101 Απ: Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #46 Τρι Ιουν 12, 2012 1:01 pm
eirini7
Πρωταγωνιστής!!
Ιωάννα μου καληνύχτα!!!!!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
boubou έγραψε:
άντα δν τα σημειώνω, αλλά αν ήταν να τον χακέψουν δν θα του κλεβαν και αντικείμενα?? μηπως έχει δωσει σε κανα φιλο του να παιζει με το account του και του τα έφαγε?? γιατι ακόμη κι αλλο χαρακτήρα να εχει κανει έχουν κοινό stash!!
boubou έγραψε:Ευάκι αχ μονο εσύ απέμεινες κορίτσι μου???
πως θα γίνει να μου στείλεις μια πιο μεγάλη φώτο με το μαλλί σου να δειξω στην κομμώτρια τις μπούκλες σου να καταλάβει ότι έτσι τις θελω????
boubou έγραψε:Ιωαννα μου σίδερο ?? no no no δν θέλω να ακουω για αλλο σίδεροοοοοοοοοοοοοο
άντε καληνύχτα κουκλιτσα μου!!!!
Ειρήνη μπορείτε να τις πάτε πριν το γάμο να σας τις γυαλισουν
Ada έγραψε:boubou έγραψε:
άντα δν τα σημειώνω, αλλά αν ήταν να τον χακέψουν δν θα του κλεβαν και αντικείμενα?? μηπως έχει δωσει σε κανα φιλο του να παιζει με το account του και του τα έφαγε?? γιατι ακόμη κι αλλο χαρακτήρα να εχει κανει έχουν κοινό stash!!
Ναι αλλά έτσι θα ταν χτυπητό ενώ τώρα άμα πηγαίνουν σιγά σιγά κ του τα τρώνε?
Κ εγώ το θυμάμαι ότι είχε περισσότερα γιατί μετά τον butcher είχαμε ξεπαραδιαστεί κ τα μαζεύαμε ένα-ένα...
Σε φίλο δεν δίνει ποτέ το acc ακριβώς για να μην γίνονται τέτοια. Α! κ ούτε στο ah έχει κάνει συναλλαγή.
Τέσπα θα δείξει αύριο.
Σόρυ για τα αλαμπουρνέζικα κορίτσια
Καληνύχτα κ όνειρα γλυκά κ ευχαριστώ πολύ για την καλή παρέα που μ έκανε να ξεχαστώ κ να γελάσω σήμερα!
eirini7 έγραψε:Αντα μου καλό βράδυ!!boubou έγραψε:Ιωαννα μου σίδερο ?? no no no δν θέλω να ακουω για αλλο σίδεροοοοοοοοοοοοοο
άντε καληνύχτα κουκλιτσα μου!!!!
Ειρήνη μπορείτε να τις πάτε πριν το γάμο να σας τις γυαλισουν
αυτό θα κάνουμε..μας είπαν ότι μπορούμε να χαράξουμε και την ημερομηνία του γάμου..έχουμε ήδη όμως του αρραβώνα και δε θέλουμε..
δεν κάνει τρομερή ζέστη;;;;;;;;;;;;
boubou έγραψε:
εμείς ειμαστε κουλ!εχω δροσερό σπιτι!!
εγώ έχω την ημερομηνια που τα φτάξαμε χαραγμένη!!!
eirini7 έγραψε:πήρα καινούργιο βιβλιαράκι και πάω να το ξεκινήσω σιγά σιγά....
Ελλη και Εύη
σας καληνυχτίζω!φιλιά
Έχει επεξεργασθεί από τον/την evi27 στις Τρι Ιουν 12, 2012 1:29 pm, 1 φορά
boubou έγραψε:Ευακι μου ολα οκ!! σε ευχαριστώ και πάλι πολύ πολύ!!! καλή ξεκουραση!!!
αχαχαχ κ εδω εχθες στον πυργο το βραδυ τρελα ριχτερ!!!! παμε για την κορη.....loulou_29 έγραψε:Καλημερουδια τονια!!!!!!αμαν αυτο το ποδι βρε παιδι μου....κανε μπανακια για να το στρωσεις!!!!!στην κοζανη εκανε σεισμο απο τις της γκρινιαρας
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #46
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης