26 Απ: Εσάς δαγκώνει????? Δευ Νοε 29, 2010 4:47 am
efi ditsa
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
και γω τον δαγκώνω την ώρα που με δαγκώει και τον τσιμπάω και του τραβάω τα μαλλιά αλλά τίποτα..ευτυχώς δεν το κάνει στα άλλα παιδάκια (ακόμα)
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
ioannasani έγραψε:egw koritsia so8ika me to xidi nai me to xidi. i kori mou dagone se simio pou den pigename pia se paidotopous etsi mia mera psaxnontas sto internet kapou egrafe gia to ksidi. ka8e fora pou dagone se ena koutalaki ebaza 3 stagones ksidi kai tin edina alla ka8e fora pou to ekane kai opou kai an imastan (to elega stin mikri farmako gia ta paidakia pou dagonoun) alla i giagia tis to edine kai genika to eixa mazi mou panta kai pantou se 2 ebdomades mesa to kopsame teleios to dagoma. sthn arxi mono itan diskola pou mas dagone epitides gia na dei ean 8a tis dosoume "farmako" alla egw ekei oute mia fora den tis eipa den peirazei
Athin@ έγραψε:Μάλλον στον μπαμπά της πρέπει να το δώσω το ξύδι για αρχή και μετά βλέπουμε αν θα χρειαστεί στο παιδί.Γιατί τη δαγκώνει αυτός για παιχνίδι και όταν μιλάω τα παίρνει τα λόγια ο αέρας.
babys angels;;;;; έγραψε:egw 2 fores pou me dagwse ekana oti ponaw k klaiw,opote h mikrh mou mallon to metaniwse k htan olo agalies k filia
τι προβλημα κ αυτο;;με τον παιδιατρο μιλησες μηπως εχει κατι να σου προτείνει;elsa1 έγραψε:ΝΤΕΜΑΚΙ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΑ ΙΔΙΑ!!!!!ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΕ ΚΟΥΝ ΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΔΑΓΚΩΣΕΙ!!!ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΗ ΚΑΘΕ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ!!!
ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΑΥΡΙΟ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ!!!!!!ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΩ ΑΠΕΛΠΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ!!!!!!demaki88 έγραψε:τι προβλημα κ αυτο;;με τον παιδιατρο μιλησες μηπως εχει κατι να σου προτείνει;elsa1 έγραψε:ΝΤΕΜΑΚΙ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΑ ΙΔΙΑ!!!!!ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΕ ΚΟΥΝ ΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΔΑΓΚΩΣΕΙ!!!ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΗ ΚΑΘΕ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ!!!
σε καταλαβαινω ειναι μεγαλο προβλημα!!θα σε κοιτανε και οι αλλοι γονεις με μισο ματι χωρις να φταις!!πιστευω κατι θα εχει να σου προτεινει..να φανταστω οταν το κανει και ειστε εξω την παιρνεις και φευγετε για τημωρια ε;elsa1 έγραψε:ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΑΥΡΙΟ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ!!!!!!ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΩ ΑΠΕΛΠΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ!!!!!!demaki88 έγραψε:τι προβλημα κ αυτο;;με τον παιδιατρο μιλησες μηπως εχει κατι να σου προτείνει;elsa1 έγραψε:ΝΤΕΜΑΚΙ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΑ ΙΔΙΑ!!!!!ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΕ ΚΟΥΝ ΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΔΑΓΚΩΣΕΙ!!!ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΗ ΚΑΘΕ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ!!!
φανταζομαι τι τσουπουρλουδικο θα ειναι!!εχει τυπο το παιδι και. δικη του προσωπικοτητα!!πολυ μου αρεσουν τα παιδακια που κανουν οτι γουσταρουνν και δεν ειναι φοβησμενα και ντροπαλα!!αυτο βεβαια πολλες φορες ξανει τους γονεις να ψαχνουν που να κρυφτουν!!!elsa1 έγραψε:ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΜΑΛΩΝΩ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΝΑ 5ΛΕΤΠΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ!!!!!!ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΖΩΗΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ,ΓΕΛΑΣΤΟ ,ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΛΩΣΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ !!!!ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ...ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΔΑΓΚΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ........
ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΙ ΦΕΥΓΩ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ !ΛΙΓΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΕΙ ΚΛΑΨΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΦΥΓΑΜΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ.....ΓΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ !ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΟΤΑΝ ΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΔΑΓΚΩΣΕΙ ΕΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΚΑΝΑΠΕΔΑΚΙ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΗΣ ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΙΜΩΡΙΑ...ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΓΙΑ 5 ΛΕΠΤΑ!!!!ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΠΛΕΟΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΡΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΜΕ!ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ!!!demaki88 έγραψε:σε καταλαβαινω ειναι μεγαλο προβλημα!!θα σε κοιτανε και οι αλλοι γονεις με μισο ματι χωρις να φταις!!πιστευω κατι θα εχει να σου προτεινει..να φανταστω οταν το κανει και ειστε εξω την παιρνεις και φευγετε για τημωρια ε;elsa1 έγραψε:ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΑΥΡΙΟ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ!!!!!!ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΩ ΑΠΕΛΠΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ!!!!!!demaki88 έγραψε:τι προβλημα κ αυτο;;με τον παιδιατρο μιλησες μηπως εχει κατι να σου προτείνει;elsa1 έγραψε:ΝΤΕΜΑΚΙ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΑ ΙΔΙΑ!!!!!ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΕ ΚΟΥΝ ΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΔΑΓΚΩΣΕΙ!!!ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΗ ΚΑΘΕ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ!!!
ΔΕΝ ΝΤΕΠΕΤΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ....ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΝΤΥΝΕΤΑΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΤΡΩΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΩΝΩ..ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΔΑΓΚΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ!ΠΑΛΙΑ ΔΑΓΚΩΝΕ ΜΟΝΟ ΑΝ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΖΑΝΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ!demaki88 έγραψε:φανταζομαι τι τσουπουρλουδικο θα ειναι!!εχει τυπο το παιδι και. δικη του προσωπικοτητα!!πολυ μου αρεσουν τα παιδακια που κανουν οτι γουσταρουνν και δεν ειναι φοβησμενα και ντροπαλα!!αυτο βεβαια πολλες φορες ξανει τους γονεις να ψαχνουν που να κρυφτουν!!!elsa1 έγραψε:ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΜΑΛΩΝΩ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΝΑ 5ΛΕΤΠΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ!!!!!!ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΖΩΗΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ,ΓΕΛΑΣΤΟ ,ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΛΩΣΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ !!!!ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ...ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΔΑΓΚΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ........
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης