851 Απ: Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο8 Δευ Ιουν 18, 2012 10:41 am
Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
sofouli έγραψε:παω να ξαπλωσω παλι γιατι σημερα δεν ειμαι στα καλυτερα μου....θα τα πουμε αυριο!
καλη ξεκουραση!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
sofouli έγραψε:παω να ξαπλωσω παλι γιατι σημερα δεν ειμαι στα καλυτερα μου....θα τα πουμε αυριο!
γεια σου Αθηνα μου κ σε ευχαριστω ευχομαι κ εσυ με το καλο να παρεις το μωρακι σου αγκαλια!!athinabehappy έγραψε:Γεια σας ομορφούλες...
εχθές πήγαμε χωριό με αφορμή την ψήφο και γύρισα ένα πτώμα. Σήμερα από το πρωί τσακώνομαι με τον υπολογιστή μου, κατέβασα κάτι μπινελίκια και μετά σκέφτηκα ότι ακούει και το πάιδί...τραγική μάνα!
Ζέστη, ζέστη, ζέστη αλλά βλέπω όλες πάμε καλά!
Να καλοσωρίσω και γω τη Χαρά! Εύχομαι όλα να σου πάνε κατ' ευχήν και να το απολαύσεις!
Αχ κορίτσια που θα φθάσει η κοιλιά μου δε ξέρω...οδηγώ και βρίσκω στο τιμόνι, πάω πίσω το κάθισμα και δε φτάνω τα πετάλ!Ο άντρας μου φωνάζει να σταματήσω την οδήγηση αλλά δε μπορώ να χάσω και αυτή την πολυτέλεια...απλά από Σουμάχερ κατήντησα σαν τις γιαγιάδες που πάνε με τα 30 και τους κορνάρουν όλοι χιχιχιχι!!!
ακριβως οπως τα λες ειναι Κατερινα μου!!αυτη την περιοδο την φανταζομουν μαγικη αλλα ειναι πολυ δυσκολη κ με ενοχλουν ολα αυτα που ειπες κιλα,κοιλια,αναπνοη κλπ κ προσπαθω να σκεφτομαι οτι σε γενικες γραμμες ειχα κ εχω μια πολυ καλη εγκυμοσυνη απο αποψη εμετων κ αλλων προβληματων κ θα επρεπε να ειμαι χαρουμενη ομως δυστυχως δεν ειμαι!!τεσπα απ οτι βλεπω υπαρχει πολυ καλη παρεα στο φορουμ κ με βοηθατε πολυ!!σας ευχαριστω ολεςxara64 έγραψε:Kristinaki έγραψε:xara64 έγραψε:εδω κ 8 περιπου χρονια εχω θεμα με κρισεις πανικου που κατα καιρους κ με καποιες θεραπιες καταπολεμουντε!ενα χρονο πριν μεινω εγκυος εκανα ομοιοπαθητικη και μπορω να πω οτι ημουν στα καλυτερα μου,ομως καποιες φορες μια στις αρχες της εγκυμοσυνης κ μια πριν κανενα μηνα ενοιωθα οτι δεν ειχα αναπνοη κ μετα με επιασε μια ωραιοτατη κριση πανικου κ ετσι με πιανει αυπνια κ φοβος οτι δεν εχω αναπνοη επισης πολλες φορες αισθανομαι την κοιλια μου σκληρη για πολυ ωρα κ με δυσκολευει σε ολα!τεσπα οπως βλεπεις μπορω να γραφω για ωρες γ αυτο το θεμα εχω διαφορες ενοχλησεις!!Kristinaki έγραψε:το αγχος μονο προβληματα δημιουργει.. καλα και γω εχω αρκετο αλλα αποφασισα να βρω τροπους να το νικησω γιατι πανω απολα ειναι σημαντικο ναναι καλα τα νινακια μας...
σε προβληματιζει κατι;
αλλα δεν θελω να σε κουραζω με τα δικα μου!
δε με κουραζεις καθολου.. ειναι ξεκαθαρο οτι εχεις αγχος.. αλλα μια ερωτησουλα.. το οτι εισαι εγκυος δε σε βοηθησε καπως; εννοω να νιωσεις ομορφα και να συγκεντρωθεις σε αυτο... αυπνιες ειχα και εχω και εγω αλλα ενταξει εμενα ειναι χρονια αυπνια... [/quote
το περιμενα πως κ πως να μεινω εγκυος κ φυσικα τους πρωτους μηνες πετουσα απο τη χαρα μου ,ομως μολις αρχισαν οι πανικοι κ οι διαφορες ενοχλησεις φοβηθηκα παρα πολυ κ δεν μπορω να το απολαυσω με τιποτα!!φοβαμαι τη ζεστη κ σκεφτομαι συνεχεια πως θα περασει ολο το καλοκαιρι που θα μεγαλωνει κ η κοιλια!ειναι πολυ ασχημο συναισθημα να μην μπορεις να χαρεις αυτο που περιμενες για χρονια!!
Χαρά καταρχάς θα σου πω το εξής:Αν δεν έχεις απευθυνθεί σε κάποιον ειδικό για τις κρίσεις πανικού,καλό θα ήταν να το κάνεις.Το να δυσκολεύει έτσι άσκοπα και χωρίς λόγο η καθημερινότητά σου,για ένα ζήτημα που μπορεί να λυθεί,είναι κρίμα.Και δε μιλάω για την περίοδο που διανύεις τώρα,μιλάω γενικά για τη ζωή σου..
Από εκεί και πέρα,στο τωρα και σε αυτό που ζούμε.Όλες μας λιγότερο ή περισσότερο,θέλαμε να αποκτήσουμε μωρούλια,είτε το είχαμε διατυπώσει συνειδητά,είτε το είχαμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας σαν μια μελλοντική προοπτική,πλην όμως όμορφη..
Η εγκυμοσύνη όμως,και το πώς τη βιώνει η κάθε μια μας,δεν είναι κάτι προδιαγεγραμμένο.Έχει να κάνει με εμάς τις ίδιες,αλλά και με εξωγενής παράγοντες που μας επηρεάζουν αναπόφευκτα.
Τί θέλω να πω?Εσύ κι εγώ,μπορεί να φανταζόμασταν πάντα αυτη την περίοδο,ως την πιο γλυκιά,την πιο ειδυλλιακή,την πιο όμορφη της ζωής μας.Μπορεί να θεωρούσαμε ότι η κοιλιά μας θα ήταν το πιο χαριτωμένο πράγμα στον κόσμο,η κλοτσιά του μωρού το πιο απαλό χάδι..Και κάπου εκεί λοιπόν,μπορεί να ερθει μια πραγματικότητα τελείως έξω από αυτό που φανταζόμασταν.Η κοιλιά δε με αφήνει να κοιμηθώ,είμαι 25 μέρες στο κρεββάτι γιατί έχω προβλήματα,ιδρώνω σα τη γαϊδάρα,ε πιάνει δύσπνοια, δεν κάνω σεξ,δν πάω βόλτα,πληρώνω τα μαλλιοκέφαλά μου σε εξετάσεις,δε μπορώ να κινηθώ με άνεση,κουράζομαι,λαχανιάζω,έχω ραγάδες,παχαίνω μπλα μπλα μπλα....Χίλια δυο πράγματα συμβαίνουν,που δε τα είχαμε ποτέ στο μυαλό μας.Αντιλαμβάνεσαι αυτό από μόνο του,πόσο στρεσογόνο είναι?? Δώσε λοιπον λίγο χώρο στον εαυτό σου και σε αυτά που αισθάνεσαι ή που φοβάσαι,γιατί είναι απόλυτα φυσιολογικά και λίγο ή πολύ τα κουβαλάμε όλες μας!!!
kat3r1na έγραψε:ακριβως οπως τα λες ειναι Κατερινα μου!!αυτη την περιοδο την φανταζομουν μαγικη αλλα ειναι πολυ δυσκολη κ με ενοχλουν ολα αυτα που ειπες κιλα,κοιλια,αναπνοη κλπ κ προσπαθω να σκεφτομαι οτι σε γενικες γραμμες ειχα κ εχω μια πολυ καλη εγκυμοσυνη απο αποψη εμετων κ αλλων προβληματων κ θα επρεπε να ειμαι χαρουμενη ομως δυστυχως δεν ειμαι!!τεσπα απ οτι βλεπω υπαρχει πολυ καλη παρεα στο φορουμ κ με βοηθατε πολυ!!σας ευχαριστω ολεςxara64 έγραψε:Kristinaki έγραψε:xara64 έγραψε:εδω κ 8 περιπου χρονια εχω θεμα με κρισεις πανικου που κατα καιρους κ με καποιες θεραπιες καταπολεμουντε!ενα χρονο πριν μεινω εγκυος εκανα ομοιοπαθητικη και μπορω να πω οτι ημουν στα καλυτερα μου,ομως καποιες φορες μια στις αρχες της εγκυμοσυνης κ μια πριν κανενα μηνα ενοιωθα οτι δεν ειχα αναπνοη κ μετα με επιασε μια ωραιοτατη κριση πανικου κ ετσι με πιανει αυπνια κ φοβος οτι δεν εχω αναπνοη επισης πολλες φορες αισθανομαι την κοιλια μου σκληρη για πολυ ωρα κ με δυσκολευει σε ολα!τεσπα οπως βλεπεις μπορω να γραφω για ωρες γ αυτο το θεμα εχω διαφορες ενοχλησεις!!Kristinaki έγραψε:το αγχος μονο προβληματα δημιουργει.. καλα και γω εχω αρκετο αλλα αποφασισα να βρω τροπους να το νικησω γιατι πανω απολα ειναι σημαντικο ναναι καλα τα νινακια μας...
σε προβληματιζει κατι;
αλλα δεν θελω να σε κουραζω με τα δικα μου!
δε με κουραζεις καθολου.. ειναι ξεκαθαρο οτι εχεις αγχος.. αλλα μια ερωτησουλα.. το οτι εισαι εγκυος δε σε βοηθησε καπως; εννοω να νιωσεις ομορφα και να συγκεντρωθεις σε αυτο... αυπνιες ειχα και εχω και εγω αλλα ενταξει εμενα ειναι χρονια αυπνια... [/quote
το περιμενα πως κ πως να μεινω εγκυος κ φυσικα τους πρωτους μηνες πετουσα απο τη χαρα μου ,ομως μολις αρχισαν οι πανικοι κ οι διαφορες ενοχλησεις φοβηθηκα παρα πολυ κ δεν μπορω να το απολαυσω με τιποτα!!φοβαμαι τη ζεστη κ σκεφτομαι συνεχεια πως θα περασει ολο το καλοκαιρι που θα μεγαλωνει κ η κοιλια!ειναι πολυ ασχημο συναισθημα να μην μπορεις να χαρεις αυτο που περιμενες για χρονια!!
Χαρά καταρχάς θα σου πω το εξής:Αν δεν έχεις απευθυνθεί σε κάποιον ειδικό για τις κρίσεις πανικού,καλό θα ήταν να το κάνεις.Το να δυσκολεύει έτσι άσκοπα και χωρίς λόγο η καθημερινότητά σου,για ένα ζήτημα που μπορεί να λυθεί,είναι κρίμα.Και δε μιλάω για την περίοδο που διανύεις τώρα,μιλάω γενικά για τη ζωή σου..
Από εκεί και πέρα,στο τωρα και σε αυτό που ζούμε.Όλες μας λιγότερο ή περισσότερο,θέλαμε να αποκτήσουμε μωρούλια,είτε το είχαμε διατυπώσει συνειδητά,είτε το είχαμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας σαν μια μελλοντική προοπτική,πλην όμως όμορφη..
Η εγκυμοσύνη όμως,και το πώς τη βιώνει η κάθε μια μας,δεν είναι κάτι προδιαγεγραμμένο.Έχει να κάνει με εμάς τις ίδιες,αλλά και με εξωγενής παράγοντες που μας επηρεάζουν αναπόφευκτα.
Τί θέλω να πω?Εσύ κι εγώ,μπορεί να φανταζόμασταν πάντα αυτη την περίοδο,ως την πιο γλυκιά,την πιο ειδυλλιακή,την πιο όμορφη της ζωής μας.Μπορεί να θεωρούσαμε ότι η κοιλιά μας θα ήταν το πιο χαριτωμένο πράγμα στον κόσμο,η κλοτσιά του μωρού το πιο απαλό χάδι..Και κάπου εκεί λοιπόν,μπορεί να ερθει μια πραγματικότητα τελείως έξω από αυτό που φανταζόμασταν.Η κοιλιά δε με αφήνει να κοιμηθώ,είμαι 25 μέρες στο κρεββάτι γιατί έχω προβλήματα,ιδρώνω σα τη γαϊδάρα,ε πιάνει δύσπνοια, δεν κάνω σεξ,δν πάω βόλτα,πληρώνω τα μαλλιοκέφαλά μου σε εξετάσεις,δε μπορώ να κινηθώ με άνεση,κουράζομαι,λαχανιάζω,έχω ραγάδες,παχαίνω μπλα μπλα μπλα....Χίλια δυο πράγματα συμβαίνουν,που δε τα είχαμε ποτέ στο μυαλό μας.Αντιλαμβάνεσαι αυτό από μόνο του,πόσο στρεσογόνο είναι?? Δώσε λοιπον λίγο χώρο στον εαυτό σου και σε αυτά που αισθάνεσαι ή που φοβάσαι,γιατί είναι απόλυτα φυσιολογικά και λίγο ή πολύ τα κουβαλάμε όλες μας!!!
Panik11 έγραψε:Τοση μεγαλη απουσια??? Αντε καλα σε συγχωρω Ελπιζω να περασεις ομορφα την μερα σου....
vgog65 έγραψε:Καλημέρα κοριτσάρες ....εμείς περνάμε ενα δύσκολο διήμερο η πεθερά μου έιναι στο νοσοκομείο στην εντατική σε καταστολή με μηχανήματα έπαθε 5 ανακοπές και τη διασυνδέσανε και περιμένουμε οπως μας είπανε οι γιατροί την αναγγελία....απλά...ο άντρας μου είναι χάλια.....και προσπαθώ να του σταθώ.....οπόταν αν δεν πολυμπαίνω μη με παρεξηγήσετε έχουμε τα τρεχάματα μας!!!!
xara64 έγραψε:καλησπερα σε ολες!!!αργησα αλλα μπηκα κ εγω αν κ σας διαβαζω πολυ καιρο τωρα!την τριτη μπαινω στην 22 εβδομαδα!ειμαι γενικα πολυ αγχωμενη με τα κιλα,με τη ζεστη,με τον υπνο κ γενικα με το βαρος κ την πιεση που νοιωθω απο την κοιλια!!σορρυ για το μεγαλο μνμ μου!!
υ.γ. περιμενω κοριτσακι κ η ΠΗΤ μου ειναι 24/10/12
ειμαι απο Θεσσαλονικη αλλα μενω στην Αθηνα κ θα γεννησω με το καλο στο Ιασω!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης