Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
661 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 661 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 40]

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
dorela έγραψε:Κοριτσια οταν συζητουσα καποια φαση με τον γιατρο νοσοκομειο η κλινικη ξερετε τι μου ειπε : 'σιγα μην σε παω στο νοσοκομειο να μην εχει κλωστη να σε ραψω κ να κανω πατεντες' Shocked Shocked
Μου ειπε κ οτι βγαινουν τα ιδια λεφτα πανω κατω κ ετσι αποφασισα κλινικη..
Νικη μου δεν θελω να σε τρομαξω που ειπες για νοσοκομειο προς θεου..αλλα σκεψου πως μας κανουν κ νιωθουμε..ανασφαλεια,καμια εμπιστοσυνη στο δημοσιο.
χΑχΑΧΑΧαΧαΧΑχΑχαΧαΧΑΧ κλαιω!!!!!!!!χαΧΑχΑχΑχΑχαχαΧαχΑ Νικη μου δεν θελω να σε τρομαξω αλλα βλεπω να σε κλεινουν με σελοτειπ!χαΧαΧΧαΧαΧαΧαΧαΧαχΑχΑχΑχαχαΧΑχΑχαΧαΧαΧ εχω λιωσει!αχΑχαχαΧαΧαΧαΧαΧχαΧΑχΑχαχαΧ! σε καλο σας! δακρυσα!χΑχΑχΑχαχ!!!!!!!!
Νικη παντως σοβαρα..ακουσα πως λεει κοψαν κατι εξετασεις στα νεογνα.μιλα με τον γιατρο σου και ρωτα τον. και επισης παρε και καμια κονσερβα μαζι και 1-2 ταινιες κολλητικες!!χΑχαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧΑχΑχΑχαΧαΧαΧαΧαχΑχΑχαχαΧΑχ!!!!! σε καλο σας!!!!!
Πλακα κανω!!!!!!!!
Παντως αγαπη αμα του βαλεις του γιατρου και σε καμια μαια κατι στην τσεπουλα μια χαρα θα σε κοιταξουν.

korina26

korina26
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
koritsia telies oi koilitses sas ego eimai san mpaloni, ioanna mou prosoxi tora den peirazei ase kai kamia doulia egies eimaste den tha mas pareksigisoun.

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Korinaki m pws ki eisai mesa etsi wra agapi m???
Nai tha prosexw auto eleipe na min prosexw agapi...
Den thelw na gennisw pio grigora fwvame...
Thelw na paw ws to telos....

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
korina26 έγραψε:koritsia telies oi koilitses sas ego eimai san mpaloni, ioanna mou prosoxi tora den peirazei ase kai kamia doulia egies eimaste den tha mas pareksigisoun.
Korinaaaaaaaaaaa τι λεεεες!!!! εχει τελεια κοιλιτσα! στουμπουλη οπως στις διαφημισεις! δεν εισια μπαλονι εισια γλυκια εγκυουλα! <3 αληθεια!! <3
Τζοανακι κατσε βρε αγαπη... μες την ζεστη..οτι ειναι να συμμαζεψεις κανε το βραδυ με δροσουλα να ειναι.. και σιγα σιγα δεν σε κυνηγαει κανεις! και φτιαξε την βαλιτσα σου!!!!! να σαι σιγουρη χαλαρη. <3

dorela

dorela
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Eirinomama έγραψε:
dorela έγραψε:Κοριτσια οταν συζητουσα καποια φαση με τον γιατρο νοσοκομειο η κλινικη ξερετε τι μου ειπε : 'σιγα μην σε παω στο νοσοκομειο να μην εχει κλωστη να σε ραψω κ να κανω πατεντες' Shocked Shocked
Νικη μου δεν θελω να σε τρομαξω που ειπες για νοσοκομειο προς θεου..αλλα σκεψου πως μας κανουν κ νιωθουμε..ανασφαλεια,καμια εμπιστοσυνη στο δημοσιο.
χΑχΑΧΑΧαΧαΧΑχΑχαΧαΧΑΧ κλαιω!!!!!!!!χαΧΑχΑχΑχΑχαχαΧαχΑ Νικη μου δεν θελω να σε τρομαξω αλλα βλεπω να σε κλεινουν με σελοτειπ!χαΧαΧΧαΧαΧαΧαΧαΧαχΑχΑχΑχαχαΧΑχΑχαΧαΧαΧ εχω λιωσει!αχΑχαχαΧαΧαΧαΧαΧχαΧΑχΑχαχαΧ! σε καλο σας! δακρυσα!χΑχΑχΑχαχ!!!!!!!!
Νικη παντως σοβαρα..ακουσα πως λεει κοψαν κατι εξετασεις στα νεογνα.μιλα με τον γιατρο σου και ρωτα τον. και επισης παρε και καμια κονσερβα μαζι και 1-2 ταινιες κολλητικες!!χΑχαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧΑχΑχΑχαΧαΧαΧαΧαχΑχΑχαχαΧΑχ!!!!! σε καλο σας!!!!!
Πλακα κανω!!!!!!!!
Παντως αγαπη αμα του βαλεις του γιατρου και σε καμια μαια κατι στην τσεπουλα μια χαρα θα σε κοιταξουν.

Χαχαχαχαχα αφου ετσι μου ειπε ο αθεοφοβος...

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
dorela έγραψε:
Eirinomama έγραψε:
Πλακα κανω!!!!!!!!

Ma etsi anthropoi einai???

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
dorela έγραψε:
Eirinomama έγραψε:
Πλακα κανω!!!!!!!!

https://www.youtube.com/watch?v=rG7dfWqyXM4

[b]deite to plz ) !!!!! χαΧΑχΑχαΧαΧΑΧ!Νικη στο αφιερωνω!χΑχΑΧαΧαΧαχΑ Razz Razz Razz

dorela

dorela
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σου Κορινα!!η κοιλιτσα σου ειναι σκετη γλυκα I love you

Να ρωτησω κατι ρε κοριτσια που το χω απορια εδω κ κατι μερες..η Κικη στο fb ειναι η Κορινα ή λεω χαζομαρες?
Κορινα εσυ εισαι? Razz

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
dorela έγραψε:Γεια σου Κορινα!!η κοιλιτσα σου ειναι σκετη γλυκα I love you

Να ρωτησω κατι ρε κοριτσια που το χω απορια εδω κ κατι μερες..η Κικη στο fb ειναι η Κορινα ή λεω χαζομαρες?
Κορινα εσυ εισαι? Razz

Nai agapoulla m einai i korina...

korina26

korina26
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mpike gia ligo o antras mou sth monada kai vrika eukairia na mpo na do kai ti sou eipe ioanna mou o giatros, den exo sinithisei etsi to soma mou aisthanomai xontroula.

korina26

korina26
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!

Κορινα εσυ εισαι? Razz

nai ego eimai. Very Happy

dorela

dorela
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Eirinomama έγραψε:

Χαχαχαχαχα αφου ετσι μου ειπε ο αθεοφοβος...[/quote]

[b]deite to plz ) !!!!! χαΧΑχΑχαΧαΧΑΧ!Νικη στο αφιερωνω!χΑχΑΧαΧαΧαχΑ Razz Razz Razz[/quote]

χαχαχαχαχαχαχα τι να σου πει ανθρωπος!!!!!!!εειιιιιιιι οοοοπ εεεεειιιιι οοοοπ χαχαχαχαχαχαχα Razz

Νικη μην τα βλεπεις αυτα κοριτσι μου... Mad
Τζοαννουα αστα να πανε τι ακουμε...

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
dorela έγραψε:
Eirinomama έγραψε:

[b]deite to plz ) !!!!! χαΧΑχΑχαΧαΧΑΧ!Νικη στο αφιερωνω!χΑχΑΧαΧαΧαχΑ Razz Razz Razz[/quote]

χαχαχαχαχαχαχα τι να σου πει ανθρωπος!!!!!!!εειιιιιιιι οοοοπ εεεεειιιιι οοοοπ χαχαχαχαχαχαχα Razz

Τζοαννουα αστα να πανε τι ακουμε...[/quote]
xaXaXAxAxAxAxaX! εσυ που τι λες δεν θα χουν κλωστη!!!!!!! χαχαΧΑχΑχαχ! Μου φτιαξατε το κεφι και ημου ν πεσμενη ψυχολογικα!!!!!ειλικρινα!!χαχΑχ!
Κορινακι κανε με και μενα αντ δεν σε βρισκω!!!!

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
korina26 έγραψε:mpike gia ligo o antras mou sth monada kai vrika eukairia na mpo na do kai ti sou eipe ioanna mou o giatros, den exo sinithisei etsi to soma mou aisthanomai xontroula.

Korina m mia xara eisai agapi...
Eimaste egkuos re esu...
Mata tha ta xasoume oles mazi...

Min stenaxwriesai k mas exoun minei poli liges meres...
Tha perasei o kairos grigora...
K meta tha allaksoume oles mas psixologia...

Skeftou oti pantreuete i kolliti m to savvato ki egw eimai olostroggili pantou... Sad

Den me endiaferei pion g ta kila afou opou ki na se tha eimaste oles etimogennes...

korina26

korina26
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Eirinomama έγραψε:
dorela έγραψε:
Eirinomama έγραψε:

[b]deite to plz ) !!!!! χαΧΑχΑχαΧαΧΑΧ!Νικη στο αφιερωνω!χΑχΑΧαΧαΧαχΑ Razz Razz Razz

Τζοαννουα αστα να πανε τι ακουμε...[/quote]
xaXaXAxAxAxAxaX! εσυ που τι λες δεν θα χουν κλωστη!!!!!!! χαχαΧΑχΑχαχ! Μου φτιαξατε το κεφι και ημου ν πεσμενη ψυχολογικα!!!!!ειλικρινα!!χαχΑχ!
Κορινακι κανε με και μενα αντ δεν σε βρισκω!!!![/quote]

pes mou onoma.

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
joannoua3 έγραψε:
korina26 έγραψε:mpike gia ligo o antras mou sth monada kai vrika eukairia na mpo na do kai ti sou eipe ioanna mou o giatros, den exo sinithisei etsi to soma mou aisthanomai xontroula.

Eimaste egkuos re esu...

Skeftou oti pantreuete i kolliti m to savvato ki egw eimai olostroggili pantou... Sad

Den me endiaferei pion g ta kila afou opou ki na se tha eimaste oles etimogennes...
συμφωνω!!!!!!!! αν και γω νιωθω ελεφαντακι! αλλα ετσι ειναι Τζοαννα μου οπως τα λες!

korina26

korina26
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
joannoua3 έγραψε:

Eimaste egkuos re esu...

kanei na thilazoume kai na kanoume diatrofi?

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Afou etsi einai eirinaki m enne???
Eimaste sta teleutea mas agapi...
Kala k ftasame ws edw etsi wpos eimaste...

Korinaki m den kserw g diatrofi wmos mallo nai...

Egw den thulasa ki etsi den kserw na s apantisw...
Prospathisa na thulasw wmos eixa aimatosei poli tis thules m,ki etsi stamatisa... Crying or Very sad

dorela

dorela
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
korina26 έγραψε:

Κορινα εσυ εισαι? Razz

Κοιτουσα χθες τις φωτο απο τον γαμο σας..ειναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ!!!απλα δεν ημουν σιγουρη οτι εισαι εσυ..Κορινα θα βγαλετε την μικρη?

Ειρηνη ο γιατρος μου το ειπε να μην το πω??? Razz Razz

Πλακα πλακα η Νικη εξαφανιστηκε...

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
korina26 έγραψε:
joannoua3 έγραψε:

Eimaste egkuos re esu...

Κορινα μου πρεπει να λαμβανουμε το ΒΜΙ μας ( δηλαδη τον βασικο μεταβολικο ρυθμο μας) + 500 θερμιδες.αυτα σιγουρα.απο κει και περα μπορεις να κοψεις καποιες θερμιδες οι οποιες προσδιδονται απο την φυσικη δραστηριοτητα. πχ. εγω εχω ΒΜΙ γυρω στις 1400 Kcal + 500 λογω θηλασμου 1900 πρεπει να τρωω καθε μερα. ( και 1750 να φαω δεν παθαινω κατι) αλλα δεν πεφτεις με τιποτα κατω απο αυτο) 1900 + η φυσικη δραστηριοτηα και καθιστικη ζωη να κανεις πας στις 2200 αν τρως 1900 ( με σωστη διατροφη) χανεις περιπου 1-1,5 κιλο το μηνα σιγουρα.( και με καθιστικη ζωη) χωρια τα υγρα που θα χασεις λογω της αλλαγης στο σωμα. 2 κιλα το μηνα να υπολογιζεις.

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
youaou mpravo eirinaki m... Very Happy

korina26

korina26
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
dorela έγραψε:
korina26 έγραψε:

Κορινα εσυ εισαι? Razz

Κοιτουσα χθες τις φωτο απο τον γαμο σας..ειναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ!!!απλα δεν ημουν σιγουρη οτι εισαι εσυ..Κορινα θα βγαλετε την μικρη?

oxi me fonazoun kai korina kai kiki apo mikri agoraki perimeno, oi foto tou gamou ontos vgikan poli kales alla kai to almpoum vgike telio.

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
dorela έγραψε:
korina26 έγραψε:

Κορινα εσυ εισαι? Razz

με τις χαζομαρες που λεμε την τρομαξε την Νικουλα μας!
Νικη ελα καλε πλακα κανουμε!!!!!! μια χαρα θα ειναι ολα !!!!! <3
Δεν πιστευω να παρεξηγηθηκες????? Crying or Very sad

Κορινα κανε με και μενα αντ!!! ζηλευω!!!!!

korina26

korina26
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Eirinomama έγραψε:
korina26 έγραψε:
joannoua3 έγραψε:

Eimaste egkuos re esu...

Κορινα μου πρεπει να λαμβανουμε το ΒΜΙ μας ( δηλαδη τον βασικο μεταβολικο ρυθμο μας) + 500 θερμιδες.αυτα σιγουρα.απο κει και περα μπορεις να κοψεις καποιες θερμιδες οι οποιες προσδιδονται απο την φυσικη δραστηριοτητα. πχ. εγω εχω ΒΜΙ γυρω στις 1400 Kcal + 500 λογω θηλασμου 1900 πρεπει να τρωω καθε μερα. ( και 1750 να φαω δεν παθαινω κατι) αλλα δεν πεφτεις με τιποτα κατω απο αυτο) 1900 + η φυσικη δραστηριοτηα και καθιστικη ζωη να κανεις πας στις 2200 αν τρως 1900 ( με σωστη διατροφη) χανεις περιπου 1-1,5 κιλο το μηνα σιγουρα.( και με καθιστικη ζωη) χωρια τα υγρα που θα χασεις λογω της αλλαγης στο σωμα. 2 κιλα το μηνα να υπολογιζεις.

ok katalava entaksi se 3 4 mines tha epanerthoume, pes mou ti onoma exeis sto fb na sou kano add.

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
korina26 έγραψε:
dorela έγραψε:
korina26 έγραψε:

Κορινα εσυ εισαι? Razz

oxi me fonazoun kai korina kai kiki apo mikri agoraki perimeno, oi foto tou gamou ontos vgikan poli kales alla kai to almpoum vgike telio.

Pragmati poli wraies einai...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις