Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
600 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 600 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 40]

loulou_29

loulou_29
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
σκαω υπερβολικα τατακι μου και δεν μπορω να κουνησω ρουπι απο το κρεββατι.......πολυ υπνοοοοοο λεμε Sleep Sleep Sleep
εσυ τι κανεις ο ζουζουνος κ το σπορακι σου???

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
loulou_29 έγραψε:γεια σας ζουζουνιτσες!!!!!και καλη ορεξη σε οσες τρωνε πρωινο&μεσημεριανο Wink
τατι ασε χαλι οι ορμονες μαζι κ η ζεστη κανουν τελειο δυδιμο Razz
ελλουκο σου ευχομαι ολοψυχα να γινει το ονειρο της φιλης πραγματικοτητα κουκλα μου!!!!!!
εγω παλι αργησα να ξυπνησω και κοπανιεμαι για να προλαβω να μαγειρεψω......

γεια σου φρεσκοεγκυουλα μου τι κανεις???ρε μην ζοριζεσαι...φατε καμια σαλατουλα...να μην κουραζεσαι... Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #46 - Σελίδα 15 417472 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #46 - Σελίδα 15 417472 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #46 - Σελίδα 15 417472

loulou_29

loulou_29
γκρινιαρουλι μου μην νευριαζεις γλυκια μου,οταν ερθει συζητησε του το με το καλο και εξηγησε του τα ολα αυτα και να δεις που θα το ξανασκεφτει και θα παει να την κανει Wink μην αγχωνεσαι αδικα!!!!!
εμεις σαλατουλα????χιχιχι εγω ενταξει θα βολευτω αλλα το καμαρι μου με τιποτα Twisted Evil

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
loulou_29 έγραψε:γκρινιαρουλι μου μην νευριαζεις γλυκια μου,οταν ερθει συζητησε του το με το καλο και εξηγησε του τα ολα αυτα και να δεις που θα το ξανασκεφτει και θα παει να την κανει Wink μην αγχωνεσαι αδικα!!!!!
εμεις σαλατουλα????χιχιχι εγω ενταξει θα βολευτω αλλα το καμαρι μου με τιποτα Twisted Evil

σαν τον δικο μου ειναι και ο δικος σου...δεν θεωρουν φαι την ταπεινη σαλατουλα...χιχιχιχι...

οταν ερθει θα του πω 2 κουβεντες ηρεμα κι απο κει και περα ας κανει αυτο που νομιζει...

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δν πειραζει βρε Θοδώρα μου !! ας αργήσει και λίγο ο πασάκος σου να φάει!!! μην τρεχεις και κουράζεσαι!!χαλαρα!!!

Γκρινιαράκι όταν εκανε την πρωτη φορα για το σπερμοδιάγραμμα δν μπορουσαν με το ιδιο δέιγμα να του κανουν και τις παραπανω εξετάσεις??
ασε γιατι πλησιάζει κι εμένα ο καιρος που θα πρεπει να μεταφερουμε τα παιδια μας σε κυπελάκια για εξέταση και ..πφφφφφ.... μακαρι να ήταν για ολες μας ευκολο κοριτσακι μου και να μην χρειαζονταν ολα αυτα!!

maraki_iraklio

maraki_iraklio
Λουλού μου δεν πειράζει φτιάξε κάτι γρήγορο όπως καμιά ομελέτα!!
Γκρινιάρουλα μου μην στεναχωριέσαι!θα ηρεμήσει και θα καταλάβει ο άντρας σου...έχεις χίλια δίκια αλλά οι άντρες δεν στροφάρουν με την μία καμιά φορά!!!Όσο για το σποράκι μου καλά είναι!!

loulou_29

loulou_29
ελα ντε ταπεινη Wink
ετσι μπραβο κατσε ηρεμα και ωραια να του τα πεις και να δεις που θα βγαλετε ακρη κ θα συμφωνησετε!!!!!
εσυ δεν ειχες πει για την νηστεια?θυμαμαι καλα?

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαράκι ειναι η πιο βαρετες βαρδιες οι απογευματινές!!Το πρωι μεχρι να ξυπνησεις εντελως περνάει καποια ώρα.. το απογευμα καταλαβαινεις όλο το 8ωρο!! το καλο ειναι οτι σε γενικές γραμμες ειναι ευχάριστη η δουλεια μου, οποτε ας μη γκρινιάζω..υπάρχουν και χειροτερα!! Wink Wink

loulou_29

loulou_29
ελλουκο μου τωρα αφου εβαλα τον κιμα να γινεται χαλαρα το παω Razz γιατι το εχεις σιγουρο βρε κοριτσι μου οτι θα χρειαστεις εξετασεις?μην κανεις αρνητικες σκεψεις και να δεις που θα ερθει....σου μιλαω εκ πειρας γιατι ειχα παει στο ικα και ειχα γραψει ηδη εξετασεις Embarassed Embarassed
μαρακι ευκολο φαγακι εκανα γιατι με την ζεστη δεν ειμαι για πολυ μες την κουζινα μου ερχεται ζαλαδα Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #46 - Σελίδα 15 911307

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maraki_iraklio έγραψε:Λουλού μου δεν πειράζει φτιάξε κάτι γρήγορο όπως καμιά ομελέτα!!
Γκρινιάρουλα μου μην στεναχωριέσαι!θα ηρεμήσει και θα καταλάβει ο άντρας σου...έχεις χίλια δίκια αλλά οι άντρες δεν στροφάρουν με την μία καμιά φορά!!!Όσο για το σποράκι μου καλά είναι!!

Δεν ξέρω για τι πράγμα λέτε,γιατί ακόμη δε διάβασα αλλά συμφωνώ απολύτως! Laughing Laughing

Μπήκα να πω την καλησπέρα μου κ μπαίνω για μπανάκι, αλλά πρώτα ήθελα να μοιραστώ τη χαρά μου , μη βγαίνω στο μπαλκόνι κ ουρλιάζω σαν την τρελή:

ΓΥΡΙΣΑ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ!!! Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #46 - Σελίδα 15 M019Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #46 - Σελίδα 15 M019Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #46 - Σελίδα 15 M022

Ελπίζω να στε όλες καλά κ να χουμε σύντομα κ ευχάριστα!
Μέχρι τότε όμως πάρτε μια δόση αισιοδοξίας!!! Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #46 - Σελίδα 15 M209

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:δν πειραζει βρε Θοδώρα μου !! ας αργήσει και λίγο ο πασάκος σου να φάει!!! μην τρεχεις και κουράζεσαι!!χαλαρα!!!

Γκρινιαράκι όταν εκανε την πρωτη φορα για το σπερμοδιάγραμμα δν μπορουσαν με το ιδιο δέιγμα να του κανουν και τις παραπανω εξετάσεις??
ασε γιατι πλησιάζει κι εμένα ο καιρος που θα πρεπει να μεταφερουμε τα παιδια μας σε κυπελάκια για εξέταση και ..πφφφφφ.... μακαρι να ήταν για ολες μας ευκολο κοριτσακι μου και να μην χρειαζονταν ολα αυτα!!

καλα που το ειπες!!!λες να εχουν κρατησει το πρωτο δειγμα και να μπορουν να κανουν και αυτες τις εξετασεις???θα τους παρω τηλεφωνο τωρα να ρωτησω!!!!

αχ!!!!ευχαριστω!!!!

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
loulou_29 έγραψε:ελα ντε ταπεινη Wink
ετσι μπραβο κατσε ηρεμα και ωραια να του τα πεις και να δεις που θα βγαλετε ακρη κ θα συμφωνησετε!!!!!
εσυ δεν ειχες πει για την νηστεια?θυμαμαι καλα?

ναι εγω νηστευω...

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ada έγραψε:
maraki_iraklio έγραψε:Λουλού μου δεν πειράζει φτιάξε κάτι γρήγορο όπως καμιά ομελέτα!!

Δεν ξέρω για τι πράγμα λέτε,γιατί ακόμη δε διάβασα αλλά συμφωνώ απολύτως! Laughing Laughing

Μπήκα να πω την καλησπέρα μου κ μπαίνω για μπανάκι, αλλά πρώτα ήθελα να μοιραστώ τη χαρά μου , μη βγαίνω στο μπαλκόνι κ ουρλιάζω σαν την τρελή:

ΓΥΡΙΣΑ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ!!! Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #46 - Σελίδα 15 M019Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #46 - Σελίδα 15 M019Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #46 - Σελίδα 15 M022

Μέχρι τότε όμως πάρτε μια δόση αισιοδοξίας!!! Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #46 - Σελίδα 15 M209

αγάπη γλυκιά καλές διακοπες να έχεις και κυρίως καλες Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #46 - Σελίδα 15 215994 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #46 - Σελίδα 15 215994 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #46 - Σελίδα 15 215994 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #46 - Σελίδα 15 215994 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #46 - Σελίδα 15 215994

Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #46 - Σελίδα 15 40746 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #46 - Σελίδα 15 40746 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #46 - Σελίδα 15 40746 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #46 - Σελίδα 15 40746

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ada έγραψε:

καλως ορισες αντουλα στο σπιτακι σου!!!!καλο καλοκαιρι!!!!!!!!!!!!Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #46 - Σελίδα 15 K027

loulou_29

loulou_29
αντουλα σου ευχομαι καλες διακοπες καλη ξεκουραση απο την δουλεια και με πολλες πολλες Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #46 - Σελίδα 15 604962 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #46 - Σελίδα 15 604962 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #46 - Σελίδα 15 604962 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #46 - Σελίδα 15 604962 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #46 - Σελίδα 15 215994 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #46 - Σελίδα 15 215994 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #46 - Σελίδα 15 215994 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #46 - Σελίδα 15 215994
Γκρινιαρα μου νηστευεις για κατι συγκεκριμενο δικο σου ή ειναι κατι???(μην με μαλωσεις αλλα ξερω μονο τα βασικα Embarassed )

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλό καλοκαίρι να χουμε με πάνω από όλα υγεία, αγάπη, πολλές Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #46 - Σελίδα 15 215994 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #46 - Σελίδα 15 215994 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #46 - Σελίδα 15 215994 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #46 - Σελίδα 15 215994 κ πολλά γερά σποράκια!!!!

Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα κορίτσια Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #46 - Σελίδα 15 M016

Με το που μπήκα μες στο σπίτι έτρεξα να βάλω πλυντήριο, μετά από 2 λεπτά όμως είπα "όπα!μπορεί να περιμένει γι αύριο"!!! Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #46 - Σελίδα 15 M022

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
loulou_29 έγραψε:αντουλα σου ευχομαι καλες διακοπες καλη ξεκουραση απο την δουλεια και με πολλες πολλες Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #46 - Σελίδα 15 604962 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #46 - Σελίδα 15 604962 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #46 - Σελίδα 15 604962 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #46 - Σελίδα 15 604962 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #46 - Σελίδα 15 215994 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #46 - Σελίδα 15 215994 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #46 - Σελίδα 15 215994 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #46 - Σελίδα 15 215994
Γκρινιαρα μου νηστευεις για κατι συγκεκριμενο δικο σου ή ειναι κατι???(μην με μαλωσεις αλλα ξερω μονο τα βασικα Embarassed )

απο τοτε που πηγαμε στον πνευματικο μας ειπε να κραταμε ολες τις νηστειες (4 ολο το χρονο)...τωρα νηστευουμε γιατι ειναι στις 29 του μηνα η γιορτη πετρου και παυλου και θα μεταλαβουμε...πιο πολυ το κανουμε επειδη ειμαστε στις προσπαθειες για μωρο...

γιατι να σε μαλωσωκαλε???εγω μεχρι να παω στον πνευματικο ειχα μαυρα μεσανυχτα σε τετοια θεματα...μονο τα βασικα ηξερα...χαχαχαχαχα

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δν στεναχωριεσαι για την καημενη τη γιαγια?? θα της λείψεις!!! Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #46 - Σελίδα 15 40746 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #46 - Σελίδα 15 40746 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #46 - Σελίδα 15 40746 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #46 - Σελίδα 15 40746 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #46 - Σελίδα 15 40746

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Like a Star @ heaven γρινιάρα υπομονή, μην τσατίζεσαι θα τα κάνει, δώστου λίγο χρόνο να ξεπεράσει το πρώτο σοκ τις διαδικασίας Laughing
και την αναμονή των αποτελεσμάτων.

Like a Star @ heaven Αντα σπίτι σου σπιτάκι σου ; Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #46 - Σελίδα 15 654316 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #46 - Σελίδα 15 654316 και την γιαγιά που την άφησες κακούργα μόνη ; Razz Razz

Like a Star @ heaven Ελλη γιούχου !!!!!!

Like a Star @ heaven Λουλού δεν ξέρω αν διάβασες αλλά και πάλι συγχαρητήρια Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #46 - Σελίδα 15 50580

σόρι αν ξεχνώ κάποια ον, τα φιλάκια μου I love you

εγώ γύρισα απο τον καφέ μου, σιδέρωσα κάτι λίγα, έκανα κριθαράκι και τώρα περιμένω να τελειώσει το πλυντήριο να βάλω κι άλλο cyclops

loulou_29

loulou_29
γκρινιαρα έγραψε:
loulou_29 έγραψε:αντουλα σου ευχομαι καλες διακοπες καλη ξεκουραση απο την δουλεια και με πολλες πολλες Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #46 - Σελίδα 15 604962 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #46 - Σελίδα 15 604962 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #46 - Σελίδα 15 604962 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #46 - Σελίδα 15 604962 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #46 - Σελίδα 15 215994 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #46 - Σελίδα 15 215994 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #46 - Σελίδα 15 215994 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #46 - Σελίδα 15 215994

απο τοτε που πηγαμε στον πνευματικο μας ειπε να κραταμε ολες τις νηστειες (4 ολο το χρονο)...τωρα νηστευουμε γιατι ειναι στις 29 του μηνα η γιορτη πετρου και παυλου και θα μεταλαβουμε...πιο πολυ το κανουμε επειδη ειμαστε στις προσπαθειες για μωρο...

γιατι να σε μαλωσωκαλε???εγω μεχρι να παω στον πνευματικο ειχα μαυρα μεσανυχτα σε τετοια θεματα...μονο τα βασικα ηξερα...χαχαχαχαχα

αααα μαλιστα αυτη μου ειχε ξεφυγει μονο τις 3 ξερω και ακολουθω.....τωρα εμαθα και την 4 Wink

loulou_29

loulou_29
Λεμονακι μου σε ευχαριστω πολυ πολυ!!!!η αληθεια ειναι οτι το μυαλο μου εχει κολλησει κ εκει που τα διαβαζω και θελω να απαντησω ολο και κατι θα ξεχασω σιγουρα Embarassed Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #46 - Σελίδα 15 667478
Σου ευχομαι γρηγορα να ξεπεταξεις ολαααα τα διαδικαστικα και να βαλετε μπρος για να εχουμε τα ευχαριστα Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #46 - Σελίδα 15 35468

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τατιάνα νευράκια ; Razz Razz
καλέ εδώ εγώ έχω πόσα που δεν είμαι,
εσύ δικαιολόγησε Razz Razz
α ! και μην δίνεις πολύ σημασία σε οτι διαβάζεις..

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγώ δν ειμαι της νηστείας , συγχωρέστε με!! Embarassed Embarassed

Λεμονάκι γιουχου!!! καλα ποτε τελειωσες με καφεδάκι κι εκανες και τοσες δουλειες!!!!!!!??? Shocked

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σου λεμονακι μου!!!ας εξοικειωθει γρηγορα τουλαχιστον...σκεψου να επρεπε να κανει αυτη τη δουλεια σε κανενα μικροβιολογικο....δεν υπηρχε περιπτωση να το κανει.... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

δυστυχως για τις νεες εξετασεις θελει νεο δειγμα γιατι πρεπει να πλυθει πολυ καλα πρωτα και μετα να συλλεξει το δειγμα.....

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:εγώ δν ειμαι της νηστείας , συγχωρέστε με!! Embarassed Embarassed

Λεμονάκι γιουχου!!! καλα ποτε τελειωσες με καφεδάκι κι εκανες και τοσες δουλειες!!!!!!!??? Shocked

μη νομιζεις κι εγω μονο το πασχα νηστευα...τωρα αρχισα να γινομαι "καλη" χριστιανη.... Razz Razz Razz Razz

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις