Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
711 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 711 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 40]

korina26

korina26
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
kalimera koritsia, irini mou xthes pigame gia kafe sto limani an peraso kamia apo autes tis meres tha doso xeretismata. Smile

danik

danik
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
KALHMERA KORITSIA!!ΔΕ ΛΕΕΙ ΝΑ ΔΡΟΣΙΣΕΙ!!ΟΥΦ!!
ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΥ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ..ΑΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ...
ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑΝ ΣΤΟ ΕΛΕΝΑΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΕΛΕΝΑ ΕΧΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΡΟΛΟΙ..ΑΚΟΜΑ...ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝΥΣΗΧΩ..ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΣΚ@@ ΘΑ ΕΠΙΡΡΕΑΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ!!
ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΕΣ ΟΜΩΣ!!ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ???ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΧΘΕΣ ΕΝΑΣ ΜΠΑΤΣΟΣ ΣΠΙΤΙ..ΜΕ ΕΝΑ ΧΑΡΤΑΚΙ..ΕΙΜΑΙ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ!!ΕΛΕΟΣ!!

phneloph

phneloph
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
kalhmera koilitses mou..oles omorfes!!!joanoua k nantia perastika kopeles mou k ola tha pane kala prosoxh polu prosoxh thelei.....danik mou plaka mou kaneis?mhn pas kopela mou pes oti eisai eguos k mhn pas den eisai upoxrewmenh na katseis toses wres..tha kourasteis polu k tha skaseis k apthn zesth...oso gia sena korina mou mhn stenaxwriesai gia ta kila sou giati k egw exw parei arketa alla den katafernoume kati twra ase na gennhsoume k meta apla tha prosexoume ligo thn diatrofh mas...ligo perpathma ligh gymnastikh k ola comple.....egw exw ranteuou ston giatro stis 26 tou mhna pou mpainw ston 8o k anupomonw na dw poso exei megalwsei to paidaki mou....na sas rwthsw re koritsia auth h exetash me to mhxanhma pou sou bazoun sthn koilia thn kaneis sto nosokomeio pou tha pas na gennhseis?k an nai poso xrewnete??

Basiliki

Basiliki
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλημέρα κορίτσια! Μια που λέτε για γάμους, πρίν 2 χρόνια έκανα κι εγώ πολιτικό.Αν θυμάμαι Embarassed πρέπει να ήταν 24/6! Κι αυτό γιατί δεν κάναμε καμία ιδιαίτερη προετοιμασία. Ο άντρας μου είναι δάσκαλος, οπότε περιμέναμε να κλείσουν τα σχολεία, ήρεμα και χαλαρά βγάλαμε τις άδειες γάμου και πήγαμε Σέρρες (απο εκεί είναι η καταγωγή μου), στο χωριό που είναι η έδρα του δήμου,ο αδερφός μου και ένας άλλος γνωστός του που έτυχε εκείνη τη στιγμή να είναι εκεί ήταν οι μάρτυρες και η αντιδήμαρχος,που κάποτε παλιά ήταν συμμαθήτρια με τον αδερφό μου μας πάντρεψε! Αμέσως μετά πήγαμε Θεσ/κη για κάτι δουλιές και το γεύμα του γάμου μας ήταν πίτσα!!!  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 5 - Σελίδα 9 328109  Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 5 - Σελίδα 9 328109

korina26

korina26
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
phneloph έγραψε:kalhmera koilitses mou..oles omorfes!!!joanoua k nantia perastika kopeles mou k ola tha pane kala prosoxh polu prosoxh thelei.....danik mou plaka mou kaneis?mhn pas kopela mou pes oti eisai eguos k mhn pas den eisai upoxrewmenh na katseis toses wres..tha kourasteis polu k tha skaseis k apthn zesth...oso gia sena korina mou mhn stenaxwriesai gia ta kila sou giati k egw exw parei arketa alla den katafernoume kati twra ase na gennhsoume k meta apla tha prosexoume ligo thn diatrofh mas...ligo perpathma ligh gymnastikh k ola comple.....egw exw ranteuou ston giatro stis 26 tou mhna pou mpainw ston 8o k anupomonw na dw poso exei megalwsei to paidaki mou....na sas rwthsw re koritsia auth h exetash me to mhxanhma pou sou bazoun sthn koilia thn kaneis sto nosokomeio pou tha pas na gennhseis?k an nai poso xrewnete??

gia to dopler les? emena mou tin ekane i giatros mou stin episkepsi.

phneloph

phneloph
oxi gia to dopler to allo pou metraei tous palmous tou mwrou

korina26

korina26
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
den mou eipe na tin kano akomi den ksero pou tin kanoun auti tha tin rotiso tin deutera.

danik

danik
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
korina26 έγραψε:den mou eipe na tin kano akomi den ksero pou tin kanoun auti tha tin rotiso tin deutera.

ΤΟ ΝST(NO STRESS TEST) ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΦΟΥ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΝΑΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ..ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΑΛΛΙΩΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Ή ΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ!!

phneloph

phneloph
aaa malista....e tha doume tote exoume ligo kairo mprosta mas....popo aforhth zesth k shmera!!!!!

korina26

korina26
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
danik έγραψε:
korina26 έγραψε:den mou eipe na tin kano akomi den ksero pou tin kanoun auti tha tin rotiso tin deutera.

ΤΟ ΝST(NO STRESS TEST) ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΦΟΥ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΝΑΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ..ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΑΛΛΙΩΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Ή ΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ!!

mallon gi'auto den mou to anefere arxes iouliou mpeno sto mina mou alla tha tin rotiso tin deutera.

phneloph

phneloph
ante koritsaki mou me to kalo na einai....otan matheis enhmerwse me!!!

korina26

korina26
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
phneloph έγραψε:ante koritsaki mou me to kalo na einai....otan matheis enhmerwse me!!!

ok tha tin rotiso kai tha sou po.

danik

danik
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΜΟΛΙΣ ΕΚΛΕΙΣΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΝΩΔΥΝΟΥ ΤΟΚΕΤΟΥ..ΕΙΜΑΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΗ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ?

MARIA TR

MARIA TR
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κορίτσια!!
Νάντια να ζήσετε κοπέλα μου!
Ιωάννα υπομονή τώρα και ξεκούραση!

Χθές πήγα και εγώ για ντοπλερ, ευτυχώς ήταν καλό, η κυκλοφορία του αίματος παντού καλή, το μωρό βέβαια παραμένει 1500 κιλό και αυτό που με ανυσήχησε πολύ είναι ότι το μωράκι μας είναι τυλιγμένο 2 φορές στο λαιμό. Ο γιατρός λέει ότι ίσως γιαυτό δεν βάζει κιλά, ζορίζεται, για την ώρα δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Μπορεί να ξυπνήσει ένα πρωί να κάνει μια σβούρα και να ξετυλιχτεί, θέλει πολύ παρακολούθηση και τις κλωτσιές και στο ιατρείο. Σε μία βδομάδα τώρα πάλι για μέτρηση.

phneloph

phneloph
DUSYUXWS EGW DEN XERW K EGW ELEGA NA PAW ALLA DEN XERW KATA POSO THA ME BOHTHISEI!!SOS TWRA THELW MIA BOHTHEIA EGW TELOS TOU MHNA STAMATAW APTHN DOULEIA MOU O ERGODOTHS MOU DIKAIOUTE NA MOU DWSEI ENA MISTHO...ME TA LEFTA THS ADEIAS TOU KALOKAIRIOU MOU OMWS TI GINETAI POTE TA PERNW?TWRA POU THA STAMATHSW?

danik

danik
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
MARIA TR έγραψε:Καλημέρα κορίτσια!!
Νάντια να ζήσετε κοπέλα μου!
Ιωάννα υπομονή τώρα και ξεκούραση!

Χθές πήγα και εγώ για ντοπλερ, ευτυχώς ήταν καλό, η κυκλοφορία του αίματος παντού καλή, το μωρό βέβαια παραμένει 1500 κιλό και αυτό που με ανυσήχησε πολύ είναι ότι το μωράκι μας είναι τυλιγμένο 2 φορές στο λαιμό. Ο γιατρός λέει ότι ίσως γιαυτό δεν βάζει κιλά, ζορίζεται, για την ώρα δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Μπορεί να ξυπνήσει ένα πρωί να κάνει μια σβούρα και να ξετυλιχτεί, θέλει πολύ παρακολούθηση και τις κλωτσιές και στο ιατρείο. Σε μία βδομάδα τώρα πάλι για μέτρηση.

ΑΧ ΒΡΕ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΠΩΣ ΣΤΡΙΜΩΧΤΗΚΕ ΕΤΣΙ??ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΦΟΥΡΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ!!ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΕΧΩ ΑΓΧΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΛΩΡΟΔΕΜΑ!!ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟ DOPLER!!ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΙΛΑ ΤΗΣ?

danik

danik
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
phneloph έγραψε:DUSYUXWS EGW DEN XERW K EGW ELEGA NA PAW ALLA DEN XERW KATA POSO THA ME BOHTHISEI!!SOS TWRA THELW MIA BOHTHEIA EGW TELOS TOU MHNA STAMATAW APTHN DOULEIA MOU O ERGODOTHS MOU DIKAIOUTE NA MOU DWSEI ENA MISTHO...ME TA LEFTA THS ADEIAS TOU KALOKAIRIOU MOU OMWS TI GINETAI POTE TA PERNW?TWRA POU THA STAMATHSW?

ΚΑΛΑ ΟΝΤΩΣ ΑΓΝΩΣΤΟ ΑΝ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ!!

MARIA TR

MARIA TR
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
danik έγραψε:
ΑΧ ΒΡΕ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΠΩΣ ΣΤΡΙΜΩΧΤΗΚΕ ΕΤΣΙ??ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΦΟΥΡΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ!!ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΕΧΩ ΑΓΧΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΛΩΡΟΔΕΜΑ!!ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟ DOPLER!!ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΙΛΑ ΤΗΣ?

Έπρεπε να είναι γύρο στο 1900 είναι 3 βδομάδες πιο μικρό.

Πηνελόπη, εγώ σταμάτησα την Παρασκευή, ο εργοδότης μου θα με πληρώσει μέχρι εκείνη τη μέρα που δούλευα. Πήγα και στο ΙΚΑ και για τις 56 μέρες πριν θα μου τα βάλουν σε 20 μέρες στο λογαριασμό και τα υπόλοιπα θα τα κάνω τα χαρτιά μετά τον τοκετό. Και τα χαρτιά απο τον ΟΑΕΔ μου είπαν μετά τον τοκετό και μετά του ΙΚΑ γιατί κάτι σε δίνουν και απο κει.

phneloph

phneloph
elpizw na pane ola kala me thn mpempoula sou mhn anusuxeis prospathise na meneis xalarh....oso gia to thema mou dikaioume k ena mhna adeia tou kalokairiou...ta lefta apo auth thn adeia o ergodoths den prepei na sta dwsei?

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
danik έγραψε:ΠΩ ΙΔΑΝΙΚΟ ΣΤΗΝ 38W- 3.800!!!ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ!!

3,800!!!!!!!! Είσαι σίγουρη;;;;;
Εγώ γέννησα την κόρη μου 3,700 και τον γιο μου 3,200. Καλύτερα να μη συγκρίνω τις εμπειρίες.

joannoua3 έγραψε:Koritsia irtha apo ton giatro...
Den itan tpt apla m eipen oti prepei na iremisw poli k na min kanw periptes douleies...
To mwro exei xamilwsei para poli...
K m eipen na min pathoume kanena atuxima k mas vgei...

Eutixws ola einai kala...
Apla prepei na xalarosw k na min trexw toso...

Τελικά βρε Ιωάννα, έπρεπε να στο πει ο γιατρός για να σταματήσεις το τρέξιμο.
Κάτσε στα αυγά σου και ξεκουράσου τώρα.

dorela έγραψε:Κοριτσια οταν συζητουσα καποια φαση με τον γιατρο νοσοκομειο η κλινικη ξερετε τι μου ειπε : 'σιγα μην σε παω στο νοσοκομειο να μην εχει κλωστη να σε ραψω κ να κανω πατεντες' Shocked Shocked
Μου ειπε κ οτι βγαινουν τα ιδια λεφτα πανω κατω κ ετσι αποφασισα κλινικη..
Νικη μου δεν θελω να σε τρομαξω που ειπες για νοσοκομειο προς θεου..αλλα σκεψου πως μας κανουν κ νιωθουμε..ανασφαλεια,καμια εμπιστοσυνη στο δημοσιο.

Μήπως υπερβάλλουν λίγο και οι εξωτερικοί γιατροί;
Ρε κορίτσια, δε βγαίνουν τα ίδια λεφτά. Όλοι οι γιατροί έτσι λένε αλλα αν κάτσεις να τα υπολογίσεις δεν βγαίνουν τα ίδια. Στο δημόσιο γεννάς και δεν πληρώνεις, στο ιδιωτικό θα πληρώσει ο ΕΟΠΠΥ θα πληρώσεις και από την τσέπη σου.

Καλησπέρα σας!!!!!!!
Εμείς κάναμε το πάρτι μας εχθές το διασκεδάσαμε και περισσότερο απ' όλους τα παιδιά φυσικά. Η μεγάλη είχε έναν ενθουσιασμό το κάτι άλλο. Ήταν το τιμώμενο πρόσωπο και το πάρτι της στέφθηκε με επιτυχία.

MARIA TR

MARIA TR
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
phneloph έγραψε:elpizw na pane ola kala me thn mpempoula sou mhn anusuxeis prospathise na meneis xalarh....oso gia to thema mou dikaioume k ena mhna adeia tou kalokairiou...ta lefta apo auth thn adeia o ergodoths den prepei na sta dwsei?

Ε, ναι! Την καλοκαιρινή μου την άδεια εμένα δεν θα μου τη δώσει τώρα, θα μου τη δώσει τα Χριστούγεννα (το γιατί μην το ψάχνεις, είναι πολύ ανάποδος), αυτή την πληρώνεσε κανονικά.

desT να σου ζήσει το κοριτσάκι σου!

Συμφωνώ ότι η διαφορές είναι μεγάλες, τουλάχιστον στη Θεσσαλονίκη που ξέρω. Ακόμη και σε κλινικές που είναι συμβεβλημένες με τον ΕΟΠΠΥ σου βγάζουν ένα καλό κουστούμι εξτρα(χώρια τον γιατρό σου).

korina26

korina26
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
maria ola kala tha pane, despoina poli oraia ta parti gia ta paidia einai auta to xerontai perisotero.

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευχαρίστω για τις ευχές κορίτσια.

Πηνελόπη, απ' όσο γνωρίζω εγώ, άσχετα από το αν θα πάρεις άδεια ή όχι, τον Αύγουστο παίρνεις το επίδομα αδείας (αντίστοιχο με το επίδομα-δώρο Χριστουγέννων και Πάσχα) και είναι περίπου μισός μισθός αν έχεις δουλέψει κανονικά. Εσύ αν παίρνεις τώρα άδεια κύησης θα βγει ένα ποσοστό που θα πρέπει ο εργοδότης (είναι υποχρεωμένος) να σου το πληρώσει τον Αύγουστο άσχετα με το αν είσαι σε άδεια κύησης ή όχι. Αύτα είναι που ισχύουν. Τώρα αν θα σε πληρώσει είναι άλλο θέμα.

phneloph

phneloph
shmera to apogeuma pou tha erthei tha tou tpo xefournisw na xerei na proetimazete....ante giati polh fora phran an tha mou to dwsei tha to dwei k tha pei k ena tragoudi....pfff anxos k auto...ante na doume ti ha ginei....

MARIA TR

MARIA TR
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
desT έγραψε:Ευχαρίστω για τις ευχές κορίτσια.

Πηνελόπη, απ' όσο γνωρίζω εγώ, άσχετα από το αν θα πάρεις άδεια ή όχι, τον Αύγουστο παίρνεις το επίδομα αδείας (αντίστοιχο με το επίδομα-δώρο Χριστουγέννων και Πάσχα) και είναι περίπου μισός μισθός αν έχεις δουλέψει κανονικά. Εσύ αν παίρνεις τώρα άδεια κύησης θα βγει ένα ποσοστό που θα πρέπει ο εργοδότης (είναι υποχρεωμένος) να σου το πληρώσει τον Αύγουστο άσχετα με το αν είσαι σε άδεια κύησης ή όχι. Αύτα είναι που ισχύουν. Τώρα αν θα σε πληρώσει είναι άλλο θέμα.

Έχεις δίκο, το ξέχασα εγώ αυτό το επίδωμα, μισός μισθός περίπου. Ενθουσιάστικα, θα πάρω κιάλλα λεφτά!!!! Άντε σιγά σιγά βγαίνουν τα λεφτά του τοκετού!! (Το τι θα τρώμε μετά δεν ξέρω βέβαια)

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις