Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
547 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 547 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 40]

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΤΟΝΙΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 6η ΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΡΩΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΚΑΝΑ 20 ΛΕΠΤΟ ΚΟΙΜΑΤΑΙ.ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΙΑΝΕ ΘΑ ΤΣΙΡΙΖΕ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΩΡΑ ΟΠΟΤΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ!
ΤΟ ΠΟΔΙ ΣΟΥ ΠΩΣ ΠΑΕΙ? ΑΚΟΜΑ ΠΟΝΑΣ?
ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΣΤΡΩΣΕΙ ΑΦΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!!!ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ!!!ΧΙΧΙ!!!ΤΟ ΠΟΔΙ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΟΥΣ 3ΜΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΡΡΩΣΗ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ 2 ...ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΥΠΟΜΟΝΗ...ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΛΥΤΩΣΑ Κ ΤΗΝ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟ...
ΠΩΠΩ ΖΕΣΤΑΙΝΟΜΑΙ ΠΑΛΟ...

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΤΟΝΙΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 6η ΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΡΩΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΚΑΝΑ 20 ΛΕΠΤΟ ΚΟΙΜΑΤΑΙ.ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΙΑΝΕ ΘΑ ΤΣΙΡΙΖΕ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΩΡΑ ΟΠΟΤΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ!
ΤΟ ΠΟΔΙ ΣΟΥ ΠΩΣ ΠΑΕΙ? ΑΚΟΜΑ ΠΟΝΑΣ?
ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΣΤΡΩΣΕΙ ΑΦΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!!!ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ!!!ΧΙΧΙ!!!ΤΟ ΠΟΔΙ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΟΥΣ 3ΜΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΡΡΩΣΗ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ 2 ...ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΥΠΟΜΟΝΗ...ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΛΥΤΩΣΑ Κ ΤΗΝ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟ...
ΠΩΠΩ ΖΕΣΤΑΙΝΟΜΑΙ ΠΑΛΟ...

αχ να στρώσει κ εμένα όπως πρώτα γιατί δεν αντέχω άλλο άσε που κ 2ο να θέλουμε δε μπορούμε πλέον με το μουσαφιράκι 1 2 3 4 5 θα στρώσει αλλά μιλάμε κάνει λες κ την σφάζουν α πα πα λοιπόν τέλος θα το κάνω όπως το κανα το πρωί γύρω στις 9 με κ μισι θα την βάζω ταχα μου ταχα μου για παιχνίδι κ βλέποντας άντε πάλι απ την αρχή φφφ

ζωάκι

ζωάκι
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
dimitrav έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια!!  Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 9 328109  Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 9 328109  Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 9 328109

Γεια σου Δήμητρα!
Γεια σε όλες.
Όλα θα πάνε καλά καθώς δείχνουν τα πράγματα, Δήμητρα! Κάνε λίγη υπομονούλα όμως!

Ελένη/πεταλούδα, αφού είπες και μόνη σου ότι ήταν σα φακή (βασικά ούτε καν σα φακή δεν είναι!) δε γινεται να φανει από την κοιλιά στην αρχή! Εμένα ο πρώτος υπέρηχος ήταν κολπικά. Μετά στο δεύτερο ακούσαμε από κοιλιά αλλά μετά μου έκανε και κολπικά για να κάνει μετρήσεις και να δει ότι όλα είναι καλά.
Δεν πειράζει όμως βρε! Μακάρι να είναι όλα τέλεια και ας είναι κολπικά κανα 2 φορές!

Μανούλες, έχει ένα τέλειο (κατά μία φίλη μου)βιβλίο, το οποίο είναι στα αγγλικά και λέγεται The baby whisperer. Η φίλη μου το είχε ευαγγέλιο στο μεγάλωμα του πρώτου της γιού και, δεν ξέρω αν ήταν λόγω αυτού, το παιδάκι δεν μπορεί να είναι πιο τέλειο! Και στη συμπεριφορά και στις ρουτίνες! Ακόμα και τώρα που είναι 4.5 σχεδόν, ξέρει και κάνει τα πάντα με σειρά, 7.30 είναι για ύπνο και κοιμάται μέχρι την άλλη μέρα! Και τώρα με τον 2ο της πάλι τα ίδια! Το βρήκα στο amazon σήμερα και μόλις περάσει λίγος καιρός ακόμα και πάνε όλα καλά, θα το αγοράσω. Έχει και μεταχειρισμένο αν δε σας πειράζει, σε πολύ χαμηλή τιμή!
http://babywhisperer.info/

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΜΟΥΣΑΦΙΡΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΑΣ..ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΣΤΡΩΣΕΙ Κ ΑΥΤΟΣ...

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ζωάκι έγραψε:
dimitrav έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια!!  Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 9 328109  Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 9 328109  Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 9 328109

Γεια σου Δήμητρα!
Γεια σε όλες.
Όλα θα πάνε καλά καθώς δείχνουν τα πράγματα, Δήμητρα! Κάνε λίγη υπομονούλα όμως!

Ελένη/πεταλούδα, αφού είπες και μόνη σου ότι ήταν σα φακή (βασικά ούτε καν σα φακή δεν είναι!) δε γινεται να φανει από την κοιλιά στην αρχή! Εμένα ο πρώτος υπέρηχος ήταν κολπικά. Μετά στο δεύτερο ακούσαμε από κοιλιά αλλά μετά μου έκανε και κολπικά για να κάνει μετρήσεις και να δει ότι όλα είναι καλά.
Δεν πειράζει όμως βρε! Μακάρι να είναι όλα τέλεια και ας είναι κολπικά κανα 2 φορές!

Μανούλες, έχει ένα τέλειο (κατά μία φίλη μου)βιβλίο, το οποίο είναι στα αγγλικά και λέγεται The baby whisperer. Η φίλη μου το είχε ευαγγέλιο στο μεγάλωμα του πρώτου της γιού και, δεν ξέρω αν ήταν λόγω αυτού, το παιδάκι δεν μπορεί να είναι πιο τέλειο! Και στη συμπεριφορά και στις ρουτίνες! Ακόμα και τώρα που είναι 4.5 σχεδόν, ξέρει και κάνει τα πάντα με σειρά, 7.30 είναι για ύπνο και κοιμάται μέχρι την άλλη μέρα! Και τώρα με τον 2ο της πάλι τα ίδια! Το βρήκα στο amazon σήμερα και μόλις περάσει λίγος καιρός ακόμα και πάνε όλα καλά, θα το αγοράσω. Έχει και μεταχειρισμένο αν δε σας πειράζει, σε πολύ χαμηλή τιμή!
http://babywhisperer.info/

ναι κ εγώ έχω το "Τι να περιμένεις τον πρώτο χρόνο" όλα τέλεια δεν ενόχλησα καθόλου την παιδίατρο για τπτ όμως όσο κ αν τους έχεις πρόγραμμα χαλάει λίγο ότι μεγαλώνουν λίγο τα δόντια λίγο η αλλαγή της ώρας λίγο τ ότι θα είσαι εκτός δε μπορεί κ είναι φύσει αδύνατον να ναι πάντα μα πάντα στρατιωτάκια κάτι θα συμβεί!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΜΟΥΣΑΦΙΡΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΑΣ..ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΣΤΡΩΣΕΙ Κ ΑΥΤΟΣ...

και πως ολοκαυτώνεται η Μακεδονία??

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΑΡΙΑ ΑΝ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΚΛΑΙΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ?

ΖΩΑΚΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maryz-iraklio kritis έγραψε:
toniach29 έγραψε:ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΜΟΥΣΑΦΙΡΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΑΣ..ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΣΤΡΩΣΕΙ Κ ΑΥΤΟΣ...

Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 9 Md064 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 9 Md064 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 9 Md064 Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 9 Md064

ζωάκι

ζωάκι
ναι κ εγώ έχω το "Τι να περιμένεις τον πρώτο χρόνο" όλα τέλεια δεν ενόχλησα καθόλου την παιδίατρο για τπτ όμως όσο κ αν τους έχεις πρόγραμμα χαλάει λίγο ότι μεγαλώνουν λίγο τα δόντια λίγο η αλλαγή της ώρας λίγο τ ότι θα είσαι εκτός δε μπορεί κ είναι φύσει αδύνατον να ναι πάντα μα πάντα στρατιωτάκια κάτι θα συμβεί!

Ναι βρε Μαρία μου, αλλά είναι φυσικό αυτό που λες! Αλλά άλλο να χαλάει 8/10 το πρόγραμμα κι άλλο 2/10! Φυσικά είμαι έξω απ' το χορό (ακόμα!) αλλά ως δασκάλα που είμαι, μπορώ να πω με σιγουριά ότι τα παιδιά είναι σχεδόν πιστά αντίγραφα των γονέων... οπότε ένα τεράστιο ποσοστό διαμόρφωσης του χαρακτήρα είναι μέσα στο σπίτι και το βλέπουν! Wink

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΜΑΡΙΑ ΑΝ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΚΛΑΙΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ?

ΖΩΑΚΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑ Ι ΑΛΛΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΡΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΘΕΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Χ;ΑΧΑΧΑΧΑ!!!

ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥ Κ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΧΩ!!1

ζωάκι

ζωάκι
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΜΑΡΙΑ ΑΝ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΚΛΑΙΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ?

Γιάννα απ' ό,τι ξέρω δεν υπάρχει στα ελληνικά! Δυστυχώς! Αλλά σίγουρα κυκλοφορεί κάτι ανάλογο! Πολλοί λένε ότι το ένστικτο είναι ο καλύτερος οδηγός, αλλά είναι καλά να ακούς και εμπειριες και γνώμες! Smile

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

την αφήνουμε μισή ώρα κ τίποτα βέβαια ίσως να κάνω λάθος που την πάω αφου την έχω θηλάσει κ έχει ξεραθεί πάνω μου τίγκα στη νύστα κ έτσι λίγο η γκρίνια της νύστας λίγο του αποχωρισμού ουρλιάζει! απόψε θα κάνω αυτο που έγραψα παραπάνω! παλιά κ όταν λέμε πάλια πριν 1 βδομάδα γκρίνιαζε λίγο κ τσουπ κοιμόταν!

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
TONIA EΓΩ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΩ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΚΛΠ ΚΛΠ.ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΤΙ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΟΧΙ!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ζωάκι έγραψε:

Ναι βρε Μαρία μου, αλλά είναι φυσικό αυτό που λες! Αλλά άλλο να χαλάει 8/10 το πρόγραμμα κι άλλο 2/10! Φυσικά είμαι έξω απ' το χορό (ακόμα!) αλλά ως δασκάλα που είμαι, μπορώ να πω με σιγουριά ότι τα παιδιά είναι σχεδόν πιστά αντίγραφα των γονέων... οπότε ένα τεράστιο ποσοστό διαμόρφωσης του χαρακτήρα είναι μέσα στο σπίτι και το βλέπουν! Wink

Για άλλα θέματα είναι πιστά αντίγραφα των γονιών εννοείται ότι το πρώτο και μεγάλο σχολείο του παιδιού είναι το σπίτι -οικογένεια! Στον ύπνο όμως δεν υπάρχουν αντιγραφές είμαι πρωτομάνα όλο το καιρό πριν γραφτώ εδώ λειτουργούσα αλλά κ λειτουργώ ακόμα με το ένστικτο έχω κ εγώ το βιβλίο που ανέφερα μιλάω κ με μαμάδες κ έτσι συνδυάζω απόψεις! Εκπαιδευτικός είμαι κ εγώ άνεργη μεν αλλά γνώστης της ψυχολογίας δε!

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

την αφήνουμε μισή ώρα κ τίποτα βέβαια ίσως να κάνω λάθος που την πάω αφου την έχω θηλάσει κ έχει ξεραθεί πάνω μου τίγκα στη νύστα κ έτσι λίγο η γκρίνια της νύστας λίγο του αποχωρισμού ουρλιάζει! απόψε θα κάνω αυτο που έγραψα παραπάνω! παλιά κ όταν λέμε πάλια πριν 1 βδομάδα γκρίνιαζε λίγο κ τσουπ κοιμόταν!

ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΕ ΔΥΣΚΟΛΟ ΒΡΑΔΥ ΔΗΛΑΔΗ!!ΥΠΟΜΟΝΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ.

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:TONIA EΓΩ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΩ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΚΛΠ ΚΛΠ.ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΤΙ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΟΧΙ!

γιατί είναι απαράδεκτο? εγώ πάντως στην εγκυμοσύνη είχα το "Τι να περιμένεις όσο είσαι έγκυος" τώρα το 'τι να περιμένεις το πρώτο χρόνο" με βοήθησαν πολύ έμαθα κ πολλά τώρα θα πάρω για 2&3!!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:

ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΕ ΔΥΣΚΟΛΟ ΒΡΑΔΥ ΔΗΛΑΔΗ!!ΥΠΟΜΟΝΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ.

ναι κ το θέμα σου λέω είναι ότι με πρήζει η μάνα μου δηλαδή ε λ ε ος έχω τα ζόρια μου έχω κ την μάνα μου ώρες ώρες κάνει σαν κακιά πεθερά!!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:TONIA EΓΩ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΩ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΚΛΠ ΚΛΠ.ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΤΙ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΟΧΙ!
ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥ ΕΓΩ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΑ ΣΥΜΦΝΩ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ..ΜΗΝ ΤΠΟ ΠΑΡΕΙΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΟΤΥ ΜΙΛΑΩ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ..ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΝ Κ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ..ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΙΔΙΑ..ΑΠΛΑ ΘΕΛΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣ

ζωάκι

ζωάκι

Μαρία μόλις διάβαζα για την μέθοδο που περιγράφει η συγγραφέας. Λέγεται E.A.S.Y: Eat.Activity.Sleep.You (Time for you).. Ρίξε μιαμ ατιά! Στο amazon Μπορείς να δεις και μερικές από τις σελίδες σε ηλεκτρονική μορφή.
http://babywhisperer.info/baby-whisperer-method/

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

γιατί είναι απαράδεκτο? εγώ πάντως στην εγκυμοσύνη είχα το "Τι να περιμένεις όσο είσαι έγκυος" τώρα το 'τι να περιμένεις το πρώτο χρόνο" με βοήθησαν πολύ έμαθα κ πολλά τώρα θα πάρω για 2&3!!

ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΑΡΙΑ.ΑΝ ΤΟ ΓΚΟΥΚΛΑΡΕΙΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΑΛΛΕΣ ΜΑΝΕΣ.

ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Η ΜΑΜΑ ΣΟΥ?

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σας κοριτσακια κ παλι.επαιξα με τον μικρο κ τον εβαλα για υπνο.εγω εκανα μονο εναν κολπικο στον σωτο μου οταν στην 6 εβδομαδα ειχα αιμοραγια.τωρα την τριτη κολπικο θα κανω(δν ανυπομονω καθολου για το ματσουκι) αν κ δν θα φαινονται πολλα απλα θελω να δω οτι ειναι μεσα το σπορακι μου

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:

ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΑΡΙΑ.ΑΝ ΤΟ ΓΚΟΥΚΛΑΡΕΙΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΑΛΛΕΣ ΜΑΝΕΣ.

ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Η ΜΑΜΑ ΣΟΥ?

δε σου πα ότι την αφήνω λέει κ κλαίει κ δε της δίνω σημασία κ δε την λυπάμαι κ σκάει το παιδί κ τι έχει κ γιατί κλαίει κ τέτοια!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λοιπόν κοπελιές μου σας αφήνω για την ώρα πάω να ετοιμαστώ για υπολογιστές τα έχω φορτώσει λίγο κ είναι κρίμα γιατί μου μείνανε μόνο 2 ενότητες!! Αν δεν πάμε καμιά βόλτα θα τα πούμε το βράδυ αλλιώς αύριο! καλή συνέχεια φιλιάα!!

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΑΡΙΑ!!  Ας Μαζευτουμε Εδω Όσες Προσπαθούμε Για Μωρακι #47 - Σελίδα 9 417472

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

bye μου λοιπόν!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις