Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
658 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 658 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 40]

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα
Τι κάνετε girls;
Εγω σηκώθηκα πρωι, πήγα λαϊκή και τώρα λέω να διαβάσω το βιβλιαράκι μου γιατι βαριέμαι να κάνω οτιδήποτε
Εγω έχω μπιφτεκια απο εχθές δεν μαγειρευω
Θεοδωρα αν έχεις αυγά κανε μια ομελετα, η ντομάτες με αυγά! Λατρεύω

Φιλια σε όσες είναι εδω

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σόρρυ έπιασαα τη πάρλα στο τηλ βγήκαν αποτελέσματα εξετάσεων κ ήθελα να μάθω πως πήγαν τα ανίψια! Γειά σουΜαράκι ηρακλειώτικο , Ελλη ξανά και Άννα ξέχασα καμία cyclops Θεοδώρα καμιά σαλάτα με διάφορα μέσα τονοσαλάτα και τέτοια ναι στραπατσάδα λατρεύω κ εγώ!

loulou_29

loulou_29
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Deb έγραψε:Να'μαι πάλι!!!Τον παραπήρα τον ύπνο!! Very Happy Very Happy Very Happy Άλλο πράμα η δροσιά ρε παιδάκι μου!!!Έβαλα το σπετζοφάι στην κατσαρόλα και κάθισα να σας απολαύσω!!!

Ποιές είστε εδώ;  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 6 328109

κ πολυ καλα εκανες!!!!σπετζοφαι ακουω ε??μιαμ μιαμ Shocked
εγω πηγαινοερχομαι γιατι φτιαχνω τις βαλιτσουλες μας σιγα σιγα Wink
αποφασισα να κανω μια μακαροναδα με σαλτσουλα απλα και γρηγορα Razz

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ μι λετε για φαγητα γιατι απο εχθες το μεσημερι ειμαι με μισο τοστ!! ...να δω τι μπορω να φαω παλι σημερα!! μου τρεχουν τα σαλιααααα!!!

κι εγω δν νομιζω να μαγειρεψω σημερα εκτος αν κανω κανενα μακαρονι για γρηγορα!! θα δειξει!

Deb

Deb
xaftounaki έγραψε:Καλημέρα
Τι κάνετε girls;
Εγω σηκώθηκα πρωι, πήγα λαϊκή και τώρα λέω να διαβάσω το βιβλιαράκι μου γιατι βαριέμαι να κάνω οτιδήποτε
Εγω έχω μπιφτεκια απο εχθές δεν μαγειρευω
Θεοδωρα αν έχεις αυγά κανε μια ομελετα, η ντομάτες με αυγά! Λατρεύω

Φιλια σε όσες είναι εδω

Γεια σου xaftounaki!!!Ωραία και τα μπιφτεκάκια!!μιαμ μιαμ!Θα φτιάξω αύριο!!!
Ποιο βιβλίο διαβάζεις αν επιτρέπεται;

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ήρθε ο αγάς, σας αφ΄΄ηνω!! φιλιαααα!!

loulou_29

loulou_29
Καλημερα Αννουλι!!!για αυριο θα τα προτιμησω τα αυγα με τις ντοματουλες!!!!!και εγω δεν εχω ορεξη για τιποτα γιαυτο ανοιξα κ τις βαλιτσες κ βαζω σιγα σιγα πραγματακια!!!
Μαρακι σαλατες κ αυτα τα συναφη τα τρωω μονο εγω το καμαρι μου δεν το θεωρει φαγητο Twisted Evil

loulou_29

loulou_29
ελλουκο και πως την παλευεις????μονο που το ακουσα ζαλιστηκα  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 6 911307  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 6 911307
Δεσποινακι εγω θελω ολα τα αλλα εκτος απο κρεας και κοτοπουλο μου βρωμανε τωρα τελευταια!!!
Μαρακι  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 6 417472

fairyter

fairyter
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημέρα (ή μαλλον καλησπέρα) κοριτσια! Τι κανετε;; Μπορει να μην γραφω συχνα αλλα παντα "περναω μια βολτα"! Laughing

Σε 2 μερες κανονικα ΔΕΝ περιμενω! αλλα απο συμπτωματα....μηδεν! Τιποτα αυτο τον μηνα! Ουτε το στηθος που παντα με ποναει οταν περιμενω, ουτε τιποτα! Αλλα δεν εχω πολλες ελπιδες (για την ακριβεια καμμια - θα πρεπει να ειμαι η παναγια για να εχω μεινει εγκυος αυτο τον μηνα!). Λιγο αφοτου ειχα τελειωσει την περιοδο μου ειχαμε επαφη και καθολου τις γονιμες γιατι ελειπε ο αντρας μου! οποτε... παει και αυτος ο μηνας! Twisted Evil

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Θοδωρα εχεις δοκιμασει να του φτιαξεις σαλατα με κοτοπουλακι, μαρουλι ντοματα αυγα κασερακι και σως ?εγω φτιαχνω ενα μεγααααλο πιατο τετοιο για τον αντρα μου και χορταινει μεχρι το βραδυ σαν να εφαγε πληρες γευμα..αφου πληρες γευμα ειναι χιχιχιχιχ και πολυ ωραιο αλλα καθολου διαιτης χαχαχαχα

δν αντεχω κοριτσακι απλα φοβαμαι να φαω χαχαχαχ τωρα θα στειλω τον αντρα μου να παρει τπτ να τσιμπισουμε... καμια πιτσα ισως που ειναι και μαλακο φαγητο, κομμενη κιολας να την στελνω κατευθειαν στα πισω δοντια!!!

Αννα ωραια και τα μπιφτεκακια...εχω καιρο να φαω..πρεπει να μπει κι αυτο στο προγραμμα νομιζω!!

Μαιρη  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 6 531909

Deb

Deb
Γεια σου Λουλού! Σπετζοφάι ναι,εύκολο και νόστιμο!!!μιαμ μιαμ!!!
Very Happy Very Happy Very Happy

Γεια σου Έλλη!!!!!!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 6 417472

Μακαρονάδες ακούω!!!Δεν κάνει να τρώω πολλά ζυμαρικά αλλά οι μακαρονάδες είναι το αγαπημένο μου φαγητό!!!! Sad

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δεσποινακι λογοτεχνικό φυσικα!! "Η σφραγίδα του ρόδου" Βίκυ Στουφή! Ωραίο είναι

Θεοδωρα μου αυτα είναι γεγονός ότι είναι φαγητά για εμάς, ο άντρας θέλει και λίγο κρεατακι και τυράκι και ψωμάκι και γενικα διάφορα! Που είναι το εξοχικό; Κοντα υποθέτω ε;

Μαρακι  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 6 417472

Έλλη Γιατι παιδι μου είσαι με μισο τοστ;

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
fairyter ελπιζω να ηταν τυχερη η φορα!!αλλα και να μην ηταν η εποχη νομιζω ευνοει για  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 6 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 6 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 6 215994 οποτε ευχαριστησου τες και θα ερθει το σπορακι!!! Wink Wink Wink Wink

Αννα επειδη ακομη δν εχω βαλει τις θηκες και φοβαμαι αυτα τα δοντακια που μου εφτιαξε τα προσωρινα μη τους κανω καμια ζημεια και ειναι και τα μπροστινα και φαινονται Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

Δεσποινα κι εμενα ειναι απο τα αγαπημενα μου τα μακαρονια αλλα κι αυτα ειναι παχυντικα τα ατιμα!!

loulou_29

loulou_29
Γεια σου Κατερινα!!!!και να μην ειναι αυτος ο τυχερος σου μηνας θα ειναι ο επομενος Wink  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 6 215994
Ελλουκο εχω φτιαξει ελαχιστες φορες και διαλεγει τα κοτοπουλα κ τα τυρακια και αφηνει ολα τα υπολοιπα Razz με αποτελεσμα να τρωω και τα δικα του Wink γιατι δεν τρως και κανενα γιαουρτακι ενδιαμεσα να σε κραταει?
Δεσποινακι τρωγε με μετρο και αφου γεννησεις και μετα βγαλε τα αποθημενα σου Razz
Αννουλι σχετικα κοντα ειναι καμμια ωριτσα περιπου...στην κορινθο αν ξερεις λιγο πιο εξω!!οι αντρες γενικα θελουν πολλα και διαφορα στο φαγητο κ εμενα με νευριαζει το καλοκαιρι Twisted Evil

Deb

Deb
boubou έγραψε:
Δεσποινα κι εμενα ειναι απο τα αγαπημενα μου τα μακαρονια αλλα κι αυτα ειναι παχυντικα τα ατιμα!!

Άστα να πάνε!!!Πολύ παχυντικά!!!Κάνω κράτει για να φτιάξω σε καμία εβδομάδα αστακομακαρονάδα με γνήσια συνταγή από Αλλόνησο!!!Κόλαση λέμε!!!Αχ!!!

loulou_29

loulou_29
Deb έγραψε:
boubou έγραψε:

Άστα να πάνε!!!Πολύ παχυντικά!!!Κάνω κράτει για να φτιάξω σε καμία εβδομάδα αστακομακαρονάδα με γνήσια συνταγή από Αλλόνησο!!!Κόλαση λέμε!!!Αχ!!!

αυτα ειναι φαγητα!!!!! Respect Respect Respect

fairyter

fairyter
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
boubou μου, σε ευχαριστω αλλα οπως ειπα δεν εχω καμμια ελπιδα! Θα πρεπει να γινει θαυμα! Και δεν θελω να μπω παλι σε αυτη την διαδικασια και αυτο τον μηνα γιατι δυστυχως με παιρνει πολυ απο κατω οταν αδιαθετω! αλλα οπως ειπες...καιρος για μπανακια και  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 6 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 6 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 6 215994

Κουραγιο με τον οδοντιατρο boubou! Πω πω...δεν εχω χειροτερο! Την τελευταια φορα που πηγα λυποθημησα απο τον φοβο μου!

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:fairyter ελπιζω να ηταν τυχερη η φορα!!αλλα και να μην ηταν η εποχη νομιζω ευνοει για  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 6 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 6 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 6 215994 οποτε ευχαριστησου τες και θα ερθει το σπορακι!!! Wink Wink Wink Wink

Αννα επειδη ακομη δν εχω βαλει τις θηκες και φοβαμαι αυτα τα δοντακια που μου εφτιαξε τα προσωρινα μη τους κανω καμια ζημεια και ειναι και τα μπροστινα και φαινονται Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

Τι σου είπε παιδι μου ο γιατρός να φας;
Τίποτα;

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
loulou_29 έγραψε:Γεια σου Κατερινα!!!!και να μην ειναι αυτος ο τυχερος σου μηνας θα ειναι ο επομενος Wink  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 6 215994
Ελλουκο εχω φτιαξει ελαχιστες φορες και διαλεγει τα κοτοπουλα κ τα τυρακια και αφηνει ολα τα υπολοιπα Razz με αποτελεσμα να τρωω και τα δικα του Wink γιατι δεν τρως και κανενα γιαουρτακι ενδιαμεσα να σε κραταει?
Δεσποινακι τρωγε με μετρο και αφου γεννησεις και μετα βγαλε τα αποθημενα σου Razz
Αννουλι σχετικα κοντα ειναι καμμια ωριτσα περιπου...στην κορινθο αν ξερεις λιγο πιο εξω!!οι αντρες γενικα θελουν πολλα και διαφορα στο φαγητο κ εμενα με νευριαζει το καλοκαιρι Twisted Evil

Ωραία!! Θα κάνεις και τα μπανάκια σου, θα χαλαρωσεις, σούπερ

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Deb έγραψε:
boubou έγραψε:

σε εχω καταλαβει..προσπαθεις να με πεθανεις σημερα Razz Razz Razz Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

στειλε καλε συνταγηηηηηηηηηη!!!

fairyter ευτυχως δν εχω καθολου φοβο τον οδοντιατρο γιατι με τοσα που εχω κανει στα δοντια θα με μαζευαν με το κουταλακι!! αλλα φοβαμαι λιγο τωρα με την θηκη στα μπροστα δοντια γιατι μου εχει κολλησει ψυχολογικο οτι θα μου φυγει καμια θηκη και θα γινω ρεζιλι!! Αν και ξερω οτι δν φευγουν με τιποτα...αλλα ειμαι χαζη τι να πεις???
ποσο καιρο προσπαθειτε ?? εμεις αυτο το μηνα κλεισαμε χρονο..αλλα δν ηταν παντα εντατικες οι προσπαθειες!!! ..θα δειξει Rolling Eyes Rolling Eyes

Αννα ο γιατρος με αφηνει να φαω!! οχι σκληρα πραγματα βεβαια..αλλα και παλι εγω φοβαμαι χαχα

fairyter

fairyter
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
loulou_29 ΜΑΚΑΡΙ!!! για ολα τα κοριτσια που προσπαθουν!!!

*Το σκοτωσα το "λιποθύμησα" πριν! Τι χαζη!

loulou_29

loulou_29
Κουκλες εγω σας αφηνω παω να μαγειρεψω κ να σιδερωσω!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 6 564595
 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 6 125586  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 6 125586  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 6 125586  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 6 125586

loulou_29

loulou_29
xaftounaki έγραψε:
loulou_29 έγραψε:Γεια σου Κατερινα!!!!και να μην ειναι αυτος ο τυχερος σου μηνας θα ειναι ο επομενος Wink  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 6 215994

Ωραία!! Θα κάνεις και τα μπανάκια σου, θα χαλαρωσεις, σούπερ

δυστυχως δεν κανω μπανια στην θαλασσα παρα μονο στην μπανιερα Razz αλλα θα χαλαρωσω σιγουρα!!!!

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα σας Very Happy

Γράψατε πολλά από εχθές κ δε θυμάμαι να σχολιάσω τα πάντα  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 6 M037

Να πω ευχαριστώ για τα σαιτ στη Ζωή κ στανταρ θα κάνω κάτι από μέσα κ θα σε πω εντυπώσεις! Razz

Έλλη με τα νέα δόντια μη με δαγκώσεις μόνο!! Razz Με γεια κ πάντα να χαμογελάς κ να τα δείχνεις!! Very Happy

θα συμφωνήσω με την Εύα κ την Άννα για το γιαούρτι λεμόνι το τσακίζω κι εγώ. Cool

Φιλάκια σε όλες τις ον λαιν  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 6 417472

Υ.Γ πάλι για φαί μιλάτε κακούργεεεεεςςςςς!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #49  - Σελίδα 6 M140

fairyter

fairyter
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
boubou μην ανησυχεις! Δε νομιζω πως φευγουν ετσι ευκολα οι θηκες! Μην αγχωνεσαι!
Δεν προσπαθουμε πολυ καιρο. Σχεδον απο τον Μαρτη. Απλα μαλλον παρα ειμαι ευαισθητη και πεφτω ευκολα!
Ειμαι σιγουρη οτι μετα απο 1 χρονο προσπαθειων θα σας ερθει πολυ συντομα το σπορακι! Στο ευχομαι μεσα απο την καρδια μου!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις