!

dorela

dorela
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
danik έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ!!ΤΩΡΑ ΞΥΠΝΗΣΑ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 15:00!!ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΟΥΛΕΙΑ!ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΖΑΛΙΣΕΙ Η ΖΕΣΤΗ!!!
ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΟΥ!!
ΚΑΛΑ DORELA ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΥΚΛΑ!!7 ΚΙΛΑ ΜΑ 7 ΚΙΛΑ!!ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ!!
ΝΑΝΤΙΑ ΜΟΥ ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟ,ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΒΙΑΣΤΙΚΟΥΛΗ!!
ΑΝΤΕ ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΝΥΦΟΥΛΕΣ..ΘΕΛΟΥΜΕ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣ ΣΑΣ!!

Τι ομορφη κοιλιτσααα  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 5 - Σελίδα 6 417472 παρε ενα φιλακι...μια κ τοση ωρα στεναχωριεμαι που δεν μπορω να φιλησω την δικια μου..διαβαζω τις ιστοριες τοκετου κ εχω πλανταξει  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 5 - Σελίδα 6 534787
θελω να ερθει κ η δικια μας ωρα να δω το κοριτσακι μου..να δω πώς ειναι..να το αγκαλιασω...αχ...

danik

danik
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΧΙΧΙ  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 5 - Σελίδα 6 417472 ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ!!ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΝΥΠΟΜΩΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΙΟΛΑΣ..ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΜΙΑ ΦΟΒΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ!ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΛΟΥΣΑ ΜΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΠΗΤ 25/8 ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΣΕ 1/9!!!ΛΕΣ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΟΣΟΟΟ!!

dorela

dorela
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
danik έγραψε:ΧΙΧΙ  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 5 - Σελίδα 6 417472 ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ!!ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΝΥΠΟΜΩΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΙΟΛΑΣ..ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΜΙΑ ΦΟΒΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ!ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΛΟΥΣΑ ΜΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΠΗΤ 25/8 ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΣΕ 1/9!!!ΛΕΣ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΟΣΟΟΟ!!

Κ εγω φοβαμαι..τα εχεις ολα 'καπως' στο μυαλο σου..οπως θα ηθελες να συμβουν εκεινη την ωρα αλλα τελικα γινονται πολυ διαφορετικα...σε καποιες περιπτωσεις δεν ξερεις απο πριν αν θα γεννησεις φυσιολογικα ή με καισαρικη...γενικα δεν ξερουμε τι μας περιμενει..χαχα
Ελπιζω να μην τραβηξει τοσο...δεν θα το αντεξω..... Mad

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Kοριτσια τελειες οι φωτο!!!!! ειστε κουκλες!!!και σεις και οι κοιλιες σας!
Μαρακι δεν θελω να σε στεναχωρισω,αλλα οταν μετριομαστε με την ζυγαρια,χρησιμοποιουμε την ιδια ζυγαρια τα ιδια ρουχα,ιδια μερα ιδια ωρα!!!!να μην μην ειμαστε φαγωμενες οι πιωμενες χωρις να χουμε πιει τονους καφε και φυσικα η λατρεμενη μεζουριτσα!!!!!!!! λατρεμενη! μονο αυτη λεει την αληθεια!!!!!!!!
Παντως για να σου πω την αληθεια και τα 7 που λες πολλα μου φαινονται! κορμαρα εχεις!!!!!!!Νικη μου το ιδιο!!!!!!!!!!!Κορινα μου το ιδιο και η κοιλιτσα σου ειναι τελεια!!! στρογγυλη στρογγυλη!!!Τζοαννα μου εσενα στα χω πει 100 φορες!!!! ειστε ολες κουκλιτσες!!!!!!
εμενα η μεζουριτσα μου λεει... +13 εκατοστα στηθος,+ 26 εκατοστα κοιλια, +8 εκατοστα περιφερια,ποδια χερια τιποτα ( παροτι εμενα μου φαινεται πως εχω κανει μπουταρες) και ειμαι στα + 12 κιλακια!!!!
το αστειο πιο ειναι????? οτι στηθος συνολο ειναι 100 εκ.,κοιλια 100 εκ. περιφερεια 100 εκ.!!! χαΧΑΧΑχΑχΑχ!!!!!!!!!!!! τα εχω εκατοστησει!!!!! αλλα με καμπυλες παντα! σας παρακαλω ! Razz Razz

danik

danik
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΔΙΚΑ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ..ΤΙ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΜΕ...ΑΠΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ..Ο ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟΣ..."ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ"...ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΝΥΣΗΧΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ...ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ!!ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΥΜΠΟΝΕΤΙΚΟΙ Η' ΘΑ ΜΟΥ ΣΠΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ?

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
danik έγραψε:ΧΙΧΙ  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 5 - Σελίδα 6 417472 ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ!!ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΝΥΠΟΜΩΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΙΟΛΑΣ..ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΜΙΑ ΦΟΒΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ!ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΛΟΥΣΑ ΜΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΠΗΤ 25/8 ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΣΕ 1/9!!!ΛΕΣ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΟΣΟΟΟ!!
Νικη εμενα ο γιατρος μου ειπε...αν μεχρι 18 δεν εχεις γεννησει 19 σε βαζω μεσα και στο παιρνω!!!! επισης μου ειπε πως αν παει πανω απο 4 κιλα επισης με κοβει για καισαρικη.. ( και λογικο μου φαινεται νομιζω πως ειμαι πολυ στενη απο κατω..) παιδια ο δικος μου ειναι 2 κιλα τωρα!!! ( παντα ηταν μπροστα στις μετρησεις) δηλαδη 1 κιλο να παρει ακομα ειναι κομπλε!χαχαχαχ!!!!!! με βλεπω για Ιουλιο!!!!! Να θυμαστε σας εχω πει δεν θα αντεξει το σωμα μου! Μεχρι 5 Αυγουστου θα χω γεννησει!!!!!!!!!

danik

danik
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Eirinomama έγραψε:Kοριτσια τελειες οι φωτο!!!!! ειστε κουκλες!!!και σεις και οι κοιλιες σας!
Μαρακι δεν θελω να σε στεναχωρισω,αλλα οταν μετριομαστε με την ζυγαρια,χρησιμοποιουμε την ιδια ζυγαρια τα ιδια ρουχα,ιδια μερα ιδια ωρα!!!!να μην μην ειμαστε φαγωμενες οι πιωμενες χωρις να χουμε πιει τονους καφε και φυσικα η λατρεμενη μεζουριτσα!!!!!!!! λατρεμενη! μονο αυτη λεει την αληθεια!!!!!!!!
Παντως για να σου πω την αληθεια και τα 7 που λες πολλα μου φαινονται! κορμαρα εχεις!!!!!!!Νικη μου το ιδιο!!!!!!!!!!!Κορινα μου το ιδιο και η κοιλιτσα σου ειναι τελεια!!! στρογγυλη στρογγυλη!!!Τζοαννα μου εσενα στα χω πει 100 φορες!!!! ειστε ολες κουκλιτσες!!!!!!
εμενα η μεζουριτσα μου λεει... +13 εκατοστα στηθος,+ 26 εκατοστα κοιλια, +8 εκατοστα περιφερια,ποδια χερια τιποτα ( παροτι εμενα μου φαινεται πως εχω κανει μπουταρες) και ειμαι στα + 12 κιλακια!!!!
το αστειο πιο ειναι????? οτι στηθος συνολο ειναι 100 εκ.,κοιλια 100 εκ. περιφερεια 100 εκ.!!! χαΧΑΧΑχΑχΑχ!!!!!!!!!!!! τα εχω εκατοστησει!!!!! αλλα με καμπυλες παντα! σας παρακαλω ! Razz Razz

ΧΑΧΑΧΑ ΦΟΒΕΡΟΟΟ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΚΑΤΑΝΕΜΗΜΕΝΑ!!!ΕΓΩ ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΕΤΡΗΘΕΙ...

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
danik έγραψε:ΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΔΙΚΑ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ..ΤΙ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΜΕ...ΑΠΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ..Ο ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟΣ..."ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ"...ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΝΥΣΗΧΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ...ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ!!ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΥΜΠΟΝΕΤΙΚΟΙ Η' ΘΑ ΜΟΥ ΣΠΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ?
Εγω περα του οτι κλαιω με λιγμους με τα βιντεακια ανατριχιαζω ολοκληρη...και σε καποια που τις κοβουν απο κατω απλα το εκλεισα,καλα για καισαρικη κοντευα να λυποθυμησω στην μεση!!!! Και να φανταστεις τα αντεχω τα αιματα και ολα αυτα!!!! απλα εκει κατω....θα πονεσειιι!!!!!!!!χαχαχαχα! δεν θελω να παωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!! Shocked pale pale pale affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid

danik

danik
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Eirinomama έγραψε:
Νικη εμενα ο γιατρος μου ειπε...αν μεχρι 18 δεν εχεις γεννησει 19 σε βαζω μεσα και στο παιρνω!!!! επισης μου ειπε πως αν παει πανω απο 4 κιλα επισης με κοβει για καισαρικη.. ( και λογικο μου φαινεται νομιζω πως ειμαι πολυ στενη απο κατω..) παιδια ο δικος μου ειναι 2 κιλα τωρα!!! ( παντα ηταν μπροστα στις μετρησεις) δηλαδη 1 κιλο να παρει ακομα ειναι κομπλε!χαχαχαχ!!!!!! με βλεπω για Ιουλιο!!!!! Να θυμαστε σας εχω πει δεν θα αντεξει το σωμα μου! Μεχρι 5 Αυγουστου θα χω γεννησει!!!!!!!!!

ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΓΕΝΝΗΣΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ!!ΒΑΣΙΚΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΜΑΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ...ΕΚΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΣΥΝΤΡΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟΙ ΣΟΒΑΡΟΙ...

danik

danik
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΑΥΤΟ ΕΛΕΓΑ ΧΘΕΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ..ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΩ ΕΝΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΤΟ ΜΩΡΟ ΑΓΚΑΛΙΑ??ΧΩΡΙΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΣ,ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ Κ.Α

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
danik έγραψε:
Eirinomama έγραψε:

ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΓΕΝΝΗΣΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ!!ΒΑΣΙΚΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΜΑΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ...ΕΚΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΣΥΝΤΡΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟΙ ΣΟΒΑΡΟΙ...
Εγω αυτο που ξερω απο εγκυκλοπαιδιες δλδ. ειναι οτι περιμενουν μεχρι 41 εβδομαδα,αν εχει παρει βαρος και δεν δειχνει να κατεβαινει,δεν ρισκαρεις να πιεστει κι αλλο το μωρο μετα καθως βγαινει,γιατι παιρνει αρκετο βαρος μεσα στην κοιλια.πχ.αν στις 38 εβδομαδες το μωρο ειναι 3.800 και στισ 40 4.200 δεν περιμενει ο γιατρος,γιατι θα πιεστει το μωρο βγαινοντας και θα ταλαιπωρηθει,το ιδιο και η μαμα,αν ομως ειναι στισ 40 εβδομαδες 3.200 πχ. το αφηνουν για 1 εβδομαδα ακομα.αυτα τα ξερω απο μια εγκυκλοπαιδια που εχει η μαμα μου σπιτι γυναικολογικη, ειναι και 15ετιας-20ετιας βεβαια αυτη.

dorela

dorela
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Νικη κ αυτο σκεφτομαι..το που θα 'πεσουμε'...τοσα κ τοσα διαβαζουμε...για περιεργους γιατρους..μαιες..
Ειρηνη αν μεχρι 18 δεν γεννησεις εννοει οτι στο παιρνει με προκληση ή καισαρικη??
Ουτε εγω μετριεμαι με την μεζουρα..οσο για την ζυγαρια ξερω οτι ζυγιζομαστε στην ιδια αλλα πριν φυγω απο Γερμανια ειχα ζυγιστει την τελευταια μερα κ οταν ηρθα εδω μετα απο 3-4 μερες ζυγιστηκα κ νομιζα εβαλα 3 κιλα ...αρα τωρα απλα εξακριβωσα οτι δεν παει καλα η δικια μου  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 5 - Σελίδα 6 654316

danik

danik
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΠΩ ΙΔΑΝΙΚΟ ΣΤΗΝ 38W- 3.800!!!ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ!!

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Koritsia irtha apo ton giatro...
Den itan tpt apla m eipen oti prepei na iremisw poli k na min kanw periptes douleies...
To mwro exei xamilwsei para poli...
K m eipen na min pathoume kanena atuxima k mas vgei...

Eutixws ola einai kala...
Apla prepei na xalarosw k na min trexw toso...

danik

danik
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
[quote="joannoua3"]Koritsia irtha apo ton giatro...
Den itan tpt apla m eipen oti prepei na iremisw poli k na min kanw periptes douleies...

ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΛΟΙΠΟΝ!!ΤΩΡΑ ΜΗ ΝΤΡΑΠΕΙΣ ΖΗΤΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ...

dorela

dorela
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσια οταν συζητουσα καποια φαση με τον γιατρο νοσοκομειο η κλινικη ξερετε τι μου ειπε : 'σιγα μην σε παω στο νοσοκομειο να μην εχει κλωστη να σε ραψω κ να κανω πατεντες' Shocked Shocked
Μου ειπε κ οτι βγαινουν τα ιδια λεφτα πανω κατω κ ετσι αποφασισα κλινικη..
Νικη μου δεν θελω να σε τρομαξω που ειπες για νοσοκομειο προς θεου..αλλα σκεψου πως μας κανουν κ νιωθουμε..ανασφαλεια,καμια εμπιστοσυνη στο δημοσιο.

dorela

dorela
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
joannoua3 έγραψε:Koritsia irtha apo ton giatro...

Τζοαννουα μου τωρα θα σκεφτεις την μπεμπουλα σου κ θα ξεκουραζεσαι παραπανω...κ τα μωρακια σου που αγαπανε την αδερφουλα τους θα σε βοηθανε κ αυτα Very Happy

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Koritsia teleies oi kilitses sas...
ptou ptou ptou sas... Very Happy Very Happy Very Happy

Danik m simera na fantasteis itane edw i adelfi m otan to epatha,,,
Hrthen g na m siderosi...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις