Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
633 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 633 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 40]

loulou_29

loulou_29
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Ιωαννακι επειδη πηγα μετα τις 9 μου ειπε αυτη για το απογευμα παλι,αλλα τις ειπα να προσπαθησει να τα βγαλει κ το μεσημερι αν γινετε....θα με παρει τηλ Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Δημητρα στο καλο κ καλη αρχη!!!!!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ada έγραψε:Καλέ εσείς που στε κ τρομερές μαγείρισσες για πείτε καμια φιτ συνταγή για τα φιλετάκια γλώσσας που πήρα σήμερα.

Κάτι με λαχανικά σκεφτόμουν, φρέσκα τα πήρα Cool

oχι!εγω διαιτης δε σου δινω!χαχαχαχα!

Αλλαξες τοπο διαμονης;;

dimitrav

dimitrav
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
οχχχ λές Shocked Shocked Shocked μμμ μην μου βάζεις ιδέες Twisted Evil Twisted Evil !!χαχαχα άσε μετά ποιος αντέχει τα τρεχάματα αστυνομίες δικαστήρια.....άαασε μωρέ!!θα το σκεφτώ πολύυυ...χαχα άντε σας χαιρετώωω!!

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioanna85 έγραψε:Ευη παλι τηλεφωνιεσαι; χαχαχα!Εισαι κοινωνικο κοριτσι!Χθες εκανα το παστιτσιο λαχανικων!Περιττο να σου πω τα σχολια που ακουσα!Σημερα βλεπω ωραια κολοκυθοπιτα στον αντ1!

τηλεφωνιέμαι τι να κάνω!!να υποθέσω ότι άκουσες σούπερ σχόλια ε?χιχιχιιχιχ αχ μη μιλάς για πίτες!!τρελαίνομαι!!!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Aαααα!Σημερα πολυ μου κολλαει ο η/υ και δε μου αρεσει!

Δημητρα καλη αρχη!

Θοδωρα καλα αποτελεσματα!

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioanna85 έγραψε:Μαρια queen ο αντρας φιλικη συμμετοχη!ολα εμεις τα κανουμε!

Μαιρη ολες θελουμε ταξιδακι αλλα που;!Να σε ρωτησω κατι;

χαχαχχα οντως.ελα μωρε πρεπει να τον γνωρησεις απο κοντα να δεις τι χαζομπαμπας ειναι.κ ποσο μαλλον κ τωρα που ερχεται κ το 2ο νινι

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioanna85 έγραψε:

Αλλαξες τοπο διαμονης;;

Ναι άλλλλλλλαξα Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #46 - Σελίδα 26 M027 θα ξαναπάω για καμια μέρα μόνο να χαιρετίσω τη γιαγιά...

Κάποια κορίτσια απο δω μέσα (ονόματα δε λέμε υπολήψεις δε θίγουμε) Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #46 - Σελίδα 26 M158 είπαν ότι θα της λείψω Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #46 - Σελίδα 26 M131

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Συμπολίτισσα φιτ συνταγή???τι είναι αυτό???χαχαχχαχα
μια χαρά το σκέφτηκες!με λαχανικά στη λαδόκολλα! Wink

loulou_29

loulou_29
ioanna85 έγραψε:Aαααα!Σημερα πολυ μου κολλαει ο η/υ και δε μου αρεσει!

Δημητρα καλη αρχη!

Θοδωρα καλα αποτελεσματα!

ευχαριστω ζουζουνα!!!!
και εμενα απο χθες σερνεται κ κολλαει Twisted Evil

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ρώτα ότι θέλεις Ιωάννα?

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δημητρα λεω!λεω! Twisted Evil

Ευη αφησα πολλα στοματα ανοιχτα!

Μαιρη εχουμε εναν φιλο Κρητικο που παντρευεται και η συμπεριφορα των δικων του ειναι για εμας πολυ περιεργη και αναρωτιομαστε αν ειναι νοοτροπια ολων εκει ή μονο αυτης της οικογενειας του;

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioanna85 έγραψε:Δημητρα λεω!λεω! Twisted Evil

Ευη αφησα πολλα στοματα ανοιχτα!

Μαιρη εχουμε εναν φιλο Κρητικο που παντρευεται και η συμπεριφορα των δικων του ειναι για εμας πολυ περιεργη και αναρωτιομαστε αν ειναι νοοτροπια ολων εκει ή μονο αυτης της οικογενειας του;

αν θέλεις στείλε μου πμ με αυτό που συμβαίνει γιατί έτσι δε μπορώ να καταλάβω για να σου πω..

maraki_iraklio

maraki_iraklio
Καλημερούδια κοριτσάρες μου!!!Είδα η μέρα ξεκίνησε υπέροχα!!!
Μαράκι queen Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #46 - Σελίδα 26 50580 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #46 - Σελίδα 26 50580 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #46 - Σελίδα 26 50580 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #46 - Σελίδα 26 50580 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #46 - Σελίδα 26 50580 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #46 - Σελίδα 26 50580 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #46 - Σελίδα 26 50580
Να έχεις μία υπέροχη εγκυμοσύνη κορίτσι μου!!! Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #46 - Σελίδα 26 417472 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #46 - Σελίδα 26 417472

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maraki_iraklio έγραψε:Καλημερούδια κοριτσάρες μου!!!Είδα η μέρα ξεκίνησε υπέροχα!!!
Μαράκι queen Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #46 - Σελίδα 26 50580 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #46 - Σελίδα 26 50580 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #46 - Σελίδα 26 50580 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #46 - Σελίδα 26 50580 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #46 - Σελίδα 26 50580 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #46 - Σελίδα 26 50580 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #46 - Σελίδα 26 50580
Να έχεις μία υπέροχη εγκυμοσύνη κορίτσι μου!!! Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #46 - Σελίδα 26 417472 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #46 - Σελίδα 26 417472

κ εσυ το ιδιο συν εγκυουλαΑς Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #46 - Σελίδα 26 M015

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maraki_iraklio έγραψε:Καλημερούδια κοριτσάρες μου!!!Είδα η μέρα ξεκίνησε υπέροχα!!!

που είσαι εσύ κοριτσάκι?? τι κάνεις?/

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρια queen υπαρχει αντρας που δεν ειναι χαζομπαμπας;χαχαχα!Ελπιζω να σου πανε ολα τελεια!Με τον αποπανω ησυχασατε;

Αντα φυσικα και το πιστευω κι εγω!Τοσες συγκινησεις μαζεμενες που θα τις ξαναζησει η γιαγιακα; Να της παρεις και δωρο...κατι σαν βραβειο που αντεξε τα τοσα γελια μεσα στη νυχτα, τα φυλλα στην αυλη σου κλπ κλπ!Πλακα κανω ε!

Ευη μη δινεις φιτ συνταγη!Οχι αλλο φιτ....Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #46 - Σελίδα 26 M106

Θοδωρα χολ εχεις;

Μαρια καλημερα!τι κανεις;

Μαιρη για παραδειγμα λενε οτι απο τη στιγμη που παει 18 το παιδι το αφηνουν στη μοιρα του, παντρευεται, εκανε χειρουργειο, πηρε πτυχιο και ουτε που ηρθαν Πατρα!Ειδικα ο μπαμπας ειναι πολυ βαρυς...ουτε τηλεφωνο!Γενικα βλεπω μια πολυ σκληρη συμπεριφορα και δεν σηκωνουν πολλα λογια!

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι εφυγε κ ησυχασαμε απλα ερχεται κ βλεπει τα παιδια

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
thequeen86 έγραψε:ναι εφυγε κ ησυχασαμε απλα ερχεται κ βλεπει τα παιδια

με την αλλη ακομα; μα καλα τι αντρες υπαρχουν!τουλαχιστον να βοηθαει οικονομικα την οικογενεια του γιατι ειναι δυσκολοι καιροι!

loulou_29

loulou_29
ειχα hol ιωαννακι και την αλλαξα γιαυτο τον λογο και τωρα εχουμε forthnet αλλα μου φαινεται τα ιδια χαλια ειναι Twisted Evil
Μαρακι queen ο δικος μου κανει ονειρα απο προχθες που του το ειπα και λεει οτι θα ειναι αγορι και ψαχνει τι μηχανη θα του παρει Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #46 - Σελίδα 26 585182 .....

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioanna85 έγραψε:Μαρια queen υπαρχει αντρας που δεν ειναι χαζομπαμπας;χαχαχα!Ελπιζω να σου πανε ολα τελεια!Με τον αποπανω ησυχασατε;

Αντα φυσικα και το πιστευω κι εγω!Τοσες συγκινησεις μαζεμενες που θα τις ξαναζησει η γιαγιακα; Να της παρεις και δωρο...κατι σαν βραβειο που αντεξε τα τοσα γελια μεσα στη νυχτα, τα φυλλα στην αυλη σου κλπ κλπ!Πλακα κανω ε!

Ευη μη δινεις φιτ συνταγη!Οχι αλλο φιτ....Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #46 - Σελίδα 26 M106

Θοδωρα χολ εχεις;

Μαιρη για παραδειγμα λενε οτι απο τη στιγμη που παει 18 το παιδι το αφηνουν στη μοιρα του, παντρευεται, εκανε χειρουργειο, πηρε πτυχιο και ουτε που ηρθαν Πατρα!Ειδικα ο μπαμπας ειναι πολυ βαρυς...ουτε τηλεφωνο!Γενικα βλεπω μια πολυ σκληρη συμπεριφορα και δεν σηκωνουν πολλα λογια!

Τέτοια νοοτροπία εμείς δεν έχουμε! μάλλον πως είναι στην οικογένεια!! αυτό μου θυμίζει ξένη νοοτροπία!! Εντάξει τα χουν τα παιδια αυτόνομα από ένα σημείο κ μετά αλλά όχι κ έτσι! προφανώς έχει κόλλημα η οικογένεια τι να πω!!1 ίσα ίσα ο κρητικός γονιός στέκεται στο παιδί του πάντα κ ένα παραπάνω στις χαρές του!!

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοιτα μην ερθει κορη και τον σερνει απο την μυτη...χαχαχα!

maraki_iraklio

maraki_iraklio
Kαλά είμαι Μαράκι μου γλυκό!!Εδώ σπίτι και βαριέμαι!!!έχω και διάβασμα αλλά δεν την παλεύω!!!παραμεγάλωσα και δεν το΄χω μου φαίνεται!!!χαχαχα!!!

https://youtu.be/co6WMzDOh1o

loulou_29

loulou_29
ioanna85 έγραψε:κοιτα μην ερθει κορη και τον σερνει απο την μυτη...χαχαχα!

θα το ευχαριστηθω παααααρα πολυ Razz

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maryz-iraklio kritis έγραψε:
ioanna85 έγραψε:Μαρια queen υπαρχει αντρας που δεν ειναι χαζομπαμπας;χαχαχα!Ελπιζω να σου πανε ολα τελεια!Με τον αποπανω ησυχασατε;

Θοδωρα χολ εχεις;

Τέτοια νοοτροπία εμείς δεν έχουμε! μάλλον πως είναι στην οικογένεια!! αυτό μου θυμίζει ξένη νοοτροπία!! Εντάξει τα χουν τα παιδια αυτόνομα από ένα σημείο κ μετά αλλά όχι κ έτσι! προφανώς έχει κόλλημα η οικογένεια τι να πω!!1 ίσα ίσα ο κρητικός γονιός στέκεται στο παιδί του πάντα κ ένα παραπάνω στις χαρές του!!

Ετσι θελω κι εγω να πιστευω γιατι εχουν αφησει πισω ενα παιδι ξεκρεμαστο και δε ρωτανε αν ζει ή αν πεθαινει!Τρακαρε και δεν τον ρωτησαν που θα βρει τα λεφτα!Τον αφησαν στα πεθερικα του και δε κουνανε ρουπι απο εκει!Οσο για το γαμο αν κι ειναι στριμωγμενοι οικονομικα απο οτι ξερω προτιμουν να παρουν τα ψαρια τους τα φρεσκα και τα τσιγαρα τους παρα να στειλουν 1 ευρω για οτιδηποτε!

maraki_iraklio

maraki_iraklio
maryz-iraklio kritis έγραψε:

Θοδωρα χολ εχεις;

Συμφωνώ απολύτως!!!Με κάλυψε απόλυτα η συντοπίτισσα!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις