Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
303 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 303 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 40]

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
joannoua3 έγραψε:youaou mpravo eirinaki m... Very Happy
Καπου εχω και κατι σημειωσεις απο την σολη που λεγανε αναλυτικα για εγκυμοσυνη θηλασμο κτλ.αλλα ειναι στην αποθηκη της μαμας μου... και ειναι λιγο δυσκολο να τα βρουμε ειναι και σε φυλλαδια... θα τα ζητησω απο καποιο συμφοιτητη μου,και θα σας πω κι αλλα! αυτα παντως τα θυμαμαι...και το τσεκαρει και στο ιντερνετ να δω αν θυμομουν καλα...βεβαια παιδια το καθε σωμα ειναι διαφορετικο.αλλα διαιτα δεν κανεις με τιποτα...κινδυνευεις και απο αβιταμινωση,και απο το να σου κοπει το γαλα και απο πολλα... γι αυτο αγχωνομαι... θα πρεπεθι να τρωω σωστα να κινουμαι να χω και το μωρο που δεν θα χω ιδεα και θα αγχωνομαι... βεβαια η φυση προνοει... θα τα χασουμε ολες!!!!!! Smile

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Pantos mpravw eirinaki m kali...

Na se sigouri pws tha ta xasoume...

Tha erthei o kairos na vaftisoume ki tha exoume oles mas KORMARES... Very Happy Very Happy Very Happy

korina26

korina26
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!

s'ekana.

korina26

korina26
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
koritsia pao gia kafedaki ta leme filakia.  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 5 - Σελίδα 8 417472  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 5 - Σελίδα 8 417472  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 5 - Σελίδα 8 417472  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 5 - Σελίδα 8 417472  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 5 - Σελίδα 8 417472  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 5 - Σελίδα 8 417472

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
korina26 έγραψε:koritsia pao gia kafedaki ta leme filakia.  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 5 - Σελίδα 8 417472  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 5 - Σελίδα 8 417472  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 5 - Σελίδα 8 417472  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 5 - Σελίδα 8 417472  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 5 - Σελίδα 8 417472  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 5 - Σελίδα 8 417472

Filakia korinaki m...
Kalo peripato... Very Happy

dorela

dorela
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Φιλακια κ απο εμενα...μολις εφαγα κ μ'επιασε νυστα... Sleep λεω να την πεσω καμια ωριτσα

Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 5 - Σελίδα 8 35468  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 5 - Σελίδα 8 417472  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 5 - Σελίδα 8 417472  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 5 - Σελίδα 8 417472

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
joannoua3 έγραψε:Pantos mpravw eirinaki m kali...

Na se sigouri pws tha ta xasoume...

Tha erthei o kairos na vaftisoume ki tha exoume oles mas KORMARES... Very Happy Very Happy Very Happy
Ξεχασα να αναφερω...πως το λιπος που παιρνουμε τωρα προοριζεται για τον θηλασμο! επομενως και με 350 Kcal + το ΒMI μας την μερα παραπανω ειμαστε κομπλε!!! Smile
Σ ευχαριστω!!! θα τα χασουμε ολες μαζι!!!!! θα βοηθαμε η μια την αλλη ψυχολογικα ! Smile

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Φιλακια κοριτσια! καλο καφεδακι κορινα μου και καλο υπνακο Μαρακι!!!!
! Κορινα αν πας στην αγορα για καφε η στο Ηρωων δωσε στον ιδιοκτητη χαιρετισμους απο την ειρηνη την ξανθια που δουλευε παλια!!!!!!!!!!!!! Smile

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bye bye koritsakia m...

Eirini m eisai kataplixtiki agapi m... Respect Respect Respect

afroad

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τί κάνετε πουλάκια μου;
Νάντια με το καλό κοριτσάκι μου, να μην κουράζεσαι και όλα θα πάνε τέλεια! Να ζήσετε κιόλας! Γεροί ευτυχισμένοι και πάντα αγαπημένοι! I love you
Κι εμείς πριν 2 μήνες παντρευτήκαμε με πολιτικό και του χρόνου με το καλό ο θρησκευτικός μαζί με τη βάφτιση!
Ιωάννα μου περαστικά και σε σένα βρε καλή μου! Ξεκουράσου όσο μπορείς και μην ανησυχείς για τίποτα! Όλα στην ώρα τους θα έρθουν!
Όλο ωραίες κοιλίτσες βλέπω πάντως! Φτου σας όλες!

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
afroad έγραψε:Τί κάνετε πουλάκια μου;
Νάντια με το καλό κοριτσάκι μου, να μην κουράζεσαι και όλα θα πάνε τέλεια! Να ζήσετε κιόλας! Γεροί ευτυχισμένοι και πάντα αγαπημένοι! I love you
Κι εμείς πριν 2 μήνες παντρευτήκαμε με πολιτικό και του χρόνου με το καλό ο θρησκευτικός μαζί με τη βάφτιση!
Ιωάννα μου περαστικά και σε σένα βρε καλή μου! Ξεκουράσου όσο μπορείς και μην ανησυχείς για τίποτα! Όλα στην ώρα τους θα έρθουν!
Όλο ωραίες κοιλίτσες βλέπω πάντως! Φτου σας όλες!

Kalispera kali m ti kaneis???
Egw tha prosexw 100 fores tora p fwvithika kali m...

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
joannoua3 έγραψε:bye bye koritsakia m...

Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
ευχαριστω..! ολες ειμαστε!!!!!
Χαιρομαι πολυ που μιλαω και με αλλες κοπελες που εχουμε τοσα κοινα.. και λυπαμαι που μενουμε μακρια και δεν μπορουμε να βρισκομαστε!!!! <3
Αφροδιτηη καλησπερα!!! Τελευταια μαλλον εγω παντρυομαι δηλαδη ε? χαχαΧΑΧ!!!!!!!! 20 μερες πριν μπω στο μηνα μου!!!Razz

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Eirinomama έγραψε:

Χαιρομαι πολυ που μιλαω και με αλλες κοπελες που εχουμε τοσα κοινα.. και λυπαμαι που μενουμε μακρια και δεν μπορουμε να βρισκομαστε!!!! <3
Αφροδιτηη καλησπερα!!! Τελευταια μαλλον εγω παντρυομαι δηλαδη ε? χαχαΧΑΧ!!!!!!!! 20 μερες πριν μπω στο μηνα μου!!!Razz

To kalo pragma argei na erthei eirinaki m...hahahaha...

Ki egw xerwme p milame oles mazi re esu,,,
Pisteuw einai oti kalitero...

afroad

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Eirinomama έγραψε:

Μπα μην το βλέπεις έτσι πουλάκι μου γιατί γιαλαντζί γάμο κάναμε! tongue
Ούτε βέρες δεν έχουμε φαντάσου! Το κάναμε καθαρά για τα χαρτιά για να τον χαρούμε μετά!
Με το καλό λοιπόν!!!  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 5 - Σελίδα 8 417472

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Pws ta pas afroditi m esu ola kala agapi m??

afroad

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
joannoua3 έγραψε:Pws ta pas afroditi m esu ola kala agapi m??

Γλυκούλα μου με τα πάνω μου και τα κάτω μου όπως όλες! Δόξα τω Θεώ γενικά καλά!
Πονάω παντού σαν να με έδειραν! Απο τον συνδυασμό του καιρού και του ότι βαρύναμε φαντάζομαι. Μην ανησυχείς πάντος για τους πόνους κι εγώ τους έχω και μάλιστα για κάνα μισάωρο τις προάλλες όπως εσύ αλλά δεν βγαίνουν τα νινάκια, περιμένουν τα καημενούλια!

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αφροδιτη και μενα γιαλατζι θα ειναι! αντε να χει και λιγο κιμα μεσα.. δηλαδη θα εχουμε βερες.. αλλα μην φανταστεις 10 φιλους και 5 συγγενεις.και ενα απλο πολυ απλο φορεματακι ομως.δεν υπαρχουν παιδια αλλα λεφτα ! τελος! χαΧαΧ και μετα σπιτι ξερεις κανα κρεατακι τυροπιτακι ποτακια κτλ. Γιατι την εχω μαδησει την μανα μου!!!χαΧαΧα. θα την χωσουν μεσα την κακομοιρα! κι ο αντρας μου 2 δουλειες κανει ο καημενος ουτε για μπανιο δεν τον βλεπω να πηγαινει... αρα μαζεμενα πραγματα.!

afroad

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Eirinomama έγραψε:Αφροδιτη και μενα γιαλατζι θα ειναι! αντε να χει και λιγο κιμα μεσα.. δηλαδη θα εχουμε βερες.. αλλα μην φανταστεις 10 φιλους και 5 συγγενεις.και ενα απλο πολυ απλο φορεματακι ομως.δεν υπαρχουν παιδια αλλα λεφτα ! τελος! χαΧαΧ και μετα σπιτι ξερεις κανα κρεατακι τυροπιτακι ποτακια κτλ. Γιατι την εχω μαδησει την μανα μου!!!χαΧαΧα. θα την χωσουν μεσα την κακομοιρα! κι ο αντρας μου 2 δουλειες κανει ο καημενος ουτε για μπανιο δεν τον βλεπω να πηγαινει... αρα μαζεμενα πραγματα.!

Μια χαρά είναι κι έτσι, δεν πειράζει που δεν θα έχει πανηγύρια!Προηγούνται άλλα τώρα! Να το χαρείτε και να περάσετε τέλεια!!!

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
afroad έγραψε:
joannoua3 έγραψε:Pws ta pas afroditi m esu ola kala agapi m??

Γλυκούλα μου με τα πάνω μου και τα κάτω μου όπως όλες! Δόξα τω Θεώ γενικά καλά!
Πονάω παντού σαν να με έδειραν! Απο τον συνδυασμό του καιρού και του ότι βαρύναμε φαντάζομαι. Μην ανησυχείς πάντος για τους πόνους κι εγώ τους έχω και μάλιστα για κάνα μισάωρο τις προάλλες όπως εσύ αλλά δεν βγαίνουν τα νινάκια, περιμένουν τα καημενούλια!

Oles stin idia fasei vriskomaste hahahahahahha...
Tha perasei p tha paei...

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Eirinomama έγραψε:Αφροδιτη και μενα γιαλατζι θα ειναι! αντε να χει και λιγο κιμα μεσα.. δηλαδη θα εχουμε βερες.. αλλα μην φανταστεις 10 φιλους και 5 συγγενεις.και ενα απλο πολυ απλο φορεματακι ομως.δεν υπαρχουν παιδια αλλα λεφτα ! τελος! χαΧαΧ και μετα σπιτι ξερεις κανα κρεατακι τυροπιτακι ποτακια κτλ. Γιατι την εχω μαδησει την μανα μου!!!χαΧαΧα. θα την χωσουν μεσα την κακομοιρα! κι ο αντρας μου 2 δουλειες κανει ο καημενος ουτε για μπανιο δεν τον βλεπω να πηγαινει... αρα μαζεμενα πραγματα.!

Nai agapi m kali paraia na uparxei k ola tha einai wraia... Very Happy Very Happy Very Happy

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
joannoua3 έγραψε:

Nai agapi m kali paraia na uparxei k ola tha einai wraia... Very Happy Very Happy Very Happy

ετσι ειναι!!!! <3

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Pantos me to kalo agapoulla m...

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
joannoua3 έγραψε:Pantos me to kalo agapoulla m...
Σ ευχαριστω πολυ...!!!!!!!!! Αν θελει ο Θεος και ειμαστε καλα και εχουμε και λεφτα στην βαφτιση θα κανουμε και θρησκευτικο και εκει θα το ευχαριστηθω!!!!!!!! χιχιχ!
Εσεις αγαπη ειχατε παντρευτει πριν μεινεις εγκυος?

kkkk

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα! Οι κοιλίτσες σας είναι κούκλες!!! Very Happy

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις