1 παρενθετη μητερα Παρ Ιουν 22, 2012 11:08 pm
λιζα
Σιωπηλή δύναμη
ειμαι 26 χρονων και θελω να γινω παρενθετη μητερα.ξερω πως ειναι πολυ σοβαρη αποφαση ομως το σκεφτηκα πολυ καλα και ξερω οτι μπορω και θελω να το κανω.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
μπορεις απλα να δουλεψεις σαν baby sitter ....απο οτι καταλαβα θες να το κανεις για να εξοικονομισεις χρηματα?ο σκοπος σου ειναι αφιλοκερδες?χωρις κανενα οφελος?λιζα έγραψε:οχι παντρεμενη δεν ειμαι ουτε εχω δικο μου παιδι.οπως προανεφερα δεν ειμαι δυστυχως σε θεση για να μπορω να το κανω εθελοντικα αυτο.ομως επειδη δε θελω να γραφω δημοσια τα προσωπικα μου θα μπορουσα να σου εξηγησω σε μια prive συζητηση.το σιγουρο ειναι πως το εχω σκεφτει πολυ.και το βλεπω σαν ανταλαγη βοηθειας(χωρις να παρεξηγηθω γι αυτο που λεω)
ε και πως θα περνουσε μετα το βαρετο πρωι του Σαββατου??KRISTI 1 έγραψε:αν ηθελε πραγματικα η κοπελια να γινει παρενθετη μητερα θα απευθυνοταν καπου οργανωμενα,σε κοινωνικη λειτουργο π.χ.!δεν θα εμπαινε σε φορουμ να πει κατι τετοιο και μαλιστα ετσι με ενα ξερο μηνυμα!
και ομως με τα λεγομενα σου σε δουλεια το εχεις αναγαγει, μαλλον συγνωμη, πως το ειπες??α ναι ''ανταλλαγη βοηθειας''λιζα έγραψε:και τι να κανω δηλαδη να παρω σβαρνα ολους τους γυναικολογους και να ρωταω αν θελει κανεις παρενθετη μητερα;τι ειναι αυτο δουλεια για να παω ν αφησω το βιογραφικο μου παντου;εδω μεσα μπηκα κι εγραψα οτι θελω να γινω παρενθετη με το σκεπτικο οτι θα το δει καποια κυρια που ενδιαφερεται γι αυτο.
χαχαχαχα καλο!nik_baby_girl έγραψε:και ομως με τα λεγομενα σου σε δουλεια το εχεις αναγαγει, μαλλον συγνωμη, πως το ειπες??α ναι ''ανταλλαγη βοηθειας''λιζα έγραψε:και τι να κανω δηλαδη να παρω σβαρνα ολους τους γυναικολογους και να ρωταω αν θελει κανεις παρενθετη μητερα;τι ειναι αυτο δουλεια για να παω ν αφησω το βιογραφικο μου παντου;εδω μεσα μπηκα κι εγραψα οτι θελω να γινω παρενθετη με το σκεπτικο οτι θα το δει καποια κυρια που ενδιαφερεται γι αυτο.
nik_baby_girl έγραψε:και για να διυεκρινησω κατι για να μην παρεξηγηθω, δεν κατηγορω καθολου τις κοπελες που καταφευγουν στη λυση της παρενθετης προκειμενου να γινουν μητερες ή στη λυση της υιοθεσιας. ισα ισα τις επικρωτω κιολας που κανουν να παντα προκειμενου να βιωσουν τη μητροτητα, αλλα δεν μπορω να με κοροιδευουν μεσα στα ματια μου, η κοπελα γραφτηκε μολις σημερα και με ξερο τροπο μας λεει οτι θελει να γινει παρανθετη για τα φραγκα και οτι το σκεφτηκε κιολας πολυ!!!! ξερεις κοπελα μου τι θα πει να θελεις να γινεις μανα και να μην μπορεις? πως εκμεταλλευεσαι τον πονο του αλλου και παιζεις μαζι του!!εκει εξοργιζομαι εγω
και ενα νεφρο σου περισσευει, βρες καποιον να κανεις ''ανταλλαγη βοηθειας''
το να γινεις παρενθετη αλλωστε θα καθυστερηση καπως, μεχρι να βρεις το καταλληλο ζευγαρι, να γινει η γονιμοποιηση, να γεννησεις, ασε!!!θα περασει πολυς καιρος μεχρι να πληρωθεις και τα εξοδα τρεχουν
μαλλον μπερδευεσαι, η κοπελα δεν εννοει οτι θελει να χαρισει ενα μωρο σε καποιο ζευγαρι που δεν μπορει να τεκνοποιησει, να το ΠΟΥΛΗΣΕΙ θελει ουσιαστικαrouzaki έγραψε:nik_baby_girl έγραψε:και για να διυεκρινησω κατι για να μην παρεξηγηθω, δεν κατηγορω καθολου τις κοπελες που καταφευγουν στη λυση της παρενθετης προκειμενου να γινουν μητερες ή στη λυση της υιοθεσιας. ισα ισα τις επικρωτω κιολας που κανουν να παντα προκειμενου να βιωσουν τη μητροτητα, αλλα δεν μπορω να με κοροιδευουν μεσα στα ματια μου, η κοπελα γραφτηκε μολις σημερα και με ξερο τροπο μας λεει οτι θελει να γινει παρανθετη για τα φραγκα και οτι το σκεφτηκε κιολας πολυ!!!! ξερεις κοπελα μου τι θα πει να θελεις να γινεις μανα και να μην μπορεις? πως εκμεταλλευεσαι τον πονο του αλλου και παιζεις μαζι του!!εκει εξοργιζομαι εγω
και ενα νεφρο σου περισσευει, βρες καποιον να κανεις ''ανταλλαγη βοηθειας''
το να γινεις παρενθετη αλλωστε θα καθυστερηση καπως, μεχρι να βρεις το καταλληλο ζευγαρι, να γινει η γονιμοποιηση, να γεννησεις, ασε!!!θα περασει πολυς καιρος μεχρι να πληρωθεις και τα εξοδα τρεχουν
Και εκτός απο όλα αυτά, έχεις σκεφτεί την ψυχολογία στην οποία θα βρίσκεσαι τη στιγμή που θα γεννήσεις ένα μωράκι που δεν θα μπορείς να το ξαναδείς?
Εγώ λέω ένα μπράβο στις κοπέλες που μπορούν και έχουν την δύναμη να χαρίσουν ένα μωρό σε ένα άτεκνο ζευγάρι, αλλά δεν θα μπορούσα να το κάνω συτό.
Και προσωπικά είμαι άτεκνη με αραιές προσπάθειες σύλληψης 3 χρόνων πια....
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης