Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
722 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 722 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 33 από 40]

kat3r1na

kat3r1na
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας και πάλι!Έχω πήξει στη δουλειά,μου έχουν σπασει τα τηλέφωνα απο το γραφείο,έρχονται απο εδω,μου φερνουν πράγματα..σκατά άδεια ρε!!

Πώπω έφαγα μόλις φακή,ανάλατη και αλάδωτη.Μιλάμε δράμα όχι αστεία!!Πώα να μη χάσεις κιλά με τέτοια λουκούλια γεύματα?Αφου τρώω τη μισή ποσότητα από αυτη που μου γράφει,από την αηδία και την ανοστίλα!! Razz

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαχαχχαχαχαχ!Κατερινάκι δεν στέλνεις κανά πιάτο και από εδώ μπας και πιάσει η διαίτα και σμαζευτούμε τη τύχη μου..........!!!!Κ μένα τα ίδια μου κάνουν άμα φύγω νωρίτερα με παίρνουν συνέχεια τηλέφωνα στο σπίτι.....ενώ προσπαθώ να κοιμηθώ και μου ζαλίζουνε το έρωτα!!!!!!!!!!!!!

kat3r1na

kat3r1na
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
vgog65 έγραψε:χαχαχχαχαχαχ!Κατερινάκι δεν στέλνεις κανά πιάτο και από εδώ μπας και πιάσει η διαίτα και σμαζευτούμε τη τύχη μου..........!!!!Κ μένα τα ίδια μου κάνουν άμα φύγω νωρίτερα με παίρνουν συνέχεια τηλέφωνα στο σπίτι.....ενώ προσπαθώ να κοιμηθώ και μου ζαλίζουνε το έρωτα!!!!!!!!!!!!!

Ε θα πρεπει να αρχισεις να τους τα κοβεις σιγα σιγα αυτα,γιατι δε το βλεπω το κοριτσι το αλλο να παιρνει μπρος ποτέ...

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γιωτακι μου ευτυχως δεν ηταν τιποτα το αιμα. εγω ειδα αρκετες φορες αλλα ο γιατρος με καθησυχασε οποταν οκ. πρωτο μπανιο ε;; τι ωραια! μαυρισες λιγο;

Βικακι μου ειναι καλο το περπατημα αλλα αυτο που λες ισχυει, πλεον κουραζομαστε και δεν ειναι το ιδιο..
τουλαχιστο πηρατε πραγματακια για το αγορινο σας, τι ωραια!!!

Κατερινιω μου στειλε μου τις φακες μαρεσουνε!! ας ειναι και ανοστες Very Happy

giotaki2

giotaki2
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλώς την Κατερίνα! Καλόφαγες και σήμερα!!! χαχαχα τι να κάνεις εγώ έβαλα φασολάκια ανάλατα κι αλάδωτα είπα να μαζευτώ... Τουλάχιστον αυτά με λίγο ξιδάκι τρώγονται! Αλλα οι φακές άστα το 'χα επιχειρήσει μια φορά απίστευτα άνοστες!

Λεω κι εγώ τι δουλειά λέει αυτή αφού έχει άδεια... χαλαρά όσο μπορείς μη ζορίζεσε δε θα σκάσεις κιόλας!

Βικάκο να κλείνεις το κινητό και να την πέφτεις να μη σε ενοχλεί κανένας!
Παρήγορο αυτό με τη ζέστη, ευτυχώς γιατί δε θα την πάλευα στο κέντρο αν είχε τις θερμοκρασίες της προηγούμενης εβδομαδας...

giotaki2

giotaki2
Μια ιδέα χρώματος την πήραμε μπορώ να πω, αν και καθόμουν συνέχεια στην ομπρέλα από κάτω που δε το συνήθιζα.. Λυπήθηκα το μωράκι μωρε να μη το χτυπάει ο ήλιος κατακούτελα!
Η βλακεία είναι ότι δε μπορείς πλέον να ξαπλώσεις μπρούμυτα από την κοιλούμπα χαχαχα τεσπα..

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
giotaki2 έγραψε:Μια ιδέα χρώματος την πήραμε μπορώ να πω, αν και καθόμουν συνέχεια στην ομπρέλα από κάτω που δε το συνήθιζα.. Λυπήθηκα το μωράκι μωρε να μη το χτυπάει ο ήλιος κατακούτελα!
Η βλακεία είναι ότι δε μπορείς πλέον να ξαπλώσεις μπρούμυτα από την κοιλούμπα χαχαχα τεσπα..

ναι οντως! αυτο δε το σκεφτηκα ποτε οτι δυσκολο θα ειναι το μπρουμυτα στο κρεβατακι της θαλασσας!! χιχιχιχ Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο8 - Σελίδα 33 215994 αν και προσωπικα το βραδυ μπρουμυτα κοιμαμαι, με το ενα ποδι διπλωμενο δηλαδη να μη στριμωχνω τελειως το μωρο Very Happy

giotaki2

giotaki2
ναι έτσι κι εγώ, βάζω κι ένα μαξιλαρι από κάτω από το πόδι και οκ αλλά παραλία δε βολεύει! Πρέπει να φτιάξουν ειδική ξαπλώστρα για έγκυες με τρύπα στη μέση χαχαχα Laughing

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
giotaki2 έγραψε:ναι έτσι κι εγώ, βάζω κι ένα μαξιλαρι από κάτω από το πόδι και οκ αλλά παραλία δε βολεύει! Πρέπει να φτιάξουν ειδική ξαπλώστρα για έγκυες με τρύπα στη μέση χαχαχα Laughing

ΣΟΒΑΡΑ αμα σου πω το σκεφτομουνα προκτες οτι επρεπε να υπαρχουν κρεβατια με τρυπα στη μεση χαχαχαχαααα Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο8 - Σελίδα 33 328109 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο8 - Σελίδα 33 328109 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο8 - Σελίδα 33 328109
οι διασημοι θες να πεις το αποκλειεις να εχουν τετοια;

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
giotaki2 έγραψε:ναι έτσι κι εγώ, βάζω κι ένα μαξιλαρι από κάτω από το πόδι και οκ αλλά παραλία δε βολεύει! Πρέπει να φτιάξουν ειδική ξαπλώστρα για έγκυες με τρύπα στη μέση χαχαχα Laughing

ΣΟΒΑΡΑ αμα σου πω το σκεφτομουνα προκτες οτι επρεπε να υπαρχουν κρεβατια με τρυπα στη μεση χαχαχαχαααα Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο8 - Σελίδα 33 328109 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο8 - Σελίδα 33 328109 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο8 - Σελίδα 33 328109

giotaki2

giotaki2
Kristinaki έγραψε:

Αυτοί έχουν σκεφτεί τα πιο κουλά αυτό θα τους ξέφευγε? χαχαχα

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[/quote]

Αυτοί έχουν σκεφτεί τα πιο κουλά αυτό θα τους ξέφευγε? χαχαχα[/quote]

Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο8 - Σελίδα 33 875502 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο8 - Σελίδα 33 875502 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο8 - Σελίδα 33 875502

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
sofouli έγραψε:καλως ηρθες χαρα στο παρεακι!με το καλο το παιδακι σου!!!!!!τελικα τη πεμπτη θα παμε για τη μπεμπα!!!!!! Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο8 - Σελίδα 33 215994 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο8 - Σελίδα 33 215994 εντωμεταξυ ποσο εχει μεγαλωσει που βλεπω τη κινηση της...σα φιδακι παει!την εχω και σε βιντεο! Wink

γεια σου γιωτακι!σιγα μη με πηγαινε ο γιωργος πιο νωρις απο την καθιερωμενη ημερομηνια. Twisted Evil του τα εχω μαζεμενα....
καλως σε βρηκα κ εσενα Σοφουλη κ εσυ με το καλο το νινακι σου!! Very Happy

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χαρα μου καλωσορισες! ειναι το πρωτο σου νινακι; τι θα κανεις;

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σου Χριστινα μου, ναι ειναι το πρωτο μου παιδακι κ ειναι κοριτσακι Very Happy Very Happy Very Happy
οπως βλεπω ειμαστε κοντα εγω ειμαι στην 22 παρα 1 μερα!απο που εισαι κ που θα γεννησεις αν επιτρεπεται?? Smile

Έχει επεξεργασθεί από τον/την xara64 στις Δευ Ιουν 18, 2012 5:50 am, 1 φορά

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xara64 έγραψε:γεια σου Χριστινα μου, ναι ειναι το πρωτο μου παιδακι κ ειναι κοριτσακι Very Happy Very Happy Very Happy

τελεια και μενα το ιδιο!! ποσων βδομαδων εισαι; απο που εισαι;

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Laughing Laughing Laughing δεν το πιστευω κ εγω τα ιδια σου εγραψα!!

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σορρυ αλλα θα το μαθω σιγα σιγα το φορουμ γιατι ακομα μπερδευομαι λιγο!! Embarassed Embarassed Embarassed
Χριστινακι μου εγω ειμαι απο Θεσσαλονικη αλλα ζω Πειραια και θα γεννησω Ιασω ο γιατρος μου ειναι ο Β.Ζιωγας εσυ??

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xara64 έγραψε:σορρυ αλλα θα το μαθω σιγα σιγα το φορουμ γιατι ακομα μπερδευομαι λιγο!! Embarassed Embarassed Embarassed
Χριστινακι μου εγω ειμαι απο Θεσσαλονικη αλλα ζω Πειραια και θα γεννησω Ιασω ο γιατρος μου ειναι ο Β.Ζιωγας εσυ??

χεχε θε το μαθεις το φορουμ! ειναι καλη παρεουλα παντως..
εγω ειμαι απο Κυπρο και ειμαι στην 23 βδομαδα! εχουμε κιαλλες κοπελες απο Θεσσαλονικη εδω στο γκρουπακι Very Happy

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="Kristinaki"]
xara64 έγραψε:σορρυ αλλα θα το μαθω σιγα σιγα το φορουμ γιατι ακομα μπερδευομαι λιγο!! Embarassed Embarassed Embarassed

χεχε θε το μαθεις το φορουμ! ειναι καλη παρεουλα παντως..
εγω ειμαι απο Κυπρο και ειμαι στην 23 βδομαδα! εχουμε κιαλλες κοπελες απο Θεσσαλονικη εδω στο γκρουπακι Very Happy [/quote
ναι ειναι πολυ καλη παρεουλα σας διαβαζα καιρο για οτι θεμα με απασχολουσε κ γενικα επειδι εχω πολλα προβληματακια που ξεκιναν απο το αγχος Sad μου αποφασησα να γραφτω κιολας γιατι σας βλεπω ολες πολυ χαλαρες κ σας χαιρομαι!! Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο8 - Σελίδα 33 875502

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
το αγχος μονο προβληματα δημιουργει.. καλα και γω εχω αρκετο αλλα αποφασισα να βρω τροπους να το νικησω γιατι πανω απολα ειναι σημαντικο ναναι καλα τα νινακια μας...
σε προβληματιζει κατι;

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kristinaki έγραψε:το αγχος μονο προβληματα δημιουργει.. καλα και γω εχω αρκετο αλλα αποφασισα να βρω τροπους να το νικησω γιατι πανω απολα ειναι σημαντικο ναναι καλα τα νινακια μας...
σε προβληματιζει κατι;
εδω κ 8 περιπου χρονια εχω θεμα με κρισεις πανικου που κατα καιρους κ με καποιες θεραπιες καταπολεμουντε!ενα χρονο πριν μεινω εγκυος εκανα ομοιοπαθητικη και μπορω να πω οτι ημουν στα καλυτερα μου,ομως καποιες φορες μια στις αρχες της εγκυμοσυνης κ μια πριν κανενα μηνα ενοιωθα οτι δεν ειχα αναπνοη κ μετα με επιασε μια ωραιοτατη κριση πανικου κ ετσι με πιανει αυπνια κ φοβος οτι δεν εχω αναπνοη επισης πολλες φορες αισθανομαι την κοιλια μου σκληρη για πολυ ωρα κ με δυσκολευει σε ολα!τεσπα οπως βλεπεις μπορω να γραφω για ωρες γ αυτο το θεμα εχω διαφορες ενοχλησεις!! Sad Sad Sad
αλλα δεν θελω να σε κουραζω με τα δικα μου! Embarassed

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xara64 έγραψε:
Kristinaki έγραψε:το αγχος μονο προβληματα δημιουργει.. καλα και γω εχω αρκετο αλλα αποφασισα να βρω τροπους να το νικησω γιατι πανω απολα ειναι σημαντικο ναναι καλα τα νινακια μας...
σε προβληματιζει κατι;
εδω κ 8 περιπου χρονια εχω θεμα με κρισεις πανικου που κατα καιρους κ με καποιες θεραπιες καταπολεμουντε!ενα χρονο πριν μεινω εγκυος εκανα ομοιοπαθητικη και μπορω να πω οτι ημουν στα καλυτερα μου,ομως καποιες φορες μια στις αρχες της εγκυμοσυνης κ μια πριν κανενα μηνα ενοιωθα οτι δεν ειχα αναπνοη κ μετα με επιασε μια ωραιοτατη κριση πανικου κ ετσι με πιανει αυπνια κ φοβος οτι δεν εχω αναπνοη επισης πολλες φορες αισθανομαι την κοιλια μου σκληρη για πολυ ωρα κ με δυσκολευει σε ολα!τεσπα οπως βλεπεις μπορω να γραφω για ωρες γ αυτο το θεμα εχω διαφορες ενοχλησεις!! Sad Sad Sad

δε με κουραζεις καθολου.. ειναι ξεκαθαρο οτι εχεις αγχος.. αλλα μια ερωτησουλα.. το οτι εισαι εγκυος δε σε βοηθησε καπως; εννοω να νιωσεις ομορφα και να συγκεντρωθεις σε αυτο... αυπνιες ειχα και εχω και εγω αλλα ενταξει εμενα ειναι χρονια αυπνια...

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="Kristinaki"]
xara64 έγραψε:
σε προβληματιζει κατι;

δε με κουραζεις καθολου.. ειναι ξεκαθαρο οτι εχεις αγχος.. αλλα μια ερωτησουλα.. το οτι εισαι εγκυος δε σε βοηθησε καπως; εννοω να νιωσεις ομορφα και να συγκεντρωθεις σε αυτο... αυπνιες ειχα και εχω και εγω αλλα ενταξει εμενα ειναι χρονια αυπνια... [/quote
το περιμενα πως κ πως να μεινω εγκυος κ φυσικα τους πρωτους μηνες πετουσα απο τη χαρα μου ,ομως μολις αρχισαν οι πανικοι κ οι διαφορες ενοχλησεις φοβηθηκα παρα πολυ κ δεν μπορω να το απολαυσω με τιποτα!!φοβαμαι τη ζεστη κ σκεφτομαι συνεχεια πως θα περασει ολο το καλοκαιρι που θα μεγαλωνει κ η κοιλια!ειναι πολυ ασχημο συναισθημα να μην μπορεις να χαρεις αυτο που περιμενες για χρονια!! Sad Sad

giotaki2

giotaki2
Γεια σας γλυκούλες μου.... τα λέτε?

Εγώ βούτιξα για καμια ωρίτσα μετά το φαγητό δεν άντεξα, δε κοιμόμουν ποτέ μεσημέρι αλλά τώρα άνετα!

Χαρά μην ανχώνεσε ρε συ για τίποτα όλα περνάνε, κι όλα φτιάχνουν. Να'μαστε καλά στην υγεία μας και όλα τα άλλα διορθώνονται. Τα λέγαμε εδώ την άλλη φορά, όλοι έχουμε περάσει τις φάσεις μας και τις κρίσεις μας γι αυτό είμαστε εδώ να βοηθάμε η μία την άλλη, θα περάσεις καλά θα δεις, θα τρελαθείς με τις συζητήσεις που ανοίγουμε κατα καιρούς.

Όσο για την κοιλίτσα που μεγαλώνει μωρέ είναι τόσο γλυκό απόλαυσέ το θα ξαναβάλουμε τα στενά ρουχαλάκια μας του χρόνου δε πειράζει.

Αν έχεις Facebook στείλε μας πως να σε βρούμε να κάνουμε παρεούλα κι από εκεί Very Happy

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 33 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις