326 Απ: Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο8 Τετ Ιουν 13, 2012 10:58 pm
Fotitsa
Πανταχού παρούσα!
Kalimeroudia kilitses!Ti kanete?Ego eimai akoma stokrevati opos eipe giatros.Esis ti kanete?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
μια χαρά Σοφούλι μουsofouli έγραψε:καλημερα λεμονακι μου γλυκο!!!!!!!!καλα εισαι????????
vgog65 έγραψε:Καλοκαιρινή και εσύ......εγώ 24/08 ο άντρας μου 28/08 και η μάνα μου 22/09 όλοι παρθένοι και οριακά όποτε αποφασίσει το παιδί μου βγαίνει δεν βγαίνει Παρθενάκι και αυτό!!!
Λεμονάκι έγραψε:μια χαρά Σοφούλι μουsofouli έγραψε:καλημερα λεμονακι μου γλυκο!!!!!!!!καλα εισαι????????
εσύ όλα καλά ; η μπαλαρίνα ;
καλημέραvgog65 έγραψε:Καλημέραααααα Λεμονάκι όλα καλά???
Σοφία είδεσ καμιά φορά δεν τα πιστεούμε δεν τα πιστεούμε και πως τυχαίνουν καμιά φορά????
giotaki2 έγραψε:Από ότι βλέπω Σοφούλι ξεπερνάει το ανώτερο όριο.. δυστυχώς, από σήμερα θα το βουλώσω μπας και σωθεί η κατάσταση.
Μωρε το θετικό είναι ότι τρέφεται σωστά, απλά δε θέλω να γίνει και τεράστιος δε θα μπορέσω αν το γεννησω..
Πέρασα που λέτε και από τη μαιευτική μιας και είχαν επισκεπτήριο εκείνη την ώρα και ήταν ανοιχτά.
Τα περισσότερα δωμάτι 2κλινα μια χαρά φαινόταν και ειχε 2-3 4-κλινα αλλά ήταν πολύ άνετα μεγάλα και πολύ φωτεινά οπότε ησύχασα μάυτο το θέμα.
Και είναι και εισόγειο κ έχει παράθυρο στον κήπο οπότε θα μπορεί να έρχεται ο αντρούλης να μου κρατά συντροφια.
Α παρεπιπτόντος αυτός τα άκουσε χτες από το γιατρό γιατί δε με πάει για μπάνιο χαχαχχα όλο εγώ θα τα ακούω?
Καθε μέρα θα την πηγαίνεις του λέει ακούς κάθε μέρα είναι καλοκαίρι θα σκάσει η έγκυος! Ο δικός μου μη τον είδατε... με εκαψες γιατρέ του λέει πάνω που την είχα στρωσει... χαχαχα είχαμε γέλιο χτες!
Αυτά σας ζάλισα με τα δικά μου.
Βικάκο εύχομαι ανάλογη αντιμετώπιση σήμερα από τη ναζι!
Δε μπορεί αν σε κάνει τίποτα ούτως ή άλλως οπότε.. μη της δίνεις σημασία.
Σοφάκο υπομονή θα φτάσει κι εσένα η εξέταση, εμάς 4/7 μας ξαναέβαλε δηλ. σε 3 βδομαδούλες!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης