Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
536 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 536 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 36 από 40]

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maraki_iraklio έγραψε:Καλώς την Τόνια μας!!!τι κάνεις όμορφο κορίτσι?πέρασαν τα πονάκια??? Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 36 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 36 417472
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΑΡΑΚΙ!!!ΤΑ ΠΟΝΑΚΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ..ΝΙΩΘΩ ΚΑΠΩΣ ΠΕΡΙΕΡΓΑ...ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΡΙΗΤ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ...ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΘ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΩ ΠΑΛΙ...ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!!1

ΘΕΟΔΩΡΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΠΟΛΛΕΣ ΒΟΥΤΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΣΑΣ!!!ΝΤΟΝ ΓΟΥΟΡΙ
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΧΡΥΣΑΚΙ...Κ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΜΠΟΛΙΚΕΣ ΒΠΥΤΙΕΣ

maraki_iraklio

maraki_iraklio
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Θεοδώρα μου δυστυχώς ήταν η 2!!!ακριβώς πάλι στην 9 εβδομάδα!!εύχομαι να είναι η τελευταία γιατί πραγματικά δεν θα αντέξω τρίτη!!!

Αννούλα μου γλυκιά τι κάνεις?σε φιλώ!!
Καλά περάσαμε αλλά πολύ ζέστη και δεν μπορούσα ακόμα να κάνω μπανάκι γιατί έχω αίμα ακόμα.Γυρίσαμε κατά τις 3 και το απόγεμα πήγαμε στο εξοχικό της αδερφής μου που είναι στην αμνισσο και κατσαμε ως το βράδυ.Εσύ πως πέρασες?

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΝΝΟΥΛΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!

xrysaki!

xrysaki!
τονια μεχρι ποτε τρωνε τα μωρα σουπιτσες?κ οποια αλλη μανουλα ξερει ας μου πει..ο δικος μου τρωει κρεατοσουπα,κοτοσουπα κ χορτοσουπα..βαρεθηκε..

maraki_iraklio

maraki_iraklio
toniach29 έγραψε:
maraki_iraklio έγραψε:Καλώς την Τόνια μας!!!τι κάνεις όμορφο κορίτσι?πέρασαν τα πονάκια??? Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 36 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 36 417472
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΑΡΑΚΙ!!!ΤΑ ΠΟΝΑΚΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ..ΝΙΩΘΩ ΚΑΠΩΣ ΠΕΡΙΕΡΓΑ...ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΡΙΗΤ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ...ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΘ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΩ ΠΑΛΙ...ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!!1

ΘΕΟΔΩΡΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΠΟΛΛΕΣ ΒΟΥΤΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΣΑΣ!!!ΝΤΟΝ ΓΟΥΟΡΙ
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΧΡΥΣΑΚΙ...Κ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΜΠΟΛΙΚΕΣ ΒΠΥΤΙΕΣ

Έτσι μην το σκέφτεσαι καθόλου γιατί θα αγχωθείς!!!Κάνες πολλές βουτιές και για μένα!!!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xrysaki! έγραψε:τονια μεχρι ποτε τρωνε τα μωρα σουπιτσες?κ οποια αλλη μανουλα ξερει ας μου πει..ο δικος μου τρωει κρεατοσουπα,κοτοσουπα κ χορτοσουπα..βαρεθηκε..
ΕΜΕΝΑ ΑΡΧΙΣΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ ΑΠΟ 9 ΜΗΝΩΝ..ΛΠΛΕΟΝ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ...ΑΠΟ ΟΣΠΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΚΡΕΑΣ..ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΜΟΣΧΑΡΙ ΤΟ ΑΛΕΘΩ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΒΡΑΣΤΟ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΤΟ ΤΡΩΕΙ ΕΥΚΟΛΑ...ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ..ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΔΙΝΑΜΕ ΑΛΕΣΜΕΝΟ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 2 ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΔΥΣΚΟΛΟ Κ ΟΛΑ ΤΟΥ ΜΥΡΙΖΑΝ..ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Κ Ο ΦΟΒΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ Κ ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ...

maraki_iraklio

maraki_iraklio
Πάω να φάω τα γεμιστά μου και μετά να πλατσουρισω στην αυλή μήπως δροσιστώ!!!!Σας φιλώ όλες!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 36 893968 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 36 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 36 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 36 417472

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:καλημερα!!!
δουλεια δν ειχα και δουλεια βρηκα, μιας και κατι δν εκανε σωστα ο βραδινός και με εχωσε ουσιαστικα να το διορθωσω εγω!! πιφ!! τωρα εκατσα απο τις 8 και παλι οχι για πολυ...

Θοδωρουλα χαιρομαι που αρχιζεις να βρισκεις τους ρυθμους σου!!! Very Happy κι εγω εχω να βαλω 2 η 3 ακομη..αλλα αυτο σκεφτομαι και με σταματαει..το ποιος τα σιδερωνει...ηδη με περιμενει ενα!! Laughing Laughing

Δεσποινακι βαρβαρο αυτο που κανεις.. εγω θα τον ετοιμαζα απο το βραδυ...δν παιζει για κανενα λογο να ξυπνισω το πρωι αν δν εχω δικη μου δουλεια Laughing Laughing Laughing περιμενουμε να μας πεις τα νεα απο την μπουμπουκα σου!

Τονια καλημερα!!! γεννανε και προς Πυργο? νομιζα οτι μονο Ζάκυνθο γινονται αυτα!χιχι οντως παλι πολυ ζεστη σημερα!

Τατιανακι με ελιωσε το αγορακι σου καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 36 M015ειμαι σιγουρη οτι οσο μεγαλωνει τωρα θα κανει απιστευτα πραγματα!!!καλα αποτελεσματα με τις εξετασεις σου!

Αννα καλημερα!! Μαζι εμεις ..κι εγω σημερα πρωι πρωι..χωρις καμια προειδοποιηση..ακομη και τωρα δν εχω αισθανθει ουτε λιγο πονο χαχαχα αλλα εκανε κανονικοτατα αισθητη την παρουσια της η παλιοαλεκα στις 25 μερες παλι.. το καλο ειναι οτι θα ειμαι κομπλε την μερα του γαμου..γιατι στην αρχη ηταν να ειμαι αδιαθετη, αλλα ετσι που ειναι ο κυκλος την γλυτωσα χαχα

Χρυσα καλημερα!! κι εσυ εχεις θεμα με την πεθερα?? πραγματικα αρχιζω να χαιρομαι που η δικη μου ειναι νορμαλ χιχιιχ

Γιαννα Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 36 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 36 417472

Ζωη εσυ επιτρεπεται να τεμπελιασεις!!! χιχιιχιχ αχ δν θα μεινω εγκυος??ολο το αχτι μου θα βγαλω Twisted Evil

Λεμονακι γιουχουυυυ, ναι δν υπηρχε λυση ..οποτε επειδη το καταλαβαινει και ο πεθερος μου θυμωσε και σιγουρα θα κρατησει μουτρα μου λεει ο αντρας μου που τον ξερει καλυτερα, αλλα προσπαθει να το κρατησει για τον εαυτο του για την ωρα χαχαχαα

skountouflou καλημερα! εγω την εκανα οταν ειπα να ξεκινησω να κανω καμια εξεταση! καλο ειναι να πας να παρακολουθησεις την ωορρηξια σου, γιατι αυτη η εξεταση γινεται μια βδομαδα μετα την ωορρηξια για σωστα αποτελεσματα!!

Ματινακι δν το ηξερα ολο αυτο με τις καρετα καρετα..στεναχωρηθηκα πολυ με αυτα που λες!! ελπιζω τα χερακια να περασουν γρηγορα!!!

Αντα καλημερα και σε σενα!!!!!

ΕΛΛΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΓΕΝΝΑΝΕ ΠΥΡΓΟ ΟΙ ΧΕΛΩΝΕΣ ΓΕΝΝΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΟΧΩΡΙΟΥ ΟΠΟΥ ΕΙΝΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΕΔΩ Κ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ...ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ...ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΡΗΜΙΚΗ ΠΑΡΑΛΙΑ Κ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ.....ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΤΟΜΑ ΤΙΣ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ Κ ΟΧΙ ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ

loulou_29

loulou_29
Τονια ευχαριστωωωωω ηδη δροσιστηκα Razz
Μαρια σας ειπε στο περιπου τι μπορει να φταιει ή περιμενει τις απαντησεις?γιατι εμας μας ειπε οτι μπορει να ειναι χρωμοσωμικη ανωμαλια-ατυπια και εαν ναι τοτε θα κανουμε καρυοτυπο

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σου Τονια!!Κοιτα μη σου την κάνουν πάλι οι άντρες σου και τους πάρει ο ύπνος

Μαρακι εμέις πήγαμε Αγιο Νικόλαο, ηταν πολύ ωραια! Περάσαμε και απο το Σελινάρι, άναψα κεράκι και είπα μια προσευχούλα για όλες μας.

Τώρα χαζεύω Μενεγάκη και βλέπω αυτή την τρομερή τύπισσα που κάνει κορυφαιες σαλάτες. Το βιβλιο μου δεν έχει έρθει ακόμα, αν το έχει σουφρώσει κανένας ελαφροχέρης απο κανένα ταχυδρομειο θα πέσει τρελό συχτήρι!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 36 654655 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 36 654655 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 36 654655

xrysaki!

xrysaki!
εμενα μου εχει πει η παιδιτρος μεχρι 12 μηνων θα τρωει σουπιτσες..αυριο την περιμενω κ θα της το συζητησω..σε ευχαριστω Very Happy

loulou_29

loulou_29
Τονια αλεσμενα ε? Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 36 606100 δεν μπορω ουτε να τα ακουω ουτε να τα βλεπω Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 36 4872
Μαρια καλη ορεξη κ καλο πλατσουρισμα Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 36 875502

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xaftounaki έγραψε:Γεια σου Τονια!!Κοιτα μη σου την κάνουν πάλι οι άντρες σου και τους πάρει ο ύπνος

Μαρακι εμέις πήγαμε Αγιο Νικόλαο, ηταν πολύ ωραια! Περάσαμε και απο το Σελινάρι, άναψα κεράκι και είπα μια προσευχούλα για όλες μας.

Τώρα χαζεύω Μενεγάκη και βλέπω αυτή την τρομερή τύπισσα που κάνει κορυφαιες σαλάτες. Το βιβλιο μου δεν έχει έρθει ακόμα, αν το έχει σουφρώσει κανένας ελαφροχέρης απο κανένα ταχυδρομειο θα πέσει τρελό συχτήρι!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 36 654655 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 36 654655 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 36 654655

ΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΝΝΟΥΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΕΧΕΙ..ΤΗΝ ΕΒΑΨΑΝ..ΕΧΘΕΣ ΕΙΧΑ ΓΙΝΕΙ ΚΟΥΚΛΑ ΕΙΧΑ ΒΑΛΕΟ ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΜΠΙΚΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΗΜΟΤΝ ΕΤΟΙΜΗ Κ ΤΟ ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ ΜΟΥ...ΕΤΣΙ ΕΜΕΙΝΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩΩΩΩΩΩΩΩ
ΤΙ ΒΙΒΛΙΟ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙ/

loulou_29

loulou_29
xaftounaki έγραψε:Γεια σου Τονια!!Κοιτα μη σου την κάνουν πάλι οι άντρες σου και τους πάρει ο ύπνος

Respect Respect Respect αν θελεις βοηθεια φωναξε με Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 36 311356 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 36 311356 για να εκτονωθω Razz Razz

ζωάκι

ζωάκι
Είναι μη με πιάσει η όρεξη εμένα! Οι πατατούλες βράζουν και έφτιαξά ενα τέλειο σως με γιαούρτι και μουστάρδα για την πατατοσαλάτα! Smile
Μαράκι μου ζω κι εγώ με την ελπίδα ότι είναι καλά! Η κοιλίτσα είναι εκεί τους τελευταίους μήνες που λόγω της χάλια ψυχολογίας μου από πέρσι τον Σεπτέμβρη δεν μπορούσα να σταματήσω το φαγητό! Sad Οπότε δεν μπορώ να δω διαφορά!
Αυτά τα σκαμπανεβάσματα της ψυχολογίας τα ξέρω κι εγώ καλά.. έλεγα ότι είμαι καλά αλλά επειδή οι φίλοι μου ξέρουν πότε είμαι καλά, κανείς δε με πίστευε κι ας μη λέγαν τίποτα..
κι εγώ νόμιζα ότι είμαι καλά ... θέλει αγάπη ο πόνος!
και σας εύχομαι και στις 2 μέσα απ'την καρδιά μου να είναι απλά παιχνίδια της τύχης και τίποτ' άλλο!
Έχω κι εγώ ραντεβού την Πέμπτη στο νοσοκομείο και ξέρεις, από αύριο αρχίζει το άγχος.. είμαι κι εγώ σε κρίσιμες μέρες.. μπαίνω στη 10η από αύριο..

Αχ τα μπανάκιαααα!! Για όλες μία βουτιά όσες πάνε θάλασσα! Smile

Τόνια ρίξε κι εσύ μια ματιά σ'αυτά τα σάιτς! Μπορεί να του βάλεις κάτι λίγο διαφορετικό μες στη σούπα και να αλλάξει εντελώς!

loulou_29

loulou_29
Υ.Γ Αννουλα ειμαι γαιδουρα....ευχαριστουμε για την προσευχουλα σου να εισαι καλα!!!!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ζωάκι έγραψε:Είναι μη με πιάσει η όρεξη εμένα! Οι πατατούλες βράζουν και έφτιαξά ενα τέλειο σως με γιαούρτι και μουστάρδα για την πατατοσαλάτα! Smile
Μαράκι μου ζω κι εγώ με την ελπίδα ότι είναι καλά! Η κοιλίτσα είναι εκεί τους τελευταίους μήνες που λόγω της χάλια ψυχολογίας μου από πέρσι τον Σεπτέμβρη δεν μπορούσα να σταματήσω το φαγητό! Sad Οπότε δεν μπορώ να δω διαφορά!
Αυτά τα σκαμπανεβάσματα της ψυχολογίας τα ξέρω κι εγώ καλά.. έλεγα ότι είμαι καλά αλλά επειδή οι φίλοι μου ξέρουν πότε είμαι καλά, κανείς δε με πίστευε κι ας μη λέγαν τίποτα..
κι εγώ νόμιζα ότι είμαι καλά ... θέλει αγάπη ο πόνος!
και σας εύχομαι και στις 2 μέσα απ'την καρδιά μου να είναι απλά παιχνίδια της τύχης και τίποτ' άλλο!
Έχω κι εγώ ραντεβού την Πέμπτη στο νοσοκομείο και ξέρεις, από αύριο αρχίζει το άγχος.. είμαι κι εγώ σε κρίσιμες μέρες.. μπαίνω στη 10η από αύριο..

Αχ τα μπανάκιαααα!! Για όλες μία βουτιά όσες πάνε θάλασσα! Smile

Τόνια ρίξε κι εσύ μια ματιά σ'αυτά τα σάιτς! Μπορεί να του βάλεις κάτι λίγο διαφορετικό μες στη σούπα και να αλλάξει εντελώς!

ΖΩΗΗΗΗΗ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΟΥΜΕ ΘΕΜΑ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΜΕΓΑΛΩΣΕ Κ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ..Ο ΔΕ ΜΙΚΡΟΣ ΜΟΝΟ ΣΚΑΤΟΥΛΙΤΣΕΣ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ!!!Κ ΔΕΝ ΤΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ

ζωάκι

ζωάκι
toniach29 έγραψε:
ΖΩΗΗΗΗΗ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΟΥΜΕ ΘΕΜΑ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΜΕΓΑΛΩΣΕ Κ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ..Ο ΔΕ ΜΙΚΡΟΣ ΜΟΝΟ ΣΚΑΤΟΥΛΙΤΣΕΣ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ!!!Κ ΔΕΝ ΤΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ

Πάλι λάθος άτομο σχολιάζω! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 36 M025
Άννα με εξέπληξες με το λεξιλόγιο προηγουμένως!! SmileSmileSmile κάνουν και τέτοια θες να πεις; τι ρωτάω κι εγώ τώρα..
περιμένω κι εγώ ένα βιβλίο για εγκυμοσύνη και διαβήτη..
τα της μαγειρικής όσο κι αν με ενθουσιάζουν, αντιστέκομαι στον πειρασμό γιατί υπάρχουν εκατομμύρια συνταγές στο ίντερνετ!

loulou_29

loulou_29
Κορες παω να ετοιμασω τραπεζι.....αν δεν κανω τα νανακια μου ή εαν δεν σιδερωσω ( Mad χλωμο το κοβω) θα μπω παρεουλα σας Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 36 893968
Καλη ορεξη σε οσες πανε για μαμ καλες βουτιες σε οσες πανε για μπανακι και καλη συνεχεια σε ολες!!!!

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:
xaftounaki έγραψε:

ΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΝΝΟΥΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΕΧΕΙ..ΤΗΝ ΕΒΑΨΑΝ..ΕΧΘΕΣ ΕΙΧΑ ΓΙΝΕΙ ΚΟΥΚΛΑ ΕΙΧΑ ΒΑΛΕΟ ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΜΠΙΚΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΗΜΟΤΝ ΕΤΟΙΜΗ Κ ΤΟ ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ ΜΟΥ...ΕΤΣΙ ΕΜΕΙΝΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩΩΩΩΩΩΩΩ
ΤΙ ΒΙΒΛΙΟ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙ/

Respect Respect Respect αν θελεις βοηθεια φωναξε με Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 36 311356 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 36 311356 για να εκτονωθω Razz Razz

Τονιαμου δεν εχω παραγγειλει βιβλίο, έχω κερδίσει ένα απο την εκπομπή της Μενεγάκη. Καλό Μπανακι!!!

Θεοδωρακαι βεβαια θα σε φωναξω, έχω άσχημη εμπειρία γιατί ο άντρας μου είχε παραγγείλει ενα μπουφαν μιας ομάδας απο Αγγλια, δεν ηρθε ποτέ, φυσικά χάθηκε επι ελληνικού εδάφους. Και επειδή οι άνθρωποι είναι σοβαροί του το ξαναέστειλαν. Και το περιστατικό ήταν εδώ Κρήτη

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΝΝΟΥΛΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ!!Η ΛΕΥΚΗ ΟΡΧΙΔΕΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ...ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΑΡΧΙΣΑ...ΦΟΒΕΡΟ ΒΙΒΛΙΟΟ ΜΕ ΚΑΝΕΙ Κ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΙΣ ΣΚΗΝΕΣ

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ζωάκι έγραψε:
toniach29 έγραψε:

Πάλι λάθος άτομο σχολιάζω! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι  #48  - Σελίδα 36 M025
Άννα με εξέπληξες με το λεξιλόγιο προηγουμένως!! SmileSmileSmile κάνουν και τέτοια θες να πεις; τι ρωτάω κι εγώ τώρα..
περιμένω κι εγώ ένα βιβλίο για εγκυμοσύνη και διαβήτη..
τα της μαγειρικής όσο κι αν με ενθουσιάζουν, αντιστέκομαι στον πειρασμό γιατί υπάρχουν εκατομμύρια συνταγές στο ίντερνετ!

Στο μπάχαλο που ζούμε και βέβαια γίνονται!!!Διαβασε τι εγραψα στη Θεοδωρα περι του θεματος

Καλη ορεξη
Παω και εγω για ενα ντουζακι, να φαω κι εγω και ισωσ ξαπλωσω λιγακι
Σας φιλώ

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ηρθα παλι για λιγο, γιατι σαν να αρχισα να ποναω!!!!πφφφφφ τωρα της ηρθε της σιχαμενης?Δν περιμενε να παω σπιτι??κι εχω και τον οδοντιατρο μετα... πιφφφφ!! εχω λυγισει στο σκαμπο κι ακομη δν τελειωσα ολο το μαγαζι!!!
για να καταλαβετε κανουμε καθε βδομαδα κατι σαν επαναφορα του υπολογιστη στην αρχικη κατασταση, σβινονται αυτα που κατεβαζουν οι πελατες και ολα και ξαναγραφονται απο την αρχη τα προγραμματα και τα παιχνιδια..και βαρεθηκε ο βραδινος και εβαλε 40 υπολογιστες να το κανουν ταυτοχρονα και κολλησαν ολα και δν εγινε τιποτα φυσικα!!και τωρα καθομαι και τα κανω ενα ενα!! παλι καλα ειναι αυτοματοποιημενο το συστημα,αλλα ειναι χρονοβορο! τι να πεις...αντρες Razz Razz Razz Razz

Τονια καλο μπανακι..ελπιζω σημερα να περασετε σουπερ αφου στο χαλασαν χθες σου το χρωστανε!

Μαρακι και Θοδωρα ελπιζω να βρεθει τι εφταιγε πολυ ευκολα και να ερθει το αλλο σπορακι γρηγορα..καμια δν αξιζει να το ζησει αυτο!!!

Αννα τα ταχυδρομεια ειναι μπαχαλα.. πολλες φορες εχουν χαθει πραγματα που αγοραζω απο ebay..παλι καλα η μου τα ξαναστελνουν η με αποζημειωνουν..αλλα και παλι,ταλαιπωρια και αγχος χωρις λογο!!

Ζωη, Λεμον, Αντα και οποια αλλη ξεχναω συγχωρεστε με, δν μπορω να συγκεντρωθω.. πολλα φιλακια!! θα βγω σιγα σιγα!!!

ζωάκι

ζωάκι
boubou έγραψε:ηρθα παλι για λιγο, γιατι σαν να αρχισα να ποναω!!!!πφφφφφ τωρα της ηρθε της σιχαμενης?Δν περιμενε να παω σπιτι??κι εχω και τον οδοντιατρο μετα... πιφφφφ!! εχω λυγισει στο σκαμπο κι ακομη δν τελειωσα ολο το μαγαζι!!!
για να καταλαβετε κανουμε καθε βδομαδα κατι σαν επαναφορα του υπολογιστη στην αρχικη κατασταση, σβινονται αυτα που κατεβαζουν οι πελατες και ολα και ξαναγραφονται απο την αρχη τα προγραμματα και τα παιχνιδια..και βαρεθηκε ο βραδινος και εβαλε 40 υπολογιστες να το κανουν ταυτοχρονα και κολλησαν ολα και δν εγινε τιποτα φυσικα!!και τωρα καθομαι και τα κανω ενα ενα!! παλι καλα ειναι αυτοματοποιημενο το συστημα,αλλα ειναι χρονοβορο! τι να πεις...αντρες Razz Razz Razz Razz

Τονια καλο μπανακι..ελπιζω σημερα να περασετε σουπερ αφου στο χαλασαν χθες σου το χρωστανε!

Μαρακι και Θοδωρα ελπιζω να βρεθει τι εφταιγε πολυ ευκολα και να ερθει το αλλο σπορακι γρηγορα..καμια δν αξιζει να το ζησει αυτο!!!

Αννα τα ταχυδρομεια ειναι μπαχαλα.. πολλες φορες εχουν χαθει πραγματα που αγοραζω απο ebay..παλι καλα η μου τα ξαναστελνουν η με αποζημειωνουν..αλλα και παλι,ταλαιπωρια και αγχος χωρις λογο!!

Ζωη, Λεμον, Αντα και οποια αλλη ξεχναω συγχωρεστε με, δν μπορω να συγκεντρωθω.. πολλα φιλακια!! θα βγω σιγα σιγα!!!

Ελεος ο βραδυνός!
Καλό κουράγιο και καλή ξεκούραση! Και με το καλό οι θήκες!
Εμένα χτύπα ξύλο δε θυμάμαι να έγινε ποτέ τίποτα με ταχυδρομεία.. μόνο ο ταχυδρόμος καμιά φορά βάζει άλλ'αντ' άλλων τις ειδοποιήσεις!
Άννα θα τους ξανάτυχε τους Εγγλέζους κάτι τέτοιο στην Ελλάδα, και παρά να τους βγει τ' όνομά, προτίμησαν να το ξαναστείλουν! Smile
Κι εγώ θα αποχωρήσω σιγά σιγά.. περιμένω αντρούλη για φαγητό και μετά ίσως διαβάσω λίγο!
Καλή ξεκούραση σε όλα τα κοριτσάκια και όχι πολλές σκέψεις! χοχοχο

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ Κ ΕΓΩ..ΠΑΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙ ΜΟΥ...
ΤΑΤΙΑΝΑ Κ ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ!!!
ΦΙΛΑΚΙΑ

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 36 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις